pezomania έγραψε: |
Και εγώ αν κάθε post μου το έστελνα 2 φορές θα ήμουν τρελαμένος :D ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Συν τοις άλλοις μου άρεσε πολύ η ζάντα σου! Τί ζάντες είναι και ποιές; |
pezomania έγραψε: |
Και εγώ αν κάθε post μου το έστελνα 2 φορές θα είμαουν τρελαμένος :D ![]() ![]() ![]() Νικ πές μας και τιμές για τους καθρέφτες! |
pduke έγραψε: |
Χαίρε νικελένιε !
Πολύ όμορφο,πάρα πολύ ,εύγε νέε μου είσαι καλόγουστο νιάτο. Κόλησα με τη ζάντα.αυτήν ακροβώς άρχισα να ψαχουλεύω από χθες. πες μου τιμή και επιπλέον αν έχει προβλήματα με τα πεζοδρόμια γιατί νομίζω ότι βγαίνει έξω στις γωνίες της. Καλές βουτιές στην πατρίδα ζάκυνθο!!!! |
Nikel έγραψε: |
Φιλε Vini τα πλαστικα εχουν βαφτει οχι με spray της Foliatec αλλα απο το πιστολι ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Eρώτηση: Nik με το χρώμα από το πιστόλι δεν υπάρχει κίνδυνος μετά από κάποιο διάστημα να ξεβάψει(ξεφλούδισμα) το χρώμα ? ? Εγινε καμιά διεργασία πριν το βάψιμο (τρίψιμο) ? ? Το χρώμα δεν είναι για μεταλλικές επιφάνειες? Εχω την εντύπωση ότι για πλαστικά (μαλακά & λεία) δεν κάνει το χρώμα του αμαξώματος...Εσύ τι λες? |
pduke έγραψε: | ||||
Εγώ παντως πιστεύω ότι ισχύει η ίδια διαδικασία με τους προφυλακτήρες,πλαστικοποίηση και μετά βάψιμο |
Πάντως πρέπει να πω πως είμαι απολυτα ευχαριστημένος από την δουλειά που μου έκανε ο φίλος-Μήτσος (ο φαναρτζής μου). Ίσως όντας φίλοι να με πρόσεξε παραπάνω. Πάντως και εκείνος όταν του το έλεγα να τα βάψουμε μου έλεγε όχι Γιατί? Διότι για να γίνει σωστή δουλειά θέλει πολύ χρόνο και δεν δικαιολογεί το κόστος της...Άρα οι περισσότεροι οι βαριούνται η θα σου ζητήσουν κανενα εξωφρενικό ποσό. |
Λοιπον ειναι στην Νικαια πολυ κοντα στο Νοσοκειο (Γενικο Κρατικο Νικαιας) Πετρου Ραλλη αριθμος 188 Το τηλ. του ειναι 4952856 Πες του απο τον φιλο σου τον Νικο με το 206 το cabrio θα καταλαβει.
ΥΓ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ |
Mix206cc έγραψε: |
Πολυ κορυφη το εκανες φιλε νικελενιε το cc σου. Θελω να μου πεις που βρηκες τα πλαστικα στην εισαγωγη του καπο σου γιατι τα εχω ξαναδει και μαρεσουν πολυ!!! |
![]() ![]() ![]() ![]() Ψωνιοοοοοοοοοοοο............ |
206Tomcat έγραψε: |
Και από ότι βλέπω έχει αρκετό χώρο ........ για ένα intercooler βρε αδερφέ! |
Alexandros έγραψε: |
Απολαυσε το οσο μπορεις .....
Ερχονται οι φωτο του δικου μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |