Pughell έγραψε: |
Ρωτα bab2112 να σου πει για Elf 10W50 που πηρε... |
king207cc έγραψε: |
για πες πιο λάδι 0-30 ο λαμπ. το έχει 8 ευρώ? οχι δεν είναι ο γκαγκαστάθης φίλε μου, μιλάω για Αθήνα. |
ωραία πιο είναι το δεδομένο που λέμε επώνυμα οτι αυτός τα έχει μουφα τα λάδια του? το 8 ευρώ? |
ωραία ποιο είναι το δεδομένο που λέμε επώνυμα οτι αυτός τα έχει μουφα τα λάδια του? το 8 ευρώ? |
δεν είπα φίλε μου εσένα συγκεκριμένα, με την συζήτηση στο topic έχει βγεί το συμπέρασμα οτι ο λαμπ. έχει μούφα λάδια, δλδ επειδή έχει φθηνά 0-30 συμπεραίνουμε ότι έχει μούφα λάδια? ή όλα τα λάδια του είναι μούφα?
εγώ έθεσα ένα απλό ερώτημα σε αυτούς που ειπαν οτι ειναι μουφα. Ποιο είναι το βάσιμο κριτήριο για να πούμε μια κατηγορία δημοσίως? ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Το οτι το καπακι εχει "περιεργα" σημαδια ασφαλειας γνησιοτητας(την ενωση με το "στεφανι" ασφαλειας εννοω),το αλουμινοχαρτο εσωτερικα του καπακιου,την ποιοτητα του λαδιου(δυσκολο να το καταλαβουμε οι περισσοτεροι μας),την "υποπτη" τιμη και φυσικα το γεγονος οτι ειναι παραεισαγωγη και οχι απο τον επισημο αντιπροσωπο στην Ελλαδα. Επισης μην ξεχναμε οτι η Elf δεν υφισταται πια,μονον Total και οτι υπαρχει σε στοκ σαν Elf. |
king207cc έγραψε: | ||||
ποια είναι αυτά τα "περίεργα" σημάδια στο καπάκι? αμα είναι να ανεβάσω απο το γκαραζ το μπουκάλι να τα δώ κ γω!!!!! το αλουμινόχαρτο δλδ? πρέπει να είναι τι? επειδή δεν τα πέρνει απο έλληνα αντιπρόσωπο δεν σημένει οτι είναι μούφα.Επίσης φθηνά ή "υποπτες" τιμές όπως λες και συ έχει επίσης και ο έμπορος που αγοράζουν πολλά παιδια απο το club, όπως ύποπτες τιμες έχει και ο γκαγκασταθης με αυτή τη λογική. |
kostas207cc έγραψε: | ||||||
ο γκαγκασταθης εχει κανονικεσ τιμες στανταρντ αυτο.ξαναλεω ο γκαγκα 20 ευρω το λιτρο το 0-30 |
kostas207cc έγραψε: |
καμμια μανια με το 0-30 απλα ξαναλεω πολλοστη φορα οτι το 0-30 το βρισκεις στην πιο υψηλη τιμη απο οτι τα αλλα λαδια.δηλαδη τεραστια διαφορα απο τα 20+ στα 8!!το 5-30 απο τα 13 στα 9 ακουγεται πολυ πιο λογικο.ποιος ειναι στo αιγαλεω ο χαραλαμπακης??εχει site?? |
king207cc έγραψε: | ||
ναι αυτός είναι και έχει εξίσου χαμηλές τιμές με λαμπ. αν είναι η τιμη κριτήριο τότε και αυτός μούφα έχει ![]() |
volvos έγραψε: |
to παρον θεμα θα κλειδωθει.
ειδικα το ερψτημα σου για το εν λογω μαγαζι και τη ποιοτητα και γνησιοτητα των λαδιων του εχει δυστυχως για σενα απαντηθει πολλακις στο τοπικ για λαδια... ο τυπος σε καμια περιπτωση δε πουλαει γνησια λαδια. τωρα τι ειναι αυτο το πραμα που πουλαει ο θεος και η ψυχη του μοτερ σου. και οκ σε ενα παλιοτερης τεχνολογιας μοτερ δε θα το συζηταγα να βαλω απο λαμπριανιδη λαδια και ας τα καιει και ας τα φτυνει εξω. αλλα σε αμεσου ψεκασμου με τοσο μικρες ανοχες συχρονο μοτερ το να βαζεις αγνωστου προελευσεως λαδι ειναι λιγο ριψοκινδυνο... το παρον θα κλειδωθει ![]() |
drdino έγραψε: |
So? Με ζημιά πουλάει στα μέλη; ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Τελικά το λάδι το εβαλε Στέλιο? |
Οταν τα πχ 10W50 κοστιζουν 16-17Ε το λιτρο και τιμολογουνται με 10 ή οταν τα 0W30 κοστολογουνται 16+ αλλα τα βρισκεις με πχ 10,τοτε ή καποιος εχει ανακαλυψει την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα ή κατι αλλο συμβαινει...
Και επειδη διαφορα γινονται και η νοθεια στα Elf ειναι κατι που παει 20 χρονια πισω,καλο ειναι να βλεπουμε τι γινεται και γυρω μας(σε αλλες αγορες εννοω) πριν ειμαστε σιγουροι οτι σε ολες τις περιπτωσεις βρηκαμε την ευκαιρια της ζωης μας. Και επειδη ακριβως πολλες φορες την εμπειρια την αποκτας αφου φας την φολα,αφηστε τον Πανο να εχει λιγο καλυτερη αποψη για το τι συμβαινει στην ελληνικη αγορα. Και δεν ειναι θεμα Αθηνας,και στην Θεσσαλονικη πουλανε "φολες",κανενας ομως δεν εδωσε χρημα για να στειλει ενα δειγμα προς αναλυση(πλην Steve και καποιων ακομα) για να δει τι συμβαινει πραγματικα. Υ.Γ. Περι Motul,πιθανοτατα δεν το ξερεις καν,ειχε γινει τεραστιο σκανδαλο με λαδια απο Ασπροπυργο πριν αρκετα χρονια. Οποτε μαντεψε ποσο Motul ηταν αυτα που πουλουσαν τοτε... |
Οχι,δειγμα δεν ξερω να εστειλε καποιος,απο αλλα λαδια εστειλε δειγμα ο Steve.
Για τα 0W30 που γινεται κυριως το θεμα,εχω ακουσει για τιμη 14Ε απο τον εισαγωγεα,ομως ειναι τιμη με εκπτωση που αμφιβαλλω αν θα παρουμε σαν καταναλωτες λιανικης ποτε μας... |
Κ Α Ν Ε Ν Α ![]() |
Κ Α Ν Ε Ν Α ![]() |
ΓΙΑννη τωρα τα θες και τα γραφεις
ντινος εχει το πτενσιομετρο οσο το πουλανε ολοι εξω αγορα και ξαφνικα σου σκαει μυτη ενας και το εχει 50 οποτε εχεις 127πεζο 70ντινος και σια και 50 ο κομμητης απλο κωστα τα λαδια ειναι ισως το ευαιασθητο κομματι των σημερινων κινητηρων. αν προσεξεις μεκανικ ουρλιαζει στα δικα σας να βαζετε ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. και εμεις εχουμε φτασει στο σημειο να συζηταμε αν το παραεισαγωγης Noname συσκευασμενο με το τροπο που σας ανεφερε πολυ αναλυτικα ο στελιος.......... ειναι καλο ή κακο ε σορυ τι αλλο να γραψουμε μετα. εγω βαζω μοτουλ μονο που ξερω οτι χαραλαμπακης τα παιρνει απο χαμπη. τωρα για υπολοιπα δε ξερω. ο καθε ενας ψαχνει και ρωταει και βλεπει ποσο τον καλυπτουν οι απαντησεις που θα παρει. υ.γ. σημερα περιμενω απο ντινο τοταλ. θα τα παω στο μηχανικο μου που βαζει τοταλ απο αντιπροσωπεια και τα πληρωνει χρυσα και θα δουμε διαφορες. παντως οταν του ειχα παει μοτουλ 300v απο γνωστο μαγαζι δε θελω να πω ονοματα ειχε σκισει το κουτι και στο πατο ειχε μουργα. αν σας λεει κατι αυτο.... |
πλακα κανεις? δηλαδη μετα απο τοσα ποστ του μεκανικ για το προβλημα λαδιων των 207 εσυ δεν εχεις παρει πρεφα εδω μεσα
και α. βαζεις οτι θες εσυ β. τα αγοραζεις απο λαμπριανιδη και κοιμασαι ησυχος????????? |
ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ STEVE
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ![]() |
Επειδη την αγορα των αναλωσιμων στα αυτοκινητα,καλως ή κακως,την ζω απο την μεσα πλευρα,ποτε μην εμπιστευεστε κανεναν...
