kanelj έγραψε: |
Ετσι γιατι με ρωτησατε..... μου ειπε ανθρωπος που δουλευει σε μαγαζι με εγκαταστασεις αυτοκινητου οτι η εργοστασιακη θεση των ηχειων στις μπροστινες πορτες ειναι η καλυτερη!Αρα δεν ξερω αν θα ειναι η καταλληλη θεση αυτη.Απλα και μονο για φιγουρα θα το εκανε ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ετσι σου ειπε ε;ελα που δε στα ειπε καλα ομως, γιατι απλα οι θεσεις ειναι πολυ χαμηλα!!! ετσι τα ηχεια "βλεπουν" τα ποδια σου ή αν το καθισμα τραβηχτει αρκετα μπροστα βλεπουν και τη βαση του. αν καποιος τοποθετησει τα ηχεια με μια κλιση προς τα πανω , σχετικα διορθωνει το "προβλημα". θα μου πεις αυτα ειναι ψιλα γραμματα, θα συμφωνησω. οπως επισης θα συμφωνησω πως οι θεσεις στο 206 ειναι καλυτερες απο αλλα αυτοκ/τα της σειρας. επισης το γεγονος της κατασκευης της πορτας με αυτο τον τροπο δινει μεγαλα περιθωρια για κατασκευες βαρβατες και στιβαρες. ενω αλλου για να στηριξεις door panel θελει να "ριξεις πλακα" απο κατω. και μιλαω για τη μακροστενη θηκη για αντικειμενα κατα μηκος της πορτας. εχεις ετοιμη βαση να στηριξεις σχεδον οτι θελεις πανω της αρκει να μην την χρειαζεσαι εννοειται. ![]() |
DimiP έγραψε: |
σκεφτομαι να αλλαξω την κατασκευη και να τα βαλω στο πατωμα γιατι δυσκολα θα τα στριμωξω στα 2 πλαινα τωρα με το 2ο ενισχυτη, αλλα κολαω στο θεμα της ζεστης που θα μαζευεται εκει μεσα.
το σκεφτομαι ακομα... |
Skull έγραψε: | ||
Και εγω αυτο σκεφτομαι για αυτο και δεν προχωραω!Δεν χωραει και το γουφερ στο υψος...Αλλα δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο εσυ...χωραει και στο υψος το γουφερακι σου(εκτως αν το αλλαξες και αυτο)μπορεις να τα βαλεις πισω στην πλατυ των καθησματων! Αν θες σου αγοραζω την κατασκευη σου... ![]() ![]() ![]() ![]() Κατσε να δεις ολες τις κατασκευες που θα βγαλω... ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
σιγα ρε που θα αγορασεις την κατασκευη, θα στη δωσω να την ξεκοιλιασεις για να μαθεις... ![]() ![]() κατι σαν προσφορα στην επιστημη ενα πραγμα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: | ||||||
![]() Ευχαρηστω ρε Δημητρη αλλα και δυο-τρεις φωτογραφιες μου φτανουν... ![]() |
DimiP έγραψε: |
ουπς!!! σε ξεχασα ρε φιλε αλλα δεν προλαβαινω αυτο τον καιρο , με 1η ευκαιρια θα στις στειλω.!!! ![]() |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
πολυ ωραιο το ηχοσυστηματακι σου jim !!
τα οβαλ ποσα watt(RMS) ειναι ? φαινονται αρκετα δυνατα ! στις πορτες? ειχες βαλει απο πιο παλια ηχεια? η απλα δεν τα αναφερεις ?ποσα watt ανευαινει το ολο θεριο-συστημα ? ![]() |
Skull έγραψε: |
Αψογος ο Δημητρης οπως παντα!!!! ![]() και τοσο καιρο μας ειχε φαει η αγωνια.... ![]() Πολυ καλη η κατασκευη σου! Τελικα την εταζιερα την εντυσες απο κατω με τσοχα,γιατι? (πολυ βαριες οι φοτογραφιες σου,προσπαθησε να τις "ελαφρυνεις" γιατι εκανε κανα 20λεπτο να μου τις ανοιξεις!!!) |