PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot 206cc

sir_platanight - Τρι 01 Φεβ 2011, 01:15:20
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206cc
Καλησπερα παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ(απ οτι φαινεται και στα ποστ μου)..δεν ξερω αν γραφω στον σωστο τομεα..Τεσπα,σε κανα διμηνο το πολυ θελω να παρω το συγκεκριμενο αμαξι σε μαυρο χρωμα..το οποιο θεωρω οτι του παει πολυ..εχω δει καποια στο car.gr αλλα θα ηθελα και τις δικες σας συμβουλες..χιλιομετρα κτλ..εγω ο μονος ενδοιασμος που εχω ειναι αν υπαρχει λογος να δωσω μεγαλη βαση στο σαλονι..θελω να ειναι δερμα αλλα δεν ξερω τι χρωμα...μ αρεσει πολυ το μπεζ αλλα πρεπει να λερωνει απιστευτα..επεισης και το μαυρο με το μπορντω..αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι λιγο καγκουρεικο και οτι θα το βαρεθω...και με εχουν μπερδεψει...διαθετω γυρω στις 6500€..πιστευω οτι ειναι ικανοποιητικα για 6-7 χρονων αυτοκινητο!!επεισης μολις το αγορασω θα ηθελα να βρω αυτη τη ζαντα και να του βαλω αν δεν την εχει πανω:

Σας ευχαριστω προκαταβολικα..
king207cc - Τρι 01 Φεβ 2011, 01:44:31
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε μου καλως ηρθες!
πέρνα απο δω μια βόλτα πρώτα Wink
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewforum.php?f=16

τώρα το χρώμα είναι τελείως υποκειμενικό, το θεμα ειναι να αρεσει σ εσενα που θα το οδηγείς! Wink
επισης τη ζαντα δεν είναι δυσκολο να τη βρεις.
nikos 206cc - Τρι 01 Φεβ 2011, 02:21:29
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο καλωσορισες Smile
Οσον αφορα το αμαξι,μην σκας αν δεν βρεις με δερμα η χωρις ...μπορεις πολυ απλα να βαλεις καλης ποιοτητας δερματινη που με σωστη περιποιηση θα ειναι πολυ ομορφη και εννοειται στο χρωμα που θες.
Τωρα αν σκεφτεσαι μαυρο cc γνωμη μου το κοκκινο με μαυρο δερμα που εβγαινε απο εργοστασιο ειναι μουρλια..και επισης δεν βρωμιζει...
Οσο για τη ζαντα παλι πιστευω οτι μπορεις να βαλεις κατι πολυ πιο ωραιο με παραπλησια χρηματα που θα το κανει να ξεχωριζει,γιατι , ε , πως να το κανουμε το εργοστασιακο ειναι πολυφορεμενο Wink
Μετα απο 6 χρονια συμβιωσης με το αμαξι κατεληξα οτι τελικα ο συνδιασμος μαυρο χρωμα αυτοκινητου με κοκκινα δερματα ειναι οτι πιο ομορφο για cc..αν επαιρνα τωρα μαυρο θα το επαιρνα Wink
nikos 206cc - Τρι 01 Φεβ 2011, 02:23:47
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης στα λεφτα που διαθετεις με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις cc σε αριστη κατασταση και με λιγα χιλιομετρα στην πλατη του Wink
sir_platanight - Τρι 01 Φεβ 2011, 13:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας..ενας γνωστος μου που ξερει απο αυτοκινητα μου ειπε οτι στην photo το μαυρο μπορντω δεν δειχνει οσο απο κοντα..και οτι ειναι καλυτερο γιατι το εχει δει...και στην τελικη αμα το βαρεθω τοσο πολυ θα το αλλαξω..οσο για την ζαντα θα ηθελα απλα να του βαλω μια ωραια 16αρα..και απ οσες εχω δει μονο αυτη μου αρεσει..μ αρεσει παρα πολυ και η 17αρα του 207cc..αλλα πιστευω οτι θα το σκοτωσει!!οποτε την αφηνουμε!!

