nikq έγραψε: |
Ευχαριστημένος? ![]() Και η εγκατάσταση ταιριάζει «κουτί»?(έχω ακούσει περιπτώσεις που σπανέ οι βάσεις της σκούπας).Mε το ρούφηγμα ζεστού αέρα(από ψυγείο) είχες κάποιο πρόβλημα? |
petrskar έγραψε: |
o daloup man αν δεν κανω λαθος αυτη ειχε σε 1.4 και την πηρε στο χερι... |
STELIOS έγραψε: |
Ταιριαζει κουτι αλλα οπως σωστα ακουσες σπανε οι βασεις (στις SIMOTA τουλαχιστον - δεν ξερω για αλλες). Εγω πρωσοπικα τις εχω φταξει "αλλα πατεντα" και ειναι ΟΚ εδω και ενα χρονο. Αν πιανουν λιγο τα χερια σου μπορεις να διορθωσεις παρα πολλα πραγματα στο 206. |
Daloup-man έγραψε: | ||
Όντως . . . την πήρα στο χέρι !!! Τώρα κάνω μια πατεντούλα για να τη στερεώσω στις βάσεις του ψυγείου!!! Θα δούμε . . . ![]() ![]() ![]() |
bakclima έγραψε: |
δηλαδη αν βαλω σκουπα θα πρεπει να βαλω και προγραμμα για να ξαναπιανω τα 197χλμ/ωρα που το δοκιμασα στη πραξη και μπορει να εδεινε λιγο παραπανω αλλα φοβηθηκα μην πεταχτει κανενα πιστονι απο το καπο |
micho έγραψε: |
197 πιανει μονο σε κατηφορα με ευνοικο ανεμο 18 μποφορ και να τα εχεις πεταξει ολα εξω!!!! αλλιως με τιποτα! |
![]() αφου λεμε ρε παιδια τα 14αρια εχουν sagem δεν υπαρχει λυση! |
πετραν κανενας το βαλε τελικα το τσιπακι?
αν και πολλα τα λεφτα... |
197 πιανει μονο σε κατηφορα με ευνοικο ανεμο 18 μποφορ και να τα εχεις πεταξει ολα εξω!!!! αλλιως με τιποτα! ![]() αφου λεμε ρε παιδια τα 14αρια εχουν sagem δεν υπαρχει λυση! |
AYTO TO ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
![]() |
το μανιταρι το χω στο αμαξι εδω και μια βδομαδα και εχει απιστευτα αποτελεσματα σε σχεση με την σκουπα... μιλαμε για σχεδον διπλασια δυναμη στα χαμηλα και πολυ πιο ομορφο θορυβο, αγριο μεν αλλα πιο πολιτισμενο αγριο.
σε καταναλωση κ σε τελικη ειναι τα ιδια... 170 κμ την ωρα.... κοστος 120 euro. το χει βαλει κανενας αλλος? θελω να ξεκινησω να το ριξω καπου πιο χαμηλα για να μην επηρεαζεται απο τον ζεστο αερα του ψυγειου (μαλλον προς την μαμα εισαγωγη το βλεπω να το ριχνω) και να θερμομονωσω τους σωληνες ειτε με θερμονωτικο υλικο ειτε με ειδικο σωληνα συλικονης. ολα αυτα μηπως και δω παραπανω λιγο τελικη. εχει να προτεινει κανεις τιποτα? εχει κανεις αλλος μανιταρι πολυ καιρο να μου εντυπωσεις κ "τεχνικες" για καλυτερη λειτουργια. |
AYTO TO ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
![]() |
Steve έγραψε: |
σκούπες για 1.4 16ν της Peugeot Sport (JR μάρκα δηλαδή) |
-=N4X=- έγραψε: |
Τοτε μαλλον ειμαι η εξαιρεση στον κανονα γιατι εδω και μια βδομαδα που την εβαλα εκτος απο το οτι το cd δεν εχει ανοιξει απο τοτε παω συνεχως και παντου με 2000 στροφες παραπανω για να ακουω τον ηχο.
Ακομα και οταν ειμαι μονος στο φαναρι μαρσαρω για να το ακουσω για να μην πω για τα σκισιματα που τρωει. |
-=N4X=- έγραψε: |
Τοτε απο την στιγμη που δεν φορας δεν μπορεις να αξιολόγησεις αν ισχυει η οχι οποτε...... |