stavros έγραψε: |
συφωνώ κι εγώ παιδιά. Χαλαρές βραδυνές βολτες με paco de lucia και το focus μου να κυλά στους δρόμους της πόλης.. |
Nikel έγραψε: | ||
File stavro di meola kai 206 CC. Anikitos sindiasmos ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||||
ε,βάλτε και τον κακομοίρη τον γιαννάκη τον Mclaughlin.Δεξί ηχείο μεολα,αριστερο πάκο,κέντρο ο γιαννάκης. Να !να !πάμε για cd 206 club..... ![]() |
DIMIP έγραψε: |
τι λετε ρε σεις;
γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα; ελα....δε θελω αηδιες πως ειμαι χαζος!!!! αλλα ας μου εξηγησει καποιος |
pduke έγραψε: |
Να !να !πάμε για cd 206 club..... ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Που'σαι Πανο, την κοβω την δουλεια να βγαζουμε CD 206 club Chill-Out Music και να γινετε χρυσο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Τα συνθηματικα ονοματα που προαναφερθηκαν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Μήπως να κάναμε ένα θέμα σχετικά με προτάσεις για "206 Club Ultimate Collection"; Και έτσι να βγάλουμε συλλολές για dance,ambient-chill out,rock,ballads,subwoofer smashers,κλπ. Ακόμη προτότυπο θα ήταν μια συνεργασία με τον σύλλογο Tantra Ελλάδας να εκδίδαμε ένα βιβλίο σχετικά με όλες τις δυνατές στάσεις (όχι λεωφορείου!) μέσα στο 206 χωρίς να μας πιάνουν κράμπες, το οποίο μάλιστα μπορεί να διδάσκεται παράλληλα με τον ΚΟΚ στις σχολές οδηγών,και να γίνονται ακόμα και πρακτικές εξετάσεις, αφού πρώτα εμείς σαν σύλλογος το προτείνουμε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών προς ψήφιση στη Βουλή.
Περιμένω προτάσεις. |
Slash έγραψε: |
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ![]() ![]() ![]() ![]() |