p206Mike έγραψε: |
-Τα πιτσιλιστήρια που δεν τρυπάμε το καπό για να τα βάλουμε αλλά τα κρύβουμε επιμελώς .... ![]() |
ε, η toyota τα βαλε.... |
όμορφο και απ ότι δείχνει επιτέλους ανακαλύψανε στη Γαλλία
-Τα πιτσιλιστήρια που δεν τρυπάμε το καπό για να τα βάλουμε αλλά τα κρύβουμε επιμελώς .... ![]() |
Παράθεση: |
-Τις πενταμπούλωνες ζάντες..... |
Παράθεση: |
-Τα εργοστασιακά φώτα xenon με τα υποχρεωτικά για την ευρωπαϊκή ένωση πλυστικά |
Driver ///M έγραψε: |
Δεν ξέρω από κοντά πως είναι, αλλά από τις φώτο δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε μπροστά (όπως και γενικά οι νέες μούρες που λανσάρει η peugeot), ούτε πίσω που μου θυμίζει λιγάκι κινεζοκορεάτικο.
Από το πλάι φαίνεται πιο όμορφο. Τολμώ να πω πως το 407, παρά τα χρόνια του, μου αρέσει περισσότερο και μου φαίνεται πιο κομψό. Δε νομίζω πως μπορεί το 508 να ανταγωνιστεί πχ το Insignia που έχει αρκετά πιο σπορ γραμμές και πολύ λογική τιμή. Βέβαια, σε τιμή είναι λογικό να είναι πιο ακριβό αφού γενικά φαίνεται να είναι μια κατηγορία πάνω από άποψη μεγέθους-πολυτέλειας, αλλά αυτό μπορεί να το κάνει να πλησιάζει επικίνδυνα premiom μοντέλα (Merc, bmw, audi κλπ)κάτι που και πάλι θα το φέρει σε μειονεκτική θέση. |
volvos έγραψε: | ||
το ινσιγκνια παλιωσε πια και ειναι ευκαιρια να τσιμπησει τις πωλησεις του αν ειναι σοβαροι και το κρατησουν σα τιμη χαμηλα τα πριμιουμ μια χαρα τα εχει πετσοκοψει το βολβο που γαμαει και δερνει (το οδηγησα και επαθα πλακα) δυσκολα θα το συναγωνιστει το πεζο |
Ghost Dog έγραψε: |
Προτιμω το c5..... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Προτιμω το c5..... ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Ξέρω ένα καλό μαγαζί με οπτικά στο Χαλάνδρι για την περίπτωσή σου....!!! ![]() |