rallos180 έγραψε: |
καλημερα σας παιδες...καθως ψαχνομουν στο ιντερνετ πεφτω πανω σε αυτο
http://www.motorsport-spec.gr/index.php?topic=257.0 το αμαξι οπως το βλεπω ειναι ακρως εντυπωσιακο..εχει κανεις παραπανω πληροφοριες για το συγκεκριμενο? |
οχι δεν το ειπα με αυτην την εννοια.απλα επειδη στο μελλον μπορει και εγω να επιχειρησω κατι παρομοιο θαθελα να δω ειτε εγω ειτε καποιος αλλος που μπορει να σκεφτεται να το επιχειρησει.τις δυσκολιες,το τι να προσεχει,πως να το κανει κτλ/εννοειτε πως ο ανθρωπος δεν ειναι υποχρεωμενος αλλα πιστευω πως ενα λογος του φορουμ ειναι να βοηθαει ο ενας τον αλλον σε οτι αφορα το αυτοκινητο. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Σύμφωνοι, αλλά δε γράφει εδώ βρε χριστιανέ μου. Εκεί το παρουσιάζει, πώς να το κάνουμε τώρα? Αν θες πληροφορίες μπες και ρώτα τον. |
Pugobios έγραψε: |
ew10j4 μοτερ ειναι στο οριο ειχε δει 240 ps σαν ατμοσφαιρικο.στην παρουσιαση φοραει τα ιδια + κομπρεσορα οπου στο 0.3 εβγαλε 250+ ![]() |
ew10j4 μοτερ ειναι στο οριο ειχε δει 240 ps σαν ατμοσφαιρικο.στην παρουσιαση φοραει τα ιδια + κομπρεσορα οπου στο 0.3 εβγαλε 250+ ![]() |
volvos έγραψε: |
δουλεψε ποτε τελικα? |
rallos180 έγραψε: | ||
εγω αναρωτιεμαι πως και δεν εβαλε τον 2λιτρο με τα 180 αλογα απτο ρσ για να ξεκινησει απο ποιο ψηλα η βελτιωση |
ενταξει ρε φιλε ριλαξ δεν ειπα τπτ.εκτος του οτι εκανα λογαριασμο στην αλλη σελιδα αλλα ακομη δεν ενεργοποιηθηκε.οποτε πως να τον ρωτησω?+ επισης αν υπαρχει προβλημα με το τοπικ ας κλειδωθει. |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
Λοιπόν, αν και δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, απλά για να σας λυθούν οι απορίες, το μοτέρ αρχικά (ως "maxi") φόρεσε κομπρέσορα από μερσεντές επάνω στα 4πετάλουδα που είχε ήδη. Δε δούλεψε ποτέ ικανοποιητικά (ο κομπρέσορας του έπεσε μικρός και "έσκαγε" ψηλά) οπότε και έγινε rollback σε ατμοσφαιρική μορφή όπως ήταν αρχικά (προ "maxi") μαζί με ροικές, αναχαρτογράφηση, rebuilt κλπ. Επιπλέον, ο στρόφαλος είναι χειροποίητος από τον ίδιο.
Nίκο, δεν είχα σκοπό να στα χώσω και ούτε το έκανα. Και ναι οκ, συμφωνώ ότι καλό είναι να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας εδώ μέσα (που πολλοί ξέρετε ότι προσωπικά το έχω κάνει με posts και diy) αλλά αυτό που ζητάς είναι σαν να πηγαίνεις στον χασάπη και να του ζητάς μαλακτικό ρούχων. |
Steve έγραψε: |
Δούλευε το Σάββατο μια χαρά, και μάλιστα έκανε και πολύ βαβούρα ![]() ![]() |
χαχαχα..μαρεσε η συγκριση σου.. |
ΜΕ κομπρέσορα? Αρ γιου σουρ? ![]() (λογικό να έκανε βαβούρα, αφού έχει πετάξει τη σωλήνα στο πλάι χύμα) |
sps έγραψε: |
θα σας πω κι εγω την αποψη μου , εστω και αιρετικη για καποιους.
Τετοια αυτοκινητα τραβεστι, δε μου αρεσουν καθολου, τα σιχαινομαι. Τι παει να πει maxi που μονο τα φουσκωματα εχει απο αυτο? Το βλεπω το ιδιο σαν να εβλεπα deuchevaux με κινητηρα wankel και μεταδοση hayabusa! Πςςς τι ειπα παλι! καλαι γιορται σε ολους! ![]() |
για τον συγκεκριμενο λιγο δυσκολο καθως εχει πληρωσει γι'αυτο το 106 σαν να εχει παρει 3 body kit ![]() |
MEMsound έγραψε: |
2 (3-4-5) γαιδαροι μαλωναν σε ξενο αχειρωνα λενε στο χωριο μου...
![]() ![]() ![]() ![]() του "επαγγελματος" (και μεσα στα πραγματα) ειναι ρε ανθρωπος... λετε αμα ηθελε να φτιάξει κάτι αλλο δε θα το ειχε κάνει?? αυτο γουσταρε να κάνει...αυτό εκανε... ![]() τοσο απλά... το τι αλλο θα μπορουσε να ειχε κάνει ειναι φιλολογική συζήτηση "για τους απ εξω"... |
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω το ύφος, τη γκρίνια (που κάποιες φορές θα έλεγα ότι πλησιάζει αυτή μιάς χαζογκόμενας ή ενός 4χρονου κακομαθημένου), τη ζήλεια και την τάση μηδενισμού των πάντων. Μιά παροιμία λέει πως όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Προσωπικά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Παρακολουθώ όμως με μεγάλο ενδιαφέρον το project του και θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα εφευρετικός (αφού σχεδόν πουθενά δεν έχει ακολουθήσει την πεπατημένη) και οι κατασκευές του με αφήνουν πολλές φορές μαλ@κα. Από κει και πέρα, ναι συμφωνώ και επαυξάνω ότι άλλο ένα γνήσιο maxi κι άλλο το συγκεκριμένο "maxi" (γι'αυτό το λόγο άλλωστε χρησιμοποίησα εισαγωγικά και στα παραπάνω μου posts) ενδεχομένως να θεωρείται και ιεροσυλία όπως λέτε, το να βαφτίζεται έτσι. Και συγνώμη αλλά το εάν στο Α ή Β project χρησιμοποίηθηκαν original parts μέσα από την peugeotsport (για τα φουσκώματα που αναφέρθηκαν πχ) ή όχι, δε σημαίνει πως και το project είναι για τα πανηγύρια. Στην τελική, εάν το συγκεκριμένο θεωρείτε πως είναι για τα πανηγύρια ή τραβέλι ή κι εγώ δεν ξέρω τι, ένα αντίστοιχο που η μόνη διαφορά με ένα απλό 106 είναι τα φουσκώματα και οι 1μέτρου αποστάτες τροχών, πώς θα το χαρακτηρίζατε? |