GBO206CC έγραψε: |
φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ακου τριξιματα πισω δεξια στην κοκουλα... και εμπρος αριστερα κατω χαμηλα στησ γριλες τησ θερμανης(διπλα απο τον λεβιες) κανουν κατι στο service για την συντηρηση τησ κουκουλασ |
φιλοι μου καλοι καλοι μου φιλοι με τα τριξιματα στο εσωτερικο του cc υπαρχει καμμια γιατρια .....
ακου τριξιματα πισω δεξια στην κοκουλα... και εμπρος αριστερα κατω χαμηλα στησ γριλες τησ θερμανης(διπλα απο τον λεβιες) κανουν κατι στο service για την συντηρηση τησ κουκουλασ |
nemo έγραψε: |
Πέρα από το σπρέι σιλικόνης και το σωστό καθάρισμα στις τσιμούχες κατα το πλύσιμο όπως είπαν και τα παιδιά πρέπει να τσεκάρεις και τους δύο μοχλούς που πιάνουν την οροφή με το παρμπρίζ μήπως είναι πολύ χαλαροί και αφήνουν την οροφή να παίζει... Εμένα όταν τους έσφιξαν στη lion μετά από παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάσταση... |
Touristas έγραψε: |
Τέλος πάντων εγώ σου λέω ότι ξαναμπαίνει γιατί υπάρχουν και ανταλλακτικά τέτοια μαξιλαράκια και έχω βάλει αρκετά …..όποτε !!! ![]() |
TZAG έγραψε: | ||
Προσοχή! Ο δικός μου αριστερός μοχλός ήταν τόσο σφιχτός ώστε να βγαίνει το ένα προστατευτικό μαύρο του "μαξιλαράκι" και να μένει κολλημένο πάνω στο λευκό πλαστικό το παρμπρίζ! Αυτό έγινε δύο φορές, και τις δύο αλλάχθηκε με καινούργιο (γιατί το μαύρο αυτό μαλακό-πλαστικό δεν ξαναμπαίνει στον μοχλό) και να ρυθμιστεί, με τη δεύτερη αλλαγή του, πιό χαλαρά. Με αλλά λόγια, ένα φτιάχνεις άλλο χαλάς ![]() |
NT1969 έγραψε: |
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ; |
ξερεις καποιος ποσο κοστιζει σε εξουσιοδοτημενο για servivce κουκουλασ?? |
nemo έγραψε: | ||
Δυστηχώς το να τους ρυθμίσει κάποιος μόνος του δεν είναι απλό... Η γνώμη μου είναι να μην το επιχειρήσει κάποιος αν δεν πιάνουν τα χέρια του... Πρέπει να λύσεις το αλεξίλιο, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της πλαφονιέρας, να βγάλεις την πλαστική επένδυση της κολώνας του παρμπρίζ και τότε θα δεις το κομμάτι όπου αγγιστρώνει ο μοχλός να στηρίζεται σε 3 βίδες... Τις χαλαρώνεις λίγο και το σπρώχνεις προς τα μέσα, λίγο όμως όχι πολύ γιατί μετα θα τσιτώσει τελείως η οροφή και θα έχεις άλλα προβλήματα... Ο άλλος τρόπος είναι να ρυθμίσεις το ίδιο το μοχλό ο οποίος στηρίζεται σε 6 βίδες αστεράκια αν θυμάμαι καλά... Για να το κάνεις αυτό λύνεις την πλαστική πλευρική επένδυση της οροφής πρώτα... Αυτός είναι πιο εύκολος τρόπος άλλα συνήθως αυτό το σημείο είναι ήδη τσιτωμένο από το εργοστάσιο... Ελπίζω να βοήθησα λίγο... Η συμβουλή μου πάντως είναι μην το επιχειρήσετε μόνοι σας αν δεν κατέχετε καλά το άθλημα... |
NT1969 έγραψε: |
ΣΥΜΦΩΝΩ! ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!! |