Παράθεση: |
τι διασταση το θες? |
ParisMcridis έγραψε: |
...Steveχ20 η 40χSteve οπου steve=30 αν κ ειναι σταθερα κ δεν επρεπε να το πω ![]() |
ParisMcridis έγραψε: | ||
Να σου πω την αληθει δε το εχω μετρησει να σου πω ακριβως αλλα Steveχ20 η 40χSteve οπου steve=30 αν κ ειναι σταθερα κ δεν επρεπε να το πω ![]() |
Παράθεση: |
Φιλε μου έχει γνήσια η Peugeot. Εγώ 25 ευρώ τα είχα πάρει με το λιοντάρι και απο κάτω γράφουν RCup. Mέσα έχει 4 αυτοκόλλητα, 2 μεγάλα (μέγεθος περίπου κόλας Α4) και 2 μικρά (1/3 κόλας Α4) που πάνε ακριβώς εκεί που θέλεις βάση των οδηγιών (εχει και οδηγίες που και πως να τα βάλεις). Τα χρώματα που βγάζει η Peugeot σε RCup είναι μαύρο και ασημένιο (RCup). Απο ποιότητα καμία σχέση με αυτά που πουλάνε στο e-bay (είχα βάλει και ξεφτήσαν!). Εκτός απο πολυ καλή κόλα έχουν και περιγραμα διάφανο ώστε να μην παθαίνουν τίποτα! Τα εχω κοντα 2 χρόνια και είναι άθικτα. Αν θές έχω τα 2 μικρά, δεν τα έχω χρησιμοποιήσει (μαύρα), αν ενδιαφέρεσαι να τα πάρεις πες μου (μπορώ να ανεβάσω και φώτο). |
RoadRunner122 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
ParisMcridis έγραψε: |
Δε ξερετε κανενα καλο μαγαζι που φτιαχνει να παω να φτιαξω?? |
Μαριάνα έγραψε: |
Κι εγώ έχω τα ίδια με του Snap5, τα είχα πάρει απ' την αντιπροσωπεία, ένα πακέτο με αυτοκόλλητα ασημί και ένα με μαύρα.
Το βραδάκι που θα πάω σπίτι θα βρω το κουτί και θα σας ποστάρω τον κωδικό. Η τιμή ήταν γύρω στα 40€/πακέτο -αν θυμάμαι καλά- και κάθε πακέτο περιλαμβάνει 4 αυτοκόλλητα (2 μικρά και 2 μεγαλύτερα). Όπως προαναφέρθηκε, η ποιότητά τους είναι άψογη. 2,5 χρόνια τα έχω στο 207 και δεν έχουν πάθει το παραμικρό. |