loco έγραψε: |
δεν ξερω τον τυπο που το ειχε!! τον μαντρά ξερω!!!αλλα οχι κ τυφλησ εμπιστοσυνης!!ευχαριστω παντως !!!εχω τρελαθει που εχει το κλειδι γιατι ειμαι λιγο ασχετη με αυτα,τωρα που εψαχνα για αμαξι εμαθα καποια πραματα. |
stamatis_vts έγραψε: |
βασικα βγαλε ενα 2ο κλειδι να εχεις σε περιπτωση που χασεις το πρωτο, και μετα κανε κατι τεοιο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17190&highlight=%E4%E9%E1%EA%EF%F0%F4%E7%F2+%E2%E5%ED%E6%E9%ED%E7%F2 η αλλιως εναν καινουργιο συναγερμο αν αυτος τα εχει παιξει η δεν ειχε δικο του... ποτε κερνας για τα καλοριζικα;;; ![]() ![]() ![]() |
MAD έγραψε: | ||
Και πίστεψε με θα μάθεις και πολλα περισσότερα εδώ που Είσαι!! Αντε να σε δούμε και Απο την λέσχη... Και Γιατί Όχι και ΕΠΙΣΗΜΟ μέλος! ![]() |
MAD έγραψε: |
Λοιπόν όσον αφορά για το book service παίζει ο άνθρωπος όντως να το είχε ξεχάσει Κάπου η να ήταν Εκτός αυτοκινήτου!!
Τώρα για το δεύτερο αν έχει το δεύτερο κλειδί και το κάνει κοπια μπορει να στο ανοίξει αλλα δεν μπορει να στο βάλει μπροστά το μοτέρ!! Απλά να στο ανοίξει!!! Λόγο ότι θέλει προγραμματισμό Απο την αντιπροσωπια!!! Εφόσον τον ξέρεις τον τύπο ... Γιατί ανησυχείς; ![]() |
SERSEGI έγραψε: | ||
και εγω θα κανω τον ''εξυπνο'' για να ξερεις τι παιζει γενικα στους μαντραδες...(διχως να το λεω για τον δικο σου..) book service μπορει να σου βγαλει οσα θες με σφραγιδες και τα λοιπα και να μην καταλαβεις τιποτα για τη γνησιοτητα του... το κλειδι αντιγραφεται για πλακα και το καλουπι του και το τσιπακι του σε πολλους κλειδαραδες ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ διχως προγραμματισμους σε αντιπροσωπειες...και μπορει και να στο ανοιξει και να το βαλει μπροστα και να παει διακοπες και να στο φερει γεματο αμμους και να πλενεις μες τον Σεπτεμβρη ''ξενες'' εξορμησεις! ![]() |
Εγώ Αυτο για το κλειδι πρώτη φορά το ακούω....
Χωρίς να Κάνω τον "έξυπνο"!!! Μπορει και να γίνετε!!! Όσον αφορά το book service ... Μπορείς να πας στην κεντρική αντιπρόσωπια να χτυπησεις την πινακίδα και να δεις τι έχει κάνει και τι Όχι... Τον αν έχει παει στον κυρ μητσο για service ... Χαιρετίσματα!! ![]() |
Υ.Γ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! ![]() |
Octane έγραψε: |
Ωραια , μιας και η φιλη loco εξυπηρετηθηκε , και δεν κλειδωθηκε το thread , ειπα να γραψω και γω εδω , αφου ο τιτλος του με εκφραζει αμεσα και δεν λεει να ανοιξω αλλο ιδιο ![]() Λοιπον , θελω να παρω τις ζαντες του Λευτερη (recife_rallye) , αλλα εχουμε ενα θεματακι με τη μεταφορα. Υπαρχει περιπτωση καποιος απο τους βορειους φιλους , να κατεβει προς Αθηνα και να εχει χωρο για 4 17αρες ζαντες?!? Εννοειται πως δεν θα ειναι χωρις αμοιβη η ολη υποθεση. Ευχαριστω ![]() |
makisasve έγραψε: |
θα βαλλεις 17αρες στον κουβα??/ |
makisasve έγραψε: |
και σε αφηνει η αδερφη σου να του αλλαζεις τα φωτα?? ![]() ![]() |
Octane έγραψε: |
Λοιπον , θελω να παρω τις ζαντες του Λευτερη (recife_rallye) , αλλα εχουμε ενα θεματακι με τη μεταφορα. Υπαρχει περιπτωση καποιος απο τους βορειους φιλους , να κατεβει προς Αθηνα και να εχει χωρο για 4 17αρες ζαντες?!? Εννοειται πως δεν θα ειναι χωρις αμοιβη η ολη υποθεση. Ευχαριστω ![]() |