P.S:εχει αρχισει και μου αρεσει και το roland garros στην photo που εχω βαλει!! Very happy [/img]
nikos 206cc - Τρι 01 Φεβ 2011, 14:07:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε τον φιλο σου που ξερει απο αυτοκινητα και πανε δες απο κοντα μερικα .Μονο ετσι θα εχεις αποψη,εξαλλου εσυ θα το παρεις οχι ο φιλος σου Wink
sir_platanight - Τρι 01 Φεβ 2011, 15:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
εχεις δικιο!!για την ζαντα δεν μου ειπες?ειναι υπερβολικη η 17αρα του 207?απο ιδιωτη ειναι καλυτερα να το παρω?
MEMsound - Τρι 01 Φεβ 2011, 15:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι λιγο τυχη το απο που θα το παρεις
απο παντου μπορει να γινει στραβη
θεωρητικα απο ιδιωτη ειναι κλητερα

δες πρωτα μερικα που να σου αρεσουν
και σιγα-σιγα θα καταληξεις

17αρα μπορεις να βαλεις
θα το "κοψεις" λιογ αλλα αν δεν σε νοιαζει δεν εχει προβλημα
εχει συζητηθει το θεμα περι ζαντων πολλες φορες σε αλλα τοπικ
βλ στα ελαστικα
nikos 206cc - Τρι 01 Φεβ 2011, 15:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
Η 17αρα στο cc θα το πεθανει το αμαξι Sad
Σκεψου οτι απο εργοστασιο δινουν 15αρια και για το rolland garros 16αρια..
Πιστευω οτι η μεση λυση και η καλυτερη κατ εμε ειναι 16.
Απο ιδιωτη θα γλιτωσεις σιγουρα ενα 500αρι μπορει και χιλιαρικο...ετσι κι αλλιως πριν το παρεις θα το κανεις ελεγχο στον μαστορα σου.. Wink
Tsairon - Τετ 02 Φεβ 2011, 22:09:13
Θέμα δημοσίευσης: re
φιλε μου εγω πριν περιπου 3 μηνες πηρα το ιδιο αμαξι.(ειναι και στη φωτο πιο κατω).Συμβουλη μου ειναι οσον αφορα το χρωμα να βρεις ενα σαν το δικο μου.Το μαυρο χρωμα θα σου τη σπαει γιατι θα το πλενεις σημερα και αυριο θα φαινεται η σκονη πανω...πικρα..ενω με το ασημι και γενικα με πιο ανοιχτα χρωματα, δε φαινεται τοσο.ειναι μεγαλη η διαφορα.παρατηρησε το και θα καταλαβεις.ασε που το καλοκαιρι θα ζεσταινετε πολυ περισσοτερο το μαυρο και θα σκας μεσα..
Τωρα οσον αφορα το δερμα ειναι θεμα ανθρωπου και γουστου.Αν σου αρεσει να καθεσαι εσυ κ οποιος αλλος μπαινει,σε δερμα και να δειχνει κιολας πιο κυριλε,να ξερεις οτι το δερμα θελει φροντιδα.πρεπει να παρεις αλοιφη να το περνας καθε 2 μηνες καλα,να προσεχεις τι φορας εσυ κ οσοι μπαινουν(να μην υπαρχουν φερμουαρ κτλ στις κωλοτσεπες κτλ) και γενικα να το φροντιζεις πολυ γιατι αν ανοιξει μετα θα θελεις κανα 1.5 χιλιαρικο τουλαχιστον για να βαλεις αλλα.Τα χρωματα του δερματος που πιστευω οτι δεν θα βαρεθεις ποτε ειναι το μαυρο και το καμηλο(roland garros).
Τελος, τα χλμ δεν πρεπει να ειναι πανω απο 130000(αν το θες να σου βγαλει μια 7ετια ανετα) και οχι κατω απο 70000 γιατι αν σου πει κανενας οτι εχει με 50000 του 2003-2005 τοτε απλα θα τα εχει γυρισει.παντως μεγαλο ρολο παιζει η χρηση του προηγουμενου.Αν ο αλλος το προσεχε το αμαξι φαινεται εκτος της μηχανης κ εσωτερικα.Για παραδειγμα αν δεις τπτ σκισμενα δερματα,λεκεδες απο καφε κ απο τπτ αλλο,γρατσουνιες στις πορτες(οπως τις ανοιγε) κτλ, να ξερεις οτι καπως ετσι ειναι κ η μηχανη.Το ιδιο ισχυει και αντιστροφα.
Τα παιδια εδω μεσα με ειχαν βοηθεισει πολυ και τους ευχαριστω ολους!!!! Very happy Very happy
Ελπιζω να σε βοηθησα και γω με τη σειρα μου.Αν εχεις αποριες ρωτα ελευθερα!!
Υ.Γ.:Με τα 6500 που εχεις μπορεις να παρεις κ roland garros του 2004.Μη μασησεις στην αρχη αν ακους τρελες τιμες..Ειδικα αν τα εχεις κ ''ζεστα'' οπως τα ειχα εγω....οτι λενε μειον 600-1000 χαλαρα.Μη σου πω κ παραπανω!
nikos 206cc - Τετ 02 Φεβ 2011, 22:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Θα διαφωνησω σε μερικα σημεια Very happy

1)Δερματινο σαλονι απο κανενα μαντρα το παιρνεις 300 αντε 400 ολοκληρο...1.5 χιλιαρικο δεν υπαρχει σαν τιμη..
2)Υπαρχουν και μοντελα με πολυ λιγα χλμ στην πλατη τους γιατι απλα οταν βγηκε το cc ηταν για πολλους(και ιδιως πολλες)αμαξι για καφεδακια την Κυριακη.
3)Κανενας που πουλαει αμαξι δεν θα στο δειξει με καφεδες στα καθισματα Wink Ελεος Razz
4)Μπορει ενα αμαξι με 70.000 χλμ να ειναι πολυ πιο ταλαιπωρημενο μηχανικα απ'οτι ενα με 120.000...Θεμα συντηρησης ειναι απλα...αυτο θα στο πει ο μηχανικος σου
5)Ε αν ειναι να διαλεξω χρωμα με το σκεπτικο οτι θα καιει περισσοτερο το καλοκαιρι , νταξει!!!!!! Laughing

Υ.Γ:Ασημι εχω παρ'ολαυτα
Tsairon - Τετ 02 Φεβ 2011, 22:53:51
το δικο σου το πουλας;
nikos 206cc - Τετ 02 Φεβ 2011, 23:22:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: re
Tsairon έγραψε:
το δικο σου το πουλας;

Shocked Shocked Shocked

Οχι Confused

Γιατι ρωτας? Rolling eyes
Tsairon - Τετ 02 Φεβ 2011, 23:53:14
μηπως το εδινες εσυ στο παιδι!! Wink
τεσπα βασικα ειναι ολα αυτα.ειναι τι αρεσει στον καθενα.
Οσο για τις επισυμανσεις σου πιο πριν,απλα,γνωμη σου.τπτ αλλο.τωρα ποιο ειναι ταλαιπωρημενο κ πιο οχι,καποια πραγματα ουτε ο μηχανικος δεν μπορει να τα δει.ο μηχανικος μπορει να δει οτι φαινεται απο κατω.αν ο προκατοχος εχει το δισκο πλατο στα ορια η τον ιμαντα στα ορια κτλ δεν μπορει να στα πει.
Εννοειται οτι δεν αγοραζεις χωρις να το πας στο μηχανικο σου,αλλα παντα το μεταχειρισμενο ειναι κ λιγο λοττο.Τι θα σου βγει.
Κ ναι καποιοι ανθρωποι εκτος απο την καυλα τους σκεφτονται κ ωριμα.Διαλεγουν καποια πραγματα συμφωνα με τα θελω τους αλλα κοιτανε να κανουν κ την ποιο πρακτικη επιλογη.Το οτι θα πλυνεις πχ το αμαξι σου χ φορες παραπανω αν παρεις μαυρο,ειναι λεφτα.εσυ μπορει να μην τα εχεις αναγκη αλλα δεν ειναι ολοι ετσι.εγω προτεινα κατι συμφωνα κ με τις τσεπες του μεσου Ελληνα που αγοραζει μεταχειρισμενο.
Τελος,δες τις γρατσουνιες πως φαινονται στο δικο σου φιλε μου και κοιτα κ ενα μαυρο.Και γω μαυρο ηθελα αλλα τελικα,αν γυρναγα τον χρονο πισω,παλι ασημι θα το επαιρνα.Wink
nikos 206cc - Πεμ 03 Φεβ 2011, 00:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οκ.Αν πιστευεις οτι αυτα που γραφω στο 1,2,3,5 ειναι γνωμη μου,οκ.
Αν ειναι γνωμη μου οτι θα παω να δωσω 1,5 χιλιαρικο για καθισματα οκ.

Φιλικα
Tsairon - Παρ 04 Φεβ 2011, 15:49:57
μπορεις να μου δωσεις στοιχεια απο καποιον στην Θεσσαλονικη που να σου βαζει γνησιο δερματινο σαλονι στο peugeot με 300-400 ευρω;Για να το ξερω σε περιπτωση που θελησω στο μελλον να το αλλαξω.. Thumbs Up
AlienHack - Παρ 04 Φεβ 2011, 16:00:40
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Θα διαφωνησω σε μερικα σημεια Very happy

1)Δερματινο σαλονι απο κανενα μαντρα το παιρνεις 300 αντε 400 ολοκληρο...1.5 χιλιαρικο δεν υπαρχει σαν τιμη..
2)Υπαρχουν και μοντελα με πολυ λιγα χλμ στην πλατη τους γιατι απλα οταν βγηκε το cc ηταν για πολλους(και ιδιως πολλες)αμαξι για καφεδακια την Κυριακη.
3)Κανενας που πουλαει αμαξι δεν θα στο δειξει με καφεδες στα καθισματα Wink Ελεος Razz
4)Μπορει ενα αμαξι με 70.000 χλμ να ειναι πολυ πιο ταλαιπωρημενο μηχανικα απ'οτι ενα με 120.000...Θεμα συντηρησης ειναι απλα...αυτο θα στο πει ο μηχανικος σου
5)Ε αν ειναι να διαλεξω χρωμα με το σκεπτικο οτι θα καιει περισσοτερο το καλοκαιρι , νταξει!!!!!! Laughing

Υ.Γ:Ασημι εχω παρ'ολαυτα

+1000 σε ολα!

Tsairon για το δερμα που λεει ο νικος, δεν εννοει να παρεις καινουριο σαλονι σεαμαξι 7ετιας τι ν ατο κανεις? θα πας να παρεις απο ενα τρακαρισμενο 206cc Και θα το βρεις με 300-400 ευρό ολοκληρο! το ειχα ψαξει γιαυτο..

Απο κει και περα με 200 ευρω βαζεις μια χαρα δερματινη σε οτιο χρωμα τραβαει η καρδια σου!
nikos 206cc - Παρ 04 Φεβ 2011, 16:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αν ψαξεις θα βρεις Wink
Ειχαμε βρει πριν κανα μηνα απο rolland garros 300 συζητησιμη μπρος πισω Wink
AlienHack - Παρ 04 Φεβ 2011, 16:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Αν ψαξεις θα βρεις Wink
Ειχαμε βρει πριν κανα μηνα απο rolland garros 300 συζητησιμη μπρος πισω Wink

και τα πλαστικα στις πορτες με το δερμα ... Wink

οσο για το χρωμα... στα μαυρο φενεται η σκονη στο ασπρο φενεται η βρομια-λασπες... στο ασημενιο φαινοντε και τα 2 αλλα πολυ λιγοτερο...

ΑΛλα αυτο δεν ειναι κατεμε λογος να μην παρεις το μαυρο που ειναι γκαβλιαρικο χρωμα στο 206cc...
sir_platanight - Σαβ 12 Φεβ 2011, 17:16:39
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια νομιζω πως εχω καταληξει να παω να παρω το κυππαρισι ROLAND GARROS..τι λετε?νομιζω οτι εχει τον πιο πληρη εξοπλισμο και ειναι και ομορφο...και ειδικα εδω στην Τριπολη που μενω δεν υπαρχει κανενα!!!
Pughell - Σαβ 12 Φεβ 2011, 18:49:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα ειναι...
Και να μην μπλεξεις με δερματα,δερματινες και λοιπες μλκιες...

Με 6 χιλιαρικα παιρνεις καλο Rolland Garros,απλα φροντισε να ειναι οσο πιο μαμα γινεται,ιδιαιτερα απο αναρτηση. Wink
sir_platanight - Κυρ 13 Φεβ 2011, 20:31:21
Θέμα δημοσίευσης:
καλα εννοειται οτι θα κοιταξω να ειναι μαμα!!!ειμαι πολυ κατα του φτιαγμενου...υπαρχει καποιος που να πουλαει απο εδω μεσα?η να εχει υποψην του!!?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες