PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - 24o Aττικο Ραλλυ Σπριντ 18 Μαρτιου 2012

Lef205 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 14:19:25
Θέμα δημοσίευσης: 24o Aττικο Ραλλυ Σπριντ 18 Μαρτιου 2012
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/540

Καιρος για ξεσκουριασμα σε εναν αγωνα 30χιλιομετρων συνολικα σε μικρη αποσταση απο την Αθηνα, που ειναι και ο πρωτος αγωνας του Αττικου επαθλου.
Επειδη οι υποχρεωσεις του Τακη δεν του επετρεψαν να τρεξουμε, συνοδηγο ή μαλλον συνοδηγινα θα εχω την Αγγελικη Βαρουξη.
B.M-SPORT - Πεμ 08 Μάρ 2012, 18:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτερη καλο αγωνα .
Ghost Dog - Πεμ 08 Μάρ 2012, 19:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο αγωνα και καλο τερματισμο να εχουμε ολοι Lef.... Wink
(Θα ειμαι στο δεξι μπακετ του 207 του Ro Ni) Very happy
Lef205 - Πεμ 08 Μάρ 2012, 22:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Καλο αγωνα και καλο τερματισμο να εχουμε ολοι Lef.... Wink
(Θα ειμαι στο δεξι μπακετ του 207 του Ro Ni) Very happy

Καλο τερματισμο Τσιβωβε!
Αυτο το 207 πρεπει μια μερα να αγγαρεψουμε τον πλακετοκαφτη και τον παπη και να κανουμε μια παρουσιαση του στο φορουμ αν εχει διαθεση και ο ρονι!νομιζω θα ειναι ενδιαφερον!
Pughell - Παρ 09 Μάρ 2012, 01:12:05
Θέμα δημοσίευσης:
Η παντοφλα παει συννεφο στον φλωρο,ε; Laughing Laughing Laughing
Που να ειχε και παιδι ο gaylord...

Μακαρι να μην φαει κανενα ακυρο μονον ο αγωνας...
Πυργος γιοκ,Θερμαικου γιοκ,αντε να δουμε... Sad
Ghost Dog - Παρ 09 Μάρ 2012, 09:07:30
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Καλο τερματισμο Τσιβωβε!
Αυτο το 207 πρεπει μια μερα να αγγαρεψουμε τον πλακετοκαφτη και τον παπη και να κανουμε μια παρουσιαση του στο φορουμ αν εχει διαθεση και ο ρονι!νομιζω θα ειναι ενδιαφερον!

Μωρε να το κανουμε, και ειμαι σιγουρος πως και ο Ro Ni θα γουσταρει........ αλλα θα αρχισουν ολοι οι 207κηδες εδω μεσα να του λενε να ανοιξουν σε καμια ευθεια και οτι το εχουν για πρωνο...... Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 09 Μάρ 2012, 09:09:33
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Η παντοφλα παει συννεφο στον φλωρο,ε; Laughing Laughing Laughing
Που να ειχε και παιδι ο gaylord...

Μακαρι να μην φαει κανενα ακυρο μονον ο αγωνας...
Πυργος γιοκ,Θερμαικου γιοκ,αντε να δουμε... Sad

O Volvos ειναι τελειως gay ή λερωσε το πυριμαχο εσωρουχο του απο τον προηγουμενο αγωνα............ Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Δευ 12 Μάρ 2012, 23:19:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλες και καλες συμμετοχές:

http://www.ala-racingclub.gr/articlefiles/148-1589-2012_03_12_gr.xls

Νουμερα: 23 και 65! Wink
volvos - Τρι 13 Μάρ 2012, 05:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
εχει σεμιναρια ενεργειακων επιθεωρητων που χτες εμαθε οτι μπορουσε να αναβαλλει
........

καλο αγωνα παιδια
B.M-SPORT - Τρι 13 Μάρ 2012, 10:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
αυριο ειναι ο τεχνικος ελεγχος 17:00 με 19:00 στο ΚΤΕΟ κομβος κηφισιας;;;
volvos - Τρι 13 Μάρ 2012, 10:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
δε θυμαμαι που ειναι αλλα ειναι αυριο οχι σαββατο.
Lef205 - Τρι 13 Μάρ 2012, 12:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
B.M-SPORT έγραψε:
αυριο ειναι ο τεχνικος ελεγχος 17:00 με 19:00 στο ΚΤΕΟ κομβος κηφισιας;;;

ναι!
Ghost Dog - Τετ 14 Μάρ 2012, 01:46:27
Θέμα δημοσίευσης:
Δεδομενου οτι η ειδικη ειναι "διπλα" απο την Αθηνα, οι συμμετοχες αρκετες και καλες και ο καιρος θα βοηθησει............. οσοι θελουν μπορουν να περασουν μια βολτα!
Το service park θα ειναι διπλα απο την παραλια Ωρωπού, οπου και θα μπορεσουμε να τα πουμε πριν τον αγωνα, αλλα και μετα για καφεδακι στην παραλιααααα................! Cool
Lef205 - Τετ 14 Μάρ 2012, 01:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικως το ολο πακετο συμφερει και βολευει.
Ghost Dog - Τετ 14 Μάρ 2012, 01:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/24o.html
Διαβαστε λιγο και αυτο! Cool
Καλη κινηση..... Wink
Road_Runner - Πεμ 15 Μάρ 2012, 20:15:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλη επιτυχια μαγκες
Σας ζηλευω
B.M-SPORT - Παρ 16 Μάρ 2012, 11:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
καλη επιτυχια μαγκες
Σας ζηλευω

καλημερα στα στρατα....
xrisa-xs - Παρ 16 Μάρ 2012, 16:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
καλή επιτυχία παιδιά!
αν δεν πάω για σκι θα έρθω να σας καμαρώσω Smile))))))))
MEMsound - Παρ 16 Μάρ 2012, 18:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
καλή επιτυχία παιδιά!
αν δεν πάω για σκι θα έρθω να σας καμαρώσω Smile))))))))

το αυτο!!! Cool Cool
Pughell - Κυρ 18 Μάρ 2012, 20:59:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σιματε,ειναι που σου ελειπε ο αγραφος μωρη καμπια... Laughing Laughing Laughing

http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/CPR.pdf

Καλα ειπε ο Κοσμοπουλος "...πες του να αφησει τις μλκιες και να κανει κανεναν αγωνα να σπασουν τα κουλα του...". Very happy
Lef205 - Κυρ 18 Μάρ 2012, 21:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα απο τετακε στο πρωτο σκελος,τετακε στο δευτερο και δυο γλυτωματα στο τριτο, ηρθε και το κυπελακι της τριτης θεσης στη Ν2.
Περισσοτερα σε λιγακι!
Pughell - Κυρ 18 Μάρ 2012, 21:14:23
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα το πραγματοποιησαν αυτο που ελεγαν περι διαχωρισμου των κλασεων στα sprint,ε; Smile
Παλι καλα,γιατι ηταν τραγικο να πηγαινουν Ε,Ν και Α στην ιδια κατηγορια με μονο κριτηριο τα κυβικα. Confused

Πες κανενα νεο!!!

Υ.Γ. Ποιος βγηκε και πηρατε ολοι τον χρονο του στο 1ο περασμα; Question
sps - Κυρ 18 Μάρ 2012, 21:17:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο Λευτερη!
Πολυ καλη επιδοση!
Και εις ανωτερα!
Και ο Πουντος αεροπορια!Δε το περιμενα!
plaketokofths - Κυρ 18 Μάρ 2012, 21:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Υ.Γ. Ποιος βγηκε και πηρατε ολοι τον χρονο του στο 1ο περασμα; Question

Μαυρομάτης με 106 νομίζω...

Η ειδική ειναι μες στο δέντρο με αποτέλεσμα αν δεν σηκωθεί ο ηλιος να εχει υγρασία, πρώτο σκέλος παίξανε πολλά γλιστρήματα....

Ο Γυζης στο 3ο ειχε μια εξοδο, με πονεσε η καρδιά μου οταν ειδα το κλιώ έτσι.

Λεφ πέρασε απο μένα γλυκά αλλά γρήγορα, ο Αρης πρέπει να καθόταν στο πάτωμα ... ούτε καν φαινόταν!

Σαν ειδική δεν μου αρεσε, τα κομμάτια που ειδα ηταν είτε με υγρασία είτε σκονισμένα. Εξοδοι αρκετοι και πολλές καθυστερήσεις

(20 λεπτά να βρούνε τσιμέντο κι αλλα 20 σκούπα, ειναι δυνατόν ενδιάμεσος να μην εχει τσιμέντο και να το φέρνουν απο αφετηρια μεσω κοπάνας? ρωτάω γιατι δεν ξερω και μου φαινεται περιεργο)
Pughell - Κυρ 18 Μάρ 2012, 21:56:31
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Οχι ρε μλκα... Crying or Very sad

plaketokofths έγραψε:
(20 λεπτά να βρούνε τσιμέντο κι αλλα 20 σκούπα, ειναι δυνατόν ενδιάμεσος να μην εχει τσιμέντο και να το φέρνουν απο αφετηρια μεσω κοπάνας? ρωτάω γιατι δεν ξερω και μου φαινεται περιεργο)

Ναι,λογικο...
Sprint ειναι,οχι αναβαση.
Μπορει ο κανονισμος να το προβλεπει,παντως τσιμεντο σε sprint ή rally εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε να εχουν ευκαιρο σε καποιον ενδιαμεσο.
plaketokofths - Κυρ 18 Μάρ 2012, 22:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Κατσε ρε συ, δεν λέω να χει καθε κριτής ή κάθε Κ αλλά αν δεν εχει ο ενδιάμεσος...

Στελιο και το C2 ο Μπίστας πρέπει να χε δυνατή έξοδο
Pughell - Κυρ 18 Μάρ 2012, 22:15:31
Θέμα δημοσίευσης:
John δεν ξερω αν οι λεσχες κατω κανουν κατι διαφορετικο αλλα εδω σε εμας εκτος απο κιτρινη σημαια δεν βγαζουν κατι αλλο Sad ,με οτι συνεπαγεται αυτο. Evil
plaketokofths - Κυρ 18 Μάρ 2012, 22:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ειστε πίσω ρεεεε, εμάς στην αθηνα βγαζουν πράσινες κοκκινες κιτρινες μπλε και συν τοις αλλοις εξηγούν στους θεατές ποια ειναι η σωστή γραμμή κτλ κτλ

Με την ευκαιρία, η κίτρινη σημαίνει να πας αργά γιατι υπάρχει συμβάν μπροστά ε? Δεν σημαίνει σταμάτα? (για σπριντ λεω)
reselie-206 - Κυρ 18 Μάρ 2012, 22:39:00
Θέμα δημοσίευσης:

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ειχε πολλές εξόδους...
Pughell - Κυρ 18 Μάρ 2012, 22:48:05
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Ειστε πίσω ρεεεε, εμάς στην αθηνα βγαζουν πράσινες κοκκινες κιτρινες μπλε και συν τοις αλλοις εξηγούν στους θεατές ποια ειναι η σωστή γραμμή κτλ κτλ

Α,και σε εμας ρε! ...στα σεμιναρια...Laughing Laughing Laughing

plaketokofths έγραψε:
Με την ευκαιρία, η κίτρινη σημαίνει να πας αργά γιατι υπάρχει συμβάν μπροστά ε? Δεν σημαίνει σταμάτα? (για σπριντ λεω)

Οχι.
Σταματημα σε κοκκινη...
Αν και σημαιες παλι σχετικα σπανια βλεπεις.
Εγω πρωτη φορα ειδα στην αναβαση περσι,που με σταματησαν γιατι εμεινε το ταπερ μπροστα απο μενα... Confused
Σε ραλλυ ή sprint δεν ειδα ποτε. Confused

---

Τασο,την σκατομουρα τον Αρη δεν τον εβγαλες καμια φωτο επι το εργο(με τα ποδια ανοιχτα και στην αναταση δηλαδη; Laughing );

Υ.Γ. Μαντεψτε γιατι ο Καλαιτζιαν ειναι εκτος αγωνα με το καλημερα αλλα οι τεχνικοι εφοροι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Rolling eyes
andreas_xania - Κυρ 18 Μάρ 2012, 23:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Σταματημα σε κοκκινη...
Αν και σημαιες παλι σχετικα σπανια βλεπεις.
Εγω πρωτη φορα ειδα στην αναβαση περσι,που με σταματησαν γιατι εμεινε το ταπερ μπροστα απο μενα... Confused
Σε ραλλυ ή sprint δεν ειδα ποτε. Confused

+1

σε αναβαση εχω σταματησει αρκετους με κοκκινη σημαια ( σε αναβασεις ειναι η μοναδικη σημαια που δινουν και πρεπει να εχουν ΟΛΟΙ)
σε ραλλυ και σπριντακι δεν εχει τυχει ουτε καν να μου δωσουν σημαια..
BTS - Δευ 19 Μάρ 2012, 01:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ ωραία μέρα, κοντινός αγώνας από την Αθήνα, σε πολύ ωραίο τοπίο.

Λευτέρης πέρασε αέρα (2ο σκέλος) από την διπλή δεξιά που καθόμουν, με ωραία τοποθέτηση στην είσοδο! Χωρίς τα τετακέ πoιο θα ήταν το αποτέλεσμα;;; Wink

Στα μείον, το φαινόμενο με τις καθυστερήσεις από εξόδους, που έχει γίνει σχεδόν μόνιμο στους τελευταίους αγώνες αναβάσεων και ασφάλτινων σπριντ (διορθώστε με αν κάτι δεν θυμάμαι καλά). Το 2ο σκέλος ξεκίνησε μετά τη μία το μεσημέρι.
iceage - Δευ 19 Μάρ 2012, 10:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Γιάννη έχεις άλλες πρόχειρες φωτό από το κλιό μέχρι να πάω να το δω από κοντά.
plaketokofths - Δευ 19 Μάρ 2012, 10:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο όχι, αυτή που βλέπεις ειναι η ζημιά όμως, λογικά + σαζμάν + άξονα.
MEMsound - Δευ 19 Μάρ 2012, 10:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
συγχαρητηρια λεφ για το αποτελεσμα! και εις ανωτερα με λιγοτερες σβουρες ομως...

κριμα για τις εξοδους των διαφορων...πολλα λεφτα ρε γα**το... Confused

ωραιες φωτο Τάσουλη!!!
Lef205 - Δευ 19 Μάρ 2012, 12:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Η κατασταση της διαδρομης ηταν αθλια, πολλες σκονες και χωματα σχεδον παντου, το πρωτο τετακε πες επειδη ηταν στην τριτη στροφη εφταιγαν τα κρυα λαστιχα και οχι η πουδρα.
Το δευτερο ηταν με δευτερη ταχυτητα σε σημειο που αν το δεις
γελας.Βεβαια ηταν γεματο χωματα και δυστυχως στο ιδιο σημειο στο τριτο σκελος επαθε σοβαρο ατυχημα με υλικες ζημιες ομως, ο Φωτης.
Η λεσχη ναι μεν σκουπησε τη διαδρομη αλλα ενω απομακρυνε τις σκονες απο το κεντρο του δρομου, τις εσπρωξαν στην ακρη με αποτελεσμα αν καποιος πηγαινει απο ακρη σε ακρη ισως να ειχε προβλημα.
Την πιο σωστη κουβεντα την ειπε ο συνοδηγος του Βασιλη ζαχου. "Ηρθε να τρεξει πολυς κοσμος που ηταν κρυος και επειδη ηταν η διαδρομη διπλα στην αθηνα ειχε την ευκαιρια να κανει πολλες δοκιμες με αποτελεσμα να ξεθαρρεψει και να εχουμε τοσες εξοδους."

Πετρο αν δεν ειχαμε το τετακε πιστευω οτι θα ειχαμε κανει χρονο κοντα στον δευτερο και ΙΣΩΣ να παιζαμε για την δευτερη θεση αντι για την τριτη.
Στο τριτο σκελος που ειμασταν τεταρτοι, μαζεψαμε την διαφορα απο τον τριτο, του ριξαμε και 6 δευτερολεπτα ενω δεν μπορεσε και αυτος να πιεσει γιατι στο τριτο σκελος ειχε παρομοια ατυχια με την δικη μας στο δευτερο.

Υγ ο Καλαιτζιαν ηταν εξω λογω τροχων και κομμενων πισω φτερων να υποθεσω?
Pughell - Δευ 19 Μάρ 2012, 21:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Υγ ο Καλαιτζιαν ηταν εξω λογω τροχων και κομμενων πισω φτερων να υποθεσω?

17αρια μπορει να βαλει σαν Α7,ομως θελει το σωστο κοψιμο στα φτερα(που τα συγκεκριμενα δεεεν),συν μπροστινο προφυλακτηρα(που ειναι απο 1400αρι) συν καποιες αλλες λεπτομερειες που δεν τρεχουν... Sad

Η λουγκρα ο παπΑρης το ευχαριστηθηκε;
Γιατι δεν ειδα κανενα σχολιο του... Very happy
Lef205 - Δευ 19 Μάρ 2012, 21:51:11
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλησαμε στο τηλ, ναι το ευχαριστηθηκε!
Σκεφτομαι και ξανασκεφτομαι ολους αυτους που επαθαν ζημιες, πως θα τις επισκευασουν σε τετοιους καιρους.
reselie-206 - Δευ 19 Μάρ 2012, 22:37:16
Θέμα δημοσίευσης:

iceage - Τρι 20 Μάρ 2012, 00:28:43
Θέμα δημοσίευσης:
iceage έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Γιάννη έχεις άλλες πρόχειρες φωτό από το κλιό μέχρι να πάω να το δω από κοντά.

Τελικά ήταν καλή εύγα(με διπλό κοπάνημα και δύο περιστροφές στον αέρα γύρω από τον εαυτό του).Τα τσιμεντένια δοκάρια που κρατούν τον αγωγό κάναν καλή δουλειά.Ευτηχώς είναι καλά τα παιδιά. Αν και τα πλευρά του συνοδηγού μαλακώσαν λίγο.
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2012, 00:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
αφου δεν χτυπησαν χειροτερα...παλι καλα..

φτιαχνεται (θα το φτιαξει?) το αμαξι?
iceage - Τρι 20 Μάρ 2012, 00:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
αφου δεν χτυπησαν χειροτερα...παλι καλα..

φτιαχνεται (θα το φτιαξει?) το αμαξι?

Αύριο θα κατεβάσει μοτέρ-σασμάν για να γδυθεί μπροστά και να πάει καλύμπρα να δουν το μέγεθος της ζημιάς.
MEMsound - Τρι 20 Μάρ 2012, 01:01:10
Θέμα δημοσίευσης:
ας ελπισουμε οτι δεν εχει μπουρδελο απο κατω... Confused Confused Confused
Ghost Dog - Τρι 20 Μάρ 2012, 09:02:15
Θέμα δημοσίευσης:
kατ'αρχας να πω ενα ευχαριστω στα παιδια που ηρθαν και ενα ακομα ευχαριστω στον Τασο για τις φωτο! Cool

Pughell έγραψε:
Η λουγκρα ο παπΑρης το ευχαριστηθηκε;
Γιατι δεν ειδα κανενα σχολιο του... Very happy

το ευχαριστηθηκε, το ευχαριστηθηκεεεε...............!!! Cool Cool
Απιστευτο οπλακι το 207!!! Wink
Στεναχωρηθηκε ομως γιατι η ειδικη καταπιε πολλααααα αυτοκινητα..... Crying or Very sad Crying or Very sad

plaketokofths έγραψε:
....... ο Αρης πρέπει να καθόταν στο πάτωμα ... ούτε καν φαινόταν!

Οντως, ημουν ενα με το πατωμα! Shocked
Που ησουν εσυ πουλακι μου????????? Rolling eyes
Ολους τους υπολοιπους του πηρε το ματι μου, εσυ μου ξεφυγες.....! Shocked

reselie-206 έγραψε:

Χιχιχιχιχιχιχι,και οι κλασικες χαιρετουρες......... Laughing Laughing Laughing Laughing
reselie-206 - Τρι 20 Μάρ 2012, 09:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
Στο Λαμίας θα φροντίσω να έχω μεγαλύτερο φακό γιατι τελικά αν δεν είναι περι τα 30cm ( Laughing ) δεεεεννννν.... Με παιδεψε πολύ ο 18-55 και σε πιθανές θέσεις που μπορούσα να κάτσω αλλα γ@μηθηκα και στο crop... κρίμα

Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ άσχημο η όλη ατμόσφαιρα με όλες αυτές τις εξόδους και μεγάλο κρίμα για τους ιδιοκτήτες/πληρώματα....αλλος σε κολώνα άλλος σε χαράδρα άλλος σε δέντρα, δεν ειναι ωραία πράγματα αυτά....
Lef205 - Τρι 20 Μάρ 2012, 13:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
Tασο reselie στειλε μου το ονοματεπωνυμο σου γιατι η φωτο σου, αρεσε.
Lef205 - Πεμ 22 Μάρ 2012, 03:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ας γραψω τις εντυπωσεις της Κυριακης να εχετε να διαβαζετε κατεβατα οπως καθε φορα. Laughing
Αν ηταν αρθρο θα του εβαζα τιτλο "ειχα προαισθημα " οτι σε αυτον τον αγωνα θα ειχα διακριση πριν καν δηλωσω συμμετοχη, βεβαια δεν ειχα κανενα προαισθημα για τον τροπο που θα ερχονταν. Laughing
Δευτερα 4 ημερες πριν την ληξη των συμμετοχων μαθαινω απο τον Τακη οτι δεν θα μπορεσει να κατσει διπλα μου στον αγωνα.
Μπαινω σε αναζητηση συνοδηγου, σκεφτηκα τον αδερφο μου που εχει και ενα ιστορικο ακροπολις στην πλατη του αλλα εχει θεμα με την μεση του, σκεφτηκα την κοπελα μου που εχει λυσσαξει αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να προλαβω να την μαθω μεχρι τον αγωνα εστω τα βασικα απο το μηδεν.Σκεψεις πολλες αλλα το κολλημα μου να μην βαλω ανθρωπο που γνωριζω καλα μεσα στο αυτοκινητο με σταματουσε απο το να αρχισω τα τηλεφωνα.
Ψυχρολουσια, πρωτη φορα δεν θα ετρεχα λογω συνοδηγου.
Πεμπτη πρωι μιλαω με τον φιλο και συναθλητη Σωτηρη Κυριαζη για ασχετο θεμα και μολις του λεω οτι πιθανοτατα δεν τρεχω λογω συνοδηγου, μου κλεινει το τηλεφωνο και σε 10 λεπτα μου ανακοινωνει οτι τρεχω με την παλια φιλη, την Αγγελικη Βαρουξη.
Παγωσα λιγο, η Αγγελικη τρεχει 12 χρονια συνοδηγος, δεν ηξερα ποιος θα λεει τις στροφες σε ποιον οταν θα γραφαμε. Laughing
Πριν καν προλαβω να κανω δευτερες σκεψεις, μιλαμε με την Αγγελικη και το απογευμα της Πεμπτης δηλωνω!
Παρασκευη απογευμα ειμαστε στην ειδικη να γραψουμε.
Πρωτο περασμα υπαγορευω, δευτερο περασμα μου διαβαζει πραγματα που δεν ειχα υπαγορεψει στο πρωτο περασμα!
Τριτο περασμα καταλαβαινω οτι οι εξτρα σημειωσεις της Αγγελικης ηταν πραγματα που που εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι. Laughing
Απο΄κει και περα μεχρι την Το Σαββατο πριν τον αγωνα ακολουθησαν συνολικα 23 περασματα οχι γιατι τα ειχαμε αναγκη, αλλα γιατι γουσταραμε, μαλιστα ενα περασμα εγινε πισσα σκοταδι γιατι ετσι! Laughing
Η εβδομαδα του αγωνα με βρισκει απιστευτα ορεξατο!
Το αυτοκινητο γδυνεται, φευγουν τα περιττα βαρη, φτιαχνεται νεα εξατμιση, παει ευθυγραμμιση για καστερ συγκλιση ζυγισμα σηκωμα κλπ!
Μηχανικος γυναικα και αδερφος πρωτη φορα συζητανε απλα ποια θεση θα εχουμε στην τριαδα και η Αγγελικη που εχει μαθει οτι τα Ν2 εχουν κυπελλακι, στις αναγνωρισεις κοβει καθε πλακα και με βαζει σε ταξη.
Σαββατο πριν τον αγωνα φορτωνεται το αυτοκινητο στο φορτηγο του μηχανικου και ειμαστε ετοιμοι!
Κυριακη πρωι φτανουμε στην εκκινηση του πρωτου σκελους!
Ψυχολογια στο ζενιθ και ξεκιναμε!
Σε τρεις στροφες ειχα φερει ενα μεγαλοπρεπεστατο τετακε. Laughing
Με ηρεμει η Αγγελικη και συνεχιζουμε, η διαδρομη ειναι γεματη σκονες στις ακρες και ειναι δυσκολο να φτιαξουμε γραμμες, 3 χλμ πριν το τελος μας σταματανε γιατι η ειδικη ειχε ακυρωθει λογω ατυχηματος οποτε ολοι περνουμε τους ιδιους χρονους.(για κ@λοφαρδια μας κανενα Ν2 δεν ειχε τερματισει πριν ακυρωθει η ειδικη)
¨σωθηκαμε" λεμε, γλυτωσαμε τον κακο χρονο λογω τετακε και ξεκιναμε παλι απο την αρχη
Δευτερο σκελος ζεσταινω λαστιχα και ξεκιναμε.
Παμε πολυ καλα, εχω ξεχασει τι εγινε στο πρωτο σκελος και ανεβαζουμε ρυθμο, μεχρι που σε μια στροφη με δευτερα παταω χωματα και παλι τετακε.Σημειο πολυ στενο και χανουμε χρονο.Σπασμενα νευρα φωνες και τερματιζουμε.
Η Αγγελικη δεν μιλαει πριν φτασουμε στο σερβις να δει τους χρονους. Αφου τσεκαρει μου λεει οτι ειμαστε τεταρτοι με 9sec απο τον τριτο και 12 απο τον δευτερο.
Τριτο σκελος και πριν φτασουμε στην εκκινηση η Αγγελικη επιμενει οτι απο το τετακε χασαμε μινιμου 10 sec αρα ο χρονος ειναι 48 και οτι στα Ραλλυ δεν τελειωνει τιποτα πριν τον τερματισμο, επιμενει να παμε οσο μπορουμε γιατι εχουμε ελπιδες.Υπολογιζω να περασω τερμα οσες ειχαμε γραψει 4+ για να κερδισουμε χρονο και ξεκιναμε.
Παω φυλαγμενα μεχρι να περασει η στροφη του πρωτου τετακε και μετα κανω οτι μπορω, η Αγγελικη με ενθαρρυνει και απειλει (!)στις στροφες που πανω να αφησω γκαζι μια στροφη πριν τη στροφη του δευτερου τετακε κανει να γυρισει το αυτοκινητο και ευτυχως το γλυτωνω οποτε συνεχιζουμε ομορφα, ενα γλυτωμα ακομη και στον τερματισμο το χρονομετρο δειχνει 43 απο 58. Εχουμε κατεβασει 15 και ειμαστε 6 πιο γρηγοροι απο τον χρονο του τριτου στο Β' σκελος.
Με το ερωτημα ποσο εχει κατεβασει ο τριτος φευγουμε αερα για το σερβις να δουμε χρονο!
Παρκαρουμε και η Αγγελικη εχει πεταξει μεχρι την γραμματεια!
Μεχρι να την προλαβω βλεπω να με κοιταει με ενα πλατυ χαμογελο!
-τι εγινε?
-αυτο που επρεπε!

Σημαντικο ειναι οτι το αυτοκινητο γυρισε οπως πηγε (παρολο που πρεπει να κατεβασω σασμαν για να το μακρυνω) στον αγωνα με μοναδικο λαβωμα ενα σπασμενο δεξι προβολακι που λεω να μην το αλλαξω. Laughing
Επομενος αγωνας δεν ξερω ποτε και που, στοχος ειναι ο επομενος αγωνας του Αττικου Επαθλου τον Ιουνιο.
Nizak - Πεμ 22 Μάρ 2012, 09:07:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εύγε Λευτέρη, απολαυστική περιγραφή όπως απολαυστικό ήταν και να σας βλέπει κανείς μες στην ειδική. Και σε άλλα με υγεία!
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2012, 12:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool Cool Cool Cool
αντε και περιμενα πως και πως αυτο το ποστ...
ΕΥΓΕ!!

υ.γ. κατι πρεπει να κάνεις με τα τετακε... Laughing Laughing Laughing
athanas - Πεμ 22 Μάρ 2012, 18:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα μεγάλο μπράβο σε Λέφο-Βαρουξή και Ρονι-Τσιβωβό....Απολαυστικά περάσματα και από τα 2 πληρώματα Onfire Onfire Onfire
Η αλήθεια είναι ότι ο δρόμος είναι όσο το σαλόνι μου σε πλάτος( παίζει το σαλόνι να είναι μεγαλύτερο) είχε μπόλικη υγρασία το πρωί και χώμα γενικώς στις άκρες και δεν μπορούσες να ξακρίσεις με τίποτα...
Καλή 'ανάρρωση' στα αμάξια που 'πληγώθηκαν' Sad Sad Sad

ΥΓ1. Ελπίζω σύντομα και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά

ΥΓ2. Ευτυχώς δεν έπαθε κανείς τίποτα
volvos - Σαβ 24 Μάρ 2012, 12:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.youtube.com/watch?v=4Pywejr8J4k
sNicaKoS - Σαβ 24 Μάρ 2012, 18:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
μπράβο σας παιδιά συγχαρητήρια και στους 4 σας! Very happy λεφ εσύ το 37 δεν ήσουν?
athanas - Κυρ 25 Μάρ 2012, 10:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αν Θυμάμαι καλά είναι το 23 ένα πράσινο saxo...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες