PSClub - Hellas

Κινητήρας - 206 - Πρόγραμμα σε 206 1,6 16ν από Power Tuning Hellas

p206xs2 - Τετ 22 Οκτ 2003, 15:27:48
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόγραμμα σε 206 1,6 16ν από Power Tuning Hellas
Παιδιά επικοινώνησα με την Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη στελνοντάς τους τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου του 206 1600 16V και μου απάντησαν δινοντάς μου τα αποτελέσματα της μετατροπής.

Η μετατροπή αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μέσος όρος Αύξησης (%) Απόλυτη Αύξηση
Ισχύς: +11,8% +13 HP

Ροπή: +15,5% +22Nm

Εγγύηση : 3 χρόνια

Κόστος : 650 euro

Διάρκεια Εργασιών : 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του εγκεφάλου.

Όλα αυτά μόνο με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και τίποτα απολύτως άλλο. Τί λέτε;
PHSYBORG - Τετ 22 Οκτ 2003, 15:43:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εσυ Αθηνα αυτοι Θεσ/νικη.Πως θα γινει η δουλεια ? Question
p206xs2 - Τετ 22 Οκτ 2003, 16:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν 2 τρόποι.

1. Η ανεβαίνω εγώ Θεσσαλονίκη ή

2. Μπορώ όπως μου είπαν με μεγάλη ευκολία να αφαιρέσω τον εγκέφαλο και να τους τον στείλω με Courier και να τον βάλω πάλι με ευκολία.Αυτοί μου το είπαν.

Υ.Γ. Έχω το 1600 16V με multiplexing δηλαδή Sagem εγκέφαλο οπότε επαναπρογραμματίζεται από αυτούς όπως μου είπαν με τα αποτελέσματα που αναφέρω πιο πάνω.
seridim - Τετ 22 Οκτ 2003, 16:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
p206xs2 έγραψε:
Υπάρχουν 2 τρόποι.

1. Η ανεβαίνω εγώ Θεσσαλονίκη ή

2. Μπορώ όπως μου είπαν με μεγάλη ευκολία να αφαιρέσω τον εγκέφαλο και να τους τον στείλω με Courier και να τον βάλω πάλι με ευκολία.Αυτοί μου το είπαν.

Υ.Γ. Έχω το 1600 16V με multiplexing δηλαδή Sagem εγκέφαλο οπότε επαναπρογραμματίζεται από αυτούς όπως μου είπαν με τα αποτελέσματα που αναφέρω πιο πάνω.

Να ρωτήσω κάτι; Πώς είσαι σίγουρος ότι θα δυναμώσει το αυτοκίνητο; Δυναμομέτρηση πριν και μετά υπάρχει;
Kouzman - Τετ 22 Οκτ 2003, 17:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
το εχουμε αναλυσει το θεμα διεξοδικα σε αλλο post νομιζω...

τωρα φιλε μου μακαρι να σου δοσει αυτα τα αλογα που προσωπικα δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση...

αν εδιναν +13 στο peak τοτε ολα τα αλλα μαγαζια θα ειχανε κλεισει...
Παρακαλα για +5 στην μεγιστη δυναμη και να εισαι και πολυ ευχαριστημενος....

Σου μιλαω εκ πειρας, δεν αερολογω...
glf - Τετ 22 Οκτ 2003, 19:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
650 ευρώ δεν έδινα ούτε για γράψιμο στο δυναμόμετρο !!!

και όχι για ταχυδρομικό γράψιμο... !!!!

ξέρεις αν υπάρχει αλλό 206 που να έχει κάνει ακριβώς αυτή τη βελτίωση σε αυτόν ακριβώς το βελτιωτή και να έχει πάρει αυτά ακριβώς τα άλογα ??????

άσχετο, ποια είναι τα δικαιώματα σαν καταναλωτής σε μια τέτοια περίπτωση ? (Φυσικά έχουμε και καταναλωτικές υποχρεώσεις, και κυρίως να μην πατάμε τις μπανάνες που βλέπουμε στο δρόμο μας).
κάτι σαν συμφωνιτικό δεν μπορεί να υπάρξει ?
πχ η ΜΤΜ και οι άλλοι ξένοι βελτιωτές δεν παρέχουν ενυπόγραφη εγγύηση ?
Pughell - Πεμ 23 Οκτ 2003, 22:18:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τους δωσεις τα 650 και πιστευεις οτι θα εισαι και +10 τοτε τι να πω...

Ειναι δυνατον ρε;;;;Αντε συνελθετε!!!!!13 αλογα μονο με προγραμμα;Που ζειτε;Βγαινει ο καθε καραγκιοζης και ανακοινωνει μια βλακεια και εμεις σαν τα προβατα αμεσως τον πιστευουμε!!!Αντε ξεκολληστε!!!
Miltellas - Παρ 24 Οκτ 2003, 06:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νούμερά τους είναι απίστευτα! Αν η Peugeot προγραμματίζει τόσο λάθος τον εγκέφαλο...
Θα πάω να τους δω από κοντά και θα σας μεταφέρω εντυπώσεις. Από βδομάδα όμως. Υπομονή, 650Ε είναι πολλά λεφτά για πέταμα. Wink
Skull - Σαβ 25 Οκτ 2003, 01:10:20
Θέμα δημοσίευσης: Re: Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη
p206xs2 έγραψε:
Παιδιά επικοινώνησα με την Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη στελνοντάς τους τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου του 206 1600 16V και μου απάντησαν δινοντάς μου τα αποτελέσματα της μετατροπής.

Η μετατροπή αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Πως επικοινωνησες μαζι τους??Δεν μας δινεις και μας να δουμε τι λενε για το 1.4???
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 25 Οκτ 2003, 08:48:03
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:

Ειναι δυνατον ρε;;;;Αντε συνελθετε!!!!!13 αλογα μονο με προγραμμα;Που ζειτε;Βγαινει ο καθε καραγκιοζης και ανακοινωνει μια βλακεια και εμεις σαν τα προβατα αμεσως τον πιστευουμε!!!Αντε ξεκολληστε!!!

Πες τα ρε μεγαλε πες τα...................
Anonymous - Σαβ 25 Οκτ 2003, 19:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:

Είναι το δευτερο <<κρούσμα>> για αυξηση ιπποδυναμης μετά απο επαναπρογραματισμό Rolling eyes
Μετα την ανακοίνωση σε μέλος του club για αυξηση 10 ιππων σε 206 1.4
,τώρα αυτό ....
Ασχετο ,σχετικό απο γνωστο με Saxo ,,του είπαν απο εξουσιοδοτημένο οτι με επαναπρογραμματισμο βρίσκονται 22 άλογα ,και για εντελώς νορμάλ αυτοκίνητο Shocked .
Η έχουν γίνει οι απόλυτοι ΦΙΔΕΜΠΟΡΕΣ
Η η μαμα Πεζω είχε κόψει εντελώς ηλεκτρονικα τα <<πόδια>> σε όλους τους κινητήρες και Αξαφνα αποφάσισε να δώσει το σωστό software και όλοι εγιναν <<Χαρι Ποτερ>> των κινητήρων?????????
overgr - Σαβ 25 Οκτ 2003, 20:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τα άλογα δεν είναι στραγάλια...
mick206 - Δευ 27 Οκτ 2003, 00:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Υπομονή, 650Ε είναι πολλά λεφτά για πέταμα.

Όποιος θέλει να τα πετάξει ας κάνει το κόπο να με φωνάξει ρε παιδιά να τα μαζέψω εγώ! χεχε Laughing
Μίλτο πολύ καλά τα λές! Wink Και όλοι οι άλλοι που φωνάζουν για να ακούνε μερικοί μερικοί γιατί μου φαίνεται έχουν ανοίξει κάνα ράντσο με άλογα Shocked εδώ στο Ελλάντα και τα πουλάνε τσάμπα!!! LaughingLaughingLaughing
Miltellas - Δευ 27 Οκτ 2003, 00:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
...κι εγώ λέω να πάω απέναντι στον ξηροκαρπά να πάρω μπόλικα στραγάλια. Τα πουλάει πολύ φθηνότερα από όλους αυτούς τους... φιδέμπορες! Laughing
kavaliotis - Δευ 27 Οκτ 2003, 00:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Μιλτο δεν παμε ολοι μαζι σε μια συναντηση με τους πέζουλες μας σε αυτο το μαγαζι να ρωτησουμε ολοι μαζι? Αν μας δει πολλους θα μας φοβηθει και δεν θα πει παπαριες! Αντε να τελειωνουμε με αυτο το θεμα...
Baphomet - Πεμ 06 Νοέ 2003, 14:56:47
Θέμα δημοσίευσης: ...
παιδια ειχα επικοινωνησει κι εγω με αυτους, εχουν site www.powertuning.gr και δεν μιλανε μονο για peugeot. σε ολα τα αυοκινητα προσφερουν αντιστοιχη αυξηση. ολο +10 +12 είναι για 1.400!!!!!! δε ξέρω,πιστευω οτι ειναι μουφα αλλα και μονο στην ιδεα οτι μπορει 1 στο εκατομμυριο να αληθευει... Shocked ... ας κανει καποιος γνωστης την καλη να μαθει λεπτομερειες και να μας πει...
PoLiThS - Πεμ 06 Νοέ 2003, 23:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πει κανεις.... τι να πει κανεις.....

Στέλιο (Kouzman) Τζάμπα κάνουμε τόση δουλειά στα μοτερ.. με εκκεντροφόρους εισαγωγές το ενα το αλλο...

Παιδια τα έχουμε ξαναπεί και όπως λέει ο overgr πολύ σωστά τα άλογα δέν ειναι στραγάλια..

Θα επιθυμούσα κάποια στιγμή να δώ στοιχεία δυναμομετρήσεων απο αυτές τις βελτιώσεις... αλλα με ΟΛΑ τα στοιχεία... δηλαδή θερμοκρασία πίεση αέρα κτλ κτλ κτλ...

Το βρίσκω too much...

Δέν θέλω να προσβάλω κάποιον.. αλλα ή ειμαι μαλ***ς που μπαίνω στην διαδικασία για μερικά αλογάκια να έχω λύσει ολόκληρο το μοτέρ μου... η δεν ξέρω... Σίγουρα το 16ρι το μοτερ είναι φιμωμένο... αλλα με ένα πρόγραμμα που έχει μια ελαφρά αυξημένη καμπλύλη καυσίμου και αβανς δέν κάνεις και τόσα πολλα... και γιατί ? θα απαντήσω με αποδείξεις...

Εκκεντροφόροι εντελώς ήπιοι
Πνιγμένο στην εισαγωγή λόγω πολαπλής

Για εξαγωγή δεν μιλάω γιατί και τα τελευταία rallye έχουν ακριβώς την ίδια..
kavaliotis - Παρ 07 Νοέ 2003, 01:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
H μονη λυση ειναι meeting Σαββατο πρωι που δεν δουλευουν ολοι (ή τουλαχιστον μερικοι!) να παμε ολοι μαζι με τους πέζουλες μια βολτουλα απο εκει και να ρωτησουμε τι παιζει! Δεν γινεται αλλιως, αν μας δει πολλους θα φοβηθει, αν παει ενας θα αρχισει τα "παραμυθια" που ισως λεει στους περισσοτερους.. Wink
Pughell - Κυρ 09 Νοέ 2003, 16:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
Νικολη στα 106 δεν αλλαξε κατι...Ολα εμειναν οπως ηταν μεχρι το τελος της παραγωγης τους.Η κλασσικη πολλαπλη εξαγωγης σε στυλ χταποδι και ο καταλυτης απο κατω,μετα το ζουαν. Confused
Miltellas - Κυρ 09 Νοέ 2003, 19:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
kavaliotis έγραψε:
H μονη λυση ειναι meeting Σαββατο πρωι που δεν δουλευουν ολοι (ή τουλαχιστον μερικοι!) να παμε ολοι μαζι με τους πέζουλες μια βολτουλα απο εκει και να ρωτησουμε τι παιζει! Δεν γινεται αλλιως, αν μας δει πολλους θα φοβηθει, αν παει ενας θα αρχισει τα "παραμυθια" που ισως λεει στους περισσοτερους.. Wink

Ένας φτάνει. Όποιος αισθάνεται ότι μπορούν να τον κοροϊδέψουν ας μην πάει. Πρέπει να γνωρίζεις μερικά βασικά πράγματα για να συζητήσεις με επαγγελματίες επί της ουσίας και πολλά πράγματα για να μην σε "δουλεύουν" οι επιτήδειοι.
Pughell - Κυρ 09 Νοέ 2003, 20:09:15
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με τον Μιλτο...Και ακομα αν σας πει τοι εχει αμαξι για test drive τοτε πειτε του οτι πρωτα θα δοκιμαστε το προγραμμα στο δικο σας και μετα θα τον πληρωστε. Wink
Skull - Κυρ 09 Νοέ 2003, 22:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν κανει αυτος την δυναμομετρηση??Μου εχουν πει περιπτωσεις οπου η δυναμωμετρηση ηταν ψευτικη!Δηλαδη εκει που σου εδειχνε 100 αλογα στην πραγματικοτητα ειναι 78! Shocked
Τι γινετε τοτε??
Baphomet - Δευ 10 Νοέ 2003, 09:01:16
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τον ειχα ρωτησει για δυναμομετρηση πριν και μετα και μου ειπε οτι εχουν δυναμομετρο αλλα δε κανουν δυναμομετρησεις πριν και μετα λογω φορτου εργασιας καθως φτιαχνουν γυρω στα 20 αμαξια την ημερα Shocked !!!
και ο διακανονισμος που απαιτουν ειναι τα 650 μπροστα και μετα η δουλεια. οποτε μάλλον μιλαμε για φιδεμπορες... αλλα για καλο και για κακο ας παει καποιος θεσσαλονικιός να μαθει... ειναι επι της τσιμισκη κιολας νομιζω!
Pughell - Δευ 10 Νοέ 2003, 21:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εκαναν 20 αυτοκινητα την μερα,ακομα και ο καρμπυρατερισιος 1300αρης σκαραβαιος της γιαγιας μου θα ειχε προγραμμα δικο τους!!! Laughing
Καραγκιοζηδες... Mad Mad Mad
glf - Τρι 11 Νοέ 2003, 09:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα Αλέκοοοο, πόσα αυτοκίνητα είπες ότι φτιάχνετε την ημέρα ?

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Kouzman - Τρι 11 Νοέ 2003, 10:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
20 την ημερα, επι 5 μερες την εβδομαδα 100, επι 4 εβδομαδες το μηνα 400, επι 12 μηνες το χρονο 4800 αυτοκινητα. Αυτοι σε δυο χρονια θα εχουν προγραμματησει ολα τα φτιαγμενα της ελλαδας....

χαχαχαχαχαχαχαχα

(τελικα τα μαθηματικα εχουν πλακα)...
STELIOS - Τρι 11 Νοέ 2003, 23:03:30
Θέμα δημοσίευσης:
XAXAXAXAXAXA!!!

Αυτο με τον Τοτο το ξερετε?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες