Ghost Dog έγραψε: |
Καλο αγωνα και καλο τερματισμο να εχουμε ολοι Lef.... ![]() (Θα ειμαι στο δεξι μπακετ του 207 του Ro Ni) ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Καλο τερματισμο Τσιβωβε! Αυτο το 207 πρεπει μια μερα να αγγαρεψουμε τον πλακετοκαφτη και τον παπη και να κανουμε μια παρουσιαση του στο φορουμ αν εχει διαθεση και ο ρονι!νομιζω θα ειναι ενδιαφερον! |
Pughell έγραψε: |
Η παντοφλα παει συννεφο στον φλωρο,ε; ![]() ![]() ![]() Που να ειχε και παιδι ο gaylord... Μακαρι να μην φαει κανενα ακυρο μονον ο αγωνας... Πυργος γιοκ,Θερμαικου γιοκ,αντε να δουμε... ![]() |
B.M-SPORT έγραψε: |
αυριο ειναι ο τεχνικος ελεγχος 17:00 με 19:00 στο ΚΤΕΟ κομβος κηφισιας;;; |
Road_Runner έγραψε: |
καλη επιτυχια μαγκες
Σας ζηλευω |
xrisa-xs έγραψε: |
καλή επιτυχία παιδιά!
αν δεν πάω για σκι θα έρθω να σας καμαρώσω ![]() |
Υ.Γ. Ποιος βγηκε και πηρατε ολοι τον χρονο του στο 1ο περασμα; ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Ο Γυζης στο 3ο ειχε μια εξοδο, με πονεσε η καρδιά μου οταν ειδα το κλιώ έτσι. ![]() |
(20 λεπτά να βρούνε τσιμέντο κι αλλα 20 σκούπα, ειναι δυνατόν ενδιάμεσος να μην εχει τσιμέντο και να το φέρνουν απο αφετηρια μεσω κοπάνας? ρωτάω γιατι δεν ξερω και μου φαινεται περιεργο) |
Ειστε πίσω ρεεεε, εμάς στην αθηνα βγαζουν πράσινες κοκκινες κιτρινες μπλε και συν τοις αλλοις εξηγούν στους θεατές ποια ειναι η σωστή γραμμή κτλ κτλ |
Με την ευκαιρία, η κίτρινη σημαίνει να πας αργά γιατι υπάρχει συμβάν μπροστά ε? Δεν σημαίνει σταμάτα? (για σπριντ λεω) |
Σταματημα σε κοκκινη... Αν και σημαιες παλι σχετικα σπανια βλεπεις. Εγω πρωτη φορα ειδα στην αναβαση περσι,που με σταματησαν γιατι εμεινε το ταπερ μπροστα απο μενα... ![]() Σε ραλλυ ή sprint δεν ειδα ποτε. ![]() |
Ο Γυζης στο 3ο ειχε μια εξοδο, με πονεσε η καρδιά μου οταν ειδα το κλιώ έτσι.
![]() |
Lef205 έγραψε: |
Υγ ο Καλαιτζιαν ηταν εξω λογω τροχων και κομμενων πισω φτερων να υποθεσω? |
iceage έγραψε: | ||
Γιάννη έχεις άλλες πρόχειρες φωτό από το κλιό μέχρι να πάω να το δω από κοντά. |
MEMsound έγραψε: |
αφου δεν χτυπησαν χειροτερα...παλι καλα..
φτιαχνεται (θα το φτιαξει?) το αμαξι? |
Η λουγκρα ο παπΑρης το ευχαριστηθηκε;
Γιατι δεν ειδα κανενα σχολιο του... ![]() |
....... ο Αρης πρέπει να καθόταν στο πάτωμα ... ούτε καν φαινόταν! |
reselie-206 έγραψε: |
![]() |