PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - MY PRECIOUS...IS HERE!!!

Baphomet - Δευ 12 Ιαν 2004, 16:04:50
Θέμα δημοσίευσης: MY PRECIOUS...IS HERE!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ PEUGEOT MOΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ CLUB ΣΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ Wink !! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
Ady - Δευ 12 Ιαν 2004, 16:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο !!!
Ronin - Δευ 12 Ιαν 2004, 16:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικο,καλοταξιδο με πολλα πολλα πολλα χαρουμενα και απροβληματιστα χιλιομετρα!!!
Vasso - Δευ 12 Ιαν 2004, 16:33:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο !!! Καλορίζικο !!!
Ζηλεύω τα 95 άλογα και το 16V ...... Embarassed Embarassed Embarassed
shark_zak - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
αντε καλοταξιδο....και καλες στροφες Arrow Silly
Tomcat - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλοταξιδο Λοιπον και καλα μπασιματα!!!Ααα τι θα γινει με το ποδοσφαιρακι που λέγαμε?? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Byron206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:57:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!! Καλοταξιδο!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Daloup-man - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο,καλοτάξιδο και καλές στροφοδιαδρομές !!!!! Wink Wink Wink
PHSYBORG - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Lion80 - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο και σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου !!!!!!!!!!!!!
Περιμένουμε εντυπώσεις!!!!Το έχω παραγγείλει και εγώ (μπλέ Recife) και το περιμένω σε 2 εβδομάδες περίπου από σήμερα!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
DRAKE - Δευ 12 Ιαν 2004, 20:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daloup-man - Δευ 12 Ιαν 2004, 21:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γέννησε ο άνθρωπος,αυτοκίνητο αγόρασε !!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Φιλικά ε!!!!!
netblaster - Δευ 12 Ιαν 2004, 23:51:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε καλα χιλιομετρα (...και πολλα)!!! Μαθε να φτιαχνεις και κανα τσαι για να κερνας που και που!!! Laughing Laughing Laughing
nik7 - Τρι 13 Ιαν 2004, 09:27:11
Θέμα δημοσίευσης:
re petro se thimame(an thimame kala) na pedevese pos tha ftiakseis to tamplo..... amaksi den eixes???tora to perneis? more mpravo afto tha pei καϋλα(xoris ta dialitika...) gia ena amaksi...
Baphomet - Τρι 13 Ιαν 2004, 10:02:34
Θέμα δημοσίευσης:
σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...!!
1. αμαξι δεν υπηρχε (206 τουλαχιστον) εως τωρα και οτι αποριες ειχα ηταν ειτε σε θεωρητικα επιπεδο ειτε σε πρακτικο σε 206 φίλων. Για το ταμπλω μαλλον λαθος θυμασαι νικο. (Συντομα θελω το κοννε σου στην Llumar...δε το ξεχασα)
2. Για την μπάλα ειμαι μέσα φυσικά, αν υπαρχει ενδιαφερον να το κανονισουμε παιδια... καντε μια προταση να δουμε τι ενδιαφερον υπαρχει.
GIANNIS206 - Τρι 13 Ιαν 2004, 10:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοτάξιδο το τουτού σου!
fpug - Τρι 13 Ιαν 2004, 10:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
καλοταξιδο.
Marellios - Τρι 13 Ιαν 2004, 16:02:52
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοταξιδο κι απο εμενα και σου ευχομαι ατρακαριστο.
nikq - Τρι 13 Ιαν 2004, 16:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγια ,Καλοτάξιδο! Για λίγα χιλιόμετρα (όσα αντέξεις δηλαδή...) χαλαρά και μετά Arrow ! αρχίζει η ....... ευχαρίστηση. Cool
kazanovas - Τρι 13 Ιαν 2004, 19:57:50
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω παραγγειλει ενα 206 και σημερα που μιλησα με την αντιπροσωπεια μου παν οτι ειναι στο τελωνεια .Μηπωσ ξερει κανεις να μου πει ποσο καιρο θελει ακομα μεχρι να μου παραδοθει?Αντε γιατι περιμενω ηδη 2 μηνεσ! Twisted evil Twisted evil
mick206 - Τετ 14 Ιαν 2004, 02:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο Πέτρο! Πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το 206 σου! Smile
Ntinos - Τετ 14 Ιαν 2004, 02:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
σας ευχαριστω όλους για τις ευχες σας...!!
1. αμαξι δεν υπηρχε (206 τουλαχιστον) εως τωρα και οτι αποριες ειχα ηταν ειτε σε θεωρητικα επιπεδο ειτε σε πρακτικο σε 206 φίλων. Για το ταμπλω μαλλον λαθος θυμασαι νικο. (Συντομα θελω το κοννε σου στην Llumar...δε το ξεχασα)
2. Για την μπάλα ειμαι μέσα φυσικά, αν υπαρχει ενδιαφερον να το κανονισουμε παιδια... καντε μια προταση να δουμε τι ενδιαφερον υπαρχει.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.
μολις κανεις και ταπαραιτητα χιλιομετρα για το στρωσιμο,γραψε και ενα τοπικ για το πως σου φενεται το 16βαλβιδο 1,4 συνολο.
kanelj - Τετ 14 Ιαν 2004, 12:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
μπα,μπα???
ο γειτονας πηρε το αυτοκινητακι του Question Question
θα πρεπει δηλαδη να ανησυχω που υπαρχει στην περιοχη μου 206 1.4 με 16v Question Question Question
Μαλλον οχι γιατι...... Exclamation Cool Cool Cool
(χε χε χε) Laughing Laughing Laughing

καλοταξιδο φιλε μου Exclamation Exclamation Exclamation
douf - Τετ 14 Ιαν 2004, 12:35:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και καλά και ευχάριστα χλμετρα. Very happy Very happy Wink
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 09:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
μπα,μπα???
ο γειτονας πηρε το αυτοκινητακι του Question Question
θα πρεπει δηλαδη να ανησυχω που υπαρχει στην περιοχη μου 206 1.4 με 16v Question Question Question
Μαλλον οχι γιατι...... Exclamation Cool Cool Cool
(χε χε χε) Laughing Laughing Laughing

καλοταξιδο φιλε μου Exclamation Exclamation Exclamation

τι να ανησυχεις εσύ ρε... ενα μαμα στο στρωσιμο? εσυ μπαίνεις χειρουργείο έτσι δεν είναι...? Wink

παίδες...πόσα χμλ λέτε οτι θέλει συντηρητικά? για να στρώσει καλά? υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να προσέχω εκτός απο το στροφόμετρο στο στρώσιμο? διαφωτίστε με λίγο γιατι το προηγούμενο αμαξι δε το οδήγησα καινούριο και δε ξέρω.
teoman - Πεμ 15 Ιαν 2004, 10:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
τι να ανησυχεις εσύ ρε... ενα μαμα στο στρωσιμο? εσυ μπαίνεις χειρουργείο έτσι δεν είναι...? Wink

παίδες...πόσα χμλ λέτε οτι θέλει συντηρητικά? για να στρώσει καλά? υπάρχει κατι άλλο που πρέπει να προσέχω εκτός απο το στροφόμετρο στο στρώσιμο? διαφωτίστε με λίγο γιατι το προηγούμενο αμαξι δε το οδήγησα καινούριο και δε ξέρω.

Όχι γρήγορες επιταχύνσεις,όχι στροφιλίκια (το αμάξωμα δεν έχει "δέσει" ακόμα),προσοχή στα πεζοδρόμια και τις λακκούβες (για τα ελαστικά).
Baphomet - Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:03:11
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
petrskar έγραψε:

Όχι γρήγορες επιταχύνσεις,όχι στροφιλίκια (το αμάξωμα δεν έχει "δέσει" ακόμα),προσοχή στα πεζοδρόμια και τις λακκούβες (για τα ελαστικά).

οκ! ευχαριστώ! κι αυτά για πόσα χμλ??
έλπίζω να αντέξω...θέλω να το στρώσω καλά αλλά γαργαλιέμαι κιόλας...
teoman - Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:09:59
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:

οκ! ευχαριστώ! κι αυτά για πόσα χμλ??
έλπίζω να αντέξω...θέλω να το στρώσω καλά αλλά γαργαλιέμαι κιόλας...

'Ολοι "γαργαλιόμασταν" Very happy
Τα km είναι στην κρίση σου.Συνήθως μία προσεχτική οδήγηση για τα πρώτα 3000 είναι μια χαρά.Κατόπιν μία ομαλή μέχρι την πρώτη αλλαγή λαδιών.Μετά... τα ξέρεις... Wink
Vasso - Πεμ 15 Ιαν 2004, 11:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
keny έγραψε:
ρε παιδια ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω παραγγειλει ενα 206 και σημερα που μιλησα με την αντιπροσωπεια μου παν οτι ειναι στο τελωνεια .Μηπωσ ξερει κανεις να μου πει ποσο καιρο θελει ακομα μεχρι να μου παραδοθει?Αντε γιατι περιμενω ηδη 2 μηνεσ! Twisted evil Twisted evil

Καλορίζικο να είναι όταν το παραλάβεις !! Smile Γύρω στις 15 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά . Άρα περίπου 3 εβδομάδες !!
Εσύ να τους ενοχλείς όμως , δεν κάνει τίποτα Cool Cool Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες