Vini έγραψε: |
Διάβαζα σε όλα τα site ότι το συγκεκριμένο κοστίζει περί τα 7500000 και έχει:
Κυβισμός (κ.εκ.): 1597 Κύλινδροι: 4 Διάταξη κυλίνδρων: Ε Βαλβίδες ανά κύλινδρο: 4 Ισχύς ECE (HP)/στροφές: 143/4900 Ροπή ECE (Kgm)/στροφές: 21,9/3850 Φρένα (εμπρός/πίσω): Δίσκοι/Ταμπούρα 8O 8O 8O 8O Βάρος (κιλά): 1255kgr ![]() ![]() ![]() Επιδόσεις Επιτάχυνση 0-100 (δευτ.): 9,4 ![]() Μέγιστη ταχύτητα (χλμ/ώρα): 194 ![]() Μπορεί κανείς να βγάλει άκρη με τα παραπάνω? Το TURBO που στην ευχή είναι? Τα 143 άλογα μήπως την έκαναν λαμόγια? Ποιο αργό από το 206/1600 (1150kgr) που είναι και χωρίς TURBO? Και με ταμπούρα πίσω? Και 7.500.000εκ? Για πείτε απόψεις? Tι γίνεται εδώ? |
Predator έγραψε: |
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Πλέον το SUBARU IMPREZA 1.6 S-TURBO βγαίνει με 180 άλογα!!!!! 8O Επιδόσεις βέβαια δεν έχω μάθει ακόμη αλλά όταν μάθω θα σας ενημερώσω!!! Αλλαγές δεν έγιναν μόνο στο S-TURBO αλλάκ στις άλλες εκδόσεις του IMPREZA όπως: WRX:από 218hp σε 260hp WRX STI:από 280hp σε 330hp( 8O ) |
Slash έγραψε: |
Επιλογή τετρακούνας για μένα πάντως αποτελεί το MItsubishi Evo 7 στην άγρια μορφή του Extreme με 360 ίππους. |
theflame έγραψε: | ||
Φίλε Predator πιθανός αναφέρεσαι στο κιτ που γράφω και εγώ πιο πάνω. Δεν είναι νέες βελτιωμένες εκδόσεις αλλά κατ' επιλογή αναβάθμιση στα υπάρχοντα μοντέλα. Μπορείς να τα αγοράσεις και έτοιμα από το εργοστάσιο. ![]() |
Predator έγραψε: | ||||
Απ'όσο ξέρω σταμάτησαν να παράγονται οι προηγούμενες εκδόσεις!!! Μπορεί βεβαια να κάνω κ λάθος!Αλλά θυμάμαι χαρακτηριστικά το άρθρο που μίλαγε για αύξηση των τιμών στα συγκεκριμένα μοντέλα λόγω της αναβάθμισείς τους!!! Θα το ψάξω κ άλλο κ θα επανέλθω!!! |
Miltellas έγραψε: |
Για μένα η τετρακίνηση έχει νόημα μόνο με πάρα πολλούς ίππους (>200). Ειδάλλως με ένα καλό γαλλικό μπροσθοκίνητο στις στροφές πετάς τα μάτια στα τετρακίνητα. Η τετρακίνηση με τους πολλούς ίππους είναι στο στοιχείο της, εκεί που τα μπροστοκίνητα (με πολλούς ίππους) δυσκολεύονται να περάσουν τη δύναμή τους ακόμη και στο στεγνό.
Η περισσότερη ασφάλεια σε βρεγμένο δρόμο δεν είναι λόγος να χωθώ 7,5εκ και βάλε, και να με περνάνε σα σταματημένο στις στροφές τα 206GTi και τα Clio 2.0. Να μην πω για τα Rallye ή τα χαμηλωμένα 206 1.6 16V... Κοντολογής, το 1.6 με Turbo, τετρακίνηση και 143 ή και 180 ίππους με αφήνει παγερά αδιάφορο για τα λεφτά που ζητάνε. Ούτε να διανοηθώ να πέφτω σε καβλόγκαζους μπροστοκίνητους των 4 και 5εκ (Rallye, 206 1.6) και να με πατάνε στις στροφές με μισά λεφτά κι εγώ να παρακαλάω να βρέξει... |
christhehealer έγραψε: |
Δεν έχω προσωπική εμπειρία από Subaru (το δικό μου STI, δεν είναι ακόμα έτοιμο. Nα φανταστείτε ούτε τα ορυχεία δεν έχουν εξωρύξει το μέταλλο από το οποίο θα φτιαχτεί).
Φίλος όμως που μπήκε στο 1.6/180ps γέλαγε από το lag του turbo. Tο αυτοκίνητο μου είπε ότι δεν πάει με τίποτα. Πολλά άλογα για τον κυβισμό του. O φίλος μου βέβαια μέχρι πέρσι είχε fiat coupe 220ps και με αυτό το σύγκρινε. |
theflame έγραψε: |
Πολλά άλογα αλλά δεν πάει με τίποτα; Τι έχασα; |