chatasos έγραψε: |
Επειδή εδώ και 2 χρόνια περίπου την βγάζω με ένα Ρ/Κ της Kenwood,
σκέφτομαι να αλλάξω σύντομα σε κάποιο CD/MP3 Player. Είχα πάρει και το Napa 311 για να κάνω την δουλειά μου αλλά το σύστημα με την κασσέτα δεν βολεύει και πολύ. Από όσο έχω ψάξει μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο Pioneer P7400MP. Χρησιμοποιεί κανείς κάτι πρόμοιο? Εμπειρίες γενικά από MP3 αυτοκινήτου υπάρχουν? |
~FoCuS~ έγραψε: |
Elpizw na min pareksigithw.......... |
~FoCuS~ έγραψε: |
gia ixeia tha sou proteina na baleis duo akriba hxeia mprosta kai na afiseis ta mama pisw |
chatasos έγραψε: | ||
Για ηχεία σκέφτομαι για Ιnfinity (kappa ή reference) μπροστά και JBL πίσω (από την μάνα του δεν είχε τίποτα, απλά του είχα βάλει κάτι Alpine μπροστά). Θα πήγαινα και για Infinity πίσω αλλά έχω ακούσει ότι δεν έχουν καλά μεσαία και χαμηλά....και αν μην τι άλλο θέλο και λίγο μπασάκι. Υπάρχει και η λύση του subwoofer, αλλά δεν είμαι και τόσο πορωμένος με τον ήχο και εκτός των άλλων δεν θέλω να δεσμεύσω χώρο από το πορτ-μπαγκάζ. |
98db!!!!! Που τα βρήκες ρε θηρίο? Εγώ είχα καταφέρει να βρω μέχρι 93db
και αισθανόμουν αρκετά ευχαριστημένος. Για πίσω σκέφτομαι για 6x9, τι λέτε? Επίσης έχω ακούσει ότι επειδή οι μπορστινές πόρτες στο 206 δεν έχουν καλή μόνωση, θα πρέπει να βάλω extra μόνωση γιατί διαφορετικά ότι και να βάλω μπροστά θα χάνω αρκετά..... Vini ξέρεις ποια είναι (κωδικούς) τα συγκεκριμένα μοντέλα που αναφέρεσαι? Επίσης τα μπροστινά JBL που αναφέρεσαι, έχουν και crossover? |
Vini ξέρεις ποια είναι (κωδικούς) τα συγκεκριμένα μοντέλα που αναφέρεσαι?
Επίσης τα μπροστινά JBL που αναφέρεσαι, έχουν και crossover? |
Μήπως θυμάσαι τίποτα τιμές? |
σκέφτομαι να αλλάξω σύντομα σε κάποιο CD/MP3 Player. Είχα πάρει και το Napa 311 για να κάνω την δουλειά μου αλλά το σύστημα με την κασσέτα δεν βολεύει και πολύ. Από όσο έχω ψάξει μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο Pioneer P7400MP. Χρησιμοποιεί κανείς κάτι πρόμοιο? Εμπειρίες γενικά από MP3 αυτοκινήτου υπάρχουν? |
Σήμερα έβαλα και τα ηχεία (cadence us-69) πίσω και η διαφορά είναι
ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Τόσο καιρό άκουγα αηδίες !!!! Μπορώ να πω ότι έχουν καλυφθεί πλήρως τα γούστα μου όσον αφορά την ένταση και το μπάσο. Τώρα εκκρεμεί μόνο η αντικατάσταση των μπροστινών... |
theflame έγραψε: |
Καλορίζικα.
Πόσο πήγε το μαλί; Η τοποθέτηση στην εταζέρα ε; Εύκολη; |
Vini έγραψε: |
Cadence ε?
Πονηρέ!!!!! Μα ποιος στα πρότεινε????? |
Vini έγραψε: |
Είσαι και τυχερός γιατί από το βάρος δεν θα κουνιέται και η εταζέρα..... |
DIMIP έγραψε: |
καλο το DSP ρε politis αλλα α. ακριβο ,
β. που θα το χρειαστεις, οταν μεσα στο αμαξι γινεται της π$$$$$$ς απο θορυβους; εννοω πως θα καταλαβεις διαφορα μεσω της εξομαλυνσης του ηχου; οταν πηγαινεις με ανοικτα παραθυρα ή οταν εχεις αναμενο a/c-καλοριφερ ή οταν τρεχεις με 130 στην Εθνικη (δε λεω για παραπανω) και ο θορυβος απο το οδοστρωμα ερχεται μεσα.... |