PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ακινητοποίηση οχήματος για μεγαλο χρονικο διαστημα

Ghost Dog - Τρι 27 Σεπ 2011, 09:44:10
Θέμα δημοσίευσης: Ακινητοποίηση οχήματος για μεγαλο χρονικο διαστημα
Μιας και θα ακινητοποιησω τον Τικη για πολυυυυ μεγαλο χρονικο διαστημα, θελω να ρωτησω τι πρεπει να προσεξουμε σε τετοιες περιπτωσεις............. Mad
Για αρχη σκεφτομαι:
1) Να βγαλω μπαταρια
2) Να τον βαλω επανω σε τακους ωστε να μη ξεχαρβαλωθουν ρουλεμαν κτλ κτλ Confused
(λαστιχα και αναρτησεις δε με νοιαζει, μιας και οταν βγει θα μπουν καινουργια...) Wink
Τι αλλο εχετε να προτεινετε?? Rolling eyes
Ευχαριστω!! Embarassed
Sinanai - Τρι 27 Σεπ 2011, 09:46:19
Θέμα δημοσίευσης:
Μην τον καινητοποιήσεις. Φερ' τον σε 'μένα. Laughing Laughing Laughing

Κάτι είχε ειπωθεί περί βενζίνης, δε θυμάμαι, νομίζω να έχει ελάχιστη πρέπει;
Πάνος - Τρι 27 Σεπ 2011, 09:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη θα καταθεσεις πινακιδες;
volvos - Τρι 27 Σεπ 2011, 09:47:41
Θέμα δημοσίευσης:
basika γνωμη μου τιποτα. ενα φορτιστη για τη μπαταρια μονιμο να τη κραταει καλα και καθε κυριακη να το βαζεις μπρος να κανεις το τετραγωνο και να το ξανακλειδωνεις για να μενει ζωντανο.

και οχι ΓΑ**ΣΕ με εδω μονο οπλο δεν εχεις βγαλει στη μουρη μπατσ0υ δε θα παθεις τιποτα να το βγαλεις μεχρι τη γωνια και πισω
Ghost Dog - Τρι 27 Σεπ 2011, 09:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Αρη θα καταθεσεις πινακιδες;

Ναι..... Crying or Very sad
Πάνος - Τρι 27 Σεπ 2011, 09:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα αυτο που λεει ο Τακης εχει ενα ποντο.

Ακομα και στο ιδιο σημειο παρκαρισμενο αν το κανεις λιγο μπρος πισω και το σκ μια βολτα γυρω απο το τετραγωνο δεν θα εχει προβλημα.
Το θεμα ειναι ποσο εσενα θα σου κοστισει ψυχολογικα να εχεις το αυτοκινητο σου εγκλωβισμενο σε ενα γκαραζ χωρις να μπορεις να το χαρεις.

Καταλαβαινω το οικονομικο οφελος αλλα ενταξει σε συγκεκριμενες περιπτωσεις αν δεν συντρεχει πολυ σημαντικος λογος τοτε ερχεται σε 2η μοιρα.

Απο κει και περα οτι νομιζεις εσυ καλυτερο.

Παντως δυσκολο το βλεπω στα διλιτρα να αλαφρωνει το μετρο για την επομενη 5ετια τουλαχιστον. Wink
MEMsound - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως ειπε και ο Παναγιώτης αν μπορεις 1 φορα την εβδομαδα να το κανεις ενα γυρο το τετραγωνο δεν χρειαζεται να του κάνεις τιποτα αλλο... Wink
αλλωστε εκει που εχεις σκοπο να το εχεις βολευει σαν γειτωνια μιας και δεν εχει κινηση κλπ Wink
volvos - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
to allo ΠΟυ εχω ακουσει σε αντικες να κανουν ειναι ειδικου τυπου σακουλα που τη βαζεις γυρω γυρω σε ολο το αμαξι και με κομπρεσερακι κανεις υποπιεση και βγαζεις αερα. ετσι μενει σε μια σακουλα με κενο αερα το αμαξι αλλα δε ξερω κοστη
Ghost Dog - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:01:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
basika γνωμη μου τιποτα. ενα φορτιστη για τη μπαταρια μονιμο να τη κραταει καλα και καθε κυριακη να το βαζεις μπρος να κανεις το τετραγωνο και να το ξανακλειδωνεις για να μενει ζωντανο.

και οχι ΓΑ**ΣΕ με εδω μονο οπλο δεν εχεις βγαλει στη μουρη μπατσ0υ δε θα παθεις τιποτα να το βγαλεις μεχρι τη γωνια και πισω

ΘΕΟΟΟΣ!!!! Laughing Laughing Laughing
Τακη το ξερεις οτι δεν εχω τετοια κολληματα, αλλα το αμαξι θα βρισκεται σε υπογειο γκαραζ αρκεταααα μακρια απο το σπιτι μου και βαριεμαι να παω καθε βδομαδα να το βγαζω βολτα για το τετραγωνο.... Confused
Ghost Dog - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Οπως ειπε και ο Παναγιώτης αν μπορεις 1 φορα την εβδομαδα να το κανεις ενα γυρο το τετραγωνο δεν χρειαζεται να του κάνεις τιποτα αλλο... Wink
αλλωστε εκει που εχεις σκοπο να το εχεις βολευει σαν γειτωνια μιας και δεν εχει κινηση κλπ Wink

Mανθο οντως ο Τικης βρισκεται ηδη στο νεο του "σπιτι"! (ελαφρομενος απο πινακιδες και αδεια..... Laughing ), αλλα οπως ειπα και σε Τακη δεν ειναι ευκολο να παω καθε λιγο και λιγακι να τον κανω περα δωθε..... Sad

Πανο εχω να πληρωνω και ασφαλειες τελη για την Κλοντια, οποτε ειναι λιγο πακετο...... Wink
Πάνος - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
to allo ΠΟυ εχω ακουσει σε αντικες να κανουν ειναι ειδικου τυπου σακουλα που τη βαζεις γυρω γυρω σε ολο το αμαξι και με κομπρεσερακι κανεις υποπιεση και βγαζεις αερα. ετσι μενει σε μια σακουλα με κενο αερα το αμαξι αλλα δε ξερω κοστη

Υπερβολικο ρε δεν νομιζω οτι χρειαζεται στη συγκεκριμενη περιπτωση.
MEMsound - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη εσυ ξερεις...
πάντως λογω ακινητοποιησης...
τακους...μπρος εστω μια φορα το μηνα...και ενα φορτιστη μπαταρίας...
salex - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:17:08
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη, καλύτερα να το αδειάσεις από βενζίνη πρωτού το παρκάρεις (ή να αφήσεις πάρα πολύ λίγη) γιατί η βενζίνη οξειδώνεται με τον καιρό και μετατρέπεται σε γομολάστιχα.

Οπότε σίγουρα δεν θέλεις να έχουν βουλώσει τα πάντα όταν το βάλεις μπροστά ξανά.

Στις θαλασσινές βενζινομηχανές ρίχνουν ένα σπρέι συντήρησης όταν τις σβήνουν τελευταία φορά, που κάθεται πάνω σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες και προστατεύει από την οξείδωση. Αν σκοπεύεις να το αφήσεις σταματημένο για πάνω από 12μηνο, ίσως αξίζει να το κάνεις.

Τη μπαταρία απλως βγάλε την και χρησιμοποίησέ τη σε άλλο αυτοκίνητο.
Δεν έχει ελπίδες επιβίωσης αν δεν χρησιμοποιείται τακτικά, συν του ότι οι μπαταριες πάνω από 3ετία δύσκολα βγάζουν ακόμα και στην καλύτερη περίπτωση.
SnakeMJK - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
- ξήλωμα μπαταρίας. αν αργήσεις να το κινήσεις ξανά, δεν αξίζει η φόρτιση της.... θα αγοράσεις καινούρια όταν με το καλό ξαναβγεί στους δρόμους.

- τάκους!

- αδειάζεις βενζίνη κ βάζεις κάποια από αυτά τα σπρέι συντήρησης... δεν θυμάμαι τι κ πως, αλλά νομίζω χρειάζεται.

- αλλαγή λαδιών, καλύτερα να έχει φρέσκο λάδι στην ακινησία παρά την μαυρίλα του χρησιμοποιημένου.

μιλάω για πλήρη ακινητοποίηση, μιας κ όπως λες θα βαριέσαι να πηγαίνεις. εγώ θα του έβαζα κ μια καλή κουκούλα κ θα το έβγαζα σε 20 χρόνια για ιστορικές Razz

edit: με πρόλαβε ο στέλιος! Razz
Πάνος - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνωμη ρε παιδια δηλαδη αν βαλετε σε ακινησια τις γυναικες σας για τους χ-ψ λογους αν χρειαζεται ολα τα παραπανω για να μην "σκουριασει" σε βαθος χρονου καλυτερα η καθημερινοτητα μαζι της... Laughing Laughing Laughing

Παντως θελει δουλιτσα και προσοχη ακομα και η ακινητοποιηση.

Ωρε μπραβο. Confused

Αρη πως θα αντεξεις ρε φιλε τοσο καιρο;
Sinanai - Τρι 27 Σεπ 2011, 10:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Θα αρχίσει το ματσακώλιασμα της Ψαρά... Τη βλέπω τη δουλειά. Laughing Laughing Laughing
sps - Τρι 27 Σεπ 2011, 19:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη δυναμη σου ευχομαι Αρη Crying or Very sad
Road_Runner - Τετ 28 Σεπ 2011, 03:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θελει τακους ρε...
Απλα βγαλε μπαταρια και κανε αυτο για την βενζινη που σου ειπε ο στελιος και μια στον μηνα μια βολτα το τετραγωνο (ξερεις, μεχρι ΣΕΦ και πισω) Laughing Laughing Laughing
thodwrhs - Τετ 28 Σεπ 2011, 04:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
η αν η κλοντια αντεχει τραιλερ και μεγαρα μια φορα το μηνα.... Very happy Very happy
Lef205 - Κυρ 02 Οκτ 2011, 11:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
H GTV μου που ειναι 40 ετων και οχι 5 που ειναι ο Τικης, τον χειμωνα που την κυκλοφορω μια φορα στους δυο μηνες δεν εχω κανει τιποτε απο ολα αυτα που λετε. Laughing
Το μονο που εχω κανει ειναι ενας πολος ταχειας απασφαλισης για να μην βιδοξεβιδωνω καθε φορα, και ψεκασα με σπρέι σιλικονης οτι ελαστικο εχει απο κατω (φουσκες σινεμπλοκ κλπ) για να μην ξεραθει.
Ειναι πολυ καλυτερο να το τσακμακιζεις μια φορα στους δυο μηνες παρα να τακαρεις κλπ κλπ αν ειναι σε στεγνο σκιερο χωρο δεν παθαινει τιποτα.
mechanic - Κυρ 02 Οκτ 2011, 11:54:38
Θέμα δημοσίευσης:
Oτι αναφερατε εινα απολυτως σωστο Exclamation

Απλα ανακεφαλαιωνοντας,
να υπενθημισω μερικα high lights...
βαλε καινουργια λαδια και φιλτρο και επελεξε σαν λαδι "ακκινησιας"
το ελφ εξελιουμ NF 5-40.
εχει απιστευτες ικανοτητες (οπως και το φουλτ τεκ) στο να καθεται και να "μενει" πανω στις μεταλικες επιφανειες οπου θα σου προστατεψει απο τη σκουρια.
Προληπτικα καλα ειναι καθε 1-2 μηνες να κανεις ενα "τσακ" στη μιζα
χωρις να το αφησεις να παρει μπρος (η αν παρει σβηστο αμεσως)
Γιατι αν παρει μπρος καλα ειναι μετα να το αφησεις να δουλεψει μεχρι να ζεσταθουν τα λαδια του και να το πας μια μικρη βολτα.
Αλλα αν ειναι πανω σε τακους κτλ... τοτε.... Confused

Επισης πολυ σωστο αυτο που ανεφερε ο Στελιος (Σαλεξ)
κατα προτιμηση βαλε 100αρα μιας και μετα απο καιρο παιζει να σου "ξεθυμανει" οποτε οσο γινεται λιγοτερη ποσοτητα και οοοταν ερθει η ωρα να το ξανα-ενεργοποιησεις τοτε εχει και ενα μπιτονακι με βενζινη
(καλα ειναι μια φορα το χρονο να του ριχνεις 1-2 λιτρα κατοσταρα μεσα στο ρεζερβουαρ)
γιατι σε κοβω οταν το βαλεις μπροστα να υπολειτουργει...
Επισης στην μελλοντικη ενεργοποιηση αλλαγη φιλτρου βενζινης μαζι με τα λαδια/φιλτρο που θα αλαξεις δεν ξερω ποσο καιρο μετα.

Να υπενθιμησω πως ολα οσα αναφερανε τα παιδια ειναι απολυτως σωστα...

Απο εκει και επειτα ειληκρινα λυπαμαι που τετοια αυτοκινητα
πεφτουν θυμα μιας αδικης πολιτικης. Καθως αποτελουν τους τελευταιους των μοίκανων και ειναι απο τις τελευταιες γνησιες "χαμογελλογεννητριες"...

Ελπιζω (και να ξερεις οτι ειμαι "γουρλης" σε οτι μαγαζι μπαινω μετα απο λιγο γεμιζει με κοσμο Very happy ) του χρονου τετοιο καιρο να ακους τα λαστηχα του να ουρλιαζουν σε καποια βουνησια στροφοδιαδρομη... Cool
volvos - Κυρ 02 Οκτ 2011, 12:08:03
Θέμα δημοσίευσης:
θαναση ποτε θα ερθεις για καφε στο γραφειο μου μπας και μπει πελατης???? Laughing Laughing Laughing
mechanic - Κυρ 02 Οκτ 2011, 12:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy Very happy Very happy οποτε θες
Sinanai - Δευ 19 Νοέ 2012, 08:47:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μπαίνει και ο Ρεσίφης σε αντίστοιχη διαδικασία, φέτος...
MEMsound - Δευ 19 Νοέ 2012, 12:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool
sps - Σαβ 08 Δεκ 2012, 09:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω σκεφτομαι να παραδωσω πινακιδες και να το βαλω σε υπογειο γκαραζ.
Βεβαια, 1-2 φορες την εβδομαδα θα το κανω μια μικρη βολτα περιξ, + στα συνεργεια που θα πηγαινοερχεται για ελαφρωμα, cage κλπ Cool Cool
Sinanai - Σαβ 08 Δεκ 2012, 10:04:05
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad
athanas - Δευ 10 Δεκ 2012, 19:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
Σε νοιώθω Κωστή...έτσι ήμουν και εγώ με το ραλλυε....
Κράτα την ημερομηνία αυτή του ποστ μου και θα με θυμηθείς οτι σε λίγο καιρό θα το ξαναβγάλεις στην γύρα....όπως και εγώ τώρα που φτιάχνω το ραλλυε...(μετα από 1,5 χρόνο βέβαια αλλά ετοιμάζεται σιγά-σιγά) Wink
MEMsound - Πεμ 13 Δεκ 2012, 16:55:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν ΔΕΝ κυκλοφορησουμε το αμαξι
και ΔΕΝ πληρωσουμε τελη (μέχρι να το κυκλοφορησυμε ξανα) ΧΩΡΙΣ ομως να καταθεσουμε τις πινακιδες --- για να μην μπλεξουμε με την γραφειοκρατια του "δωσε-πάρε" θα εχουμε καποια επιπτωση στο κοστος των τελων?
κοινως αν πάω τον Μάρτιο να πάρω το τελος του Νισσαν που υπολογιζω να ειναι τοτε ετοιμο θα εχω καππιο προστιμο?

στο μηχανακι δεν ειχαμε κατι -- απλα ρωταω αν για το αμαξι ειναι το ιδιο αν αεχιε καποιος αποψη.
Aggelos-306 - Πεμ 13 Δεκ 2012, 17:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Εαν ΔΕΝ κυκλοφορησουμε το αμαξι
και ΔΕΝ πληρωσουμε τελη (μέχρι να το κυκλοφορησυμε ξανα) ΧΩΡΙΣ ομως να καταθεσουμε τις πινακιδες --- για να μην μπλεξουμε με την γραφειοκρατια του "δωσε-πάρε" θα εχουμε καποια επιπτωση στο κοστος των τελων?
κοινως αν πάω τον Μάρτιο να πάρω το τελος του Νισσαν που υπολογιζω να ειναι τοτε ετοιμο θα εχω καππιο προστιμο?

στο μηχανακι δεν ειχαμε κατι -- απλα ρωταω αν για το αμαξι ειναι το ιδιο αν αεχιε καποιος αποψη.

Νομίζω ότι θα φας πρόστιμο το θέμα είναι αν θα σε βρουν γιατί γίνεται χαμός πολλοί δεν πληρώνουν. Ο νόμος λέει ότι έχεις διορία μέχρι 31/12/2012 για τα τέλη. Μετά έχεις πρόστιμο.
MEMsound - Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
παντως στο μηχανακι που το πληρωσαμε για το 2012 τον Σεπτεμβριο πληρωσαμε κανονικα 52ε = χωρις καποιο προστιμο (το μηχανακι ηταν ακινητοποιημενο αλλα αυτο δεν φαινοταν απο καπου -ουτε και με ρωτησαν τιποτα στην εφορια οταν πηγα να το πάρω)
Aggelos-306 - Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
παντως στο μηχανακι που το πληρωσαμε για το 2012 τον Σεπτεμβριο πληρωσαμε κανονικα 52ε = χωρις καποιο προστιμο (το μηχανακι ηταν ακινητοποιημενο αλλα αυτο δεν φαινοταν απο καπου -ουτε και με ρωτησαν τιποτα στην εφορια οταν πηγα να το πάρω)

Κατάλαβα κοίτα επειδή γίνεται χαμός με αυτούς που δεν πληρώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες τα χάνουν. Είναι ρίσκο τι να πω Smile
Sinanai - Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:29:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό... Τυπικά, Μάνθο, έχεις πρόστιμο. Wink

Από 'κει και πέρα... Ελλάς. Laughing
Jean - Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Και το δικό μου κατά εκεί πάει... Βασικά εκεί είναι ήδη Laughing
volvos - Πεμ 13 Δεκ 2012, 18:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
mantho καταθετεις πινακιδςς και τις παιρνεις το μαιο πισω πληρωνοντας
τα τελη τοτε χωρις προστιμο.ολα τα αλλα ειναι για λαμογια
MEMsound - Παρ 14 Δεκ 2012, 02:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
Wink Cool Razz
volvos - Πεμ 19 Δεκ 2013, 10:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση. τι χαρτια χρειαζεται για να καταθεσεις πινακιδες?
επειδη ειναι στο ονομα της γυναικας μου και αποκλειεται να ξυπνησει 7 να παει να το κανει θα πρεπει να τρεχω εγω...
εχουμε πουθενα τις δηλωσεις?
Apostolos-106 rallye - Πεμ 19 Δεκ 2013, 11:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ερωτηση. τι χαρτια χρειαζεται για να καταθεσεις πινακιδες?
επειδη ειναι στο ονομα της γυναικας μου και αποκλειεται να ξυπνησει 7 να παει να το κανει θα πρεπει να τρεχω εγω...
εχουμε πουθενα τις δηλωσεις?

Συμπληρώνεις 2 έντυπα.
Μία υπεύθυνη δήλωση κ ένα χαρτί ακόμα για την ακινησία. Πας στην εφορία με τις πινακίδες, συμπληρώνεις και τα χαρτιά και είσαι έτοιμος.
volvos - Πεμ 19 Δεκ 2013, 11:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
ayyta τα εντυπα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ ή πρεπει να παω εφορια να τα παρω και να της τα παω να τα συμπληρωσει
Apostolos-106 rallye - Πεμ 19 Δεκ 2013, 12:00:35
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ayyta τα εντυπα μπορω να τα βρω στο ιντερνετ ή πρεπει να παω εφορια να τα παρω και να της τα παω να τα συμπληρωσει

Φίλε δεν ξέρω αν μπορείς στο νετ. Δεν το έχω ψάξει. Για κοίτα μήπως στο taxisnet έχει τπτ...Αλλά στην εφορία θα τα βρεις σίγουρα.
Bill207 - Πεμ 19 Δεκ 2013, 13:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
το ένα το έντυπο που χρειάζεται είναι αυτό:
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Services/Polites/documents_e_entipa_2/DHLAKIN.pdf

και τα δικαιολογητικά: (όπως τα βρήκα με ένα γρήγορο search στο γοογλε)
Για τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, κατατίθενται στην αρμόδια ΔΟΥ φορολογίας:

1. Δήλωση ακινησίας.
2. Τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας).
3. Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι η ακινητοποίηση του οχήματος γίνεται σε κλειστό ιδιωτικό χώρο καθώς και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη αυτού.
Ποιο αναλυτικά μαζί σας πρέπει να έχετε:

♦ Την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου

♦ Τις πινακίδες τις οποίες θα φροντίσετε να έχετε αφαιρέσει από το ΙΧ σας.

♦ Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) από την οποία να προκύπτει ότι έχει δηλωθεί η ιδιοκτησία του ΙΧ και στην ΔΟΥ και ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού στο οποίο επίσης φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

♦ Ένα αντίγραφο του εντύπου Ε9. Για να θέσουμε το ΙΧ μας σε ακινησία, πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε ιδιόκτητη ή μισθωμένη θέση στάθμευσης στην οποία και θα αφήσουμε το όχημα. Αν το δικό σας Ε9 δεν περιλαμβάνει θέση στάθμευσης, θα πρέπει να προσκομίσετε μισθωτήριο συμβόλαιο για μια θέση πάρκινγκ. Εναλλακτικά, μπορεί να προσκομισθεί μια βεβαίωση ότι του έχει παραχωρηθεί μια θέση στάθμευσης από κάποιο συγγενικό ή άλλο πρόσωπο.

♦ Το αποδεικτικό ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας του προηγούμενου έτους.

volvos - Πεμ 19 Δεκ 2013, 15:14:55
Θέμα δημοσίευσης:
XILIA EYXARISTO
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες