mechanic έγραψε: |
... Αλλα αν το παρατηρησεις, δεν εχει πουθενα ηχομονωση, τα παραθυρα οι κλειδαριες κτλ ειναι χωρις soft touch πλαστικα και χωρις αυτοματους μηχανισμους να ανοιγουν η να κλεινουν μονα τους, παρα μονο αν πατησεις τον απιστευτα φθηνο πλαστικο διακοπτη... τα ηδια και για τα χειρηστηρια του καλοριφερ a/c κτλ... τοσο φθηνα πλαστικα που νομιζεις οτι ειναι χαρτινα... ![]() Κοιτας λιγο τις προδιαγραφες και βλεπεις ενα μοτερ με 90 ψωροαλογα ... |
...
μεχρι στιγμης το ποιο παλιο που εχω δει εναι με 80.000 χλμ ... |
Δεν το πουλας το παντρευεσαι...
προσωπικα δεν το πηρα με σκοπο να το πουλησω, αλλα να το εχω σαν "εργατη" μεχρι να η συντηρηση του να μου κοστιζει παραπανω απο την δοση μιας αγορας ενος καινουργιου. ... |
Vini έγραψε: | ||
Εννοείς ότι έχεις εμπειρία από Sandero Stepway με 80.000χλμ? ![]() |
ναι, αλλα επι ρουμανικου εδαφους (εκει ειναι πολυ χειροτεροι οι δρομοι απο εμας)
να φανταστεις οταν ανεβαζω το 207 πανω του εχω 16αρες ζαντες με 195/55/16 brigestone M&S + run flat (γουβα-proof mode δηλαδη) και παλι προσεχω παααρα πολυ γιατι ειδηκα στη βουλγαρια δεν εχουν γουβες, εχουν τρυπες ![]() Περα απο αυτο παντως, καποια στιγμη αυτη τη βδομαδα κανονιζω ενα καφε μεετινγ με ενα παλικαρι απο εδω να μιλησουμε για εξατμισεις και αλλα ενδιαφεροντα θεματα, οποτε θα ερθω με το χρεπι. αν θελεις ελα να το δεις μιας και που σε εκθεση αυτη τη στιγμη δεν παιζει να το βρεις... ολα τα λεφτα ειναι το υφος/απορια της γυναικας μου ![]() οταν της λεω οτι παιρνω το δικο της αντι για το δικο μου αν θελω να παω για καφε (σορρυ παιδες, αλλα η λεσχη ενω ειναι ενα πολυ ωραιο και "ζεστο" μερος μου πεφτει αρκετα αργα για τις δυνατοτητες μου και η μουρμουρα που εχω την αλλη μερα το πρωι δεν παλευεται... ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
...
Και μόλις τώρα συνειδητοποιώ, τι καθόμαστε και αναλύουμε σε αμάξι παραγωγής 2011 ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Ακριβώς αυτό. Στη θέση σου(σας) θα κοιτούσα να βρω ένα καλομεταχειρισμένο SX4 ... Από αυτά που έχω ακούσει και δει αντέχει καλά και ο κινητήρας του είναι δοκιμασμένος. Ειδικά αν βρείτε κάποιο facelift θα βγάζει και 120 αλογάκια ... Το έχει μία γειτόνισσα μου σε γκρι ανθρακί και πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το έχει πάρει και με ένα multimedia player της Kenwood και είναι και πουλ-μουρ... ![]() |
Vini έγραψε: |
Ναι Κωνσταντίνε έχεις δίκιο. Παντού το αναφέρουν ότι είναι "σκληρό".
Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει, ακόμη. Δεν κατάφερα να κάνω test drive. Πάντως και αυτό το θεωρώ ακριβό ... Υπερτιμημένο αυτοκίνητο. |
drdino έγραψε: | ||
Εγώ οδήγησα το προ facelift 1600αρι βενζίνης και μου είχε κάνει εντύπωση... Το κλασσικό πρόβλημα της προσπάθειας να έχει χαρακτηριστικά κανονικού αυτοκινήτου ένα ψηλό όχημα... ![]() |