Vaggelis έγραψε: |
Παιδιά, τι να λέμε τώρα.......
Ωραίες και οι μοντίφες και οι μετατροπές και τα tuning, αλλά μπήκα χτες στο RC στην έκθεση και έπαθα................................ Λες και δεν μπήκα σε 206..... Άλλο αυτοκίνητο λέμε..... |
DimiP έγραψε: | ||
μην υπερβαλεειιιιιςςςς... κι εγω μπηκα μεσα κιαν εξαιρεσεις τα καθισματα ...σαν το δικο μου ειναι ! ![]() ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
ekswterika thelei poly douleia omws...den exei tipota pou na to ksexwrizei fanera!!! |
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... ![]() |
Και όμορφο είναι και γρήγορο είναι και...και...αλλά δεν ξέρω γιατί, μου προκάλεί μια αντιπάθεια!!! Για να δούμε τώρα με 307 WRC μήπώς βγει καμια αντίστοιχη έκδοση...και δεν λέω για 307RC με το μοτέρ του 206ΡΨ!!! Περιμένω κάτι πολύ καλύτερο από την πεζο!!! Ειδικά τώρα που όπως όλα δείχνουν η Ford θα αποσύρει το Focus και ταυτόχρονα και τη συμμετοχή της για το Π.Π.Ρ. του 2004!!! |
Αντώνης έγραψε: |
Το εχω στο μαγαζι και το διαβαζω.ωραιο το εκανε ο τυπος αλλα αμα
ειδες στο τελος του βγηκε 25,000 ευρω (οσο ενα R.C) ![]() ![]() βεβαια αμα διαβασεις κοντα στην τιμη λεει οτι οταν τελειωσε η φωτογραφιση κατι ακουγοταν απο τον συμπλεκτη ![]() κατα τ'αλλα ωραιο αλλα οχι κατι ξεχωριστο ![]() |
ΝetΒlaster έγραψε: |
Ξερεις τι ειναι να "αδειασεις" κανα τυπο με κανα 307 1.6 η γενικοτερα με θεωρητικα πιο γρηγορο τουτου και οταν σε ρωτησει τι "φορας" να παρει μια μεγαλοπρεπεστατη απαντηση"1.4 8V μεγαλε!!!"...Βεβαια τα 25000e ειναι 25000e!!! |
STELIOS έγραψε: |
Τo 8v 75 ειναι ΠΑΓΙΔΑ!!
Εννοει 8 κυλινδροι σε διαταξη V, και 75 kg/m |
Τo 8v 75 ειναι ΠΑΓΙΔΑ!!
Τo 8v 75 ειναι ΠΑΓΙΔΑ!!
Daloup-man έγραψε: |
Μάγκες,το συγκεκριμάνο 206 αν διαβάσετε το POWER θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό 1,4 του τύπου!!!
Εξωτερικά είναι GT με τις OZ Crono Evolution σε 17άρες και μηχανικά έχει μοτερ από rallye το 16βάλβιδο και όχι απο 206 με τα 110! Βελτιωμένο κιόλας με εκκεντροφόρους κτλ... Όσο για τα φρένα ... 4 χαρακτά(τα μπροστά αεριζόμενα βεβαίως)! Πολύ καλό,πολύ όμορφο και κυρίως ξεχωριστό!!! Όσο για τα λεφτά είναι ανάλογα με την κ...α του καθενός που θα τα δώσει!!! ![]() ![]() ![]() |
petrskar έγραψε: | ||
γιατι ποιος είπε οτι εχει σχεση με το αρχικο 1.4???? εμεις απλα ειπαμε οτι ειναι μαλ***α να παιρνεις το 8V 75 για να το γαμησεις στις μοντιφες παιρνοντας μεγαλο ρισκο και τελικα ξοδευοντας λεφτα με τα οποια θα μπορούσες εξαρχης να παρεις κατι πολυ καλυτερο (στην συγκεκριμενη περιπτωση επαιρνε με αυτα τα λεφτα RC και του περισσευαν κιολας... ασε που θα ειχε 180 μαμα ενω τωρα εχει 155 με χιλια δυο βασανα και πιο πολλα λεφτα.) εμενα μου φαινεται χαζο. |
Kouzman έγραψε: |
Ηταν 1.4αρι και εχει ριξει πολυ χρημα. Ωστοσο το εχει κανει ΠΟΛΥ Αφου λεω και το dreamcar μου να παρω την murcelago παλι παει για πειραγμα... ![]() ![]() ![]() |