deppy έγραψε: |
Ως ποτε εμεις θα είμαστε αυτοι που παντα προσεχουν, ενω οι αλλοι θα κανουν οτι θελουν? |
deppy έγραψε: |
Ειλικρινα έχω αγανακτηση με την ασχετοσυνη και την αναισθησια μερικων. Αναφερομαι στη συμπεριφορα καποιων οι οποιοι δεν εννοουν να καταλαβουν οτι ισως θα πρεπει να ειναι πιο προσεκτικοι οταν παρκαρουν το αυτοκινητο τους διπλα σε καποιο αλλο αυτοκινητο. Κατανοω οτι μπορει καλιστα να μην τους ενδιαφερει και τοσο η κατάσταση του αυτοκινητου τους και να μην το προσεχουν ιδιαιτερα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να καταστρεφουν και τα αυτοκινητα των αλλων.
Θυμα ενος τετοιου ατομου και μαλιστα γυναικας υπηρξα σημερα το πρωι. Ειχα παρκαρει ωραια και καλά το αυτοκινητο στο παρκινγκ της εταιρειας και ερχεται μια επιεικως ηλιθια και παρκαρει το αυτοκινητο της ακριβως διπλα στο δικο μου με αποτελεσμα οταν ανοιξε την πορτα του οδηγου για να βγει να αφησει ενα αναμνηστικο σημαδακι στο δεξι φτερο μου. Και το θεμα είναι οτι υπηρχε αρκετος χωρος για να παρκαρει το αυτοκινητο της μισο μετρο πιο περα. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω προσεχω το αυτοκινητο -το εχω μολις 4 μηνες- ωστε να βρισκεται σε καλη κατασταση ερχεται καποιος ασχετος και καταστρεφει ολη αυτη την προσπαθεια. Θα μπορουσα καλλιστα να αφησω ενα αναμνηστικο σημαδακι στο αυτοκινητο της εν λογω κυριας, δυστυχως (η ευτυχως) ομως η παιδεια μου δεν μου το επιτρεπει. |
netblaster έγραψε: |
Επειδη αυτη η κατασταση ειναι οντως ανυποφορη εχω εφαρμοσει την εξης τακτικη: παιρνω παντα τους αριθμους του μπροστα και του πισω!!! Μια φορα που μου ετυχε κατι αναλογο τον "τσακωσα" τον τυπο!!! Τσαααααακ... ![]() |
Γιωργος77 έγραψε: |
και γω έχω τρία παράσημα. βουλιαγμένη σίτα, και δυο χαραγματιές στους φρεσκοβαμμένους προφυλακτήρες. και κάποιο βαθουλωματακι στο σημείο επαφής.
Πίκρα! Όλα στους αμπελόκηπους! Αυτοί που τους τσάκωσαν πέτυχαν καμμιά αποζημίωση; |
Vasso έγραψε: |
και εγώ τα ίδια .... ![]() το καλοκαίρι επίσης στη Σκόπελο πήγα να το πάρω και βλέπω δεξί φτερό ένα μικρό γρατζούνισμα βούλιαγμα ......... μάλλον από μηχανάκι .... τι να κάνεις ???? |