PSClub - Hellas

Μετάδοση - 206 - Automatic gear fault

nikosb - Πεμ 17 Μάρ 2011, 23:35:03
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Automatic gear fault
Καλησπέρα σε όλους!

Έχω ένα 206CC του 2002 και πρόσφατα άρχισε να μου κάνει το εξής:
τραντάζεται με ένα "γκουπ", και στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη "Automatic gear fault", ενώ το αυτοκίνητο αρχίζει να μουγκρίζει, και χάνει εντελώς το νεύρο του: ούτε επιταχύνει ούτε τίποτα. Η κατανάλωση αυξάνει, και οι στροφές μένουν γύρω στις 2500-3000.
Το κακό είναι ότι δεν το κάνει μόνο όταν επιταχύνω, αλλά ακόμη και σε κανονική πορεία, με ταχύτητα π.χ. 40-50 kmh. Για να σταματήσει το πρόβλημα, πρέπει να το σβήσω και να το ξανανοίξω.

Μήπως ξέρει κανείς τίποτα σχετικά;
action_peugeot - Πεμ 17 Μάρ 2011, 23:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκίνητο είναι αυτόματο ?
Πόσα χλμ έχεις κάνει με τα λάδια του σασμάν αν είναι αυτόματο?
Τα λαμπάκια του σασμάν στο καντράν αναβοσβήνουν
nikosb - Πεμ 17 Μάρ 2011, 23:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αυτόματο είναι.

Όσο για την ερώτησή σου, με κάνεις και ντρέπομαι - δεν τα έχω αλλάξει ποτέ στα 5 χρόνια που το έχω.
Και όχι, δεν αναβοσβήνουν λαμπάκια.
action_peugeot - Πεμ 17 Μάρ 2011, 23:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο
Το έχεις βάλει ποτέ σε διαγνωστικό για έλεγχο γήρανση λαδιού στο λέω έτσι γιατί έτσι το γράφει το διαγνωστικό
nikosb - Παρ 18 Μάρ 2011, 00:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
164.000 χλμ.

Όχι, δεν το έχω βάλει. Έχει περάσει από διαγνωστικό, αλλά αυτό δεν το κοίταξα ποτέ - ή αν έγινε, δεν ήταν εν γνώσει μου.
Που σημαίνει ότι αυτό να κάνω;
action_peugeot - Παρ 18 Μάρ 2011, 00:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Που σημαίνει ότι μπορεί να το προλάβεις μπορεί και όχι !!!
Ανάγνωση βλαβών πρώτα για να δεις τη κάνουν τα λάδια και ίσως τηλεφόρτωση

Άλλαξε λάδια βαλε συνθετικά ( dextron III ) και μόνο τέτοιου τύπου
Είναι λίγο ακριβά περίπου 12€ το λίτρο και θες 4-5 lit
nikosb - Παρ 18 Μάρ 2011, 00:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
"Που σημαίνει ότι μπορεί να το προλάβεις μπορεί και όχι !!! "

Ωχ, δηλαδή μπορεί να μου χαλάσει το κιβώτιο;
action_peugeot - Παρ 18 Μάρ 2011, 00:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
ναι
Δίστιχος αν δεν το έχεις κοιτάξει ούτε για λάδια μπορεί και να μη συμφέρει να το φτιάξεις
nikosb - Παρ 18 Μάρ 2011, 00:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ - μου έφτιαξες τη διάθεση τώρα - θα πάω αύριο και θα δούμε τι θα γίνει.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πάντως!
kospapad - Σαβ 19 Μάρ 2011, 17:26:32
Θέμα δημοσίευσης:
να το πασ μονο αντιπροσωπεια η εξουσιοδοτημενο
θέλει μόνο τα δικάοτυ λάδια, όχι τα κόκκινα και πρέπει να ζεσταθεί το σασμάν και να ξεράσει το περιττό λάδι .Το πολύ λάδι του κάνει κακό
Το έχεις απο καινούργιο;
συνηθως βάζουν βλάβη σε κάτι ηλεκτροβάννες και με 300€ καθάρισες
αλλιως κλαψ
nikosb - Σαβ 19 Μάρ 2011, 22:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι, το πήρα μεταχειρισμένο.
Το πήγα την Παρασκευή, αλλά δεν πρόλαβαν να το κοιτάξουν κι έτσι περιμένω από Δευτέρα να δω τι θα γίνει.
Ναι, φαντάζομαι θα κοιτάξουν τα λάδια, αλλά για να δούμε περί τίνος (άλλου, ενδεχομένως) πρόκειται!
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 10:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
Και η διάγνωση: ΑΛΛΑΓΗ ΚΙΒΩΤΙΟΥ!!!

Κόστος; Τουλάχιστον 2.500€!!!!!

Δεν ξέρω τι να πω, έχω μείνει κόκκαλο...
Σημειωτέον, για να καταλήξουμε εκεί, πρώτα αλλάχθηκε ένας διακόπτης (πολλαπλών ενδείξεων) κόστους 260€, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τώρα, ως τελευταία ελπίδα, θα προσπαθήσουν στην επίσημη αντιπροσωπεία να κάνουν κάτι στο υδραυλικό σύστημα πίεσης, αλλά με προειδοποίησαν να μην έχω και πολλές ελπίδες.
Αν δεν αποδώσει κι αυτό, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου αφαιρέσουν το κόστος της τελευταίας επισκευής (200€) από το νέο κιβώτιο.

Το οποίο, για να ακριβολογούμε, δεν είναι καινούριο, το οποίο φθάνει στις 5.000€ - ανακατασκευής θα είναι. Με εγγύηση μόνο για 1 έτος.

Και πλέον το ερώτημα είναι αμείλικτο: αξίζει να το κρατήσω; Αν είχα το άπειρο χρήμα, ούτε σκέψη, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Αλλά στην τρέχουσα χρονική συγκυρία, φοβάμαι να κοιτάξω για άλλο αμάξι, που πάλι μεταχειρισμένο θα είναι.
Τι να κάνω, που να πάρει; Έχει νόημα να μείνω με το CC; Άντε, πες να τα σκάσω τα 2.500€ (που εννοείται πως δεν μου περισσεύουν). Μετά, τι;
Ακόμη και με το κιβώτιο, που ξέρω πως δεν θα έχω πρόβλημα; Ή ότι δεν θα σκάσει κανένα άλλο, εξίσου σοβαρό; Και τότε θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.

Έχω μπλέξει - αν έχει κανείς συμβουλή να δώσει, ευπρόσδεκτη!!
(πικρό χαμόγελο)
drdino - Δευ 21 Μάρ 2011, 10:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
Aπό ποιόν πήρες το μεταχειρισμένο;

206CC και χαλασμένο αυτόματο κάτι μου θυμίζει. Confused
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 10:20:30
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριακόπουλος, μάντρα στη Βάρη.

Είναι ο ίδιος με την αντιπροσωπεία της CITROEN στη Βουλιαγμένης, Αργυρούπολη. Ασημί
drdino - Δευ 21 Μάρ 2011, 10:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι έκδοση Roland Garros?
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 10:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι.
Ούτε Quicksilver.
MEMsound - Δευ 21 Μάρ 2011, 10:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
το σεναριο να το κανεις χειροκινητο παιζει?
σε ενδιαφερει?
γινεται (δεν εχω ιδεα)?

κιβωτια χειροκινητα βρησκεις πολυ ευκολα και με πολυ λιγα λεφτα ενω και οτι αλλο χρειαστει δεν νομιζω κομπλε να ξεπερασει τα 1000ε

επισης παρε τον Παπαλουκα:
εδω και πες του αν τυχον εχει τετοιο αυτοματο κιβωτιο μεταχειρισμενο ή αν μπορει να σου βρει:
http://onbusinessbook.com/database5.php?a=viewbyid&recid=120165

πες του οτι σε εστειλε ο Μανθος απ το Peugeot Sport Club.
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
Φοβάμαι πως στη φάση που είμαι με ενδιαφέρουν όλα.

Απλά, δεν ξέρω ακόμη.
Κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρω πώς να το πάρω: μόλις τηλεφώνησα στην αντιρποσωπεία του Πύργου, επειδή κατάγομαι από Ηλεία κι έχω κάνει επισκευές εκεί και μου είπαν ότι το αυτόματο κιβώτιο θα πάει 2.000€. Με εργασία, εννοείται, και (το καλύτερο)... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, όχι ανακατασκευή.
Επέμεινα να μάθω αν είναι δυνατόν και μου είπαν εμφατικά ότι αυτή είναι η τιμή. Να τους πιστέψω; Είναι δυνατόν να υπάρξει τέτοια διαφορά;
drdino - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Aποκλείεται να είναι καινούριο, εργοστασιακής ανακατασκευής είναι. Αυτό μην σε προβληματίζει όμως.
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:08:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό τι σημαίνει; Είναι αξιόπιστα;
Αν το βάλω, θα ησυχάσω, ή θα θέλω να κάνω μια προσπέραση και θα τρέμει η καρδιά μου;
drdino - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
Στα εργοστασιακής ανακατασκευής (μίζες, εναλλακτες κλπ) ουσιαστικά τα ανοίγουν και αλλάζουν ό,τι αλλάζει. Πρακτικά είναι εξίσου αξιόπιστα (ή αναξιόπιστα, όπως το πάρει κανείς Laughing ) με τα καινούρια.
alexandros 207 Rallye - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
συγνωμη που στις σκοτουρες σου θα πω την μλκια μου

τοσο καιρο που το πηγαινες για service δε σε ενημερωσε κανενας
οτι τα λάδια του σασμάν θελουν αλλαγη?
ειναι οι ιδιοι αυτοι που σκεφτεσαι να κανεις την επισκευη?
MEMsound - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
απο την Peugeot πωλουνται και μοτερ και κιβωτια ανακατασκευασμενα απο το ιδιο το εργοστασιο
αυτο σημαίνει οτι τα παιρνουν μεταχειρισμενα τους αλλαζουν οτι χρηζει αλλαγης και τα ξαναπουλάνε (προφανως οχι σε τιμη "καινουργιου")

ρωτησε τους τι ειδους εγγυηση σου δινουν
τι περιλαμβανει αυτή
ζητησε το και γραπτως κατα προτιμηση
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
συγνωμη που στις σκοτουρες σου θα πω την μλκια μου

τοσο καιρο που το πηγαινες για service δε σε ενημερωσε κανενας
οτι τα λάδια του σασμάν θελουν αλλαγη?
ειναι οι ιδιοι αυτοι που σκεφτεσαι να κανεις την επισκευη?

Άστο, ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό; Φαντάζομαι, αν ήμουν αντιπροσωπεία, και εμφανιζόταν κάποιος με αυτόματο, θα τον προειδοποιούσα να προσέχει πως θα το περιποιείται. Θέλω να πω, το λογικό είναι πως όλοι μας ξέρουμε από σειριακά, ενώ από αυτόματα μάλλον έχουμε άγνοια.
Τώρα με τις επισκέψεις μου στη DAKAR, μου είπαν ότι σε κάθε service ήλεγχαν το λάδι του κιβωτίου για να δουν αν θέλει αλλαγή, αλλά μεταξύ μας πολύ αμφιβάλλω - αν είχαν κάνει οτιδήποτε, θα το είχαν χρεώσει κι αναγράψει στο λογαριασμό.
Αλλά και τι να κάνω τώρα; Δεν αλλάζει τίποτα: έχω περάσει από όλη τη γκάμα συναισθημάτων, οργή, απογοήτευση, παραίτηση, άσ'τα!
drdino - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:43:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ο έλεγχος γίνεται από το διαγνωστικό, οπότε αν στο συνέδεαν κάθε φορά για να δουν τπτ σφάλματα κλπ θα το έβλεπαν και αυτό.

Από κει και πέρα εγώ θα άλλαζα τα λάδια έτσι και αλλιώς κάθε 2 χρόνια ή κάθε 60-70k χλμ.
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
απο την Peugeot πωλουνται και μοτερ και κιβωτια ανακατασκευασμενα απο το ιδιο το εργοστασιο
αυτο σημαίνει οτι τα παιρνουν μεταχειρισμενα τους αλλαζουν οτι χρηζει αλλαγης και τα ξαναπουλάνε (προφανως οχι σε τιμη "καινουργιου")

ρωτησε τους τι ειδους εγγυηση σου δινουν
τι περιλαμβανει αυτή
ζητησε το και γραπτως κατα προτιμηση

Αυτός είναι ο μεγάλος μου φόβος: αν βάλω το προτεινόμενο (ανακατασκευής) που δεν είναι καθόλου φθηνό, δεν είμαι κι εξασφαλισμένος πως θα ξενοιάσω. Δίνουν ένα χρόνο εγγύηση, φαντάζομαι για τα μηχανικά μέρη, αλλά ποιος μου "εγγυάται" ότι δεν θα έχω νέα τρεξίματα με κάτι άλλο, που πάλι θα αφορά στο κιβώτιο;

Πέσαμε στην περίπτωση: είναι κιβώτιο, να πάρει η ευχή, δεν μπορείς να το αγνοήσεις έτσι απλά, σαν να ήταν πχ ντουλαπάκι που δεν κλείνει καλά.
SnakeMJK - Δευ 21 Μάρ 2011, 11:54:54
Θέμα δημοσίευσης:
στη θέση σου θα ψαχνόμουν, όπως είπε και ο μάνθος, αν γίνεται η μοντίφα σε χειροκίνητο... θα σου βγει πολύ φθηνότερα αν είναι εύκολο.
nikosb - Δευ 21 Μάρ 2011, 12:06:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μου είπαν ότι γίνεται να το γυρίσω σε χειροκίνητο - μάλιστα, να υπολογίζω κανένα χιλιάρικο λιγότερο. οπότε πάμε χοντρικά στα 1.500€.

Κοίτα να δεις, που θα φτάσουμε στο σημείο να μας φαίνονται και τα 1500€ λίγα! Χαρτοπετσέτες...

Sad
action_peugeot - Τρι 22 Μάρ 2011, 22:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
Το ανακατασκευής μην το φοβάσαι αν δεν στο πουν ότι είναι ανακατασκευής ούτε το καταλαβαίνεις
Με το μεταχειρισμένο μάλλον θα μπλέξεις
Για το μηχανικό εσύ αποφασίζεις
Εγώ προτιμώ AUTO
nikosb - Τρι 22 Μάρ 2011, 22:56:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, κι εγώ είμαι υπέρ του αυτόματου κιβωτίου.
Τόσα χρόνια, μου άρεσε, όπως ήταν φυσικό.
Πάντως, ούτε και ξέρω τι θα κάνω: η μετατροπή σε χειροκίνητο δεν είναι κι ό, τι ευκολότερο, και μάλλον το κόστος θα ανέβει πολύ περισσότερο από το 1.500€ που μου είπαν σαν αρχική εκτίμηση.
Οπότε... άδηλο το μέλλον!
kospapad - Τετ 23 Μάρ 2011, 09:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τι βγάζει το διαγνωστικο κια σου λένε για αλλαγή
Ποος σου δίνει το ανακατασκευής η αντιπροσωπεία με εγγύηση η το συνεργείο;
έχω δει μεταχειρισμενο αυτοματο gia 307 (είναι το ίδιο AL4)στα Σπατα στον Μπερτολη δες το car.gr
nikosb - Τετ 23 Μάρ 2011, 12:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα - τώρα το είδα!

Βασικά, το έχω πάρει πλέον πίσω από την αντιπροσωπεία (DAKAR στη Βουλιαγμένης) και το κινώ πάλι, με φόβο ψυχής για την ώρα που θα ξαναβγάλει το μήνυμα. Μου έφτιαξαν τις ηλεκτροβαλβίδες της πίεσης, και 1,5 μέρα τώρα δεν έχει δείξει τίποτα (φτου, φτου, μην το ματιάσω! )
Στο διαγνωστικό έβγαζε σφάλμα στη πίεση του υδραυλικού συστήματος (αν σε κατατοπίζω).

Η αλήθεια είναι πως το ψιλοφοβάμαι το μεταχειρισμένο. Θέλω να πω, όταν υπάρχουν τόσα προβλήματα με τα μαμίσια συστήματα της PEUGEOT, πώς να εμπιστευθώ κάτι μεταχειρισμένο, με το οποίο θα είμαι τελείως ξεκρέμαστος;!

Δεν το παίζω δύσκολος, ούτε θέλω να φανώ πρήχτης ότι εσείς μου προτείνετε πραγματα κι εγώ τα απορρίπτω - αλλά. παρά το γεγονός ότι δεν μου περισσεύουν τα λεφτά, φοβάμαι να βάλω μεταχειρισμένο κιβώτιο: έτσι και ξαναπάθω κάτι, τότε όλοι θα μου πουν "ας πρόσεχες!", και τότε θα πρέπει επιπλέον να αγοράσω πάλι κιβώτιο. Οπότε θα μου φύγει πολύ χρήμα...

Αχ, ας ήξερα ότι θα είχα δουλειά και στο μέλλον, και τότε θα το έπαιρνα το ανακατασκευής, και θα ξεμπέρδευα. Αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν τολμάω τέτοια ανοίγματα... Confused
drdino - Τετ 23 Μάρ 2011, 12:33:45
Θέμα δημοσίευσης:
Λάδια ελπίζω να άλλαξες...
nikosb - Τετ 23 Μάρ 2011, 12:35:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι - τώρα πια έμαθα το σωστό.
Αν και άργησα, απ' ό,τι φαίνεται Sad
kospapad - Παρ 25 Μάρ 2011, 10:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικά τελείωσες
action_peugeot - Δευ 28 Μάρ 2011, 22:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τα νεώτερα
nikosb - Δευ 28 Μάρ 2011, 22:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
Συγγνώμη, δεν μπήκα στο forum τις τελευταίες ημέρες.

Λοιπόν, είμαι εκεί που είχαμε μείνει: αλλάχθηκαν οι ηλεκτροβαλβίδες (?) στο υδραυλικό σύστημα του κιβωτίου, και μέχρι στιγμής το αμάξι πάει καλά. Βέβαια, οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται κάπως πιο απότομα απ' ότι στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Μακάρι να πάει καλά...
devilgirl_666 - Τρι 26 Ιούλ 2011, 01:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα (gearbox faulty). Το είχα πάει και το συνέδεσαν με το διαγνωστικό και δεν βρήκαν τι εφταιγε. Έκαναν αναβάθμιση εγκεφάλου, σβήστηκε το σφάλμα αλλά μετά από 6μήνες πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα?
nikosb - Τρι 26 Ιούλ 2011, 02:29:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κατ' αρχήν, απλά σου βγάζει το μήνυμα στην οθόνη, ή έχεις και το πρόβλημα στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου που περιέγραψα εγώ;
Δεύτερον, πόσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο; Γιατί βλέπω ότι είσαι με 207CC.
devilgirl_666 - Τρι 26 Ιούλ 2011, 12:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο κανει. Κάτι σαν τράνταγμα, και κόβει κάπως-ζορίζεται. 2χρόνια το έχω καινούριο. 20500km
drdino - Τρι 26 Ιούλ 2011, 12:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι από απορία, τι στυλ οδήγησης έχεις;
devilgirl_666 - Τρι 26 Ιούλ 2011, 12:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
ήρεμο θα έλεγα. Δεν πατάω πχ τέρμα γκάζι...προσπαθώ να το κάνω σταδιακά για να φτάσω στην επιθυμητή ταχύτητα. Αφήνω το πόδι μου πάνω στο γκάζι συνήθως χωρίς να βάζω δύναμη. Τι άλλο? βέβαια δεν το οδηγώ μόνο εγώ και δεν ξέρω τι τραβάει στα άλλα χέρια
nikosb - Τρι 26 Ιούλ 2011, 14:12:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποια αντιπροσωπεία το πας; Εγώ το πήγα στη DAKAR στο Ελληνικό, και στην αρχή με πανικόβαλλαν. Αλλαγή σε καινούργιο κιβώτιο?!?!?! Όταν είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση κι ότι προτιμούσα να το πετάξω, τότε ως εκ του θαύματος "βρήκαν λύση", και ναι μεν πάει καλά τώρα, αλλά δεν έχω και καμιά εγγύηση ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα.
Τι να σου πω; Με παραξενεύει το δικό σου, γιατί έχεις και καινούργιο αυτοκίνητο - να βγάλει τέτοιο πρόβλημα, και τόσο νωρίς; Σε αγγλόφωνα forum Peugeot που έψαξα τότε, έλεγαν ότι ίσως είναι θέμα κάποιων πηνίων (solenoids) στο κιβώτιο, κι αν τα άλλαζες θα γλίτωνες από τα 1200+ Ευρώ που στοιχίζει αυτή η επιδιόρθωση. Βέβαια, εμένα μου το πήγαν πολύ παραπάνω, και με έβαλαν σε υποψίες.
Επειδή λοιπόν κι εγώ δεν είμαι πλέον καθόλου σίγουρος για την αξιοπιστία των αντιπροσωπειών της Peugeot,θα σου πρότεινα (αν δεν καλύπτεσαι από εγγυήσεις) να κοιτάξεις έξω σε κανένα άλλο συνεργείο που εξειδικεύεται σε αυτόματα κιβώτια. Μάλλον είναι πολύ περισσότερο σε θέση να σε βοηθήσουν - γιατί ειδικά με το θέμα του αυτόματου μου έδωσαν την εντύπωση ότι κοιμούνται όρθιοι/ μαθαίνουν εις βάρος μας/ διαλέγουν την εύκολη λύση του να σου προτείνουν να ξηλωθείς κι άλλο χρήμα για να τους τα σκας.
Σόρρυ, αλλά πρόσφατα μου έτυχαν κι άλλα περιστατικά με το δικό μου, κι έχω σιχαθεί την εξυπηρέτησή τους. Είναι, κατ' εμέ ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν την ανάγκη μας. Χωρίς παρεξήγηση, κι επειδή τα έχω ζήσεις, μήπως θα ήταν προτιμότερο να το ξεφορτωθείς τώρα, πριν σου βγάλει κανένα σοβαρότερο πρόβλημα αργότερα; Κρίμα είναι. Το ότι είναι cabrio, δεν σε αποζημιώνει για τα λεφτά που θα σκάσεις μελλοντικά. Και πάλι, με όλο το θάρρος...
devilgirl_666 - Τρι 26 Ιούλ 2011, 14:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
To πήγαινα στον Καλλιαντάση καθώς απο εκει το είχα πάρει.Δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερο γι' αυτόν. Τι να σου πω. Σκέφτομαι μήπως είναι αυτά τα λαδάκια που θέλει. Άλλοι μου είπαν για δισκάκια. Μου έκανε εντύπωση που μετά την αναβάθμιση όλα οκ. Και ευτυχώς δεν μου ζήτησαν τα 100ευρώ. Αλλά και πάλι δεν ξέρω και όπως λες και εσύ δεν παίζει κανένας εδώ να ξέρει από αυτόματα. Τώρα για έξω δε νομίζω να μπορέσω. Έλεγα μήπως κάποιος ήξερε και μου έλεγε με σιγουριά ότι φταίει το τάδε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες