207Gt έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά!
'Οταν πήγα μετά την τοποθέτιση front mount intercooler στο 207Gt μου για να γίνει αναβάθμιση ECU και βγήκαμε στον δρόμο για δοκιμές στο πρώτο πάτημα είχαμε εμφάνιση missfire..αυτό έγινε και στο δεύτερο πάτημα αλλά σε πιο ήπια μορφή...στο τρίτο πάτημα και αφού είχαν ζεσταθεί οι πολλαπλασιαστές και άρχισε ο εγκέφαλος να συνηθίζει τις αλλαγές δεν εμφάνιζε κάτι! αυτό που μου είπε ο προγραμματιστής είναι ότι έχω θεματάκι με έναν από τους πολλαπλασιαστές αλλά ότι δεν χρειάζεται να πάω να αλλαχθεί σύντομα αφού ήταν τόσο το πρόβλημα που δεν το διάβασε σαν πρόβλημα ούτε καν ο εγκέφαλος για να το καταγράψει και ότι θα μου βγάλει αλλα 15000χλμ ακόμα περίπου. Όντως από το τρίτο πάτημα και μετά (κάναμε σύνολο 8-9 πατήματα) δεν εμφάνισε το παραμικρό ούτε στο διαγνωστικό! Η γνώμη σας είναι να πάω να αλλάξω τώρα πολλαπλασιαστές η να μην το βιαστώ? Το θέμα είναι πως ο εγκέφαλος δεν το αναγνώρισε ως βλάβη και έτσι θα πρέπει να αλλάξω και τους 4 αφού δεν ξέρω σε ποιον κύλινδρο αντιστοιχεί αυτός που εμφάνισε το missfire! Υπάρχει τρόπος να μάθω ποιος πολλαπλασιαστής έχει το πρόβλημα για να μην δώσω 150ευρό αντί των 40 που έχει ο ένας? |
recife_rallye έγραψε: | ||
Missfires προερχονται απο.. Ακαθαρτη κεφαλη, Φθαρμενα μπουζι, Πολυ πλουσιο μιγμα, Χαλασμενο λαμδα, Και τελος πολλαπλασιαστες. Διαλεγεις και παιρνεις ![]() |
android έγραψε: |
Παντως missfire στο 1-2 πατημα μετα απο προγραμμα δεν μπορει να θεωρηθει προβλημα,γιατι ακομα ο εγκεφαλος διαβαζει λουκυ λουκ
Εδω βαρανε antipollution και μετα παιζουν καμπανα |
N207r έγραψε: |
παντος εισαι στο οριο κμχ για βουλομενο καπακι απο αναθυμιασεις αν δεν τις εχεις εξω. |
recife_rallye έγραψε: |
Φιλε μου στο διαγνωστικο να δεις τι μιγματα δουλευεις στον κοφτη.Εκει θα φανει ποσο πλουσιο δουλευει και αν ειναι αυτη η αιτια.
Για το καθαρισμα τωρα υπαρχει η περιπτωση να ειναι ακαθαρτη η κεφαλη σου που σημαινει οτι σε καθε κυκλο δεν λειτουργιας δεν μπαινει η σωστη ποσοτητα αερα στο χωρο καυσης με αποτελεσμα να εμπλουτιζεται αυτοματως το μιγμα. Ειχα και γω τετοιο προβλημα και διορθωθηκε οταν καθαρισα κεφαλη. Περισσοτερες πληροφοριες θα βρεις στο τοπικ με τον καθαρισμα κεφαλης στο ep6dt/s. Ειναι αυτο..http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=23665 |
athanas έγραψε: |
μπουζί ή μπεκ κοίτα |
reselie-206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
athanas έγραψε: | ||||
ετσι-ετσι |
207Gt έγραψε: |
Καλημέρα σε όλους! Στο αμάξι εκτός απο χρόνισμα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα αλλάχτηκε και ο αισθητήρας λάμδα γιατί μου έβγαζε off την τουρμπίνα και πήγαινε σαν ατμοσφαιρικό αυτοκίνητο! στο διαγνωστικο εμφάνιζε μύγμα πολυ φτωχό εκτός από τα missfire...παρ'όλα αυτά το πρόβλημα συνεχίζεται. Ενώ το αμάξι πράγματι πηγαίνει καλύτερα μετά το χρόνισμα και την αλλαγή του αισθητήρα λάμδα (τουλάχιστον έτσι μου φένεται εμένα) τα missfire συνεχίζονται...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? βασανίζομαι εδώ και 1μιση μήνα!!! Από που αλλού μπορεί να εμφανίζει Missfire??? (Στο αμάξι έχει γίνει και service πριν 10 μέρες!) |
makis106 έγραψε: |
Αντλία υψηλής έχετε δει? |