reselie-206 έγραψε: |
Καλησπέρα φίλε μου.
Η λύση είναι εδώ |
tsimis έγραψε: |
Καλησπέρα σας,ειναι πρωτη φορά που γράφω εδώ μέσα αλλά μου συμβαίνει κατι στο 207 μου που δεν βγάζει ακρη κανένας!
όταν σβήνω τη μηχανή αρχιζουν και αναβοσβήνουν τα φώτα και πηγαίνουν πάνω κάτω οι υαλοκαθαριστήρες για κανα 30 δευτερόλεπτα!!!!! Το πήγα στην PEUGEOT και αρχικά μου είπαν ότι ίσως ειναι το bsi ,ίσως η ασφαλειοθήκη ισως το ενα ισως το άλλο αλλα εδω και δυο εβδομάδες που το ψάχνουν δεν έχουν βρει τιποτα!Σήμερα μου είπαν κάτι για την πλεξουδα αλλα και πάλι δεν είναι σιγουροι!!Σε όσους ηλεκτρολόγους το πήγα πρώτη φορά το βλέπουν!Υπάρχει κάποιος που να το εχει συναντήσει ή εχω πεσει στην περίπτωση? |
tsimis έγραψε: |
Έβαλαν bsi απο ένα άλλο που είχαν εκεί και έκανε τα ίδια...Και άλλη ασφαλειοθηκη εβαλαν αλλα τζίφος....Αυτό με τα χλμ που λες μάλλον δεν το ήξεραν και εκει που ειχα 65.000 μου βγάζει 150.000,οπότε έχω κι άλλο θέμα να λυσω!Και σήμερα μου λένε αφου δεν μπορουμε να βρουμε τι εχει, να αλλαξεις πλεξούδα....1900 ευρω η καινουρια μου ειπε και μου ήρθε λιποθυμία!!!!!
Κι όσο για το τελευταίο,όχι δεν έχω αντικαταστήσει καμία λάμπα!! |
bagos έγραψε: |
εγω παντως τα εχω 6 χρονια,πισω απο το φαναρι,διπλα στη μπαταρια κ δε μου εχει κανει τπτ!λες αν τα βγαλω απο εκει να παρω καμια 10αρια αλογα ακομα??? ![]() ![]() |
Bill207 έγραψε: |
αυτό που λες μου τύχαινε στο δικό μου όταν είχα μείνει από μπαταρία!
"πάλευε να πάρει μπρος" και αναβοσβήνανε φώτα και δουλεύανε οι υαλοκαθαριστήρες. |