SAKIS-LEMANS έγραψε: |
Το τελευταίο καιρό μας έχουν βομβαρδίσει με διαφημίσεις για την AnytimeOnline, πίσω από την οποία είναι η Interamerican. Μπήκα στο site τους το www.anytimeonline.gr και είδα ότι το value πακέτο τους είναι πολύ καλό.
Ξέρει κανένας τι παίζει με αυτήν την εταιρία-site, σαν πολύ καλα μου ακούγονται όλα αυτά. |
206xtreme έγραψε: |
Μια ερώτηση σχετικά με ασφαλιστικές. Μας καλύπτουν στα aftermarket προϊόντα; Πχ, φώτα ηχεία ενισχυτές, σκούπες και τα ρέστα;
Άμα μας τρακάρουν και τα πάρουμε στο χέρι εμείς έχουμε τη χασούρα; Και αν μας καλύπτουν τι διαδικασίες πρέπει να κάνουμε; |
z@ck! έγραψε: | ||
Οσες φρορες εχω ρωτησει μου εχουν πει οχι.. ![]() ![]() |
z@ck! έγραψε: | ||
Οσες φρορες εχω ρωτησει μου εχουν πει οχι.. ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
exei παρατηρηθει παντως σε ζορικες υποθεσεις να πουλανε ασχηημα το πελαατη
εκει πατανε ολοι οι ασφαλιστες για να κρατησουν τους πελατες τους.... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
άσχετο, υπάρχουν ασφαλιστικές (πράκτορες) που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το 1.6 ατμόσφαιρα 207 από rc.....το είδα και αυτό... και μάλιστα ρωτούν και τα κεντρικά....Επίσης άν δειτε στο auto τρίτη που πολλοί από αυτους συμβουλεύοντε για να σε ασφαλίσουν, το rc δεν το έχει στα μεταχειρισμένα τις τιμές. |
king207cc έγραψε: |
+35 ευρω για νομικη καλυψη το χρονο |
plaketokofths έγραψε: |
ερχεται κι εμενα η ωρα της ασφαλιστικής, για τα ιδια που μου προσφέρει η ΕΘΝΙΚΗ που εχω εδω και χρόνια με 300€ / 6 μηνο μου τα δινει η anytime με 215€!!!!
Εχει τύχει κάποιος να την χρειαστεί? Τι γνώμη εχετε? Τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για απαλλαγές και μου απαντήσαν με σαφήνεια οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα, οπως και για την καλυψη εκτος ελλάδας που με απασχολεί. |
plaketokofths έγραψε: |
Αστική ευθύνη εχει παντως, η νομική προστασία νομιζω ειναι η παροχή δικηγόρου για οτιδηποτε εμπιπτει στην αστική ευθυνη ή γενικοτερα. Και οντως δεν βλεπω να το παρέχουν.
Αυτο με την παλαιότητα νομιζω ισχυει σε ολες τις εταιρειες. |
TopGear έγραψε: | ||
Αυτό που είπαμε και οι δύο ισχύει, έχει αστική ευθύνη, αλλά όχι νομική προστασία, δηλαδή όχι παροχή δικηγόρου. Εμένα μου είπε για παλαιότητα μόνο στην anytime και γι'αυτό το λόγο δε συμφέρει για ακριβά μοντέλα γιατί δε σε καλύπτει όσο πρέπει. Τελοσπάντων. Αν είναι πάντως, βάλε anytime, μειώνεις κατά πολύ το κόστος, ενώ στις άλλες τα πληρώνεις πολύ πιο πάνω απ'όσο πρέπει. Ο δικός μου, μου έλεγε πώς παίρνει πολλά αυτοκίνητα από τις άλλες εταιρείες καθημερινά, αλλά πρέπει να μην έχεις εμπλακεί και σε ατύχημα για να γίνεις δεκτός. |
plaketokofths έγραψε: | ||||
ατυχημα δεν εχω ουτε εγώ σαν οδηγος (δοξα τω θεω) ούτε το αμαξι. Ειναι μοντελο 7/2001 και οντως βγαίνει αρκετά οικονομικά αλλά αν δεν εχει νομική προστασία νιωθω πως φλερτάρω με τον κορυδαλλο. Δες σε αντιστοιχο το ατυχες συμβαν του abaleo... |