PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Συντήρηση : Χημικά προϊόντα

Svstouk - Κυρ 25 Αύγ 2002, 17:38:50
Θέμα δημοσίευσης: Συντήρηση : Χημικά προϊόντα
Έχουμε και λέμε :

Κερί VALMA SUPER WAX το οποίο παιδιά κάνει θαύματα στην προστασία. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι βέβαια κάπως τσιμπημένο (20 ευρώ). Σε κόκκινη συσκευασία με κίτρινα γράμματα.

Laughing

Καθαριστικό Σπρέυ μηχανής από τη SONAX : σήμερα που έπλυνα τον κινητήρα έριξα πρώτα από αυτό σε σημεία που είχαν πέσει λάδια και τα εξαφάνισε τελείως. Κόστος γύρω στα 10 ευρώ από το ΜΑΚΡΟ.

Αφρός καθαρισμού εσωτερικού χώρου από τη WURTH. Το κάτι άλλο. Εκτός του ότι καθαρίζει τα πάντα (δοκίμασα σε παλιά μοκέτα με γράσο), μυρίζει και πάρα πολύ ωραία. Κόστος 14 ευρώ Laughing

Αχχχχχ, όλο και περισσότερο βάζω το χέρι βαθιά για το πεζό μου. Χαλάλι του 8)
Slash - Κυρ 25 Αύγ 2002, 23:46:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως για εξωτερικό καθάρισμα το κάνω στο πάρκινγκ που το βάζω που το κάνουν πολύ καλό. Για το εσωτερικό θα το δώσω σε ένα μαγαζί που ασχολούνται ακριβώς με αυτό το θέμα. Θα μου άρεσε να καθαρίζω κι εγώ το 206 μου αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο. Ίσως τις Κυριακές, να βάζω και μουσικούλα και να το γυαλίζω...
kovac - Δευ 24 Μάϊ 2004, 23:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.

Του είχα πει πως σε όσα πλυντήρια κι αν το έχω πάει όλοι μου έλεγαν το ίδιο: "Φίλε οι ζάντες δυστυχώς δεν καθαρίζουν άλλο"! Sad
Είχα δοκιμάσει κι εγώ να τις καθαρίσω (σαπουνάδα και τρελό τρίψιμο), αλλά τζίφος. Sad
Ήταν και κάτι που μου έλεγαν και οι περισσότεροι όταν τους έλεγα πως οι ζάντες είχαν μείνει πολύ καιρό χωρίς να καθαριστούν "σωστά". Περίπου από τότε που αγοράστηκε δηλαδή. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Αυτή η μαυρίλα από τα τακάκια. Evil Evil Evil

Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αξιώθηκα και είπα του Φίλιππου να πάμε παρέα να πάρω ένα (μιας και ανίδεος εγώ Embarassed Embarassed ). Από την αρχή μου έλεγε SONAX με 7€ ή 9€. Τι να πω κι εγώ? ΟΚ του είπα. "Αλλά θα τα καθαρίσει ρε συ ή τζάμπα τα €?" τον ρωτούσα συνέχεια.

Παίδες τι να πω...ένα ψέκασμα στο σημείο που ήθελα (μαυρίλα 1.5 χρόνου), το άφησα 5sec και το σκούπισα πρόχειρα με ένα χαρτομάντηλο, απλά για να δοκιμάσω τι έλεγε το καθαριστικό και ΕΦΥΓΕ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Δεν ξέρω, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω καθαριστικό, αλλά έπαθα πλάκα! Very happy
Δε μένει παρά να κάτσω και να κάνω όλες τις ζάντες προσεχτικά ώστε να γίνουν σαν καινούριες. Very happy

Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι ήταν τη στιγμή που την καθάρισα (στο Olympico) το είδαν και με τα μάτια τους. Wink
Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι... Laughing Laughing Laughing Wink

Ευχαριστώ Φίλιππε. Cool Very happy Wink
DimiP - Τρι 25 Μάϊ 2004, 10:21:21
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Πρόσφατα (πριν μία εβδομάδα) ακολουθώντας τη συμβουλή του Φίλιππου (PHSYBORG) αγόρασα ένα καθαριστικό για τις ζάντες.

Του είχα πει πως σε όσα πλυντήρια κι αν το έχω πάει όλοι μου έλεγαν το ίδιο: "Φίλε οι ζάντες δυστυχώς δεν καθαρίζουν άλλο"! Sad
Είχα δοκιμάσει κι εγώ να τις καθαρίσω (σαπουνάδα και τρελό τρίψιμο), αλλά τζίφος. Sad
Ήταν και κάτι που μου έλεγαν και οι περισσότεροι όταν τους έλεγα πως οι ζάντες είχαν μείνει πολύ καιρό χωρίς να καθαριστούν "σωστά". Περίπου από τότε που αγοράστηκε δηλαδή. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Αυτή η μαυρίλα από τα τακάκια. Evil Evil Evil

Εμ! αμα δεν το πλενουμε ....

kovac έγραψε:

Όλα αυτά λοιπόν μέχρι που αξιώθηκα και είπα του Φίλιππου να πάμε παρέα να πάρω ένα (μιας και ανίδεος εγώ Embarassed Embarassed ). Από την αρχή μου έλεγε SONAX με 7€ ή 9€. Τι να πω κι εγώ? ΟΚ του είπα. "Αλλά θα τα καθαρίσει ρε συ ή τζάμπα τα €?" τον ρωτούσα συνέχεια.

Παίδες τι να πω...ένα ψέκασμα στο σημείο που ήθελα (μαυρίλα 1.5 χρόνου), το άφησα 5sec και το σκούπισα πρόχειρα με ένα χαρτομάντηλο, απλά για να δοκιμάσω τι έλεγε το καθαριστικό και ΕΦΥΓΕ! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Δεν ξέρω, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να βάλω καθαριστικό, αλλά έπαθα πλάκα! Very happy
Δε μένει παρά να κάτσω και να κάνω όλες τις ζάντες προσεχτικά ώστε να γίνουν σαν καινούριες. Very happy

Προς θεού δεν κάνω διαφήμιση, άλλωστε όσοι ήταν τη στιγμή που την καθάρισα (στο Olympico) το είδαν και με τα μάτια τους. Wink
Τώρα πήρα και μία αλοιφή (SONAX κι αυτή) για "τη θαμπάδα του χρώματος" και περιμένω να τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα, αν και έχει ήδη δοκιμαστεί κι αυτή από ένα παιδάκι... Laughing Laughing Laughing Wink

PHSYBORG - Τρι 25 Μάϊ 2004, 11:56:15
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Embarassed Embarassed Wink Wink
kovac - Τρι 25 Μάϊ 2004, 16:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Πλένουνε!
Εγώ απέχω λίγο, αλλά όταν έρχομαι το 206 πλένεται. Razz
PHSYBORG - Τρι 25 Μάϊ 2004, 17:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πλένουνε!

Στο βενζιναδικο !
kovac - Τρι 25 Μάϊ 2004, 18:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
kovac έγραψε:
DimiP έγραψε:

Πλένουνε!

Στο βενζιναδικο !

Μια φορά έγινε αυτό και οι συνέπειες ήταν παραλίγο καταστροφικές! Laughing Laughing Laughing Laughing
Πέρα από την πλάκα πάντα μόνος μου το πλένω. Razz Wink
shark_zak - Τετ 26 Μάϊ 2004, 09:55:33
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια...συνεχεισε την "ερευνα προιοντων" να ξερουμε και εμεις....

υπαρχει και μια κρεμουλα της 3Μ για τις γρατζουνιες που κανει θαυματα, μου την ειχαν πει απο την πεζο....
teoman - Τετ 26 Μάϊ 2004, 12:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
ωραια...συνεχεισε την "ερευνα προιοντων" να ξερουμε και εμεις....

υπαρχει και μια κρεμουλα της 3Μ για τις γρατζουνιες που κανει θαυματα, μου την ειχαν πει απο την πεζο....

Βασικά υπάρχουν 2 αλοιφές,μία χοντρή και μία ψιλή.Η καθεμία κάνει θαύματα σε ανάλογο τραύμα...
vangsgr - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 07:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή;;;
Για πες μας περισότερα Question
teoman - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:26:38
Θέμα δημοσίευσης:
vangsgr έγραψε:
Δηλαδή;;;

Για μικρές γρατζουνιές χρησιμοποιείς την ψιλή.Η αλοιφή καλύπτει την ζημιά με υλικό και το κάνει ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κομμάτι.Αντίστοιχα χρησιμοποιείς πιο χοντρή αλοιφή για μεγαλύτερες και πιο βαθειές γρατζουνιές,χωρίς να έχεις βέβαια απόλυτη επιτυχία.
vangsgr - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 08:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
Thanks a lot
Svstouk - Σαβ 29 Μάϊ 2004, 08:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
vangsgr έγραψε:
Δηλαδή;;;

Για μικρές γρατζουνιές χρησιμοποιείς την ψιλή.Η αλοιφή καλύπτει την ζημιά με υλικό και το κάνει ομοιόμορφο με το υπόλοιπο κομμάτι.Αντίστοιχα χρησιμοποιείς πιο χοντρή αλοιφή για μεγαλύτερες και πιο βαθειές γρατζουνιές,χωρίς να έχεις βέβαια απόλυτη επιτυχία.

Θοδωρή, επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση.

Η αλοιφή δεν καλύπτει. Αντίθετα, δουλειά της είναι να βγάζει επιφανειακά το βερνίκι, ώστε μαζί με αυτό να φεύγει και η γρατζουνιά.

Η ψιλή αλοιφή είναι για μικρές γρατζουνιές, η χοντρή για μεγάλες.

Το κερί είναι αυτό που δημιουργεί το φιλμ προστασίας και πραγματικά προστατεύει το βερνίκι.

Προσοχή στη χρήση της αλοιφής! Τη χρησιμοποιούμε μόνο όταν είμαστε σίγουροι για το τι κάνει και τι θέλουμε να πετύχουμε.

Να είστε όμως σίγουροι, ότι αν πρόκειται για γρατζουνιά, ούτε το κερί, ούτε η αλοιφή θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε. Δυστυχώς, μόνο ο φανοποιός. Confused

Wink Wink
XASOS - Σαβ 29 Μάϊ 2004, 09:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλά είναι τα χαρτομάντηλα μιας χρήσεως της Armorall για το εσωτερικό καθώς και όλα τα προιόντα της! Για σαμπουαν χρησιμοποιώ ένα που περιέχει σιλικόνη δεν θυμάμαι μάρκα που είναι πολύ καλό και φθηνό.....
teoman - Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:

Η αλοιφή δεν καλύπτει. Αντίθετα, δουλειά της είναι να βγάζει επιφανειακά το βερνίκι, ώστε μαζί με αυτό να φεύγει και η γρατζουνιά.

Σωστή η παρατήρησή σου Στέφανε.
Να σημειώσω ότι όσες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την ψιλή για μικρογδαρσίματα (από κλειδί μέχρι επαφή με προφυλακτήρα),είχε απόλυτη επιτυχία.Δεν θέλει υπερβολή στην ποσότητα,και η επάλλειψη γίνεται με ένα κομμάτι βαμβάκι ή στεγνό πανί.
smaraghi - Σαβ 29 Μάϊ 2004, 23:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα εσωτερικά πλαστικά μου είπαν να μην χρησιμοποιώ σπρέυ
αλλά κερί παπουτσιών για δέρματα ή βαζελίνη. Το έχει δοκιμάσει κανείς Question
kovac - Παρ 04 Ιούν 2004, 09:02:48
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:

Λοιπόοοοοον, η αλοιφή δοκιμάστηκε.

Δοκιμή:

1.Αφαίρεση "κόλλας" (εμφανίστηκε ξαφνικά ένα πρωϊνό πάνω στον ουρανό του 206) κυκλικό σημάδι διαμέτρου, πόσο να πω, όσο η θήκη ενός dvd!!!!! Προφανώς κάποιος ΜΑ**ΚΑΣ θα άφησε καμιά τσάντα (και θα τρέξανε τίποτα ζουμιά) πάνω στο αμάξι να ξαποστάστει ο χριστιανός. Evil Evil Evil Evil Δέντρα δεν υπήρχαν, κι όταν πέφτει ρετσίνι, πέφτει, δε βρέχει! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

2.Κίτρινο σημαδάκι (από χρώμα) στο καπώ. Πάλι ένα όμορφο πρωϊνό κι αυτό.

3.Άσπρο χρώμα στο αριστερό φτερό Rolling eyes .

4. Σημάδια από τα πιτσιλιτήρια (όσοι τα είχατε δει θυμάστε που λέγαμε πως μάλλον βάψιμο θα θέλει). Είχε προκληθεί από νερό (1η και τελευταία φορά που έβαλαν υγρό των υαλοκαθαριστήρων από βενζινάδικο. Το τι χε**μο φάγανε... Evil Evil Evil ) ή καλύτερα ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ που είχε στεγνώσει ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ με τον ήλιο πάνω στο καπώ (μέχρι και να το σκουπίσουν δεν μπόρεσαν Evil Evil Evil ).

5. Θωλούρα στις 2 δεξιά πόρτες (μέγεθος ακριβώς το ίδιο με τα πλαϊνά πλαστικά λίγο πιο πάνω από αυτά).

Αποτέλεσμα:

Ένα θα πω...έχω μείνει μα**κας!!!!!!5/5 λέμε (ΟΚ, τελικά είπα 2 Razz Razz )! Very happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τι να πω...ρε συ Φίλιππε (PHSYBORG)...θα κάνω αερογραφία μια φωτογραφία σου στο καπώ!!!!! Very happy

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ (ΥΠΟΘΕΤΩ) ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ!!!!!
PHSYBORG - Παρ 04 Ιούν 2004, 10:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αφαρει κ γρατζουνιες οχι πολυ βαθιες !
Για γρατζουνιες που εχει φυγει χρωμα σου χω αλλο μυστικο Wink
TiMoRiS - Παρ 04 Ιούν 2004, 13:14:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον σαν τρελος γκαντεμης που ειμαι μολις πηρα την αγαπη μου μετα απο μια ακριβως εβδομαδα με τρακαρανε(νταλικα παρακαλω) αποτέλεσμα: λακουβα μικρη στο πισω δεξι φτερο και πολλες γρατζουνιες σε προφυλακτηρα. Μολις πηγα στην δουλεια πηρα μια αλοιφη που εχουμε(δεν θυμαμε τωρα ονομα θα σας ενεμηρωσω) και εξαφανηστηκαν τα παντα! εκπληκτικη δουλεια! Επειδη εχω τρελλα με το αμαξι μου το πλενω τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα (αλλα ρε π@@στη μου το χαιρωμε καθαρο το πολυ 2 ωρες λογο χρωματος) και το μοτερ με ειδικο γυαλιστικο ,που επισης δεν θυμαμε ονομα, και τα λαστιχα με ειδικο υγρο, που δεν θυμαμε ονομα! Οσο για το εσωτερικο μονο με βρεγμενο πανι γιατι ολα τα αλλα χημικα τρωνε την κονσολα! Θα ξαναποσταρω για τα ονοματα!
kovac - Παρ 04 Ιούν 2004, 13:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Αφαρει κ γρατζουνιες οχι πολυ βαθιες !
Για γρατζουνιες που εχει φυγει χρωμα σου χω αλλο μυστικο Wink

Τι καλά, θα μιλήσουμε κι από κοντά...πάω να κάνω την αερογραφία. Laughing Laughing Laughing Wink
mick206 - Παρ 04 Ιούν 2004, 20:10:22
Θέμα δημοσίευσης:
Έχετε να προτείνετε κάτι για το σαλόνι του αυτοκινήτου και γενικά για τα υφάσματα;
Κάτι για τα πλαστικά της κονσόλας;

Επίσης... απο την προηγούμενη μου δουλειά έχει κολλήσει χρώμα πάνω στο αμάξι... Confused Sad Είχα πάρει κάτι αλοιφές τις Sonax αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει... Rolling eyes Έχετε να προτείνετε κάτι γι αυτό; Θα χρειαστώ και τριβειάκι για να το τρίψω;

Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί θέλω να το κάνω λαμπίκο!

Χρήστο σόρυ που δεν σε πήρα τελέφωνο. Είχα δουλίτσες Embarassed
kovac - Παρ 04 Ιούν 2004, 20:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Επίσης... απο την προηγούμενη μου δουλειά έχει κολλήσει χρώμα πάνω στο αμάξι... Confused Sad Είχα πάρει κάτι αλοιφές τις Sonax αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει... Rolling eyes Έχετε να προτείνετε κάτι γι αυτό; Θα χρειαστώ και τριβειάκι για να το τρίψω;

Μιχάλη για το χρώμα μην αγχώνεσαι! Βγαίνει! Αν διαβάσεις τι έβγαλα/καθάρισα εγώ κι αν τα είχες δει πως ήταν, θα είχες ήδη βάλει την αλοιφή! Wink
Τριβειάκι? Μπαααααααα. Εγώ την άπλωσα στο σημείο που είχε το "πρόβλημα" (κι όχι παντού, και δεν υπάρχει καμία διαφορά με την γύρω περιοχή), την άφησα λίγο να στεγνώσει και την καθάρισα τρίβοντας με καθαρό/μαλακό πανί (ό,τι λένε και οι οδηγίες δηλαδή Wink )! Τώρα είναι σαν καινούριο.
Για καθαρό/μαλακό πανί πήρα πάλι από το praktiker με 1€ νομίζω ένα ολόκληρο πάκο (σαν 4 τεμάχια βαμβακιού φαντάσου) πανί βαμβάκινο 100% της NIGRIN. Αν πας στο praktiker στο Αιγάλεω, είναι δίπλα στις αλοιφές! Wink

Άραξε Μιχάλη, εξάλλου κι εγώ μετά τις 11 έτρεχα αριστερά-δεξιά. Very happy Οκ, που και που πήγαινα και ευθεία! Αλλά ποτέ όπισθεν (με τον γκ*λο που λένε)! Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Ίσως με τις πόρτες... Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υπογραφή: Ο ΚΑΦΤΗΣ!!!!!!!
mick206 - Παρ 04 Ιούν 2004, 23:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
mick206 έγραψε:

Μιχάλη για το χρώμα μην αγχώνεσαι! Βγαίνει! Αν διαβάσεις τι έβγαλα/καθάρισα εγώ κι αν τα είχες δει πως ήταν, θα είχες ήδη βάλει την αλοιφή! Wink
Τριβειάκι? Μπαααααααα. Εγώ την άπλωσα στο σημείο που είχε το "πρόβλημα" (κι όχι παντού, και δεν υπάρχει καμία διαφορά με την γύρω περιοχή), την άφησα λίγο να στεγνώσει και την καθάρισα τρίβοντας με καθαρό/μαλακό πανί (ό,τι λένε και οι οδηγίες δηλαδή Wink )! Τώρα είναι σαν καινούριο.
Για καθαρό/μαλακό πανί πήρα πάλι από το praktiker με 1€ νομίζω ένα ολόκληρο πάκο (σαν 4 τεμάχια βαμβακιού φαντάσου) πανί βαμβάκινο 100% της NIGRIN. Αν πας στο praktiker στο Αιγάλεω, είναι δίπλα στις αλοιφές! Wink

Άραξε Μιχάλη, εξάλλου κι εγώ μετά τις 11 έτρεχα αριστερά-δεξιά. Very happy Οκ, που και που πήγαινα και ευθεία! Αλλά ποτέ όπισθεν (με τον γκ*λο που λένε)! Laughing Laughing Laughing Laughing Wink Ίσως με τις πόρτες... Rolling eyes Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υπογραφή: Ο ΚΑΦΤΗΣ!!!!!!!

Λοιπόν θα σε πάρω τελέφωνο να τα πούμε και θα δεις πως είναι το αμάξι,θα μου πεις τη γνώμη σου και μετά θα πάμε να πάρουμε αλοιφές για να μου το τρίψεις! Shocked Shocked Razz Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Πλάκα κάνω ρε συ! Cool
kovac - Σαβ 05 Ιούν 2004, 12:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Λοιπόν θα σε πάρω τελέφωνο να τα πούμε και θα δεις πως είναι το αμάξι,θα μου πεις τη γνώμη σου και μετά θα πάμε να πάρουμε αλοιφές για να μου το τρίψεις! Shocked Shocked Razz Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Πλάκα κάνω ρε συ! Cool

Για τρίψιμο να φωνάξουμε τον ΤΡΙΦΤΗ. Εγώ είμαι ο ΚΑΦΤΗΣ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Περιμένω να δω και από ένα φίλο μου τι θα κάνει η αλοιφή στην περίπτωσή του. Smile
Svstouk - Κυρ 06 Ιούν 2004, 11:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Έχετε να προτείνετε κάτι για το σαλόνι του αυτοκινήτου και γενικά για τα υφάσματα;

Χτες που έπλυνα το αμάξι είχα κι εγώ την ίδια απορία, φίλε.

Την έλυσα παίρνοντας το "Karpex με τεχνολογία Vanish" από το γειτονικό σούπερ μάρκετ. Είναι ένα πλαστικό μπουκάλι με το καθαριστικό σε υγρή μορφή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, διαλύεις έξι καπάκια υγρού σε ένα λίτρο νερό. Μετά το ανακατεύεις να γίνει αφρός. Έπειτα, με ένα wetex το απλώνεις (σε υγρή μορφή ή σκέτο τον αφρό) επάνω στις ταπετσαρίες, τρίβεις καλά και τέλος. Ούτε ξεβγάλματα, ούτε άλλα σκουπίσματα.

Φίλε, κάνει καταπληκτική δουλειά! Άσε που αφήνει κι ένα πολύ ωραίο άρωμα στο αυτοκίνητο. Δεν αφήνει λεκέ για λεκέ!

Εγώ πέρασα και τα πλαστικά και τους αεραγωγούς, γενικά ΟΛΟ το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου.

Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός, αλλά με κανένα άλλο καθαριστικό εσωτερικού χώρου, αφρού ή όχι, επωνύμου ή όχι δεν είχα τέτοιο καθάρισμα φίλε. Άσε που είναι και φθηνό (~4 ευρώ) μιας και προορίζεται για χρήση σπιτιού "για χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες". Wink
mick206 - Κυρ 06 Ιούν 2004, 19:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
mick206 έγραψε:

Χτες που έπλυνα το αμάξι είχα κι εγώ την ίδια απορία, φίλε.

Την έλυσα παίρνοντας το "Karpex με τεχνολογία Vanish" από το γειτονικό σούπερ μάρκετ. Είναι ένα πλαστικό μπουκάλι με το καθαριστικό σε υγρή μορφή.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, διαλύεις έξι καπάκια υγρού σε ένα λίτρο νερό. Μετά το ανακατεύεις να γίνει αφρός. Έπειτα, με ένα wetex το απλώνεις (σε υγρή μορφή ή σκέτο τον αφρό) επάνω στις ταπετσαρίες, τρίβεις καλά και τέλος. Ούτε ξεβγάλματα, ούτε άλλα σκουπίσματα.

Φίλε, κάνει καταπληκτική δουλειά! Άσε που αφήνει κι ένα πολύ ωραίο άρωμα στο αυτοκίνητο. Δεν αφήνει λεκέ για λεκέ!

Εγώ πέρασα και τα πλαστικά και τους αεραγωγούς, γενικά ΟΛΟ το εσωτερικό του αυτοκινήτου μου.

Δεν θέλω να είμαι υπερβολικός, αλλά με κανένα άλλο καθαριστικό εσωτερικού χώρου, αφρού ή όχι, επωνύμου ή όχι δεν είχα τέτοιο καθάρισμα φίλε. Άσε που είναι και φθηνό (~4 ευρώ) μιας και προορίζεται για χρήση σπιτιού "για χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες". Wink

Πολύ ωραία και χρήσιμα αυτά που μας λες φίλε Στέφανε! Θα το δοκιμάσω κι εγώ προσεχώς και θα γράψω εντυπώσεις! Very happy Wink Thumb right
206xs - Τετ 06 Οκτ 2004, 11:04:33
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω μια μαυρίλα στο δερματινό κάθισμα μέχρι και στην ³"£$%οτογκλίμ πήγα και δεν κάναν τίποτα πήρα καθαριστικό για δέρματα τίποτα είναι μπεζ τα γαμημένα και φαίνεται. Καμμιά ιδέα;
shark_zak - Τετ 06 Οκτ 2004, 23:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
206xs έγραψε:
Έχω μια μαυρίλα στο δερματινό κάθισμα μέχρι και στην ³"£$%οτογκλίμ πήγα και δεν κάναν τίποτα πήρα καθαριστικό για δέρματα τίποτα είναι μπεζ τα γαμημένα και φαίνεται. Καμμιά ιδέα;

πηγαινε σε κανενα στεγνοκαθαριστηριο που βαφει κι ολας ολο και κατι θα σου κανει.... Idea
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες