p206xs2 έγραψε: |
Υπάρχουν 2 τρόποι.
1. Η ανεβαίνω εγώ Θεσσαλονίκη ή 2. Μπορώ όπως μου είπαν με μεγάλη ευκολία να αφαιρέσω τον εγκέφαλο και να τους τον στείλω με Courier και να τον βάλω πάλι με ευκολία.Αυτοί μου το είπαν. Υ.Γ. Έχω το 1600 16V με multiplexing δηλαδή Sagem εγκέφαλο οπότε επαναπρογραμματίζεται από αυτούς όπως μου είπαν με τα αποτελέσματα που αναφέρω πιο πάνω. |
p206xs2 έγραψε: |
Παιδιά επικοινώνησα με την Power Tuning Hellas στην Θεσσαλονίκη στελνοντάς τους τα στοιχεία του αυτοκινήτου μου του 206 1600 16V και μου απάντησαν δινοντάς μου τα αποτελέσματα της μετατροπής.
Η μετατροπή αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. |
pughell έγραψε: |
Αν τους δωσεις τα 650 και πιστευεις οτι θα εισαι και +10 τοτε τι να πω...
Ειναι δυνατον ρε;;;;Αντε συνελθετε!!!!!13 αλογα μονο με προγραμμα;Που ζειτε;Βγαινει ο καθε καραγκιοζης και ανακοινωνει μια βλακεια και εμεις σαν τα προβατα αμεσως τον πιστευουμε!!!Αντε ξεκολληστε!!! |
pughell έγραψε: |
Αν τους δωσεις τα 650 και πιστευεις οτι θα εισαι και +10 τοτε τι να πω...
Ειναι δυνατον ρε;;;;Αντε συνελθετε!!!!!13 αλογα μονο με προγραμμα;Που ζειτε;Βγαινει ο καθε καραγκιοζης και ανακοινωνει μια βλακεια και εμεις σαν τα προβατα αμεσως τον πιστευουμε!!!Αντε ξεκολληστε!!! |
Miltellas έγραψε: |
Υπομονή, 650Ε είναι πολλά λεφτά για πέταμα. |
kavaliotis έγραψε: |
H μονη λυση ειναι meeting Σαββατο πρωι που δεν δουλευουν ολοι (ή τουλαχιστον μερικοι!) να παμε ολοι μαζι με τους πέζουλες μια βολτουλα απο εκει και να ρωτησουμε τι παιζει! Δεν γινεται αλλιως, αν μας δει πολλους θα φοβηθει, αν παει ενας θα αρχισει τα "παραμυθια" που ισως λεει στους περισσοτερους.. ![]() |