dimkeras έγραψε: |
Δημήτρη, καλημέρα!
Μήπως είναι του 206RCC και όχι του 207RCC; |
Jim207GT έγραψε: | ||
Τα ιδια ειναι τα φρενα και στο 206RCC και στο 207RC-Rallye που ηθελα να γραψω.. |
Nik_psa έγραψε: |
Διαστάσεις δισκόπλακας? |
Jim207GT έγραψε: |
Επειδη θα υπαρξει μια καταδρομικη παραγγελια το αναφερω για οποιον ενδιαφερετε "πραγματικα", η τιμη ειναι 1400€ χωρις τακακια-σωλινακια.
Οποιος θελει τα βλεπει στο site τις peugeotsport στο 207 RC-Rallye. Μπαινουν κουτι στα 207μας και δεν χρειαζονται τπτ αλλο και με τις μαμα ζαντες. Η παραγγελια θα φυγει το αργοτερο τελος βδομαδας οποτε.... |
fynos έγραψε: |
Νομίζω ότι ήταν καιρός !
Δεν ξέρω αν είναι η σωστή περίοδος βέβαια, αλλά με το καλό να είναι ! |
volvos έγραψε: | ||
εχεις κανει τερατακι απο αλογα αναρτηση φρενα και θα σκασω με το μαμα mr2 και θα σου ριξω 1δευτερολεπτο και θα ξηνεις το μαλλι σου παλιομπουκλααααα |
Nik_psa έγραψε: |
Διαστάσεις δισκόπλακας, εμβόλων ξέρουμε? |
Επειδη θα υπαρξει μια καταδρομικη παραγγελια το αναφερω για οποιον ενδιαφερετε "πραγματικα", η τιμη ειναι 1400€ χωρις τακακια-σωλινακια.
Οποιος θελει τα βλεπει στο site τις peugeotsport στο 207 RC-Rallye. Μπαινουν κουτι στα 207μας και δεν χρειαζονται τπτ αλλο και με τις μαμα ζαντες. Η παραγγελια θα φυγει το αργοτερο τελος βδομαδας οποτε.... |
JDROGAS έγραψε: |
Τι τακακια σκοπευεις να βαλεις αν επιτρεπεται? |
Jim207GT έγραψε: | ||||
Αντε στρωσε με το καλο...και θα σου λυθουν συντομα οι αποριες, γιατι οσο αργεις,ολο θα λερωνεις το στρωματακι σου με τα ονειρα που βλεπεις.... |
MEMsound έγραψε: |
"απ εξω" ολοι χρόνους κάνουμε...
ξαναμπείτε...να θυμηθείτε "πως είναι" και μετα από καμμια 20αρια (τουλαχιστον) γυρους ενεργοποιείτε και τα χρονομετρα... ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Η DS2500-DS3000 ή κατι αντίστοιχο...π.χ EBC Yellow Stuff. Κάτσε να ρθουνε και θα δούμε τι επιλογές υπάρχουν. Τα Carbon Lorraine που έδινε μαζί το σετ χώρια οτι κάνουν κάπου 300€ πρέπει να είναι και τέρμα σκληρά... |
recife_rallye έγραψε: |
Μπραβο ρε παιδια..αφου βρισκετε το κουραγιο και τα λεφτα σε αυτη την εποχη που διανυουμε να παρετε τετοια φρενα,μονο συγχαρητηρια και καλοφορετα μπορω να πω ![]() ![]() |
JDORGAS έγραψε: |
Τα carbon lorraine ειναι απλα απαιχτα και κανουν 380 ευρω αλλα πολυ σκληρα και ουσιαστικα καθε αλλαγη και δισκοπλακες.Ειναι απλα εκπληκτικα κι εντελως μα εντελως ακουραστα αν σκεφτεις οτι σταματουν 1300 κιλα.Επισης μου κατεστρεψαν τις ζαντες (σκετο σιδερο).
Τα ds2500 τα φοραω τωρα αλλα καμια σχεση,δεν μπορω να πω οτι με ευχαριστησαν στις πιστες την ακουνε,και δεν θα στα συνιστουσα.Απλα θα αδικησεις τα φρενα σου. Ηθελα να δοκιμασω τα 3000 γι αυτο σε ρωτησα. |
Για τα EBC δεν γνωριζω καθολου.Τωρα η δαγκανα ειναι η CP6600D50.
Τα 2500 δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι καλα αλλα μετα τα carbon lorraine ειναι μερα με τη νυχτα επισης εκεινο που με χαλασε ειναι η αισθηση στο πενταλ,μεγαλη διαφορα. Μαλλον θα καταληξω στα 3000 απ οτι βλεπω εστω και για δοκιμη. |
volvos έγραψε: |
Αρη μιλαω για 2010 ενω εσυ για ποτε? |
Ghost Dog έγραψε: |
Αντε καλοφορεταααα!!!! ![]() ![]() (παντως σε βαρος δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μου!!! ![]() ![]() ![]() |
Anti-squeze παστα...check!! |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Ωραία πράγματα!
Καλορίζικα ![]()
(μάλλον εννοείς anti-squeal) Μιλάμε για κάποιο γράσσο χαλκού ή κάτι άλλο? Για δώσε details pls |
Τα carbon lorraine ειναι απλα απαιχτα και κανουν 380 ευρω αλλα πολυ σκληρα και ουσιαστικα καθε αλλαγη και δισκοπλακες.Ειναι απλα εκπληκτικα κι εντελως μα εντελως ακουραστα αν σκεφτεις οτι σταματουν 1300 κιλα.Επισης μου κατεστρεψαν τις ζαντες (σκετο σιδερο). |
RoadRunner122 έγραψε: |
Προσωπικά χρησιμοποιώ πάστα χαλκού της LiquiMoly. Σε νορμάλ τακάκια είναι ok αλλά σε περιπτώσεις που η τσιρίδα είναι δεδομένη (επίπεδο DS3000 κ άνω), δεν κάνει κάτι...
Αναμένω εντυπώσεις ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Αρη αν θυμασαι γραψε βαρη/διαστασεις απο τα δικα σου |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Αστο ακομα δεν τα πηραν τα παιδια , μην τα ξενερωσω...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: |
Αν ζυγισες τους δικους σου δισκους,ειναι ακυρη η μετρηση γιατι απο 283χ26 εχουν γινει 283χ22 ![]() |
Ναι Άρη μου πόσο έκανε το bell και οι ρότορές σου γιατι αυτοί κάνουν 130€ ο ένας....Άμα τους φάω ξέρω και γώ τι θα φτιάξω μην ανυσηχείς ![]() |
android έγραψε: |
Oχι δεν ξενερωνουμε ,αρκει να πεις και ποσο σου πηγαν |
sps έγραψε: | ||
Τα CL RC 5+ τα βρισκω αγγλια για 207, 212€ + μεταφορικα! Τι εννοεις κατεστρεψαν τη ζαντα? Edit: Τζιμ και σια καλοριζικα τα φρενα! |
...Με τα συγκεκριμενα που εχουνε αρκετη περιεκτικοτητα σε μεταλλα για να αντεχουν θερμοκρασιες φευγει παστα η οποια σε συνδυασμο με νερα (βροχη)
και θερμοκρασια υψηλη κολλησε σαν επιστρωση επανω στις ζαντες και δεν ξαναβγηκε ποτε.Δοκιμασα τα παντα απο καθαριστικα προσπαθησα να τριψω αλλα τιποτα,ενα σωμα με τη βαφη της ζαντας.Μιλαω ομως για λευκες braid που φαινονται στη υπογραφη μου. |
Ghost Dog έγραψε: | ||||
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει για τι διαφορες μιλαμε....... ![]() Βαρος δαγκανας: 1.79 kg Βαρος δισκοπλακας: 4.1 kg oooooτι και να φας, δεν ερχονται εκει....... ![]() ![]() ![]() ![]()
Ετσι παει ρε, οτι πληρωνεις παινρεις..... 2πλασια τιμη απο τα "παιδικα" του 206rcc...... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
το ιδιο ακριβώς επαθα κι εγω με τα Mintex Racing που εδινε η Peugeot Sport με τις AP τoυ 106 cup ... αλλα το σαν αποδοση ειναι απλα... ΑΛΛΟΥ... (οποτε και τα χρησιμοποιώ πλέον μονο στα Μεγαρα με ζαντες που δεν με ενδιαφερει μην "χαλασουν") |