PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - On line Ασφαλιστικές

SAKIS-LEMANS - Πεμ 10 Μάρ 2011, 22:50:17
Θέμα δημοσίευσης: On line Ασφαλιστικές
Το τελευταίο καιρό μας έχουν βομβαρδίσει με διαφημίσεις για την AnytimeOnline, πίσω από την οποία είναι η Interamerican. Μπήκα στο site τους το www.anytimeonline.gr και είδα ότι το value πακέτο τους είναι πολύ καλό.
Ξέρει κανένας τι παίζει με αυτήν την εταιρία-site, σαν πολύ καλα μου ακούγονται όλα αυτά.
SnakeMJK - Παρ 11 Μάρ 2011, 01:55:20
Θέμα δημοσίευσης: Re: On line Ασφαλιστικές
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Το τελευταίο καιρό μας έχουν βομβαρδίσει με διαφημίσεις για την AnytimeOnline, πίσω από την οποία είναι η Interamerican. Μπήκα στο site τους το www.anytimeonline.gr και είδα ότι το value πακέτο τους είναι πολύ καλό.
Ξέρει κανένας τι παίζει με αυτήν την εταιρία-site, σαν πολύ καλα μου ακούγονται όλα αυτά.

αν θες απλά κ μόνο το βασικό πακέτο είναι μια χαρά. για κάτι έξτρα, δεν θα το συνιστούσα, καθώς έχει πολλά κρυφά παραθυράκια στις επιπρόσθετες καλύψεις και δεν αναφέρουν τίποτα στο site.
δώσε βάση πως βάζοντας τον αριθμό ζημιών που είχε το αμάξι τα τελευταία 8 χρόνια ανεβαίνει αρκετά το ασφάλιστρο. αν βάλεις λάθος αριθμό, τότε θα σε πάρουν τηλ να σου πουν πόσα ατυχήματα έχεις δηλωμένα κ την κανονική τιμή της ασφάλειας.
SAKIS-LEMANS - Παρ 11 Μάρ 2011, 07:46:21
Θέμα δημοσίευσης:
βασικά είδα ότι η μικτή τους δεν αξίζει....(1000 ευρω απαλλαγη)
Αν δείτε εδώ

Uploaded with ImageShack.us
η value λέει πολλά...
MTerry - Σαβ 12 Μάρ 2011, 10:19:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μειώσεις την "Τρέχουσα Αξία" (15.000 ?)
θα σου βγάλει καλύτερη τιμή , ειδικά στην Premium!
AlienHack - Σαβ 12 Μάρ 2011, 13:19:49
Θέμα δημοσίευσης:
κοιταξτε λογικα δεν παιζει κατι περιεργο και πρεπει να ειναι μια χαρα. Της Ιντεραμερικαν ειναι , και αποσο μου ειπε η ασφαληστρια μου ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες γιατι πολυ απλα βγαλανε απο την μεση τους μεταπολητες...

για καθε ασφαλεια που κανετε με μια εταιρια (ινετραμερικαν, ιντερσαλονικα κτλ) το γραφειο που σας την κανει ή ο ασφαλιστης παιρνει καποιο ποσοστο.
Αυτο το ποσοστο βγαλανε απο την μεση και πουλανε κατευθειαν απο ιντερνετ χωρις μεσαζοντες...
206xtreme - Σαβ 12 Μάρ 2011, 14:29:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ερώτηση σχετικά με ασφαλιστικές. Μας καλύπτουν στα aftermarket προϊόντα; Πχ, φώτα ηχεία ενισχυτές, σκούπες και τα ρέστα;

Άμα μας τρακάρουν και τα πάρουμε στο χέρι εμείς έχουμε τη χασούρα;

Και αν μας καλύπτουν τι διαδικασίες πρέπει να κάνουμε;
drdino - Σαβ 12 Μάρ 2011, 15:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά είναι η anytime, έχω 3 αμάξια σε δαύτους. Πριν από μερικούς μήνες χρειάστηκε να αποζημιωθώ (χωρίς υπαιτιότητα δική μου) και όλα κύλισαν νεράκι. Το ίδιο και με αντικατάσταση τζαμιού, no fuss.
volvos - Σαβ 12 Μάρ 2011, 15:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
exei παρατηρηθει παντως σε ζορικες υποθεσεις να πουλανε ασχηημα το πελαατη

εκει πατανε ολοι οι ασφαλιστες για να κρατησουν τους πελατες τους....
z@ck! - Σαβ 12 Μάρ 2011, 16:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
206xtreme έγραψε:
Μια ερώτηση σχετικά με ασφαλιστικές. Μας καλύπτουν στα aftermarket προϊόντα; Πχ, φώτα ηχεία ενισχυτές, σκούπες και τα ρέστα;

Οσες φρορες εχω ρωτησει μου εχουν πει οχι..
Confused Crying or Very sad
206xtreme - Σαβ 12 Μάρ 2011, 16:23:26
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
206xtreme έγραψε:

Κατάλαβα... Κοινώς είμαστε καταδικασμένοι... Απορώ γιατί πληρώνουμε ασφάλειες...
thodwrhs - Τετ 23 Μάρ 2011, 13:06:01
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
206xtreme έγραψε:

εμενα π με τρακαρανε τα ειντζελ μου τα πηρανε καινουργια αλλα εδωσα αγωνα οτι θα τους παω δικαστικος.λεω δεν με ενδιαφερει το αμαξι μ αυτα φοραγε αν ο πελατης σας ειναι κουλος δεν φταιμε εμεις
Ghost Dog - Σαβ 26 Μάρ 2011, 18:24:39
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
exei παρατηρηθει παντως σε ζορικες υποθεσεις να πουλανε ασχηημα το πελαατη

εκει πατανε ολοι οι ασφαλιστες για να κρατησουν τους πελατες τους....

Δλδ?!?!? Rolling eyes Confused Sad
SAKIS-LEMANS - Σαβ 26 Μάρ 2011, 19:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
άσχετο, υπάρχουν ασφαλιστικές (πράκτορες) που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 1.6 ατμόσφαιρα 207 από rc.....το είδα και αυτό... και μάλιστα ρωτούν και τα κεντρικά....Επίσης άν δειτε στο auto τρίτη που πολλοί από αυτους συμβουλεύονται για να σε ασφαλίσουν, το rc δεν το έχει στα μεταχειρισμένα τις τιμές.
ironman02 - Κυρ 27 Μάρ 2011, 10:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
άσχετο, υπάρχουν ασφαλιστικές (πράκτορες) που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 1.6 ατμόσφαιρα 207 από rc.....το είδα και αυτό... και μάλιστα ρωτούν και τα κεντρικά....Επίσης άν δειτε στο auto τρίτη που πολλοί από αυτους συμβουλεύοντε για να σε ασφαλίσουν, το rc δεν το έχει στα μεταχειρισμένα τις τιμές.

Αυτο πρεπει να συμβαινει με διαφορα μοντελα κ οχι μονο με το 207.
Αυτοι κοιτανε την αδεια που λεει ας πουμε 1.4 και δε κοιτανε τι εκδοση ειναι το αμαξι.
Ετσι μου κανανε για το πουντο sporting που ειχα. Αυτοι κοιταγανε το απλο 1.4 που ειχε 2000 κατω στη τιμη. Δεν εγραφαν πουθενα τα χαρτια "sporting".
Pughell - Κυρ 27 Μάρ 2011, 10:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ομως το auto triti και το καθε εντυπο αυτοκινησης για μεταχειρισμενα ΔΕΝ αποτελει αντικειμενικο κριτηριο,εσεις βαλτε τους να ανατρεξουν σε καποιο web link,πχ car.gr οπου οι πιθανοτητες να υπαρχει το αυτοκινητο σας ειναι πολυ περισσοτερες. Cool
ironman02 - Δευ 27 Ιούν 2011, 22:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα είπα στον ασφαλιστή μου να μην μου ανανεώσει την ασφάλεια γιατί θα πάω στην anytime. Από 350 και κάτι στην Εθνική το εξάμηνο (όλα χωρίς μικτή) μου βγαίνει 250 και κάτι στην anytime. 100 ευρώ το εξάμηνο είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Με 350 το ασφαλίζω στην anytime για μικτή και ας είναι και 1000 ευρώ η απαλλαγή. Δε παύει να είναι μικτή. Βασίζομαι και ότι είναι η Interamerican από πίσω και δεν είναι τελειώς γτπ.

Τις εποχές που ζούμε αναγκαζόμαστε να μειώσουμε από παντού και όποιος πουλάει φθηνότερα μάλλον θα πάει και καλύτερα. Κρίμα και για τους ασφαλιστές που χάνουν το εισοδημά τους, αλλά και εμείς κάπως πρέπει να τα βγάλουμε πέρα...
nikolas206gti - Δευ 27 Ιούν 2011, 22:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου οσον αφορα τις τιμες της anytime.

Αυτη την στιγμη πληρωνω στην Interamerican 6μηνο μαζι με οδικη βοηθεια, θραυση κρυσταλλων, απασφαλιστρο, κομπλε πακετο και πληρωνω 210 €. Η anytime μου βγαζει ενα ποσο κοντα στα 320 € Crying or Very sad
ironman02 - Δευ 27 Ιούν 2011, 23:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα ρε σύ μου βγάζει 257 το 6μηνο για το μεσαίο πακέτο με 10000 αξία και ημερομηνια 1/2009. Εσένα πώς γίνεται να σου βγάζει 320? Δεν λες για μικτή έτσι?
king207cc - Δευ 27 Ιούν 2011, 23:28:00
Θέμα δημοσίευσης:
+35 ευρω για νομικη καλυψη το χρονο
ironman02 - Δευ 27 Ιούν 2011, 23:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
+35 ευρω για νομικη καλυψη το χρονο

Αυτό σε παίρνουν τηλ και στο προτείνουν? Γιατί δε το έχει σαν επιλογή πουθενά. Νομίζω πάντως ότι δε θα βάλω νομική κάλυψη. Δεν ξέρω κανέναν που να την έχει χρησιμοποιήσει και ποτέ. Κάνεις μια φιλική δήλωση και τέλος συνήθως..
king207cc - Δευ 27 Ιούν 2011, 23:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
οχι, πρεπει να στο πει στο τηλ ο τυπος οταν κανεις το συμβολαιο!

φιλική κάνεις αν συμφωνείται ? αν πεσεις σε μαλ**α και πρέπει να το κυνηγησεις? Rolling eyes
ironman02 - Δευ 27 Ιούν 2011, 23:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχουν και αυτά δε λέω.. Very happy Βέβαια από την άλλη δεν είναι και πολλά 35 ευρώ το χρόνο. Θα βγαίνει κάπου 274 το εξάμηνο. Και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά..
nikolas206gti - Τρι 28 Ιούν 2011, 01:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα με χρονολογια 2005 και αξια 7000 τοσα βγαζει Wink Δεν ξερω αν παρω τηλ μηπως μου πουν φθηνοτερα αλλα και παλι. Εσυ Γιωργο προφανως δεν θα εχεις απασφαλιστρο το οποιο ειναι κοντα στα 40 ευρω Cool
SnakeMJK - Τρι 28 Ιούν 2011, 01:35:21
Θέμα δημοσίευσης:
anytime την ψήνω κ εγώ για το δικό μου...
τελευταία φορά έδωσα 280 για εθνική, όλα μέσα εκτός από μεικτή.

anytime μου δίνει 161 την απλή, 210 την κομπλέ και 276 με μεικτή...!
160 κ τέλος Razz
plaketokofths - Παρ 02 Σεπ 2011, 14:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!

Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε?

Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί.
TopGear - Παρ 02 Σεπ 2011, 16:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!

Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε?

Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί.

Ήθελα να βάλω anytime και ήμουν στο τσακ. Το'χα αποφασίσει. Αλλά μου είπε ο ασφαλιστής μετά πάνω στην κουβέντα ότι πρώτον η anytime δεν προσφέρει νομική προστασία (νομίζω με κανά 15 ευρώ μπορείς να την προσθέσεις) και δεύτερον ότι παίζει θέμα παλαιότητας ανταλλακτικών, ότι καλύπτουν κάποια ποσά μόνο κτλ. Οπότε από κανά 210 που ήταν, μου έκανε προσφορά το full πακέτο της Interamerican (εκτός μεικτής σαφώς) με τιμή 230. Αν στο επόμενο εξάμηνο, δε μπορέσω να πετύχω ανανέωση με τέτοιους όρους ή ακριβύνουν πολύ τα ασφάλιστρα, θα πάω anytime κι ας λένε.
plaketokofths - Παρ 02 Σεπ 2011, 17:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.

Αυτο με την παλαιότητα νομιζω ισχυει σε ολες τις εταιρειες.
TopGear - Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.

Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων.

Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός.
plaketokofths - Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:37:30
Θέμα δημοσίευσης:
TopGear έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων.

Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός.

ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο.
Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo...
TopGear - Κυρ 04 Σεπ 2011, 00:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
TopGear έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο.
Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo...

Για ρώτα, αν την προσθέσεις έξτρα, πόσο πάει. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται, με κανά 15άρι ευρώ.
ironman02 - Κυρ 04 Σεπ 2011, 11:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
είχα ρωτήσει πριν κανένα μήνα όταν την έκανα κ εγώ εκεί και ήταν 30 ευρώ το χρόνο η νομική προστασία.Νομίζω δεν μπορούσες να κάνεις εξαμήνου. Μπορείς να την προσθέσεις οποία στιγμή θες. Μάλλον θα έπρεπε να την προσθέσω κ εγώ με αυτα σου διαβάζω..!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες