PSClub - Hellas

Κινητήρας - γνησιοτητα λαδιων τιμες

kostas207cc - Κυρ 19 Φεβ 2012, 20:11:14
Θέμα δημοσίευσης: γνησιοτητα λαδιων τιμες
πριν περιπου 2 μηνες αγορασα απο tradewind τα motul x-lite 0w-30 στην τιμη των 8 ευρω το λιτρο.τα εχω ηδη 1500 χλμ χρωμα μια χαρα ηχος κινητηρα μια χαρα δεν εχει καψει σταγονα.ομως κατι με τρωει.τα λαδια αυτα τα βρισκει κανεις στην τιμη των 25+ ευρω το λιτρο.ρε παιδια καλα μια διαφορα 5 ευρω στο λιτρο αλλα τεττοια διαφορα???μηπως παιζει κατι??θελω να πιστευω οτι σκεφτομαι χαζα επειδη εχουμε συνηθισει να μας αρμεγουν πουλωντας μας πολυ πιο ακριβα το οτιδηποτε και οταν καπποιο μαγαζι τιμιο πουλαει σε καλεσ τιμες να γινομαστε καχυποπτοι.αλλα παλι υπαρχει ο φοβος στο πισω μερος του μυαλου μου επειδη μιλαμε για τρελη διαφορα.η μονη παρατηρηση που εχω να κανω για αυτα τα λαδια ειναι οτι ηταν κατασκευης του 2008.να μαι ησυχοσ?? ακουω αποψεισ??
volvos - Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:00:21
Θέμα δημοσίευσης:
to παρον θεμα θα κλειδωθει.
ειδικα το ερψτημα σου για το εν λογω μαγαζι και τη ποιοτητα και γνησιοτητα των λαδιων του εχει δυστυχως για σενα απαντηθει πολλακις στο τοπικ για λαδια...
ο τυπος σε καμια περιπτωση δε πουλαει γνησια λαδια.
τωρα τι ειναι αυτο το πραμα που πουλαει ο θεος και η ψυχη του μοτερ σου.

και οκ σε ενα παλιοτερης τεχνολογιας μοτερ δε θα το συζηταγα να βαλω απο λαμπριανιδη λαδια και ας τα καιει και ας τα φτυνει εξω.
αλλα σε αμεσου ψεκασμου με τοσο μικρες ανοχες συχρονο μοτερ το να βαζεις αγνωστου προελευσεως λαδι ειναι λιγο ριψοκινδυνο...

το παρον θα κλειδωθει Wink
plaketokofths - Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κώστα αν κάνεις μια βολτα στην Φραντζή θα δεις οτι συσκευασία ενός λίτρου του λιπαντικού που πήρες πωλείται προς ~10€.

Το 25€ που χεις δει μάλλον θα ναι για 2lt συσκευασία.

Επίσης, για τα total quartz 7000 10w40 που πέρνω απο Λαμπ 18€ / 4lt, δεν είχα εδώ και πολλές αλλαγές κάποιο πρόβλημα. Αν μιλάμε για μούφα λάδι, θα εσπαγε γρήγορα, θα το καίγε, θα φαιναιτον στον δείκτη θερμοκρασίας. Δεν μπορει...
Για τα total παντως μου χει πει τα κανει εισαγωγή απο Γαλλία κατευθείαν, δεν ξερω αν τα κανει απο την τοταλ. Και ο Ντινος επίσης εχει παραπλήσιες τιμές σε λιπαντικά.

Εχω ακουσει κι εγώ πολλές φορές για εργοστάσιο στην τουρκία αγνωστης ποιοτητας λιπανικών με κλώνους δοχείων αλλα δεν νομίζω πως ο Λαμπ ειναι απ αυτούς. Με την λογική αυτή θα μπορούσε καθένας να 'ναι.

Θα στείλω serial numbers απο 2 διαφορετικά motul 8100 5w40, Elf TRP, Motul RBF 600 & Total 10w40, Valeo coolant 50 και αλλα στα αντιστοιχα εργοστάσια. Τα χω πάρει ολα απο Λαμπ...
volvos - Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
giannh πιστεψε με δε το παιρνεις χαμπαρι ετσι ευκολα
εγω εχω ακουσει απο ρουμανια οτι φερνουν....
ο μονος τροπος για να καταλαβεις τι λαδι ειναι να στειλεις δειγμα εργαστηριο που στελνει στεβε...
plaketokofths - Κυρ 19 Φεβ 2012, 23:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείς και καλά ότι μπορεί στο μπουκάλι να χτυπάνε σωστό serial και το περιεχόμενο να ναι τζούφιο?

Να στείλω καινούριο λάδι σε αυτούς γιατι? Μετράνε viscosity / θερμοκρασία για να μπορώ να συγκρίνω αν όντως πληροί τα πρότυπα?

Παντως απο Λαμπ ετυχε να δω να τρέχει βαλβολίνη στο συνεργείο απο nfp & bv και μεταξύ τους δεν ειχαν καμια σχέση, τόσο σε ρευστότητα όσο και σε χρώμα και μυρωδιά...
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 00:02:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ρωτα bab2112 να σου πει για Elf 10W50 που πηρε...
TopGear - Δευ 20 Φεβ 2012, 00:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πήρα 2lt βαλβολίνες ELF NFP 75w-80 το καλοκαίρι. Μπαρούφα; Το κιβώτιο ενώ τις πρώτες μέρες (πριν κυρίως ζεσταθεί) ήταν κάπως σκληρό, τώρα είναι αρκετά καλύτερο, ακόμη και κρύο.

Βέβαια, 15-20 μέρες μετά την αλλαγή, κατά τις 4/8, συμπτωματικά άρχισα κι έχανα ελάχιστα απ'την τσιμούχα του ημιαξονίου, δεν ξέρω κατά πόσο έπαιξε ρόλο αυτό, αν και μου είπαν ότι αυτό οφείλεται στην παλαιότητα, τις θερμοκρασίες κτλ που ξεραίνουν τα πλαστικά κτλ. Αυτό έγινε ξαφνικά όμως, ήμουν Αθήνα στις 3 και δεν έχανα σταγόνα και στις 4 Χανιά, είδα κάτι ψιλές. Μου μπήκε στο μυαλό ότι τραντάχτηκε πολύ και το αμάξι καθώς έβγαινα απ'το καράβι, απ'τις συνεχείς εγκάρσιες μεταλλικές προεξοχές που έχουν στην έξοδο των φέρρυ.
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 00:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
δεν αναφερομαι σε 2λιτρο δυστυχως.παιδια συγνωνη αλλα δεν ειδα οτι υπαρχει αλλου συγκεκριμενο θεμα.στο τιτλο του θεματος αναφερομαι στισ τιμεσ και την γνησιοτητα και μονο εκει οχι ποιο λαδι εινα καλυτερο για τουρμπο κτλ και θα το θεωρουσα ωραιο να μεινει ενα τετοιο θεμα και να συζητηθει πανω σε αυτο και μονο ωστε ολα τα μελη να προστατευουν τουσ κινητηρες τους απο επιτηδιους.τωρα αν καποιος εγραψε μια γραμμη σε αλλο θεμα επι αυτου αναμεσα σε 50 σελιδες δεν το θεωρω ικανοποιητικο.αποψη μου.επι του θεματος πως ενα λαδι που και εξω πωλειται απο 20 ευρω και εχει εδω 8???και εγω πιστευα θα φανει αλλα μετα σκεφτηκα αν ειναι 5w-30 η 10w-40???και μην μου πει κανεις θα το καταλαβαινε.
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 00:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλά με το "έχω ακούσει..." δεν είναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα , πόσο μάλλον να το γράφουμε δημόσια. Αν έχει κάποιος βάσιμα γεγονότα ας τα πει. Rolling eyes με την ίδια λογική εξίσου χαμηλές τιμές έχει και ο έμπορος που συνεργάζετε το club αρα και εκεινου πρέπει να είναι β ποιότητας.
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 00:51:32
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ρωτα bab2112 να σου πει για Elf 10W50 που πηρε...

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 00:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="king207cc"]ναι αλλά με το "έχω ακούσει..." δεν είναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα , πόσο μάλλον να το γράφουμε δημόσια. Αν έχει κάποιος βάσιμα γεγονότα ας τα πει. Rolling eyes με την ίδια λογική εξίσου χαμηλές τιμές έχει και ο έμπορος που συνεργάζετε το club αρα και εκεινου πρέπει να είναι β ποιότητας.[/quote

νομιζω αναφερεσαι σε γκαγκασταθη??αυτος δεν προμηθευει το club??δεν νομιζω να δινει 0w-30 με 8 ευρω προσεξε 0w ειναι τα πιο ακριβα λαδια σε ολεσ τισ μαρκες.και δεν πειραζει να ακουστουν γνωμες εξαλλου για αυτο ειμαστε εδω για να μιλαμε σωστα??να ανφερω σε total o γκαγκασταθης που ψωνιζω και απο εκει τα 0-30 τα εχει 20 ευρω το λιτρο!!pughell μπορεισ να μου πεισ φια το παλικαρι με τα 10w-50 ελφ τι επαθε??να ρωτησω και για γκαγκασταθη??πιστευω ειναι ειναι πολυ σωστο μαγαζι ετσι??
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:02:19
Θέμα δημοσίευσης:
για πες πιο λάδι 0-30 ο λαμπ. το έχει 8 ευρώ? οχι δεν είναι ο γκαγκαστάθης φίλε μου, μιλάω για Αθήνα.
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
για πες πιο λάδι 0-30 ο λαμπ. το έχει 8 ευρώ? οχι δεν είναι ο γκαγκαστάθης φίλε μου, μιλάω για Αθήνα.

motul x-lite 0w-30.για γκαγκασταθη καμμια γνωμη??το Club απο που παιρνει??να παμε εκει για σιγουρα
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία ποιο είναι το δεδομένο που λέμε επώνυμα οτι αυτός τα έχει μουφα τα λάδια του? το 8 ευρώ?
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
ωραία πιο είναι το δεδομένο που λέμε επώνυμα οτι αυτός τα έχει μουφα τα λάδια του? το 8 ευρώ?

μουφα προσωπικα δεν το ειπα αλλα το γεγονος και μονο οτι ναι εχουν 8 ευρω καπως προβληματιζει οπως και να το κανεις οταν σε ολα τα αλλα μαγαζια και στο εξωτερικο και για ολεσ τισ γνωστεσ μαρκες το 0-30 πωλειται απο 15 ευρω και ανω
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
επισης κατι αλλο σαν ιδεα κιολας.κατα την γνωμη εχω δει θεματα και αμετρητες σελιδες πχ λαδια να λεει ο ενας castrol 5w-30 total 5w-30 καλο αυτο και να γινονται ψηφοφοριες καθε ποτε να αλλαζονται λαδια.προς volvos το ερωτημα που ειπε θα κλεισει το τοπικ.πρωτον τεττοιο θεμα δεν υπαρχει στο κλαμπ και ξαναλεω οχι ποιο λαδι σε τι αλλα τιμες και καλα μαγαζια.και θα προτιμουσα μια ψηφοφορια για που να τα αγοραζουμε παρα τι και στα ποσα θα αλλαζουμε.γιατι εαν βαλουμε μαπα λαδια μια φορα παει το μοτερ ενω αν αντι για total βαλεις motul κτλ μικρο το κακο οπως και αντι στα 8000 αλλαξεις στα 10000χλμ.και οι αποψεις καλο ειναι να ακουγονται δεν νομιζω κανενας να θελει να κλεισει κανενος χριστιανου το μαγαζι.
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
ωραία ποιο είναι το δεδομένο που λέμε επώνυμα οτι αυτός τα έχει μουφα τα λάδια του? το 8 ευρώ?

Το οτι το καπακι εχει "περιεργα" σημαδια ασφαλειας γνησιοτητας(την ενωση με το "στεφανι" ασφαλειας εννοω),το αλουμινοχαρτο εσωτερικα του καπακιου,την ποιοτητα του λαδιου(δυσκολο να το καταλαβουμε οι περισσοτεροι μας),την "υποπτη" τιμη και φυσικα το γεγονος οτι ειναι παραεισαγωγη και οχι απο τον επισημο αντιπροσωπο στην Ελλαδα.

Επισης μην ξεχναμε οτι η Elf δεν υφισταται πια,μονον Total και οτι υπαρχει σε στοκ σαν Elf.
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
δεν είπα φίλε μου εσένα συγκεκριμένα, με την συζήτηση στο topic έχει βγεί το συμπέρασμα οτι ο λαμπ. έχει μούφα λάδια, δλδ επειδή έχει φθηνά 0-30 συμπεραίνουμε ότι έχει μούφα λάδια? ή όλα τα λάδια του είναι μούφα?

εγώ έθεσα ένα απλό ερώτημα σε αυτούς που ειπαν οτι ειναι μουφα. Ποιο είναι το βάσιμο κριτήριο για να πούμε μια κατηγορία δημοσίως? Rolling eyes
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
δεν είπα φίλε μου εσένα συγκεκριμένα, με την συζήτηση στο topic έχει βγεί το συμπέρασμα οτι ο λαμπ. έχει μούφα λάδια, δλδ επειδή έχει φθηνά 0-30 συμπεραίνουμε ότι έχει μούφα λάδια? ή όλα τα λάδια του είναι μούφα?

εγώ έθεσα ένα απλό ερώτημα σε αυτούς που ειπαν οτι ειναι μουφα. Ποιο είναι το βάσιμο κριτήριο για να πούμε μια κατηγορία δημοσίως? Rolling eyes

καταλαβαινω απολυτα τι λες.αλλα καμμια φορα οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.αξιο αποριας ειναι ομως εαν ηταν μουφα οντως οι αντιπροσωποι πχ castrol motul κτλ δεν θα ειχαν κινηθει νομικα η κατι τελοσπαντων??για ολα τα λαδια δεν νομιζω να ναι μουφα τουλαχιστον με το δικο μου σκεπτικο γιατι απο ενα 10-40 τι μουφα να ναι τι θα κερδισει??αλλα σε ενα 0-30 που δεν το βρισκεις κατω απο 20 το μοτυλ συγκεκριμενα θα εχει κερδος γιατι με χαμηλη τιμη θα το προτιμησει αμεσωσ ο αλλος που το ψαχνει
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:38:49
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
king207cc έγραψε:

Το οτι το καπακι εχει "περιεργα" σημαδια ασφαλειας γνησιοτητας(την ενωση με το "στεφανι" ασφαλειας εννοω),το αλουμινοχαρτο εσωτερικα του καπακιου,την ποιοτητα του λαδιου(δυσκολο να το καταλαβουμε οι περισσοτεροι μας),την "υποπτη" τιμη και φυσικα το γεγονος οτι ειναι παραεισαγωγη και οχι απο τον επισημο αντιπροσωπο στην Ελλαδα.

Επισης μην ξεχναμε οτι η Elf δεν υφισταται πια,μονον Total και οτι υπαρχει σε στοκ σαν Elf.

ποια είναι αυτά τα "περίεργα" σημάδια στο καπάκι? αμα είναι να ανεβάσω απο το γκαραζ το μπουκάλι να τα δώ κ γω!!!!! το αλουμινόχαρτο δλδ? πρέπει να είναι τι? επειδή δεν τα πέρνει απο έλληνα αντιπρόσωπο δεν σημένει οτι είναι μούφα.Επίσης φθηνά ή "υποπτες" τιμές όπως λες και συ έχει επίσης και ο έμπορος που αγοράζουν πολλά παιδια απο το club, όπως ύποπτες τιμες έχει και ο γκαγκασταθης με αυτή τη λογική.
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
Pughell έγραψε:
king207cc έγραψε:

ποια είναι αυτά τα "περίεργα" σημάδια στο καπάκι? αμα είναι να ανεβάσω απο το γκαραζ το μπουκάλι να τα δώ κ γω!!!!! το αλουμινόχαρτο δλδ? πρέπει να είναι τι? επειδή δεν τα πέρνει απο έλληνα αντιπρόσωπο δεν σημένει οτι είναι μούφα.Επίσης φθηνά ή "υποπτες" τιμές όπως λες και συ έχει επίσης και ο έμπορος που αγοράζουν πολλά παιδια απο το club, όπως ύποπτες τιμες έχει και ο γκαγκασταθης με αυτή τη λογική.

ο γκαγκασταθης εχει κανονικεσ τιμες στανταρντ αυτο.ξαναλεω ο γκαγκα 20 ευρω το λιτρο το 0-30
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:45:53
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:
king207cc έγραψε:
Pughell έγραψε:
king207cc έγραψε:

ο γκαγκασταθης εχει κανονικεσ τιμες στανταρντ αυτο.ξαναλεω ο γκαγκα 20 ευρω το λιτρο το 0-30

εεεε ρε μανία με το 0-30! Laughing ωραία ο άλλος που είναι στο Αιγάλεω το ελφ ή τοταλ το έχει 12,5 το 0-30 άρα και αυτός κλέφτης είναι!
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
καμμια μανια με το 0-30 απλα ξαναλεω πολλοστη φορα οτι το 0-30 το βρισκεις στην πιο υψηλη τιμη απο οτι τα αλλα λαδια.δηλαδη τεραστια διαφορα απο τα 20+ στα 8!!το 5-30 απο τα 13 στα 9 ακουγεται πολυ πιο λογικο.ποιος ειναι στo αιγαλεω ο χαραλαμπακης??εχει site??και αν αναφερεσαι σε αυτον οι τιμεσ που ειπες ειναι μονο για μελη του κλαμπ.εγω μιλαω 8 τα πουλαει κανονικα
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:
καμμια μανια με το 0-30 απλα ξαναλεω πολλοστη φορα οτι το 0-30 το βρισκεις στην πιο υψηλη τιμη απο οτι τα αλλα λαδια.δηλαδη τεραστια διαφορα απο τα 20+ στα 8!!το 5-30 απο τα 13 στα 9 ακουγεται πολυ πιο λογικο.ποιος ειναι στo αιγαλεω ο χαραλαμπακης??εχει site??

ναι αυτός είναι και έχει εξίσου χαμηλές τιμές με λαμπ. αν είναι η τιμη κριτήριο τότε και αυτός μούφα έχει Rolling eyes
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 01:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
kostas207cc έγραψε:
καμμια μανια με το 0-30 απλα ξαναλεω πολλοστη φορα οτι το 0-30 το βρισκεις στην πιο υψηλη τιμη απο οτι τα αλλα λαδια.δηλαδη τεραστια διαφορα απο τα 20+ στα 8!!το 5-30 απο τα 13 στα 9 ακουγεται πολυ πιο λογικο.ποιος ειναι στo αιγαλεω ο χαραλαμπακης??εχει site??

ναι αυτός είναι και έχει εξίσου χαμηλές τιμές με λαμπ. αν είναι η τιμη κριτήριο τότε και αυτός μούφα έχει Rolling eyes

ειδα σε αλλο τοπικ την τιμη που ανεφερες ειναι μονο για μελη του κλαμπ
Vini - Δευ 20 Φεβ 2012, 09:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
to παρον θεμα θα κλειδωθει.
ειδικα το ερψτημα σου για το εν λογω μαγαζι και τη ποιοτητα και γνησιοτητα των λαδιων του εχει δυστυχως για σενα απαντηθει πολλακις στο τοπικ για λαδια...
ο τυπος σε καμια περιπτωση δε πουλαει γνησια λαδια.
τωρα τι ειναι αυτο το πραμα που πουλαει ο θεος και η ψυχη του μοτερ σου.

και οκ σε ενα παλιοτερης τεχνολογιας μοτερ δε θα το συζηταγα να βαλω απο λαμπριανιδη λαδια και ας τα καιει και ας τα φτυνει εξω.
αλλα σε αμεσου ψεκασμου με τοσο μικρες ανοχες συχρονο μοτερ το να βαζεις αγνωστου προελευσεως λαδι ειναι λιγο ριψοκινδυνο...

το παρον θα κλειδωθει Wink

Πως έχει αποδειχθεί ότι η TRADEWIND δεν πουλάει γνήσια λάδια;

Αποδείχθηκε στα φόρουμς ή αποδείχθηκε μετά από καταγγελίες και νομικές παρεμβάσεις;

Και πριν κλειδώσεις το θέμα δώσε μερικά links από τις συζητήσεις που αφορούν τα "κακά" λιπαντικά της Tradewind.
drdino - Δευ 20 Φεβ 2012, 09:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
So? Με ζημιά πουλάει στα μέλη; Confused
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 11:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
So? Με ζημιά πουλάει στα μέλη; Confused

αν πουλαγε στην ιδια τιμη παντου δεν ξερω για ζημια αλλα δεν ξερω και αν θα εχει λογικο κερδος.ουτε με νοιαζει.αυτο που με νοιαζει εινα αυτο που πληρωνω 1 2 3 213 ευρω να ειναι αυτο που πληρωνω.και γιατι πολλα παιδια και σε αλλα φορουμς λενε για την γνησιοτητα του συγκεκριμενου ο volvos μαλιστα ηταν καθετος.αυτο με ανησυχει. αλλα ξαναρωταω ολους μηπως τελικα εινα μονο ψυχολογικο επειδη εχουμε συνηθισει να μας παιρνουν πολλα λεφτα οι υπολοιποι??εβαλε κανεις λαδια απο το εν λογω μαγαζι και βγηκαν μαυρα σε σε λιγα χιλιομετρα??εβαζε μια ζωη πχ τοταλ 10-40 αγορασμενα απο αλλου και οταν αγορασε απο εκει κατω απο τις ιδιεσ συνθηκες λειτουργιας τα εφτυσε το μοτερ???απο την αλλη δηλαδη ολοι που πουλανε σε αλλεσ τιμεσ ειναι κλεφτες και ο καθε λαμπριανιδης αγιος???και αυτο με το κανει δικη του εισαγωγη??δηλαδη??ποσο το παιρνει 1 ευρω το λιτρο???τι θα πει δικια του??ο χαμπης τα μοτουλ δικια του εισαγωγη δεν τα κανει??και ειμαι σιγουρος οτι και χονδρικη το λιγοτερο 10 ευρω δεν τα πουλαει τα 0-30 στα μαγαζια.
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
κα δεν το λεω ετσι.δουλευα σε συνεργειο 4 χρονια.καπποια στιγμη φεραμε στο μαγαζι τα λαδια omv ειχα ενα octavia τοτε.και λεω ασ βαλω απο τα κανουργια να δουμε παιρνω λοιπον ενα 0-30 κα τα βαζω.παω μετα στο καταλογο που μας ειχε δωσει ο εμπορας να δω τι θα με χρεωσω εμεινα βλακας το συγκεκριμενο το αγορασαμε εμεις σαν συνεργειο σε μεγαλη ποσοτητα 14 ευρω το λιτρο!!!!!με εκπτωση χονδρικη!!!το κοιταει και ο φιλος μου ιδιοκτητης του συνεργειου καλα ρε τι λαδι ειναι αυτο?μου λεει πανακριβο δεν το ειχα προσεξει τι τα φεραμε?μαλ***α δεν θα φυγουν.παιρνω τηλεφωνο εκει που παιρνουμε ανταλλακτικα στην spear μου λεει και ο ανθρωπος που δουλευει εκει τοσο πανε αυτα τα 0-30 εινα πανακριβα.και ρωταω 8 ευρω???ολοι οι υπολοιποι εινα κλεφτες??αν εγω σας εφερνα το πεζο απο 20000 8000 χιλιαρικα δεν θα προβληματιζοσασταν?
plaketokofths - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
@top gear : η βαλβολίνη που εβαλες εκ των πραγμάτων λειτουργεί σωστά αφου ζεσταθεί αρκετά. Ειναι πιο ανθετική σε υψηλές θερμοκρασίες αλλά πιο δυστροπη για το κιβωτιο στην εκκίνηση. Αυτη ειναι και η διαφορά της με την nfj που ειναι αντιστοιχη της bv. H φούσκα ημιαξονιου κτλ ειναι ασχετα.

@kostas207cc : O Χαραλαμπάκης ειναι ο επίσημος προμηθευτής του κλαμπ, όχι ο Γκαγκασταθης, κι εγώ εχω να πω τα καλύτερα γι αυτον. Απλά απο εμένα ειναι μακριά και οι τιμές του Λαμπ ειναι καλύτερες.

@ pughell: οντως αυτο που λες ειναι υποπτο γιατί εγώ πριν 1 βδομάδα που πηρα υαλοκαθαριστηρες για το 206 (champion 9€ συνολικα) τον ρωτησα για το τοταλ 10w50 ή elf και δεν είχε. Απο την απάντηση του δε καταλαβα οτι δεν εφερνε κιολας.

Τελικά το λάδι το εβαλε Στέλιο?
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν τα πχ 10W50 κοστιζουν 16-17Ε το λιτρο και τιμολογουνται με 10 ή οταν τα 0W30 κοστολογουνται 16+ αλλα τα βρισκεις με πχ 10,τοτε ή καποιος εχει ανακαλυψει την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα ή κατι αλλο συμβαινει...

Και επειδη διαφορα γινονται και η νοθεια στα Elf ειναι κατι που παει 20 χρονια πισω,καλο ειναι να βλεπουμε τι γινεται και γυρω μας(σε αλλες αγορες εννοω) πριν ειμαστε σιγουροι οτι σε ολες τις περιπτωσεις βρηκαμε την ευκαιρια της ζωης μας.

Και επειδη ακριβως πολλες φορες την εμπειρια την αποκτας αφου φας την φολα,αφηστε τον Πανο να εχει λιγο καλυτερη αποψη για το τι συμβαινει στην ελληνικη αγορα.

Και δεν ειναι θεμα Αθηνας,και στην Θεσσαλονικη πουλανε "φολες",κανενας ομως δεν εδωσε χρημα για να στειλει ενα δειγμα προς αναλυση(πλην Steve και καποιων ακομα) για να δει τι συμβαινει πραγματικα.

Υ.Γ. Περι Motul,πιθανοτατα δεν το ξερεις καν,ειχε γινει τεραστιο σκανδαλο με λαδια απο Ασπροπυργο πριν αρκετα χρονια.
Οποτε μαντεψε ποσο Motul ηταν αυτα που πουλουσαν τοτε...
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:45:34
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Τελικά το λάδι το εβαλε Στέλιο?

Ναι,το εβαλε και τα πεταξε σε 5.000 χλμ αν θυμαμαι καλα...
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:46:52
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Οταν τα πχ 10W50 κοστιζουν 16-17Ε το λιτρο και τιμολογουνται με 10 ή οταν τα 0W30 κοστολογουνται 16+ αλλα τα βρισκεις με πχ 10,τοτε ή καποιος εχει ανακαλυψει την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα ή κατι αλλο συμβαινει...

Και επειδη διαφορα γινονται και η νοθεια στα Elf ειναι κατι που παει 20 χρονια πισω,καλο ειναι να βλεπουμε τι γινεται και γυρω μας(σε αλλες αγορες εννοω) πριν ειμαστε σιγουροι οτι σε ολες τις περιπτωσεις βρηκαμε την ευκαιρια της ζωης μας.

Και επειδη ακριβως πολλες φορες την εμπειρια την αποκτας αφου φας την φολα,αφηστε τον Πανο να εχει λιγο καλυτερη αποψη για το τι συμβαινει στην ελληνικη αγορα.

Και δεν ειναι θεμα Αθηνας,και στην Θεσσαλονικη πουλανε "φολες",κανενας ομως δεν εδωσε χρημα για να στειλει ενα δειγμα προς αναλυση(πλην Steve και καποιων ακομα) για να δει τι συμβαινει πραγματικα.

Υ.Γ. Περι Motul,πιθανοτατα δεν το ξερεις καν,ειχε γινει τεραστιο σκανδαλο με λαδια απο Ασπροπυργο πριν αρκετα χρονια.
Οποτε μαντεψε ποσο Motul ηταν αυτα που πουλουσαν τοτε...

μπραβο ρε στελιο αυτο λεω δηλαδη τι ειναι αυτος και το πυλαει 8 ευρω?και αλλοι πανω απο 20.ειπεσ στειλανε δειγμα απο το συγκεκριμενο μαγαζι??για πες παραπανω τ εδειξαν τα αποτελερσματα???για χαραλαμπακη ειναι οκ?
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:50:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι,δειγμα δεν ξερω να εστειλε καποιος,απο αλλα λαδια εστειλε δειγμα ο Steve.

Για τα 0W30 που γινεται κυριως το θεμα,εχω ακουσει για τιμη 14Ε απο τον εισαγωγεα,ομως ειναι τιμη με εκπτωση που αμφιβαλλω αν θα παρουμε σαν καταναλωτες λιανικης ποτε μας...
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Για τα 0W30 που γινεται κυριως το θεμα,εχω ακουσει για τιμη 14Ε απο τον εισαγωγεα,ομως ειναι τιμη με εκπτωση που αμφιβαλλω αν θα παρουμε σαν καταναλωτες λιανικης ποτε μας...

σου λεω στο συνεργειο που δουλευα πιριν 3 χρονια και omv οχι μοτουλ σε ποσοτητα χονδικη 14 ευρω το λιτρο
volvos - Δευ 20 Φεβ 2012, 12:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα ρωτησω το εξης.
Η ελλαδα γενικα ειναι ακριβη χωρα
εως απο τις πιο ακριβες του κοσμου πλεον

οταν εχεις να πουλανε σε ολη την ευρωπη μια στανταρ τιμη λαδια
και ξαφνικα βρισκεις εανα μαγαζι που εχει ανακαλυψει τη κοτα
και πουλαει 20% κατω απο οποιοδηποτε αλλο εμπορο πανευρωπαικα
και εχεις ακουσει και γκρινιες παρατραγουδα εστω και αρβυλα τυπου
οπως επισης εχει φαει και καταγγελιες (μοτουλ) και επισης εχει κλεισει και απο εφορια ( δε θυμαμαι γιατι) επι ενα μικρο διαστημα
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ

ε τοτε εισαι μαλ**ας να περιμενεις την αναλυση λαδιου για να πιστεψεις οτι ο καπνος ειναι απο φωτια και οχι απο κλασιμο

οι τιμες των εισαγωγεων σορυ αλλα ειναι ενα τρελλο παραμυθι ειδικα οταν εχει αποκαλυφθει (μοτουλ) οτι πουλαγανε και ιδιοι αντιπροσωποι μουφες λαδια πριν χρονια. εδω μαιμουδευουν τις λουι
τα λαδια σας περιμενατε να ειναι γνησια
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
ποια λοιπον μαγαζια προτεινεται για αγορα λιπαντικων????
volvos - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κ Α Ν Ε Ν Α Cool
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Κ Α Ν Ε Ν Α Cool
Confused

Question Question Question Question Question
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Κ Α Ν Ε Ν Α Cool

γιατι κανενα??δηλαδη εσυ δεν θεσ να προτεινεις καπου που θεωρεις οτι ειναι γνησια??δεν πιστευεις οτι και σκοπος του κλαμπ ειναι και να προτεινει αξιοπιστα μαγαζια???
plaketokofths - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που πολλες φορές κάνει την διαφορά στην τιμή ειναι η παραεισαγωγή κι αυτο ο Λαμπ ειναι κατι που το χει παραδεχτεί. Δεν λέω οτι οντως ειναι ΟΚ τα λάδια ή οτι δεν ειναι αρκετά φτηνότερα απο αλλα καταστηματα.

Ομως ειναι γεγονός, οτι ο Λαμπ κάνει τεράστιες παραγγελίες. Ειναι αλλο να περνει 50 και αλλο 500. Επίσης απο τον Λαμπ τροφοδοτούνται με λιπαντικά (και βαρέλια) παρα πολλά συνεργεία της Αθήνας.

Και ο Ντίνος ρε παιδιά δίνει πχ το το ποτενσιομετρο πεταλούδας 73 και η lion 120... ειναι μούφα του Ντίνου? Αν βαλουμε διαφορά χονδρικής λιανικης ~35% τότε ο Ντινος πουλάει κατω χονδρικής.

Με τα παραπάνω δεν θελω να πω τπτ παραπανω οτι το γεγονος οτι καποιος πουλάει φτηνά σημαίνει οτι δινει και σκάρτο πράγμα. Μπορει οντως ο Λαμπ να εχει μουφες, αυτο ομως δεν νομιζω οτι προκυπτει απο τις χαμηλές τιμές.

YΓ. Και με την ευκαιρία, ο ελληνας ρε δεν μπορεί να ψηφίσει ... θα κάνει και εμπόριο?
reselie-206 - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:21:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και μούφες να πουλάει θα μπορούσε να τις πουλάει πχ 15€ το λ και να έβγαζε περισσότερα και να μη το κατηγορούσε και κανείς για τις τιμές..δε νομίζω οτι βγαίνει συμπέρασμα απο τη τιμή...
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
και η τιμη αποτελει εν ακριτηριο.δηλαδη ο χαμπης φερνει 3 λιτρα??τονους φερνει γιατι ουτε χονδρικη δεν τα πουλαει τοσο?κλεφτης???ολοι κλεφτες??
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
το πιο σωστο θα ηταν μια αναλυση.ρε παιδια ενας χημικος που να ξερει που να τα παμε δεν υπαρχει εδω??στελιο ο steve που τα πηγε??θα ηταν καλο για ολους μας να κανουμε κατι για καλο της περιουσιας μας αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω επειδη αγαπαμε τα πεζο μας
volvos - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΑννη τωρα τα θες και τα γραφεις

ντινος εχει το πτενσιομετρο οσο το πουλανε ολοι εξω αγορα

και ξαφνικα σου σκαει μυτη ενας και το εχει 50

οποτε εχεις 127πεζο 70ντινος και σια και 50 ο κομμητης
απλο

κωστα τα λαδια ειναι ισως το ευαιασθητο κομματι των σημερινων κινητηρων. αν προσεξεις μεκανικ ουρλιαζει στα δικα σας να βαζετε ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. και εμεις εχουμε φτασει στο σημειο να συζηταμε αν το παραεισαγωγης Noname συσκευασμενο με το τροπο που σας ανεφερε πολυ αναλυτικα ο στελιος.......... ειναι καλο ή κακο

ε σορυ τι αλλο να γραψουμε μετα.

εγω βαζω μοτουλ μονο που ξερω οτι χαραλαμπακης τα παιρνει απο χαμπη. τωρα για υπολοιπα δε ξερω. ο καθε ενας ψαχνει και ρωταει και βλεπει ποσο τον καλυπτουν οι απαντησεις που θα παρει.

υ.γ. σημερα περιμενω απο ντινο τοταλ. θα τα παω στο μηχανικο μου που βαζει τοταλ απο αντιπροσωπεια και τα πληρωνει χρυσα και θα δουμε διαφορες.

παντως οταν του ειχα παει μοτουλ 300v απο γνωστο μαγαζι δε θελω να πω ονοματα ειχε σκισει το κουτι και στο πατο ειχε μουργα. αν σας λεει κατι αυτο....
Vini - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως τα TOTAL τα βρήκα ποιο φτηνά σε μαγαζιά και σε άλλα eshops σε σχέση με την TradeWind.

Μάλλον έχει κατακλυστεί η αγορά από "σπορέλαια". Cool

Μήπως να βάλω του συνεργείου που έχει "καλά λάδια" Cool και είναι και σε διπλάσια τιμή; Cool
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΓΙΑννη τωρα τα θες και τα γραφεις

ντινος εχει το πτενσιομετρο οσο το πουλανε ολοι εξω αγορα

και ξαφνικα σου σκαει μυτη ενας και το εχει 50

οποτε εχεις 127πεζο 70ντινος και σια και 50 ο κομμητης
απλο

κωστα τα λαδια ειναι ισως το ευαιασθητο κομματι των σημερινων κινητηρων. αν προσεξεις μεκανικ ουρλιαζει στα δικα σας να βαζετε ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. και εμεις εχουμε φτασει στο σημειο να συζηταμε αν το παραεισαγωγης Noname συσκευασμενο με το τροπο που σας ανεφερε πολυ αναλυτικα ο στελιος.......... ειναι καλο ή κακο

ε σορυ τι αλλο να γραψουμε μετα.

εγω βαζω μοτουλ μονο που ξερω οτι χαραλαμπακης τα παιρνει απο χαμπη. τωρα για υπολοιπα δε ξερω. ο καθε ενας ψαχνει και ρωταει και βλεπει ποσο τον καλυπτουν οι απαντησεις που θα παρει.

υ.γ. σημερα περιμενω απο ντινο τοταλ. θα τα παω στο μηχανικο μου που βαζει τοταλ απο αντιπροσωπεια και τα πληρωνει χρυσα και θα δουμε διαφορες.

παντως οταν του ειχα παει μοτουλ 300v απο γνωστο μαγαζι δε θελω να πω ονοματα ειχε σκισει το κουτι και στο πατο ειχε μουργα. αν σας λεει κατι αυτο....

μου λεει πολλα εγω καλυφτηκα θα παρω τηλεφωνο χαραλαμπακη να δω αν εχει 0-30 και ποσο να παρω να πεταξω τα αλλα δεν ρισκαρω.ειδεσ τελικα το θεμα πρεπει να μεινει και δεν ειχε συζητηθει τοσο πολυ
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:32:01
Θέμα δημοσίευσης:
volvos τι εννοεις ενα ασυγκεκριμενο μιας εταιρειας ποιο προτεινει??η εννοει να μην αλλαζουμε μαρκες??
volvos - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
πλακα κανεις? δηλαδη μετα απο τοσα ποστ του μεκανικ για το προβλημα λαδιων των 207 εσυ δεν εχεις παρει πρεφα εδω μεσα
και

α. βαζεις οτι θες εσυ
β. τα αγοραζεις απο λαμπριανιδη

και κοιμασαι ησυχος?????????
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
πλακα κανεις? δηλαδη μετα απο τοσα ποστ του μεκανικ για το προβλημα λαδιων των 207 εσυ δεν εχεις παρει πρεφα εδω μεσα
και

α. βαζεις οτι θες εσυ
β. τα αγοραζεις απο λαμπριανιδη

και κοιμασαι ησυχος?????????

καλα ντε μην βαρας μια φορα πηρα απο λαμπριανιδη.γαι castol λεει ο mechanic??
volvos - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ STEVE

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Laughing
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ STEVE

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Laughing

και εγω ψαχνω να βρω τι λεει o mechanic που θα μου παει θα το βρω
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη την αγορα των αναλωσιμων στα αυτοκινητα,καλως ή κακως,την ζω απο την μεσα πλευρα,ποτε μην εμπιστευεστε κανεναν...

Εχει Valeo(τον ιδιο κωδικο ακριβως) πχ με 30Ε,εχει και τον ιδιο κωδικο με 70Ε.
Το ενα ειναι ιταλικης κατασκευης,το αλλο τουρκικης.
Και το συνανταω παντου,απο φιλτρα λαδιου(σε γνησια συσκευασια PSA ή Renault),σε δισκοπλακες,ρουλεμαν,μεχρι και σε ηλεκτρικα(αισθητηρες λ,ποτενσιομετρα,κλπ).

Εχετε δει δισκοπλακα Bendix να γινεται δυο κομματια σε λιγοτερα απο 2000 χλμ;
Ε,εγω ειδα και μαλιστα σε 307 14αρι των 75 αλογων...
Αγορασμενες καινουργιες,στο κουτι τους(Bendix),κλπ,κλπ.
Μολις το ειδα,ειπα ελλατωματικο κομματι,αλλα μετα εμαθα οτι εγινε ξανα,και ξανα.
Μεχρι και αντλια νερου μεταχειρισμενη,την εβαλαν σε σακουλακι και πηγαν να την πουλησουν για καινουργια...

Ε,μετα ποιον να εμπιστευτεις και ποιον να κραξεις; Evil

Για αυτο συμφωνω απολυτα με αυτο που λεει ο Πανος.
Εμπιστοσυνη ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Εδω μας εγινε προσφορα να ερθει ολοκληρη παλεττα(1 τονος) Elf Competition ST με 2,3Ε το λιτρο(εξω πουλιεται 6μιση +).
Πονηρευτειτε λιγο...
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Επειδη την αγορα των αναλωσιμων στα αυτοκινητα,καλως ή κακως,την ζω απο την μεσα πλευρα,ποτε μην εμπιστευεστε κανεναν...

Εχει Valeo(τον ιδιο κωδικο ακριβως) πχ με 30Ε,εχει και τον ιδιο κωδικο με 70Ε.
Το ενα ειναι ιταλικης κατασκευης,το αλλο τουρκικης.
Και το συνανταω παντου,απο φιλτρα λαδιου(σε γνησια συσκευασια PSA ή Renault),σε δισκοπλακες,ρουλεμαν,μεχρι και σε ηλεκτρικα(αισθητηρες λ,ποτενσιομετρα,κλπ).

Εχετε δει δισκοπλακα Bendix να γινεται δυο κομματια σε λιγοτερα απο 2000 χλμ;
Ε,εγω ειδα και μαλιστα σε 307 14αρι των 75 αλογων...
Αγορασμενες καινουργιες,στο κουτι τους(Bendix),κλπ,κλπ.
Μολις το ειδα,ειπα ελλατωματικο κομματι,αλλα μετα εμαθα οτι εγινε ξανα,και ξανα.
Μεχρι και αντλια νερου μεταχειρισμενη,την εβαλαν σε σακουλακι και πηγαν να την πουλησουν για καινουργια...

Ε,μετα ποιον να εμπιστευτεις και ποιον να κραξεις; Evil

Για αυτο συμφωνω απολυτα με αυτο που λεει ο Πανος.
Εμπιστοσυνη ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Εδω μας εγινε προσφορα να ερθει ολοκληρη παλεττα(1 τονος) Elf Competition ST με 2,3Ε το λιτρο(εξω πουλιεται 6μιση +).
Πονηρευτειτε λιγο...

ειδικα με την κριση αυτο το φαινομενο εχει αυξηθει ολοι προσπαθουν να βγαλουν παραπανω.τι να πω ρε γα**το.πωσ να πραστατευτεις οταν γυρω σου ειναι τοσα λαμογια απο κυβερνηση εως τον καθενα
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:51:51
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ενα λινκ τι λεει ο mechanic που ειπε ο volvos βρε το διαολεμενο να μην το βρισκω
plaketokofths - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
κι αυτος που πουλάει 10€ το λιτρο αντι 5€ που ξερεις οτι ειναι ΟΚ ή ακομα οτι δεν το χει προμηθευτεί απ αυτον που το δινει 5?

Τι μπορει να κανει ο καταναλωτης δλδ? Αν δεν εμπιστευεσαι κανεναν και δεν εχεις ο ιδιος τις γνώσεις και τα τεχνικά μέσα τι κανεις?

ΥΓ. Ανταλλακτικά psa πιο φτηνά απο Ντίνο προσωπικά δεν εχω βρει.
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 13:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
κι αυτος που πουλάει 10€ το λιτρο αντι 5€ που ξερεις οτι ειναι ΟΚ ή ακομα οτι δεν το χει προμηθευτεί απ αυτον που το δινει 5?

Τι μπορει να κανει ο καταναλωτης δλδ? Αν δεν εμπιστευεσαι κανεναν και δεν εχεις ο ιδιος τις γνώσεις και τα τεχνικά μέσα τι κανεις?

ΥΓ. Ανταλλακτικά psa πιο φτηνά απο Ντίνο προσωπικά δεν εχω βρει.

ταμα στην παναγια Very happy Very happy Very happy .αστα να πανε.
king207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 14:07:38
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:
ρε παιδια ενα λινκ τι λεει ο mechanic που ειπε ο volvos βρε το διαολεμενο να μην το βρισκω

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11226&start=920
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 14:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

Αφηνεις καποιους αλλους να αποφασισουν για σενα. Wink

Στο "συναφι",σχεδον ολοι ξερουν τι παιζει και τι ειναι ο καθενας. Exclamation
reselie-206 - Δευ 20 Φεβ 2012, 14:20:23
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.blackstone-labs.com/
Vini - Δευ 20 Φεβ 2012, 14:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

@kostas207cc : O Χαραλαμπάκης ειναι ο επίσημος προμηθευτής του κλαμπ,

Ο Χαραλαμπάκης επίσημος προμηθευτής του κλουμπ; Shocked

Αυτόν είχα πάρει για να παραγγείλω TOTAL και επειδή λέει δεν τα είχε, μου είπε είτε να πάω στο Άργος να τα πάρω από κάποιον που λέει τα φέρνει εκεί φτηνά είτε να τον πάρω τηλέφωνο τον τύπο εκεί στο Άργος να μου τα στείλει λέει με το ΚΤΕΛ... Shocked

... περίεργα πράγματα ... Confused
plaketokofths - Δευ 20 Φεβ 2012, 14:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

@kostas207cc : O Χαραλαμπάκης ειναι ο επίσημος προμηθευτής του κλαμπ,

Ο Χαραλαμπάκης επίσημος προμηθευτής του κλουμπ; Shocked

Αυτόν είχα πάρει για να παραγγείλω TOTAL και επειδή λέει δεν τα είχε, μου είπε είτε να πάω στο Άργος να τα πάρω από κάποιον που λέει τα φέρνει εκεί φτηνά είτε να τον πάρω τηλέφωνο τον τύπο εκεί στο Άργος να μου τα στείλει λέει με το ΚΤΕΛ... Shocked

... περίεργα πράγματα ... Confused

προμηθευτής λάθος λέξη χρησιμοποιησα....
συνεργάτης!

http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=36

3ος στο υπομνημα.
sps - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:00:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν 3-4 χρονια επαιρνα ελφ εξελιουμ 5-40 απο επισημη ρενω.
Χειροτερο λαδι δεν ειχα ξαναδει, μετα τις 7000 χλμ,μουγκριζε το μοτερ και ακουγα τα ωστηρια.
οταν το γυρισα σε 5-40 τοταλ απο ντινο, καμια σχεση πολυ πιο στρωτο και αθορυβο μοτερ.
Και υποτιθεται οτι ελφ και τοταλ ηταν το ιδιο λαδι.
Αντε βγαλε ακρη..
Pughell - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο μην το πεις στον Θαναση... Laughing Laughing Laughing

Εγω παντως απο Total 5W40(που θεωρητικα ειναι ολοιδιο),δεν εχω κανενα παραπονο... Confused
Και στο αγωνιστικο Clio τετοιο βαζαν για ενα διαστημα και δουλευε ρολοι χωρις καμια παρενεργεια.
drdino - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Kαι εγώ έχω στείλει, και πολλές φορές μάλιστα.
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Pughell έγραψε:

που???πως???κοστος??τηλεφωνα??αποτελεσματα
reselie-206 - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207cc έγραψε:
drdino έγραψε:
Pughell έγραψε:

που???πως???κοστος??τηλεφωνα??αποτελεσματα

http://www.blackstone-labs.com/
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
το ξαναεγραψες για blackstone.κατι σε ελλαδα??
drdino - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:47:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω βρει κάτι Ελλάδα δυστυχώς Sad
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Δεν έχω βρει κάτι Ελλάδα δυστυχώς Sad

ωραια μπηκα συμπληρωσα την φορμα και θα μου στειλουν free test kid.δεν καταλαβαινω μετα τι κανω??
SαλιγκαρAKIS - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχω ξαναγράψει και στο αντίστοιχο topic αλλά θα το γράψω για άλλη μια φορά:

Άπο Λαμπριανίδη έχω φάει φόλα (εις διπλούν) και τελικά διαπίστωσα ότι τα λάδια ήταν σοβαρή μπαρούφα (αμφιβάλλω ακόμα και για τα torco που υποτίθεται ότι είναι επίσημος εισαγωγέας). Δεν έχει σημασία πως το διαπίστωσα, γιατί είναι ολόκληρη ιστορία, αλλά προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπάρω από αυτό το μαγαζί αλλά και από οποιονδήποτε "τυχαίο" έμπορο. Μόνο από τους επίσημους εισαγωγείς πλέον και πάλι ύστερα από πολύ ψάξιμο.

Αυτό εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τη προσωπική μου γνώμη και άποψη, ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει και θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του.-
kostas207cc - Δευ 20 Φεβ 2012, 15:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια οδηγιεσ για blackstone πωσ θα στειλω δειγμα κτλ τι χρεωνουν
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες