Arvas έγραψε: |
Αν εισαι τυφλος παρε κλιο (ειναι πραγματικα κακασχημο μεσα) αλλιως 206/207 RC.Επισης και μινι ειναι ωραιο και με καρτοαισθηση αλλα θελει προσοχη στο δεξι χερι γιατι ναι μεν εχει ωραιο επιλογεα αλλα πολυ ευθραυστο σαζμαν. |
volvos έγραψε: |
καλα χαλαρωστε
δεν ειναι και ιντεγκραλε.... προσωπικα δε θα επαιρνα τετοιο αμαξι ποτε ξανα αν θες να χαρεις βουνο ειτε παρε κατι καθαροαιμο πχ 106 ειτε κατι πιο ολ αρουντ ταπερ πχ ςιτε κατι ακομα πιο σκληπηρυνικο πχ μρ2 |
αν θες να χαρεις βουνο ειτε παρε κατι καθαροαιμο πχ 106 ειτε κατι πιο ολ αρουντ ταπερ πχ |
οδηγησα στα μεγαρα ενα ρ27...αναμεικτα συναισθηματα.
ισως επειδη το ειχα θεοποιησει με αυτα που ακουγα δεξια και αριστερα. ισως επειδη ειμαι της παλιας γαλλικης σχολης. το αμαξι καναμε δικαβαλοι χωρις να το πιεσω παρα πολυ 1.17(πιεσα ομως). τιμονι ελαφρυ αλλα δε με απασχολησε ιδιαιτερα αρα μαλλον καλο ηταν φρενα δε μπορω να πω οτι εκοψα φλεβες. βασικα δε τα βοηθαγανε τα λαστιχα που τελειωνανε για πλακα σε δυνατα φρεναρισματα μοτερ ψιλοταφος που ξυπναει ψηλα αλλα ταφος ποιοτητα αρκετα καλη σαζμαναρα καθισματα ρεκαρο που ηταν πανεμορφα αλλα εγω σα λεπτος πηγαινα περα δωθε πολυ σπινιαρισμα εσωτερικου αν πιεζες παραπανω απο το κανονικο πολυ λιγοτερο ρυθμισιμο πισω μερος απο οτι περιμενα γενικα δεν ηταν τοσο hardcore oso περιμενα και σε καμια μα σε καμια περιπτωση δε προσφερει ουτε το 60% της ευχαριστησης που μπορει να σου δωσει ενα φτιαγμενο ραλλακι μεσα στα μεγαρα. το να συγκρινεις ενα ραλλακι με πεζοσπορισια αναρτηση και μπλοκε και ημισλικ 14αρια και ενα ds3000 τακακι με το κλιο ειναι για μενα απλα ιεροσυλια για το 106 και πρεπει να οδηγεις μονο τζιπακια ολη μερα για να μη μπορεις να το δεις. γενικα παρατηρησα οτι ενω σου δινει την αισθηση οτι στριβει κομματια και πωπω τι κανει το αμαξι κλπ κλπ τα χλμ που εστριβε το αμαξι εν τελει ηταν μετριοτατα σε απολυτη προσφυση. κατι σα να λεμε πολυς ντορος για το τιποτα. προσωπικα το 206 του καταφρκατου οταν ηταν με μαμα αναρτηση φρενα λαστιχα μονο με ενα μπλοκε με ειχε συγκινησει πιο πολυ και ειχα βγει πολυ πιο ιδρωμενος απο εκει μεσα. για να θυμισω ειχα κανει τοτε 1.14.6 χωρις φρενα (ειχαν γινει κομματια ) και με λιγο δουλιτσα και αλλα τακακια το αμαξι εκανε τοτε ανετα 14 ξερο που για να το δει το κλιο ασε ουτε με κυαλια............. για να μη παρεξηγηθω συνεχιζω να θεωρω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο σε στρψιμο μπορει να παρει καποιος σε καινουργιο ειδικα με τη τιμη σκανδαλο 23000.μακραν αλλου σε σχεση με γκολφ κλπ αλλα δεν κανει για μενα αρα προσωπικα για μενα το διλημα κραταω το 206 μου και περνω ενα π.χ γκετζ για ολες τις υπολοιπες δουλειες ή τα πεταω ολα στα σκουπιδια και περνω ενα κλιο για παντου απλα δεν υφισταται. υ.γ. να πω εδω οτι πηγα σημερα μια μερκουρη με το αμαξι οπως ηταν προαλλες πιστα....οτι να πω ειναι απλα λιγο. απλα ευχαριστω το θεο που εχω ενα τετοιο αμαξι και χαιρομαι να το οδηγω. και πριν πει κανεις καμια μαλ***α. μετα εκατσα εφαγα 2 ωριτσες εβαλα ολα τα μαμα πανω καθισματα ζαντολαστιχα εξατμιση και το πηρε τωρα η μανα μου να παει με τη γιαγια μου εκκλησια.... |
Alex79 έγραψε: |
καλημερα σε ολους
οπως ειπε και παραπανο ο Pughell (Στελιος) και πολυ σωστα δεν ειπα ποσο περιπου διαθετο το ποσο για την ευχαριστηση μου ειναι περιπου 10-12χιλ οσο για τα κυβικα ειμαστε στην ελλαδα και με τους καταληλους ανθρωπους το 2.0 γινεται 1.4 οπωτε δεν με πειραζει αυτο και ουτε καν το σκευτομε . τωρα οπως ειπατε παραπανω για αισθηση η αποτελεσματηκοτητα εμενα πρωσοπικα με ενδιαφερουν και τα δυο γιατι αν δεν σου δινη αισθηση σιγουριας πως θα γινει αποτελεσματηκο εγω το αμαξι το προοριζω για πιστα και αναβασουλες οποτε τα παραπανω λογικα πρεπει να υπαρχουν για το 106 ειναι η χαρα του παιδιου και τα κανη ολα μιας που περασα αρκετο καιρο μαζι του αλλα απο ασφαλεια 0 για αυτο θελω και κατι ποιο στιβαρω μια που ειμαι και μπαμπας ![]() ![]() Αλλα και με το ποστ του Pughell (Στελιος) για το βουνο θα συμφωνισω αλλα ποσο καλητερω ειναι απο τα αλλα αφου το μοτερ ειναι ταφος οπτε πιστευω σε πιστα οχι ιδιετερα πολη κληστη θα ειναι αδυναμο!! |
Pughell έγραψε: |
Γιατι με εξαιρεση αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2302093/ τα υπολοιπα ειναι σε παραλογες τιμες,συν οτι σαν ασφαλεια-ποιοτητα σε καμια περιπτωση δεν ειναι 206. Και εγω υπερ του 306 ειμαι για να βγαζεις γουστα ομως με τα χρηματα που ζητανε,θα τα ζητανε για πολυ καιρο ακομα... ![]() |
καλησπερα μαγκες
εχω ενα μεγαλο δηλημα και μια απορεία το ξαρδεφακη μου μερχη περση ειχε ενα 106 ραλλυ και εγω το 206 μου οπου παρολου το βαρος του με το στοισημο και την βελτειωση που του εχω κανη παιζαμε στο βουνο και στην πιστα με πολυ χαβαλε δεν τον επειανα παλη αλλα του κολαγα καλα .τωρα εχει παρη το clio 197 rs και ουτε που τον βλεπω στης ευθιες την παλευω στο βουνο ομως θελω κυαλια ![]() ![]() τωρα το διλημα μου ειναι ενα τη να παρω 206rc,cooper s η να παρω και εγω ενα clio rs να δω καμια ασπρη μερα κακα τα ψεματα αλλα το clio τα σπαει στρηβη εκει που λες οτι δεν προκετε να βγεις σωος και με οσα κατα την αποψη μου ειναι κορυφεο αλλα επειδη να μην παρω το ιδιο κοιταω τα αλλα για αυτο θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει το 206 και το cooper μπορων να σταθουν το ιδιο διπλα του τη προτηνεται η λετε το 106 να τα καταφερνη καλητερα ![]() ευχαριστω περιμενω την βοηθεια σας και οικονομικο θεμα δεν εχουμε ![]() p.s μην κοιτατε τα ορθογραφηικα ![]() ![]() |
Γιατι με εξαιρεση αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2302093/ τα υπολοιπα ειναι σε παραλογες τιμες,συν οτι σαν ασφαλεια-ποιοτητα σε καμια περιπτωση δεν ειναι 206. Και εγω υπερ του 306 ειμαι για να βγαζεις γουστα ομως με τα χρηματα που ζητανε,θα τα ζητανε για πολυ καιρο ακομα... ![]() |
Επισης,τα μοντελα που εχουν κλεισει 10ετια δεν πληρωνουν εκτακτη εισφορα,αυτα που ειναι πανω απο 5ετια πληρωνουν την μιση,και αυτα που ειναι ακομα πιο καινουργια πληρωνουν ολοκληρο τον φορο. Τωρα αν στο αμεσο μελλον αλλαξει κατι στην φορολογια,δεν το ξερω... |
φιλαρακια το ζυγυσα και θα καταληξω στο 206 μια που δεν συμπαθω τα τουρμπο πχ το 207 που ειπε ο φιλος
λοιπον με το καλο μεσα στην αλλη εβδομαδα που θα επηστρεψω Ελλαδα λεω να παω να δω αν υπαρχη ακομα βεβαια και αξιζει αυτο εδω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1789155/ τη λετε πως σας φενεται ως ποιο εμπειρη στα rc !!!!! |