Εχει Valeo(τον ιδιο κωδικο ακριβως) πχ με 30Ε,εχει και τον ιδιο κωδικο με 70Ε. Το ενα ειναι ιταλικης κατασκευης,το αλλο τουρκικης. Και το συνανταω παντου,απο φιλτρα λαδιου(σε γνησια συσκευασια PSA ή Renault),σε δισκοπλακες,ρουλεμαν,μεχρι και σε ηλεκτρικα(αισθητηρες λ,ποτενσιομετρα,κλπ). Εχετε δει δισκοπλακα Bendix να γινεται δυο κομματια σε λιγοτερα απο 2000 χλμ; Ε,εγω ειδα και μαλιστα σε 307 14αρι των 75 αλογων... Αγορασμενες καινουργιες,στο κουτι τους(Bendix),κλπ,κλπ. Μολις το ειδα,ειπα ελλατωματικο κομματι,αλλα μετα εμαθα οτι εγινε ξανα,και ξανα. Μεχρι και αντλια νερου μεταχειρισμενη,την εβαλαν σε σακουλακι και πηγαν να την πουλησουν για καινουργια... Ε,μετα ποιον να εμπιστευτεις και ποιον να κραξεις; ![]() Για αυτο συμφωνω απολυτα με αυτο που λεει ο Πανος. Εμπιστοσυνη ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εδω μας εγινε προσφορα να ερθει ολοκληρη παλεττα(1 τονος) Elf Competition ST με 2,3Ε το λιτρο(εξω πουλιεται 6μιση +). Πονηρευτειτε λιγο... |
κι αυτος που πουλάει 10€ το λιτρο αντι 5€ που ξερεις οτι ειναι ΟΚ ή ακομα οτι δεν το χει προμηθευτεί απ αυτον που το δινει 5?
Τι μπορει να κανει ο καταναλωτης δλδ? Αν δεν εμπιστευεσαι κανεναν και δεν εχεις ο ιδιος τις γνώσεις και τα τεχνικά μέσα τι κανεις? ΥΓ. Ανταλλακτικά psa πιο φτηνά απο Ντίνο προσωπικά δεν εχω βρει. |
kostas207cc έγραψε: |
ρε παιδια ενα λινκ τι λεει ο mechanic που ειπε ο volvos βρε το διαολεμενο να μην το βρισκω |
Τι μπορει να κανει ο καταναλωτης δλδ? Αν δεν εμπιστευεσαι κανεναν και δεν εχεις ο ιδιος τις γνώσεις και τα τεχνικά μέσα τι κανεις? |
@kostas207cc : O Χαραλαμπάκης ειναι ο επίσημος προμηθευτής του κλαμπ, |
Vini έγραψε: | ||
Ο Χαραλαμπάκης επίσημος προμηθευτής του κλουμπ; ![]() Αυτόν είχα πάρει για να παραγγείλω TOTAL και επειδή λέει δεν τα είχε, μου είπε είτε να πάω στο Άργος να τα πάρω από κάποιον που λέει τα φέρνει εκεί φτηνά είτε να τον πάρω τηλέφωνο τον τύπο εκεί στο Άργος να μου τα στείλει λέει με το ΚΤΕΛ... ![]() ... περίεργα πράγματα ... ![]() |
Οχι,δειγμα δεν ξερω να εστειλε καποιος,απο αλλα λαδια εστειλε δειγμα ο Steve.
Για τα 0W30 που γινεται κυριως το θεμα,εχω ακουσει για τιμη 14Ε απο τον εισαγωγεα,ομως ειναι τιμη με εκπτωση που αμφιβαλλω αν θα παρουμε σαν καταναλωτες λιανικης ποτε μας... |
drdino έγραψε: | ||
Kαι εγώ έχω στείλει, και πολλές φορές μάλιστα. |
kostas207cc έγραψε: | ||||
που???πως???κοστος??τηλεφωνα??αποτελεσματα |
drdino έγραψε: |
Δεν έχω βρει κάτι Ελλάδα δυστυχώς ![]() |