petrskar έγραψε: |
σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...!!
1. αμαξι δεν υπηρχε (206 τουλαχιστον) εως τωρα και οτι αποριες ειχα ηταν ειτε σε θεωρητικα επιπεδο ειτε σε πρακτικο σε 206 φίλων. Για το ταμπλω μαλλον λαθος θυμασαι νικο. (Συντομα θελω το κοννε σου στην Llumar...δε το ξεχασα) 2. Για την μπάλα ειμαι μέσα φυσικά, αν υπαρχει ενδιαφερον να το κανονισουμε παιδια... καντε μια προταση να δουμε τι ενδιαφερον υπαρχει. |
kanelj έγραψε: |
μπα,μπα???
ο γειτονας πηρε το αυτοκινητακι του ![]() ![]() θα πρεπει δηλαδη να ανησυχω που υπαρχει στην περιοχη μου 206 1.4 με 16v ![]() ![]() ![]() Μαλλον οχι γιατι...... ![]() ![]() ![]() ![]() (χε χε χε) ![]() ![]() ![]() καλοταξιδο φιλε μου ![]() ![]() ![]() |
τι να ανησυχεις εσύ ρε... ενα μαμα στο στρωσιμο? εσυ μπαίνεις χειρουργείο έτσι δεν είναι...? ![]() παίδες...πόσα χμλ λέτε οτι θέλει συντηρητικά? για να στρώσει καλά? υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να προσέχω εκτός απο το στροφόμετρο στο στρώσιμο? διαφωτίστε με λίγο γιατι το προηγούμενο αμαξι δε το οδήγησα καινούριο και δε ξέρω. |
teoman έγραψε: | ||
Όχι γρήγορες επιταχύνσεις,όχι στροφιλίκια (το αμάξωμα δεν έχει "δέσει" ακόμα),προσοχή στα πεζοδρόμια και τις λακκούβες (για τα ελαστικά). |
οκ! ευχαριστώ! κι αυτά για πόσα χμλ?? έλπίζω να αντέξω...θέλω να το στρώσω καλά αλλά γαργαλιέμαι κιόλας... |
keny έγραψε: |
ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω παραγγειλει ενα 206 και σημερα που μιλησα με την αντιπροσωπεια μου παν οτι ειναι στο τελωνεια .Μηπωσ ξερει κανεις να μου πει ποσο καιρο θελει ακομα μεχρι να μου παραδοθει?Αντε γιατι περιμενω ηδη 2 μηνεσ! ![]() ![]() |