volvos έγραψε: |
thanks μανθουκο
Moy eipe bill |
αποσταση δεν υπαρχει θεμα λογικα καπου 4.5μετρα+ απο οθονη ο απεναντι τοιχος αυτο ειναι το μαξιμουμ αποστασης καναπε τοιχο
πρεπει να ειναι πιο κοντα? και επισης δεν εχω θεμα με καλωδιωσεις γιατι σπιτι ειναι γιαπι ακομα οποτε μπορω να περασω και ενσυρματα ηχεια αν παιζει κατι φτηνοτερο |
nikos 206cc έγραψε: |
Εγω εχω 40αρα σαμσουνγκ και θελει τουλαχιστον 1,5 μετρα....βασικα στα 2 μετρα εισαι κομπλε...αν εισαι 3+ τοτε κοιτας για 46 κλπ
Το βασικοτερο ειναι τι προγραμματα βλεπεις...απο εκει ξεκινας με το τι τηλεοραση θα παρεις...για αυτο σου ειπα να μας πεις τι βλεπεις ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Αν εχεις σκοπο να την κρατησεις 10ετια μην παρεις πλασμα....αν δεν βλεπεις μπαλα μην παρεις πλασμα
αν βλεπεις ταινιες παιρνεις μια 46 led με ενα καλο home cinema και τελος |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Plasma και μόνο Panasonic τέλος ![]() |
loipon εχω βρει καλες τιμες για αυτα τα 4 μοντελα
UE46D8000 UE46D7000 UE40D8000 UE40D7000 το ερωτημα ειναι 40 ή 46 ιντσες? υπερ κατα? εχει υποψη του κανεις σοβαρες διαφορες στις δυο σειρες? |
loipon εχω βρει καλες τιμες για αυτα τα 4 μοντελα
UE46D8000 UE46D7000 UE40D8000 UE40D7000 το ερωτημα ειναι 40 ή 46 ιντσες? υπερ κατα? εχει υποψη του κανεις σοβαρες διαφορες στις δυο σειρες? |
ara λετε μια φτηνη led 46 που να μην ειναι 3d? και στο μελλον οταν σταθεροποιηθει τεχνολογια βλεπουμε? |
Samer έγραψε: |
LED οπωσδηποτε.
Τωρα για το 3D, αν θα βαλεις παραπανω λεφτα δεν αξιζει. Θα βγει η καινουρια τεχνολογια που δεν θα χρειαστεις τα γυαλια. Καλυτερα να τα βαλεις σε surround αν ειναι να τα βαλεις. Σου δινουν 2 γυαλια free, αλλα αν θες να κατσεις με παρεα 4-5 ατομα να δειτε 3D ταινια πρεπει να σκασεις αλλα 70-90 ευρω το γυαλι. Μπορεις και απο ebay βεβαια να τα παρεις με 20 ευρω.. Εγω πηρα LG LED 47αρα με 200hz και ειναι απιστευτη. Που να δεις οταν βλεπεις ταινια bluray. |
Sinanai έγραψε: |
[nekrofilos]Φλωριές... 3d και μαλ***ες. Ιδού:
![]() ![]() Και ναι, δουλεύει άψογα. [/nekrofilos] ![]() ![]() ![]() |
thodwrhs έγραψε: |
λοιπον να μιλησω σαν μηχανικος Η/Υ μιας και το επαγγελμα μου(αν και δεν εχω πτυχιο ακομα ) σχετιζεται με αυτα και ασχολουμαι....
η 32αρα στο 1.8 μετρα που την εχω ειναι υπερανετη.... η μανα μ προσφατα στο πατρικο μας πηρε LG full ΗD 1080p 42ara αλλα ειναι στο 1.2 μετρα....και ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ αναγκαζομαι να την γυριζω πλαι και να καθομαι στον ξεμπαρκο καναπε... γενικοτερα πριν προβειτε σε αγορα οθονων μετρηστε τις αποστασεις σας απο την θεση τοποθετησης...τι ειναι χρησιμο και οχι αν ειναι 40 47 50 κτλ.... δευτερο πραγμα που πρεπει να προσεξετε..... αναλογια αντιθεσης πχ ποτε 1000:1 απο 100.000:1 και πανω....γνωμη μ.. ναι στο λεντ..δεν αφηνει σημαδια σαν τις πλασμα αυτο που ειπαν τα παιδια.... ειναι καινουργιες τεχνολογιες μεν και ακομα θελουν εξελιξη... 3D???μονο σε pc ακομα...τηλεοραση που εχω κατσει σε σαμσουνκ και σονυ μετα το 3λεπτο δακρυζαν τα ματια μου και πονουσαν..... σε υπολογιστη (με καρτα νβιντια που κανει 5000ευρω!!!!!!!!!!! )και οθονη 27αρα 3D ειδαμε ταινια χωρις κανενα προβλημα..... αυτα απο μενα... και καλυτερες τηλεορασεις σε πλασμα 1)samsung 2)lg 3)sony αυτη ειναι η γνωμη μου....και δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα σωστη μιλαω με βαση αυτα που εχω δει |
exoyme kana μοντελο υποψη μας led samsung -sony (αυτες φερνει μονο)
σε νορμαλ λεφτα χωρις 3d? |
AlienHack έγραψε: | ||
συναδελφοι δηλαδη ειμαστε φιλε μου? απλος εγω εχω 14 χρονια επαγγελματικη εμπειρια στον κλαδο (χωρις αυτο να συμαινει παντα κατι) Για τις 3D το λεω και το ξαναλεω ποιο πανω αλλα κανενας δεν φαινεται να το διαβαζει... ![]() οι παλιες τεχνολογιες 3D με γυαλλια ακριβα που παιρνουν μεσα μπαταρια και αλλαζουν pollarization στους φακους ΝΑΙ ειναι κουραστικα και λεω μακρυα... επισης αυτες οι TV ειχαν χαμηλο refresh και αυτο εκανε ακομα χειροτερη την κουραση στα ματια στο 3d... ΟΙ νεες LG εχουν εντελος διαφορετικη και καινουρια τεχνολογια, 3d που δεν κουραζει Τα γυαλια δεν εχουνε μπαταρια μεσα και ειναι σαν του σινεμα που βλεπουμε 3d... δεν εχει σχεση με τις παλιες τεχνολογιες και δεν κουραζει καθολου... Δεν παιρνω ποσοστα απο την lG αλλα βλεπω ολοι να κραζετε το 3d στις TV και ειμαι σιγουρος οτι εχετε μεινει στις τριδιαστατες τV που κυκλοφορουν απο ολες τις αλλες εταιριες χωρις να εχετε δει αυτες τις LG που λεω... ειναι η τεχνολογια cinema3d http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/3d-tv.jsp http://www.lg.com/gr/microsite/cinema-3d/ |
nOkpos έγραψε: |
αν θελεις την τv να την κρατησεις αρκετα χρονια οχι led ! |
εγω γιατι δε καταλαβαινω τιποτα? |
nikos 206cc έγραψε: | ||
σου εδωσα καποιους κωδκους πιο πανω...διαλεξε μια και παρε ![]() Μην το κουραζεις δεν εχει νοημα ![]() 40 λεντ και τελος ![]() |
nikos-men έγραψε: |
παντως παιδες εγω που εχω 1 χρονο πλασμα πανασονικ και παω να δω σε led h lcd ταινια ξενερωνω.μην ξεγελιεστε απο το πως φαινεται η tv στο μαγαζι με τα τοσα φωτα.τα χρωματα της led δεν ειναι φυσιολογικα ειναι υπερβολικα.για ταινιες ειναι μονοδρομος η plasma. |
AlienHack έγραψε: |
46 led και τελος θελεις να πεις... |
εγω γιατι δε καταλαβαινω τιποτα? |
nikos 206cc έγραψε: | ||
σου εδωσα καποιους κωδκους πιο πανω...διαλεξε μια και παρε ![]() Μην το κουραζεις δεν εχει νοημα ![]() 40 λεντ και τελος ![]() |
Samer έγραψε: | ||
Βαλε ενα "cartoon" bluray σε LED και εκει θα δεις τη διαφορα. Βασικα οποιαδηποτε ταινια bluray θα δεις τη διαφορα εκει. Εβλεπα το Matrix bluray και διαπιστωσα μια τριχα πανω σε μια σφαιρα ![]() |
volvos έγραψε: | ||||
ok thanks protimo 40 και αλλαγη σε μερικα χρονια με νεας τεχνολογιας |
AlienHack έγραψε: |
Ασε που αν παρεις τωρα τετοια ΤV δεν προκειται να αλλαξεις σε μερικα χρονια με νεα τεχνολογια οπως λες.. και εγω ετσι ελεγα, οτι την παιρνω και αργοτερα θα παρω ΛΕD και απο το 2007 ακομα αυτην εχω... |