p206Mike έγραψε: |
Πραγματικά ασχημο αυτό Φίλλιπε... κουράγιο.... ![]() Αλλά για πες..Γυναίκα έκανε τη δουλειά..? ![]() |
Vasso έγραψε: |
Να ρωτήσω κάτι ? Δερμάτινα καθίσματα έχεις ? και κάηκε τόσο εύκολα ? |
fpug έγραψε: | ||
δυστυχως ναι και τι να πεις ε? |
netblaster έγραψε: | ||||
Απορω τι ειπε η κοπελια οταν εγινε το σκηνικο?!?!? |
fpug έγραψε: | ||
ναι ρε γα**το καηκε εκει που ειναι αλκανταρα αστα να πανε ειναι φατσα καρτα και το βλεπω και μου γυρνανε τα αντερα. ![]() ![]() ![]() |
max έγραψε: | ||||
Το εχω παθει και εγω αυτο και τις πρωτες μερες μου γυρναγαν τα αντερα οπως και εσενα.Πλεον το εχω συνηθισει και δεν μου κανει καμια εντυπωση.Κατι αναλογο πιστευω θα συμβει και με σενα.Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα να το αντικαταστησεις.Σιγα μια τρυπιτσα ειναι!! ![]() |
fpug έγραψε: |
Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
Στην πεζο αποκλειεται να 'σκασω' 400 ευρω (τοσο κοστιζει το υφασμα - δερμα/αλκανταρα) για το κατω μερος του καθισματος που χρειαζεται αλλαγη. ξερει κανεις που αλλου μπορω να κοιταξω μπας και 'γλυτωσουμε' κανα ευρωπουλο? ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
δυσκολο να βρεις μεγαλη διαφορα στην τιμη αφου ειναι δερμα... ![]() ![]() ![]() |
Δυστυχως χτες το βραδυ μια καυτρα εκανε μια τεραστια τρυπα στο κατω μερος του καθισματος του συνοδηγου.
Στην πεζο αποκλειεται να 'σκασω' 400 ευρω (τοσο κοστιζει το υφασμα - δερμα/αλκανταρα) για το κατω μερος του καθισματος που χρειαζεται αλλαγη. ξερει κανεις που αλλου μπορω να κοιταξω μπας και 'γλυτωσουμε' κανα ευρωπουλο? ![]() ![]() ![]() |
fpug έγραψε: | ||||
σωστα απο εδω και περα τερμα οποιος δοκιμασει να αναψει τσιγαρο εκτελειται παραδειγματικα και να φανταστεις οτι εγω δεν καπνιζω κι αυτο το κανει πιο οδυνηρο |
Jongou έγραψε: |
Κανόνας 1ος ![]() Κανόνας 2ος ![]() Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε! ![]() ![]() Μήπως είμαι λίγουλάκι κακός; ![]() ![]() |
Κανόνας 1ος ![]() Κανόνας 2ος ![]() Ακούστε σκηνικό: Πήγαινα με μία πρώην μου θεσσαλονίκη από αλεξ/πολη και επειδή κάπνιζε και με έπριξε στον δρόμο να κάνει τσιγάρο μέσα στο αμάξι, σταμάτησα στην εγνατία και μετά έκανε! ![]() ![]() Μήπως είμαι λίγουλάκι κακός; ![]() ![]() |
Ntinos έγραψε: | ||
1.prosexe tin alli fora min paei omws me to allo amaksi tis pareas pou trwne kapnizoun kai poios kserei ti allo........ ![]() 2.ton oktovrio ekana 2000xlm se 24 wres A8ina-Londino.fantazesai na min kapniza solo to dromo kai na stamataga gia tsigaro sta parking? ![]() 3.ama patiseis laspes prin mpeis sto amaksi sou katse apeksw meta mexri na stegnwsoun i kalitera odigise ksipolitos ![]() Ta autokinita den einai kotetsia na trwme kai na pinoume alla kanones den vazoume.Ta pame kai se kana plintirio mia fora tin evdomada kai ta ka8arizoume,den ginetai alliws.kai ama kapnisei kai kanenas vazoume kai ena aposmitiko mesa.Me tin idia logiki kai spitia mas na min vazoume kosmo mesa min lerwsoume to saloni (i tin krevatokamara) ![]() |