PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αδιέξοδο!! 206 GTI 2.0 ή RC?

nigirianos - Τετ 21 Ιαν 2004, 18:18:27
Θέμα δημοσίευσης: Αδιέξοδο!! 206 GTI 2.0 ή RC?
Πρώτα ήταν 106 Rallye
Τώρα είναι 106 Gti

Και τώρα εδώ σας θέλω...

206 gti ή σφίγγομαι και πάω για RC;

Αξίζει τα λεφτά το RC ή με μιά μετατροπούλα θα καλυφθώ με το gti;

Περιμένω γνώμες

Ευχαριστώ
kanelj - Τετ 21 Ιαν 2004, 18:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
για μενα ειναι αναλογα ποσο θα σφικτεις Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
αν εχεις την σχετικη οικονομικη ευχερεια για rc τοτε εχει καλως.
Αν τωρα "κλεισεις και το σπιτι σου για να το παρεις",εγω στην θεση σου θα συμβιβαζομουν και με 2.0 gt

(θα συμβιβαζομουν και με 2.0 gt Question Rolling eyes Rolling eyes Θεε μου τι λεω Question Question Question Question Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )
Baphomet - Τετ 21 Ιαν 2004, 18:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
τώρα τι ρωτάς?? τι αξίζει? και τα 2 είναι super! όπως λέει κι ο γιάννης αν αντέχεις οικονομικα το βάρος του rc πάρτο. αλλιώς πάρε το gti και είσαι μια χαρα...
mick206 - Πεμ 22 Ιαν 2004, 00:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε μου ζύγισε τα λεφτά σου και κάνε την σωστή κίνηση... Wink
Πάντως μη μας πείς και εσύ πως θα το κάψεις... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing ...γιατί κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εδω μέσα... LaughingLaughingLaughingLaughing
Όποιο και να πάρεις σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο! Smile Wink
Νωe - Πεμ 22 Ιαν 2004, 08:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
RC κ ξερο ψωμι..... Wink
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 22 Ιαν 2004, 16:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
RC κ ξερο ψωμι..... Wink

Τραβα ρε με την μπορουχα σου εσυ...Εγω μεγαλε λεω να σφιχτεις λιγο ακομα και να πας για 106maxi Wink
Νωe - Παρ 23 Ιαν 2004, 08:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
RC κ ξερο ψωμι..... Wink

Τραβα ρε με την μπορουχα σου εσυ...Εγω μεγαλε λεω να σφιχτεις λιγο ακομα και να πας για 106maxi Wink

ρε χαζοβιολη!!! ο ανθρωπος θελει αμαξι βολτας οχι για αγωνες......Silly Silly Silly
nikapos - Παρ 23 Ιαν 2004, 09:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αν εχει σχεση το 206RC με το παλιο καλο 306 τζι τι αι ή ρεις... αν έχει, τότε ειναι μια χαρά και για βολτες και γι αγώνες και για καθε μερα (το εχω οδηγησει)

το RC θα κρατησει και καλυτερη μεταπωληση απο το τζι τι αι...
Τώρα θα μου πεις, την μεταπώληση θα κοιτάξουμε? κι όμως... ασ δουμε ενα παραδειγμα.

Εχουμε δυο αυτοκινητα που το Α ειναι 1500 ευρω πιο ακριβο απο το Β , αλλά μετά απο 3 χρόνια που τα πουλάμε, απο το Α χανουμε 5000 ευρω και απο το Β 7000. Ποιο μας συμφέρει να πάρουμε??
action_peugeot - Σαβ 24 Ιαν 2004, 00:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
206 RC 2gunfire
netblaster - Σαβ 24 Ιαν 2004, 15:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
206 RC χαλλαρα!!! Αν το "αντεχεις" φυσικα...Παντως και το GTi δεν ειναι κιασχημο ως εναλλακτικη λυση!!! Απλα σκεψου ποσο θα σου παει το GTi αν αρχισεις να του "ριχνεις" μοντιφες διαφορων ειδων...
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 24 Ιαν 2004, 17:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Νωe έγραψε:
RC κ ξερο ψωμι..... Wink

ρε χαζοβιολη!!! ο ανθρωπος θελει αμαξι βολτας οχι για αγωνες......Silly Silly Silly

...και εσυ ρε μαστορα που το ξερεις Question Στο ειπε Question Δεν στο ειπε Exclamation Για γκαζια μιλαει ο ανθρωπος.Εγω παντως με 10 μυρια (ενα παραπανω απο το Rc δηλαδη) σου φερνω απ εξω 106maxi με 6αρη σειριακο 6πιστονα Proflex και τα συναφι.Χαζα τωρα.....με Rc για κοινους θνητους θα παιζουμε τωρα....ε μαααα Laughing Laughing Laughing
sps - Σαβ 24 Ιαν 2004, 20:43:15
Θέμα δημοσίευσης:
με 25000 ευρω παιρνεις και ενα 206 1.6 cup κομπλε χωρις το εξαρι! Cool
Πιο σοβαρα τωρα εγω θα δοκιμαζα και type r αντι για rc
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 25 Ιαν 2004, 15:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Ελα να σε χαρω..Πες τα Σπυρο μου... Very happy Very happy Very happy

Αλλα ο ''αλλος'' τα λεει γιατι θελει να πιασει τον στοχο που τους βαλανε για το 2004..καταλαβες Question Ειδε υποψηφιο αγοραστει και επεσε με τα μουτρα.

Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΤΕΤΟΙΕ ΜΑΣ.......ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΚΑΖΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΒΟΛΤΙΣΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ 1100....ΣΙΧΤΗΡ ΜΑΣ ΜΕΣΑ Laughing Laughing Laughing

καλα ποτε θα το φαω το ξυλο δεν ξερω Laughing Laughing Laughing
mick206 - Δευ 26 Ιαν 2004, 13:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΒΟΛΤΙΣΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ 1100
Έλα πάρε το δικό μου... Laughing Laughing Laughing Splat
Daloup-man - Δευ 26 Ιαν 2004, 17:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:

Και εμένα η γνώμη μου είναι type-r εκτός και αν δεν σ'αρέσει καθόλου!!!
Μηχανικά θα έχεις το κορυφαίο ατμοσφαιρικό δύλιτρο!!! Rambo Rambo Rambo
Sidobre - Δευ 26 Ιαν 2004, 18:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
H κατηγορία για εμένα λέει 206 RC, ΤypeR και Mini CooperS.

Βέβαια o nigirianos το είπε καθαρά "σφιγγομαι" για RC, ή πάω για GTi.

Προσωπικά nigirianε θα σου έλεγα ότι αν ψάχνεις κάτι που να μοιάζει σε συμπεριφορά με Rallye... έχασες από χέρι!

Είναι προτιμότερο να φας τον χρόνο σου στο ψάξιμο να βρεις ένα "ταπεινό" 306 GTi Race σε καλή κατάσταση (αν υπάρχει ακόμα σε καλή κατάσταση στην Ελλάδα κανένα ή αλλιώς ακόμα και απ'έξω) που σίγουρα θα σε γεμίσει με τα χρήματα που λες σε σχέση πάντα με το Rallye με την προϋπόθεση βέβαια ότι συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι έχεις ένα "παλιό" αυτοκίνητο.

Διαφορετικά από την "οδηγική" κατηγορία του Rallye σε μια πιο πάνω -δυστυχώς- αναιβαίνεις αρκετά σε χρήματα.

Θα έλεγα ότι το Mini CooperS χωρίς να το έχω οδηγήσει είναι αρκετά διασκεδαστικό και στην ίδια κατηγορία εντάσω το 206 RC. Το TypeR είναι περισσότερο για Ιαπωνόφιλους που μηχανικά το θεωρώ κορυφαίο, "αλλά" όχι για τα γούστα μου.
Tomcat - Δευ 26 Ιαν 2004, 19:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
H κατηγορία για εμένα λέει 206 RC, ΤypeR και Mini CooperS.

Βέβαια o nigirianos το είπε καθαρά "σφιγγομαι" για RC, ή πάω για GTi.

Προσωπικά nigirianε θα σου έλεγα ότι αν ψάχνεις κάτι που να μοιάζει σε συμπεριφορά με Rallye... έχασες από χέρι!

Είναι προτιμότερο να φας τον χρόνο σου στο ψάξιμο να βρεις ένα "ταπεινό" 306 GTi Race σε καλή κατάσταση (αν υπάρχει ακόμα σε καλή κατάσταση στην Ελλάδα κανένα ή αλλιώς ακόμα και απ'έξω) που σίγουρα θα σε γεμίσει με τα χρήματα που λες σε σχέση πάντα με το Rallye με την προϋπόθεση βέβαια ότι συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι έχεις ένα "παλιό" αυτοκίνητο.

Διαφορετικά από την "οδηγική" κατηγορία του Rallye σε μια πιο πάνω -δυστυχώς- αναιβαίνεις αρκετά σε χρήματα.

Θα έλεγα ότι το Mini CooperS χωρίς να το έχω οδηγήσει είναι αρκετά διασκεδαστικό και στην ίδια κατηγορία εντάσω το 206 RC. Το TypeR είναι περισσότερο για Ιαπωνόφιλους που μηχανικά το θεωρώ κορυφαίο, "αλλά" όχι για τα γούστα μου.

Υπαρχει ενα σε πολυ καλη κατασταση εντος του Club Προς πωληση αλλα.... ντρεπεται να το πει!!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 27 Ιαν 2004, 02:43:40
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΒΟΛΤΙΣΙΑ ΑΜΑΞΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ 1100
Έλα πάρε το δικό μου... Laughing Laughing Laughing Splat

....θα λεγα που να το βαλεις τωρα...αλλα εχει χαρη που δεν μου το επιτρεπει η ανατροφη μου Laughing Laughing Laughing

Ρε Sidobre..........Ενα ταπεινο 306gti Question Question Question Shocked Shocked Shocked Πλακα εχεις ρε προεδρε Laughing Laughing Laughing

Βρεεεε παρε ενα 106MAXI που σου λεω να δεις ασπρη μερα.Γιατι αλλο να εχεις γκαζι...και αλλο να σε τρωει το μαραζι.....(και η μετατροπη) Wink
pduke - Πεμ 29 Ιαν 2004, 14:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Με 18200 δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το GTi

με 25000 (+-)υπάρχει...

το θέμα είναι κατά πόσο το RC θα ακολουθήσει την πτωτική τάση τιμής του GTi.
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 29 Ιαν 2004, 14:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει κατι ευκαιριες Πανο μου σε μεταχειρισμενα.... Wink Σε σημειο να το σκεφτεσε να παρεις καινουργιο Wink
206xs - Τετ 18 Φεβ 2004, 01:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα φιλαράκι μου δουλεύει στο autocar και επειδή είχα βρεθεί στο ίδιο δίλημα τον είχα ρωτήσει και μου είπε τα εξής : το gti δείχνει πιο πολύ τη δύναμη του χαμηλά σε σχέση με το RC που ανοίγει ψηλά επίσης το δεύτερο αν και έχει φανταστικά καθίσματα δεν έχει γαλική άνεση στις αναρτήσεις ίσα ίσα που πας για κοψομεσιάσματα. Επίσης η ανάρτηση αυτή με τις ελληνικές λακούβες θα θέλει συχνά ρύθμιση. Εγώ το έλυσα το δίλημα παίρνοντας το 206 CC Rolland Garros 2.0 γιατί το gti μου φαινόταν πολύ ίδιο με το προήγούμενο μου 206! Αν είσαι τρελός γκαζάκιας και το πας κόφτες και έχεις καλή μέση πάρε το rc αν θες αμάξι για άνετα ταξίδια και όχι για κόντρες πάρε το gti που για μένα θα έπρεπε να λέγεται gt γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Παρεπιπτόντως το gti ακρίβυνε πάλι γιατί στα μοντέλα 2004 είναι υποχρεωτικό το ESP.
pduke - Τετ 18 Φεβ 2004, 15:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
πάρε το gti που για μένα θα έπρεπε να λέγεται gt γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου.

Μη μου το χαλάς τώρα ...και μετά το GT πως θα το λέγανε δηλαδή? Confused

206xs έγραψε:
Εγώ το έλυσα το δίλημα παίρνοντας το 206 CC Rolland Garros 2.0

Μπορείς να μου πεις τι έχει το RG και δείχνει τόσο πιο όμορφο από τα υπόλοιπα CC?

206xs έγραψε:
Παρεπιπτόντως το gti ακρίβυνε πάλι γιατί στα μοντέλα 2004 είναι υποχρεωτικό το ESP.

Πόσο πήγε η τιμή?
206xs - Τετ 18 Φεβ 2004, 20:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο δεν ξέρω αν με θυμάσαι απο το τούρινγκ στο Πήλιο! Τότε είχα ένα μπλέ 1400 ήμουν αυτός που σε ρώτησα γιατί πλήρωσες 1μύριο παραπάνω για το gt!Η τιμή ακρίβυνε γύρω στα 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά θα πάω αύριο να μου βάλουν συναγερμό οπότε θα ξαναρωτήσω. Το rolland garos έχει απίστευτο σαλόνι με πολύ καλής ποιότητας μπεζ πορτοκαλί δέρμα που κάνει τη διαφορά απο ό,τι άλλο έχω δει. Επίσης τα δύο εξωτερικά χρώματα είναι αποκλειστικότητα της έκδοσης.
206xs - Τετ 18 Φεβ 2004, 20:34:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο,

σου χρωστάω ακόμα μια φώτο του 2.2 απο το 607 τη θες ακόμα;
Touristas - Τετ 18 Φεβ 2004, 20:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια η διαφορα οπτικα απο το 2.0 ειναι η εισαγωγη!Του 2.2 ειναι αλουμινενια!!! :!:Προσοχη στο συναγερμο!! Exclamation Exclamation
kazanovas - Τετ 18 Φεβ 2004, 21:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
206xs εγραψε: "Παρεπιπτόντως το gti ακρίβυνε πάλι γιατί στα μοντέλα 2004 είναι υποχρεωτικό το ESP"

Ti ενοοεισ οτι τα μοντελα του 2004 εχουν ESP?Ολα τα μοντελα?ανεξερετως κυβισμου?
Touristas - Τετ 18 Φεβ 2004, 22:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
kazanovas έγραψε:
206xs εγραψε: "Παρεπιπτόντως το gti ακρίβυνε πάλι γιατί στα μοντέλα 2004 είναι υποχρεωτικό το ESP"

Ti ενοοεισ οτι τα μοντελα του 2004 εχουν ESP?Ολα τα μοντελα?ανεξερετως κυβισμου?

Δεν εχουν ολα , μονο το Gti 2.0 και το RC !!! Wink
STELIOS - Τετ 18 Φεβ 2004, 23:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
ESP is for sissys !!!! Twisted evil
pduke - Τετ 18 Φεβ 2004, 23:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Πάνο,

σου χρωστάω ακόμα μια φώτο του 2.2 απο το 607 τη θες ακόμα;

Μπα νασαι καλά, το εξάντλησα το θέμα, δεν μπαίνει με τίποτα
206xs - Πεμ 19 Φεβ 2004, 00:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Μπα νασαι καλά, το εξάντλησα το θέμα, δεν μπαίνει με τίποτα

Γιατί δεν χωράει , έχει άλλες βάσεις ; που είναι το πρόβλημα ; Εγώ πάντως σκέφτομαι να του βάλω αργότερα ένα κομπρέσορα!
paradisos9_mr2 - Πεμ 08 Απρ 2004, 13:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο απο περιοδικα που εχω διαβασει προσωπικα θα διαλεγα το RC !!!
sotamax - Πεμ 08 Απρ 2004, 15:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι λέει η τσέπη σου φίλε Exclamation Exclamation Exclamation
Μην τρελαθείς για να ξεπληρώσεις το RC
αλλά εάν μπορείς(και αντέχει το στομάχι σου πίεση) Shocked Shocked μήν κάνεις το λάθος και πέσεις πιό κάτω.
overgr - Πεμ 08 Απρ 2004, 19:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή αυτό το καιρό ψάχνομαι για αμάξι στη κατηγορία,
δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα λεφτά για το RC. Ειδικά
με το Type-R τόσο κοντά...

Αχ, από ιταλόφιλος, θα καταλήξω με γιαπωνέζο...
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 08 Απρ 2004, 19:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
overgr έγραψε:
Επειδή αυτό το καιρό ψάχνομαι για αμάξι στη κατηγορία,
δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα λεφτά για το RC. Ειδικά
με το Type-R τόσο κοντά...

Αχ, από ιταλόφιλος, θα καταλήξω με γιαπωνέζο...

Εγω φιλε μου το εψαξα το θεμα και καταληξα στο RENAULT CLIO SPORT 182...και μαλιστα το CUP.

Μεχρι και το TYPE R τα βρισκει λιγο σκουρα με δαυτο Wink
Tomcat - Παρ 09 Απρ 2004, 09:41:49
Θέμα δημοσίευσης:
Νά τα μας πάλι......

Αφήσαμε την Peugeot Sport και αρχίσαμε με την Reunault Ηellas..... πραγματικά έχω αρχίσει και πιστεύω οτι παίρνεις ποσοστά.... Exclamation
ΝΙΚΟΣ - Παρ 09 Απρ 2004, 16:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Νά τα μας πάλι......

Αφήσαμε την Peugeot Sport και αρχίσαμε με την Reunault Ηellas..... πραγματικά έχω αρχίσει και πιστεύω οτι παίρνεις ποσοστά.... Exclamation

Θες λιγα Question Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες