COOL ALEXIS έγραψε: |
Γνώμη μου είναι να μην πας πουθενά αλλού εκτός από Πράγα. Γύρισε την απόλαυσε την και μην κάνεις μισές δουλειές (όσο αυτό είναι δυνατόν). Οι μεγάλες πόλεις χρειάζονται αρκετές μέρες και αν επεκταθείς θα κουραστείς υπερβολικά και θα σου μείνουν και πολλές εκκρεμότητες. |
MTerry έγραψε: | ||
+1 Το πολύ πολύ να πας μέχρι Κάρλοβι Βάρι αυθημερόν. |
rallaki-1 έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλους!! Με αφορμή το ταξίδι του Salex στο Εδιμβούργο αποφάσισα και εγω να κάνω ένα ταξιδάκι τα Χριστούγεννα. Ετσι λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισα με την κοπέλα μου για Πράγα!! Δυστυχώς δεν θα πάω με το αυτοκίνητο αλλά με το αεροπλάνο..
Εχει παέι κανένας να μου πεί εντυπώσεις ?? Εψαχνα στο internet και είδα πως μπορώ να πάω από εκεί σε 4,5 ώρες με το τραίνο στο Βερολίνο ή στην Βιέννη! Αξίζει?? Επειδή όμως έχω κλείσει ξενοδοχείο αν είναι να κάνω κάτι τότε για αυθημερόν με κόβω.. |
Lefter1s RC έγραψε: |
Πολυ κρυο στην πραγα. Μην πας με φουτερακια! |
gulik έγραψε: | ||
Αναλόγως πάντα την εποχή που θα πας. Έχει τύχει Μάρτιο να κυκλοφορώ και με κοντομάνικο. |
volvos έγραψε: |
Συμφωνα με γυναικα που εχει παει σχεδον σε ολη την ευρωπη λογω δουλεια αλλου λιγο αλλου πολυ
το μιλανο αν το ζησεις καλα ειναι μια απο τις καλυτερες πολεις απο θεμα ποιοτητας ζωης στην ευρωπη. απλα σα τουριστας εχει λιγα πραγματα να δεις |