marios_207_GT έγραψε: |
ψαχνω για ανταπτοράκι αλλά δεν ξέρω πως ακριβος να το πατήσω και προς το παρων δεν βρίσκω τίποτα, θα άλλαζα πηγή αλλα είναι γνωστό οτι η μαμά είναι απαραίτητη..........τι μας κάνεις ρε peugeot με τα ηχοσυστήματα σου ![]() |
Vini έγραψε: |
Δεν χρειάζονται RCA έξοδοι από το εργοστασιακό radiocd.
Αν ο ενισχυτής σου έχει είσοδο υψηλού σήματος, ρίξε από την έξοδο των πίσω ηχείων. Αυτό είχα (και έχω) κάνει και εγώ. Όλα Ok. |
nOkpos έγραψε: | ||
εγω εχω και την μαμα και ακομα μια ![]() |
marios_207_GT έγραψε: | ||
Δεν κατάλαβα ακριβός τι εννοείς πάντος σε αυτόν τον ενισχυτή έχω καταλήξει http://www.blaupunkt.de/index.php?id=909&L=1&no_cache=1&tx_ddfproducts2_pi1[view]=1475 |
Vini έγραψε: | ||||
Αυτός ο ενισχυτής που έχεις επιλέξει έχει είσοδο, μόνο από πηγή που βγάζει χαμηλό σήμα ήχου (σε RCA). Υπάρχουν ενισχυτές που έχουν δύο τύπου εισόδους ήχου: 1. Χαμηλό σήμα (RCA) 2. Από έξοδο ηχείων. Αυτοί οι ενισχυτές μπαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα χωρίς να ασχολείσαι αν η πηγή βγάζει χαμηλό σήμα ή αν έχει RCA. Απλά "κλέβεις" ήχο από τα καλώδια που πάνε π.χ. στα πίσω ηχεία και το δίνεις στον ενισχυτή. Σημείωσε ότι πολλά αυτοκίνητα δεν έχουν πίσω ηχεία αλλά έχουν έτοιμα καλώδια. Αυτά τα καλώδια έχουν ήχο. Μπορείς να τα εκμεταλλευτείς αν όμως επιλέξεις έναν ενισχυτή που δέχεται είσοδο από σήμα ηχείου. Δες αυτόν: http://www.blaupunkt.de/index.php?id=2027&tx_ddfproducts2_pi1[view]=1785&no_cache=1&L=1 Κάτω στα specification λέει: Inputs: 2x Cinch/RCA 2x Speaker (High-Level) |
marios_207_GT έγραψε: |
Αν δεν κάνω λάθος η πηγή μας είναι blaupunkt, άρα θα κάνει φυσιολογικά, θα κάνω αρχικά μια ερώτηση στον πωλητή και αν δεν γνωρίζει θα ξηλώσω την πηγή. |
Vini έγραψε: | ||
ε; Όχι φίλε μου. Η πηγή μας είναι: Siemens VDO VDAPPF80137998 96 643 699 xt 01 RD4N2M-02 Made In Chech Rep. PSARCD431-63 Την έχω βγάλει και μόλις αντέγραψα τα στοιχεία της. Και από πίσω φυσικά, έχει τα πλέον απαραίτητα ώστε να παίξουν 4 ηχεία και να συνδεθεί με το χειριστήριο και την κεντρική οθόνη και την είσοδο για CD Changer/USB BOX. Αλλά και κατασκευή της Blaupunkt να ήταν πάλι τα ίδια θα είχε από πίσω. Αυτές οι πηγές απλά παρέχουν όσα πρέπει και τίποτα περισσότερο. |