Jongou έγραψε: |
Επειδή ψιλομπερδεύτικα λιγο θα ήθελα να σας ρωτήσω με βάζει την τελική απόφαση που έχετε βγάλει μεσα από πολλές συζητήσεις, Ποια λύση είναι καλύτερη για το 206 1,4 για αλλαγή χταποδιού; Αν γνωριζετε τιμές παρακαλω πείτε μου!! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Αλλάζεις κινητήρα. Θα σου βγει πολύ φθηνότερα. Αυτή είναι η λύση. Όλα τα υπόλοιπα είναι χαμένο χρήμα-χρόνος.
Ένα χταπόδι μάρκας, εκκεντροφόροι, ελεύθερη εισαγωγή, ελεύθερος καταλύτης και αλλαγή εξάτμισης, πρόγραμμα οπωσδήποτε, θα σου δώσουν μερικά αλογάκια, αλλά εδώ ούτε η ίδια η Peugeot δεν έχει ασχοληθεί με τον 14άρη, εσύ γιατί να ασχοληθείς. Απογοητευτικό ακούγεται αλλά γιατί να κάνεις ότι κάναν κι άλλοι και κατέληξαν στο τελικό συμπέρασμα που πρωτοανέφερα; Για ρώτα και τον Πολίτη που πέρασε από αυτό το στάδιο και έριξε ένα σωρό λεφτά ψάχνοντας... |
pughell έγραψε: |
Τα ιδια χρηματα θα σου κοστισει να φτιαξεις αυτον στα 90-95 αλογα. ![]() Γενικα ενα καλο χταποδι ειναι περιπου στα 500 ευρω.Βαλε και το μεσαιο αλλα 200(αν θυμαμαι καλα το μοτερ με τον καταλυτη στην εξαγωγη δεν εχει μεσαιο),βαλε και ενα επωνυμο τελικο αλλα 300,βαλε και τον καταλυτη αλλα 400,βαλε και τον εκκεντροφορο με το πλανισμα και τα εργατικα αλλα 700,βαλε και αλλα 350 ενα προγραμμα και αλλα 100 για φιλτρο...Πολλα δεν ειναι;Για αυτο σου λεμε,αλλαξε ενα μοτερ...Δεν ειναι νομιμο και χρειαζεται να το δηλωσεις αλλα δυστυχως τα γκαζια πληρωνονται... Φαντασου οτι εγω προγραμματιζω για τα επομενα 6 χρονια να σκαω 400 ευρωπουλα για να ειμαι νομιμος και να κανω τα γουστα μου. ![]() ![]() |
bebis206vts έγραψε: |
![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Επίσης δεν πιστεύω ότι αν κάποιος κάνει κάτι στο αμάξι του και θέλει να το δοκιμάσει, πρέπει να τα στήσει με ένα άλλο από στάση!! Καλύτερα θα ήταν από ρολαριστές 2ες, εκεί μετράς περισσότερο το αμάξι και ο οδηγός έχει μικρότερη ανάμοιξη!!! |
Pughell έγραψε: |
Εμενα απο τοτε που εβαλα προγραμμα μετα το πρωτο 10λεπτο λειτουργιας αναβει και δεν ξανασβυνει...Αυτο οφειλεται στο οτι ο εγκεφαλος διαβαζει πολυ πλουσιο μιγμα αλλα δεν εχει καμια διαφορα στην λειτουργια,απλως αναβει. ![]() |
Pughell έγραψε: |
Κανενας εξατμισας δεν πετυχαινει ακριβως το μηκως των αυλων οπως και τις σωστες κολλησεις...Επισης κανενα χειροποιητο χταποδι δεν εχει την αντοχη που πρεπει και ραγιζει. ![]() |