Όλκιμος έγραψε: |
Ωχ, ωχ, Χρήστο....
Για να βγάλεις αυτό το κομμάτι πρέπει να το κάνεις αγνώριστο.... Ότι βλέπεις μπροστά σου (κεντρική κονσόλα, πάνελ με ρολόι θερμοκρασίες κλπ, ραδιοcd.......) πρέπει να το βγάλεις, για να βγάλεις αυτό το κομμάτι τελευταίο !! Οπότε άστο καλύτερα... Παρόλα αυτά οι οδηγίες υπάρχουν, αν τις θες, αν και δε στο συνιστώ. |
kovac έγραψε: |
Έχετε κάτι κατά νου?Κάποια "αλοιφή", κανένα "μαγικό μπουκαλάκι"? |
Στείλτες μου αν μπορείς και ελπίζω να είναι αχρείαστες (δηλαδή να μη χρειάζεται να βγάλω το πλαστικό για να το φτιάξω). |
Χωρίς φωτογραφίες όμως, έτσι; |
mick206 έγραψε: |
Μισές δουλειές δηλαδή ε;;; ![]() ![]() ![]() ![]() Αδριανάρα μου!! Θέλω να ανέβω στην POWER ΟΥΣΤ καμια μέρα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Θα τις έχεις αύριο.... Χωρίς φωτογραφίες όμως, έτσι; |
mick206 έγραψε: |
Θέλω να ανέβω στην POWER ΟΥΣΤ καμια μέρα! |
kovac έγραψε: | ||
|
Κάποιος με ξέχασε ![]() ![]() Μάλλον κάποιος με ξέχασε... ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: | ||||
Ελπίζω μόνο να μην κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο... |
STELIOS έγραψε: |
Παντως αν ενδαφερεται κανεις εχω ενα βιβλιο της HAYNES (206 manual) που δειχνει και περιγραφει λεπτομεριακα διαφορες επισκευες απο τα πιο απλα μεχρι και τα πιο δυσκολα. Γενικα ειναι για Do It Yourself τυπους και βεβαιως προτιθεμαι να βοηθησω κι'εγω οποιον το χρειαστει.
Υ.Γ. Το βιβλιο ΔΕΝ ειναι πρως πωληση απλα οποιος χρειαστει μπορω να του φωτοτυπησω τις σελιδες που τον ενδιαφερουν. |
STELIOS έγραψε: |
Παντως αν ενδαφερεται κανεις εχω ενα βιβλιο της HAYNES (206 manual) που δειχνει και περιγραφει λεπτομεριακα διαφορες επισκευες απο τα πιο απλα μεχρι και τα πιο δυσκολα. Γενικα ειναι για Do It Yourself τυπους και βεβαιως προτιθεμαι να βοηθησω κι'εγω οποιον το χρειαστει. |
Βγάζεις το καπάκι που είναι πλάγια δεξιά του συνοδηγού (κλιπαριστό, το τραβάς) |
Μάλλον θα πρέπει να έρθω από εκεί κάποια βόλτα Αδριανέ, να το ψάξουμε μαζί. |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Ναι ρε Χρήστο, πρέπει να έρθεις.... Δε θα μας κάνει ρόμπα ένα κομμάτι πλαστικού !! ![]() ΥΓ. Μία ερώτηση σχετικά με το σκίσιμο που λες ότι έχεις. Σε αυτό το πλαστικό κομμάτι που θέλεις να βγάλεις εγώ έχω δύο σκισίματα, ίδια σε μήκος, συμμετρικά και κάθετα. Τα έχω από τότε που πήρα το αμάξι. Πρέπει να πας πολύ κοντά για να τα δεις. Τα είχα δει περίπου τρεις μήνες μετά την αγορά του αμαξιού και από την Peugeot μου είπαν πως ο λόγος υπαρξής τους είναι για να μπορέσει ο αερόσακος να βγει με ευκολία σε περίπτωση σύγκρουσης. Δεν πιστεύω να λες αυτά τα σκισήματα; |
Skull έγραψε: |
Παντως Χρηστο πριν αρχισεις να παιζεις με τον αεροσακο σου για να μην ανοιξει και τρεχεις μετα...βγαλε καλητερα και την μπαταρια! ![]() Ετσι δεν υπαρχει κινδυνος να ανιοξει ο αεροσακος σου... |
Τέτοια σκισίματα έχεις κι εσύ? Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? |