Νωe έγραψε: |
RC κ ξερο ψωμι..... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Τραβα ρε με την μπορουχα σου εσυ...Εγω μεγαλε λεω να σφιχτεις λιγο ακομα και να πας για 106maxi ![]() |
Νωe έγραψε: | ||||
ρε χαζοβιολη!!! ο ανθρωπος θελει αμαξι βολτας οχι για αγωνες...... ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
με 25000 ευρω παιρνεις και ενα 206 1.6 cup κομπλε χωρις το εξαρι! ![]() Πιο σοβαρα τωρα εγω θα δοκιμαζα και type r αντι για rc |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΒΟΛΤΙΣΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ 1100 |
sps έγραψε: |
με 25000 ευρω παιρνεις και ενα 206 1.6 cup κομπλε χωρις το εξαρι! ![]() Πιο σοβαρα τωρα εγω θα δοκιμαζα και type r αντι για rc |
Sidobre έγραψε: |
H κατηγορία για εμένα λέει 206 RC, ΤypeR και Mini CooperS.
Βέβαια o nigirianos το είπε καθαρά "σφιγγομαι" για RC, ή πάω για GTi. Προσωπικά nigirianε θα σου έλεγα ότι αν ψάχνεις κάτι που να μοιάζει σε συμπεριφορά με Rallye... έχασες από χέρι! Είναι προτιμότερο να φας τον χρόνο σου στο ψάξιμο να βρεις ένα "ταπεινό" 306 GTi Race σε καλή κατάσταση (αν υπάρχει ακόμα σε καλή κατάσταση στην Ελλάδα κανένα ή αλλιώς ακόμα και απ'έξω) που σίγουρα θα σε γεμίσει με τα χρήματα που λες σε σχέση πάντα με το Rallye με την προϋπόθεση βέβαια ότι συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι έχεις ένα "παλιό" αυτοκίνητο. Διαφορετικά από την "οδηγική" κατηγορία του Rallye σε μια πιο πάνω -δυστυχώς- αναιβαίνεις αρκετά σε χρήματα. Θα έλεγα ότι το Mini CooperS χωρίς να το έχω οδηγήσει είναι αρκετά διασκεδαστικό και στην ίδια κατηγορία εντάσω το 206 RC. Το TypeR είναι περισσότερο για Ιαπωνόφιλους που μηχανικά το θεωρώ κορυφαίο, "αλλά" όχι για τα γούστα μου. |
mick206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
206xs έγραψε: |
πάρε το gti που για μένα θα έπρεπε να λέγεται gt γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. |
Εγώ το έλυσα το δίλημα παίρνοντας το 206 CC Rolland Garros 2.0 |
Παρεπιπτόντως το gti ακρίβυνε πάλι γιατί στα μοντέλα 2004 είναι υποχρεωτικό το ESP. |
kazanovas έγραψε: |
206xs εγραψε: "Παρεπιπτόντως το gti ακρίβυνε πάλι γιατί στα μοντέλα 2004 είναι υποχρεωτικό το ESP"
Ti ενοοεισ οτι τα μοντελα του 2004 εχουν ESP?Ολα τα μοντελα?ανεξερετως κυβισμου? |
Πάνο,
σου χρωστάω ακόμα μια φώτο του 2.2 απο το 607 τη θες ακόμα; |
Παράθεση: |
Μπα νασαι καλά, το εξάντλησα το θέμα, δεν μπαίνει με τίποτα |
overgr έγραψε: |
Επειδή αυτό το καιρό ψάχνομαι για αμάξι στη κατηγορία,
δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα λεφτά για το RC. Ειδικά με το Type-R τόσο κοντά... Αχ, από ιταλόφιλος, θα καταλήξω με γιαπωνέζο... |
Tomcat έγραψε: |
Νά τα μας πάλι......
Αφήσαμε την Peugeot Sport και αρχίσαμε με την Reunault Ηellas..... πραγματικά έχω αρχίσει και πιστεύω οτι παίρνεις ποσοστά.... ![]() |