PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Lexus φωτα στην Θεσσαλονικη που θα βρουμε????

kavaliotis - Τρι 23 Δεκ 2003, 18:31:37
Θέμα δημοσίευσης: Lexus φωτα στην Θεσσαλονικη που θα βρουμε????
Παω και εγω ολο χαρα σημερα να αγορασω Lexus φωτα για το αμαξακι μου στην Θεσσαλονικη μιας και καβατζωσα καποια λεφτα, αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτα που θελω!!!!! Συγκεκριμενα θελω αυτα της φωτογραφιας...

Που μπορω να τα βρω????
Skull - Τρι 23 Δεκ 2003, 19:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
Γαματα δεν ειναι???
και εμενα αυτα μου εχουν μπει στο ματι... Wink
Μπορεις να τα παραγκειλεις,μαλλον...αλλα ειχα ρωτησει τωρα στα κοντα ενα μαγαζι και ουτε καν τα ηξερε... Confused Τι γινετε???
Οταν μαθεις τιμη πες και σε εμας...οκ??? Very happy
Skull - Τρι 23 Δεκ 2003, 19:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑ!!!
Και αν ριξεις μια ματια στο ebay και συγκεκριμενα στο motorebay...(καπως ετσι)τα δινουν καπου στα 100$ και πιο κατω... Shocked
kavaliotis - Τρι 23 Δεκ 2003, 21:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε το eBay, καπου απο εδω θελω να τα παρω..Τελος παντων εγω πηγα σε ενα μαγαζι που ηταν ενος που ειχε ερθει στο meeting τοτε με τους Citroenαδες στο Ωραιοκαστρο... Το μαγαζι του ειναι σε μια καθετη στην Μποτσαρη περιπου, αυτος ειχε ενα αλλο, οχι αυτο που ηθελα, σε τιμη 190 ευρω. Βασικα γυρω στα 180-220 ευρω να τα υπολογιζεις... Συν οτι θελω να ειναι και γερμανικο και οχι τιποτα ταιβανεζικο γιατι τα γερμανικα ειναι πολυ καλα σε θεματα μονωσης ας πουμε (κατι τις πλακας παιρνουνε νερα κτλ)... Το θεμα ειναι οτι αυτος περιμενει παραγγελια απο Γερμανια που ομως θα κανει κανα μηνα τουλαχιστον...Και δεν θελω να περιμενω τοσο, για αυτο ελεγα μηπως πουλαει καποιος αλλος και το ξερατε να πηγαινα αυριο το πρωι να τα αγοραζα...
seridim - Δευ 29 Δεκ 2003, 17:36:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: Lexus φωτα στην Θεσσαλονικη που θα βρουμε????
kavaliotis έγραψε:
Παω και εγω ολο χαρα σημερα να αγορασω Lexus φωτα για το αμαξακι μου στην Θεσσαλονικη μιας και καβατζωσα καποια λεφτα, αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτα που θελω!!!!! Συγκεκριμενα θελω αυτα της φωτογραφιας...

Που μπορω να τα βρω????

Μάκη τα συγκεκριμένα φανάρια μπορείς να τα βρεις στην Καλλιδοπούλου 15. Είναι κάθετη στην Βασ. Όλγας. Το μαγαζί λέγεται Auto Extreme. H τιμή νομίζω ότι είναι 200 euro. Και μάλλον είναι made in Taiwan.
kavaliotis - Δευ 29 Δεκ 2003, 18:01:43
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια τελικα πηγα Καβαλα σε ενα γνωστο μας που τα πουλαει ολα και μου ειπε οτι ειναι μουφα και τα 3 που κυκλοφορουνε, δηθεν τα φερνουνε απο Γερμανια αλλα στην πραγματικοτητα ειναι made in Taiwan, κοινως θα παρουν σιγουρα νερο μετα απο λιγο...Μονο τα ΙΜPRO (ή καπως ετσι) ειναι με εγγυηση αλλα ειναι αυτα που φαινεται και το πορτοκαλι, κατι που δεν θελω...Και ο ιδιος φορουσε αυτα τα ταιβανεζικα και μου εδειξε το νερο που παιρνουνε συνεχεια και εχει δοκιμασει οτι σιλικονες υπαρχουνε, παντα μπαινει απο καπου...Οποτε για να ειναι σωστος, προειδοποιει τους πελατες του και μεχρι στιγμης ολοι εχουνε προβληματα υγρασιας...Τα εισαγει απο Γερμανια απο την γνωστη FK που παιρνουν ολοι...Οποτε μαλλον μακρια απο αυτα...Κριμα και θα τα φορουσα τωρα....

Τι αλλο μπορω να κανω?
Pughell - Σαβ 03 Ιαν 2004, 19:44:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θες IN PRO,μπορω να σου πω τιμη και να φερω κιολας...Φερνουμε στο μαγαζι τετοια.Απλα να ξερεις οτι θα κοστισουν... Sad
Δεν ξερω αν βγαζει και η MHW τετοια... Confused
kavaliotis - Σαβ 03 Ιαν 2004, 20:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Αν θες IN PRO,μπορω να σου πω τιμη και να φερω κιολας...Φερνουμε στο μαγαζι τετοια.Απλα να ξερεις οτι θα κοστισουν... Sad
Δεν ξερω αν βγαζει και η MHW τετοια... Confused

Σε ποιο μαγαζι δουλευεις??? Δεν ηξερα οτι ειχαμε κλαμπιτη με μαγαζι εδωπερα! Αντε πες λεπτομερειες! Οσο για τα φωτα, λες αυτα που εχουν και το πορτοκαλι μεσα? Γιατι δεν θελω τετοια... Επισης, εχουν εγγυηση? Αν δεν εχουν δεν θελω γιατι αυτα παιρνουν νερα...Οσο για λεφτα, τελικα νευριασα που δεν ειχε κανεις και αγορασα καρτα γραφικων, αλλα τα ξαναβρισκω σε λιγο για να παρω τα φωτα αν οντως ειναι αυτα που θελω...
Pughell - Σαβ 03 Ιαν 2004, 22:55:20
Θέμα δημοσίευσης:
Που να θυμαμαι ρε απεξω αν εχουν πορτοκαλι ή οχι; Sad Κατσε αν το δω απο Δευτερα και θα σου πω τι ειναι και ποσο κανουν... Smile
kavaliotis - Κυρ 04 Ιαν 2004, 01:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα μην φωναζεις... Embarassed
Skull - Δευ 16 Φεβ 2004, 00:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Που να θυμαμαι ρε απεξω αν εχουν πορτοκαλι ή οχι; Sad Κατσε αν το δω απο Δευτερα και θα σου πω τι ειναι και ποσο κανουν... Smile

Τελικα τι εγινε με αυτο το θεμα???
Pughell για να ανακεφαλεωσουμε εσυ τι μπορεις να μας βρεις και ποσο???
Αυτα τα συγκεκριμενα μου εχουν αρεσει παρα πολυ!Εχεις τιποτα τετοιο???
sotamax - Δευ 16 Φεβ 2004, 09:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρώτα και στο Max Drive πριν την Νομαρχία δεξιά αρκετοί φίλοι βρήκαν
αυτό που έψαχναν....
pduke - Τρι 17 Φεβ 2004, 17:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
sotamax έγραψε:
αυτό που έψαχναν....

Και αρκετών ο κώλος πονάει ακόμα....
seridim - Τρι 17 Φεβ 2004, 17:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
sotamax έγραψε:
αυτό που έψαχναν....

Και αρκετών ο κώλος πονάει ακόμα....

Πάνο στα lexus όχι σε άλλα κωλοπιάνει
Skull - Τρι 17 Φεβ 2004, 17:43:38
Θέμα δημοσίευσης:
sotamax έγραψε:
αυτό που έψαχναν....

Τωρα κατι μας ειπες... Razz
Κανα ποιο γνωστο μερος εκει κοντα δεν υπαρχει?? Very happy
micho - Τρι 17 Φεβ 2004, 23:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
180 euro αλλα πηγα κ στον ηλεκτρολογο μου 2 φορες γιατι ειχαν κατι μπερδεματα...
μια δεν ειχα στοπ μια οπισθεν και αλλα τετοια καλα...
Skull - Τετ 18 Φεβ 2004, 17:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
180 euro αλλα πηγα κ στον ηλεκτρολογο μου 2 φορες γιατι ειχαν κατι μπερδεματα...

Εσυ Δημητρη αυτα εχεις???
Γιατι δεν πειρες τα lexus αμα ητανε τοσο ακριβα?? Confused
seridim - Πεμ 19 Φεβ 2004, 17:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
micho έγραψε:

Ρε Γιάννη δεν διαβάζεις εεεεεε;;;. Τα lexus έχει βάλει.
micho - Πεμ 19 Φεβ 2004, 17:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes Very happy
Skull - Σαβ 21 Φεβ 2004, 01:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Skull έγραψε:
micho έγραψε:

Ρε Γιάννη δεν διαβάζεις εεεεεε;;;. Τα lexus έχει βάλει.

Βρε ξερω οτι εχει βαλει τα lexus αλλα οχι τα αφθεντικα...
Εγω εννουσα τα αφθεντικα που εχουν 40-50ευρο διαφορα απο αυτα τα maiden in Tawan!! Shocked
Και πιο πριν εννουσα τα εικονιζομενα lexuw made in Tawan! Very happy
micho - Σαβ 21 Φεβ 2004, 11:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα τα πηρα χωρις να κοιταξω τιμη κ προελευση απλα ητανε τα πιο ομορφα που ειχα δει και το σχεδιο που θελα...
τα εχει και η ecosse στην αγγλια νομιζω αλλα ειναι πολυ πιο ακριβα
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες