PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Aισθητήρας λαδιού

aris ioannina - Πεμ 28 Αύγ 2003, 16:42:27
Θέμα δημοσίευσης: Aισθητήρας λαδιού
ταν αναβω τη μηχανη κανονικα πρεπει να δειχνει την πληρωση λαδιου αλλαααα...γιοκ. το εχει κανενας αλλος αυτο
nikq - Παρ 29 Αύγ 2003, 10:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν γυρνάς το κλειδί έχει 3 σκάλες . γυρισετο μέχρι την δεύτερη. Λογικά θα σου ανάψουν όλα τα λαμπάκια, όλοι οι δείκτες θα μπουν σε λειτουργία.... (βενζίνης , θερμοκρασία μηχανής ) όπως και του λαδιού. Θα δεις να ανεβαίνει μέχρι επάνω ο δείκτης(εάν λειτουργεί σωστά) για λίγα δευτερόλεπτα ,μετά πέφτει και δείχνει την θεοκρασία του λαδιού. Εάν δεν κουνηθεί τότε έχει βλάβη ο αισθητήρας ή δεν έχεις καθόλου λάδια, πράγμα απίστευτο....
Φώτης - Παρ 29 Αύγ 2003, 18:06:31
Θέμα δημοσίευσης: Ενδειξη λαδιων
ΡΕ παλικαρια, αυτη η ενδειξη με τα λάδια στο καντραν γιατι δείνει οτι θελει;;;;;;;;;;;;; Στα 1200 χιλιομετρα εδειχνε οτι δεν εχει λαδια και παω συνεργειο και μου λεεί ο απστευτος οτι οπως λενε και τ α εγχειριδια μην εμπιστευεσαι τις ενδειξεις!!!!!!!!!!!!!! Ακου επισημη απαντηση της Peugeot!!!!!!!!! Τα εχω παξει με αυτη την υποθεση. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Petros - Δευ 01 Σεπ 2003, 10:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εμένα τα "έπαιξε" η ένδειξη λαδιού στα 1500 χιλιόμετρα... αλλά αφαύ βεβαιώθηκα ότι τίποτε σοβαρό δε συνέβαινε το αφήνω για το πρώτο σέρβις. Εκεί θα μου αλλάξουν τον αισθητήρα μέσα στην εγγύηση, θέλουν δε θέλουν Wink
gavanas - Πεμ 11 Σεπ 2003, 17:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
650 χιλιόμετρα στο κοντέρ και προχτές το βράδυ αναβόσβηνε οτι και καλά δεν έχει λάδια. Μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία πως δεν είναι αξιόπιστο, αλλά δεν περίμενα στην πρώτη βδομάδα να βγάζει λάθη...

Το γεγονός, εκτός του οτι ξενέρωσα, είναι ότι το επόμενο πρωί ήταν όλα μέλι γάλα. Σταθερές ενδείξεις σε ανηφόρες κατηφόρες κτλ. Το εμπιστεύεσαι όμως;

Φαίνεται πως μόνο 1600άρια έχουμε γράψει για το πρόβλημα.(εκτός αν έχει συζητηθεί και παλιότερα) Μπορεί και να έτυχε. Γενικά δεν είναι και το δυνατό του σημείο τα ηλεκτρικά...

Σωστός ο Petros.
deppy - Σαβ 13 Σεπ 2003, 20:49:05
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο προβλημα έχω και εγώ. Πριν από 3 ημέρες πήγα να το βάλω μπρος και αναβόσβηνε η ένδειξη λαδιου με τα 6 τετράγωνα, κανοντας ομως αλλη μια προσπάθεια μετά απο 2 ώρες η ένδειξη λαδιού ήταν στο 5. Προχθές καθώς το ξεκίνησα μου έδειξε 6 παυλες να αναβοσβήνουν. Εν τω μεταξυ έλεγξα τα λάδια και δειχνουν να ειναι ενταξει. Και όλα αυτά σε ενα καινουριο αυτοκίνητο που έχει κάνει μόνο 720 χιλιόμετρα. Επικοινώνησα με το service της κεντρικής αντιπροσωπείας και μου είπαν οτι απο τη στιγμη που δεν υπάρχει προβλημα με τα λαδια, μαλλον έχει προβλημα το λογισμικό!!! Με την ευκαιρια γνωριζετε καποιο καλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο? Εχω ακουσει γενικώς διαφορα (και μου εχουν συμβει διαφορα) και σε περιπτωση που αποφασισω να κανω κατι με το προβλημα της ενδειξης λαδιων, δεν θελω να παω σε οποιδηποτε συνεργειο.
overgr - Σαβ 13 Σεπ 2003, 21:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ίδια μου κάνει και εμένα.

Η απάντηση της αντιπροσωπείας είναι ότι είναι βλάμμενο γενικά το συστηματάκι, και δεν υπάρχει γιατρια... Μάλλον βαριούνται να το αλλάξουν
Anonymous - Παρ 03 Οκτ 2003, 01:44:49
Θέμα δημοσίευσης:
Mπαίνω και εγώ στο club του <<τρελού δείκτη>> Evil Evil
Τη μία έδειχνε παύλες την άλλη γεμάτο και σήμερα γεμάτο και αναβόσβηνε Shocked Shocked Shocked Ευτυχώς υπάρχει και ο παραδοσιακός τρόπος Wink και επανέερχεται η κανονική λειτουργία στην καρδιά .ΟΥΦ
kfilis - Παρ 03 Οκτ 2003, 06:35:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Δείχνει ότι θέλει όποτε θέλει. Στην αρχή και γω ανησύχησα, αλλά μετά και τον οπτικό έλεγχο ηρέμισα.
nemo - Παρ 03 Οκτ 2003, 11:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν ακούστε όλοι από έναν πρώην παθόντα... Στους τρείς μήνες το κάρο άρχισε να βγάζει τα προβλήματα που αναφέρεται όλοι στην ένδειξη στάθμης λαδιού... Μια τις 6 παύλες να αναβοσβήνουν, μια 6 βούλες να αναβοσβήνουν, που σημαίνει ότι έχει παραπάνω λάδι απ' το κανονικό, μια οτι δεν έχει καθόλου λάδι... Η lion είχε πει ότι φταίει το πρόγραμμα... Το πήγα περάσαν νέο προγραμμα αλλά μετά δύο μέρες τα ίδια... Τους το ξαναπάω και μου λένε ότι φταίει ο συναγερμός που δεν είναι πεζο!!! Σιγά μην έφταιγε και η κοσμική ακτινοβολία!!! Το πάω εκεί που το αγόρασα... Μου λένε φταίει το πρόγραμμα... Τους λέω αστα τα πανε κι άλλοι αυτά... Αλλή λύση πείτε μου... Μου λένε ότι φταίνε οι φλασσοδιακόπτες γιατί μέσα σε αυτούς είναι το κύκλωμα που ελέγχει τον αισθητήρα... Δεν το πίστεψα να πώ την αλήθεια αλλά τους άφησα να το αλλάξουν... Φυσικά τα ίδια και μάλιστα χειρότερα, γιατί ο νέος φλασοδιακόπτης ήταν ελλατωματικός και όποτε το τιμόνι επαναφερόταν στην ευθεία μετά από δεξιά στροφή, έβγαζε αριστερό φλας μόνο του... Artificial Intelligence!!! Το ξαναπάω και αρχίζω τα μπινελίκια... Ξαναλλάζουν τους φλασοδιακόπτες και μου λένε ότι το αμάξι θα μείνει μέσα να αλλάξουν αισθητήρα λαδιού τελικά... Το αφήνω... Το πέρνω την επόμενη με καινούργιο αισθητήρα... Την άλλη μέρα βλέπω διαρροή λαδιού από κάτω.... Βαστάτε τούρκοι τα άρματα!!! Τους ρίχνω μερικά τηλεφωνικά μπινελίκια ακόμα, και πάω να τους πω τα υπόλοιπα από κοντά... Όπως απόδείχτηκε το τζιμάνι ο μηχανικός δεν είχε τοποθετήσει σωστά την τσιμούχα του καπακιού στο οποίο βιδώνει ο αισθητήρας λαδιού... Ξανά λύσιμο, ξανά μέσα το αυτοκίνητο... Μέτά από όλα αυτά ο αισθητήρας λαδιού δουλεύει περίφημα... Αλλά εγώ είμουν στα πρόθυρα να πάω φυλακή, αφού σε λίγο θα έστελνα μερικούς λίγο κάτω από την επιφάνεια της γης... Αυτά παιδιά... Εύχομαι εσείς να μην τραβήξετε τίποτα από αυτά...
Anonymous - Τετ 08 Οκτ 2003, 08:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
Oχι φονικά nemo είναι ζωντόβολα αλλά όχι να τους κάνεις και λίπασμα ....
Anonymous - Τετ 08 Οκτ 2003, 08:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
...
Pascal - Τετ 08 Οκτ 2003, 17:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβως το ιδιο προβλημα.
το 206 το εχω γυρω στους 9 μηνες και πριν καμια βδομαδα αναβοσβηνε ο δεικτης λαδιου και εβγαζε τις 6 παυλες.μετα απο ενα δυωρο σταματησε.
Το πηγα στην αντιπρωσοπια και μου ειπαν οτι θελει αναβαθμησει το λογισμικο, ειδαν οτι ειχα mp3 και ειπαν οτι αυτο φταει.
Ακομα δεν το εχω κανει.
Μεσα στην βδομαδα θα το κανω αναβαθμιση και θα σας πω τι εγινε.
Μπορει να πεσει και 2gunfire αν το ξαναβγαλει
nikq - Τετ 08 Οκτ 2003, 20:02:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία μια είναι η λύση σε όσους το έχουν! Να κάνουν αναβάθμιση του λογισμικού.
Εάν θέλετε πηγαίνετε στην σελίδα http://206gti.net/faq/ και βρέστε τον τίτλο Electrical Trouble Shooting......
Anonymous - Παρ 10 Οκτ 2003, 08:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Παιδία μια είναι η λύση σε όσους το έχουν! Να κάνουν αναβάθμιση του λογισμικού.
Εάν θέλετε πηγαίνετε στην σελίδα http://206gti.net/faq/ και βρέστε τον τίτλο Electrical Trouble Shooting......

Σωστός Thumb right
ελπίζω να πετύχαίνει .................
johnfromhaidari - Τετ 12 Νοέ 2003, 21:51:06
Θέμα δημοσίευσης: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 1500 ΧΛΜ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ(!!!!!!!@@@@@) Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΠΝΙΓΕΤΑΙ"ΗΜΑΡΤΟΝ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ 1 ΚΟΥΤΑΚΙ!!Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΔΙΟΥ?
Miltellas - Πεμ 13 Νοέ 2003, 07:16:16
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
johnfromhaidari έγραψε:
...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΔΙΟΥ?

Αυτό το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί και με αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου. Εύχομαι να ισχύει και για το δικό σου. Ρώτα στην αντιπροσωπεία.
Araneida - Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά φταίει ο αισθητήρας λαδιού. παρουσιάστικε και σε μένα το πρόβλημα και μετά από πολύ...."σκέψιμο" στο συνεργείο βρήκαν οτι εφταιγε ο αισθητήρας. Τώρα όλα είναι ΟΚ.
johnfromhaidari - Σαβ 13 Δεκ 2003, 18:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΥΘΗΚΕ.ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....(ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ 2000 ΧΛΜ!!!)
Plasmer - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλο ένα θέμα στο οποίο
η στάση το συνεργείων ήταν κλασσική.

Στην αρχή βαριόταν να ασχοληθούν και λέγαν
ότι γενικά το σύστημα ειναι για τα πανηγύρια!!!

Μετά τους την πέσαμε όλοι μαζί διαβάζοντας ότι σε κάποιους
διορθώθηκε, και ξαφνικά το σύστημα μόνο ψιλοηλήθιο δεν είναι.

Σε εμένα το διαγνωστικό έδειξε αμέσως τη βλάβη
και την απόμενη φορά θα κάνω αναβάθμιση του λογισμικού.
Αν αυτο δεν παίξει (που θα παίξει μάλλον) πάω για αισθητήρα.

Α ρε αθάνατες αντιπροσωπίες.

Πάντως αν τους πιέσεις λίγο και πέσεις σε καλή αντιπροσωπία,
τελικά βγάζεις άκρη. Σε άλλο ποστ γράφω σε ποια αντιπροσωπία πάω εγώ.
Είναι καλά παιδιά εκεί, και όταν ακούν ότι υπάρχει και κάποιο
site σχετικό για τα 206 ενδιαφέρονται να μάθουν
από τις εμπειρίες των οδηγών. Δεν το παίζουν παντογνώστες.
Βέβαια έχουν τα όριά τους...
Byron206 - Παρ 09 Ιαν 2004, 17:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΟΟΟΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗ ΣΑΣ.....
Σημερα ημουν στην Lion για το service των 10.000khm οπου εχω και εγω το ιδιο προβλημα με σας αρκετα χιλιομετρα.
Μαλιστα το αμαξι ειχε κανει το service του απο χθες αλλα με αναγκασανε να το παω και σημερα για αλλαγη του αισθητηρα ενδειξης λαδιων και αλλαγη της ασφαλειοθηκης διοτι ειχα προβλημα και με τον αισθητηρα βροχης επειδη χθες δεν προλαβανε να κοιταξουν και αυτα.......
Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν δωσανε λυση και θα στειλουν το αριθμο πλαισιου μου στην Γαλλια.....
Μου ειπαν οτι δεν γινεται τιποτα παρολου που αλλαξαν τον αισθητηρα και οτι θα πρεπει να περιμενω καποιο καινουργιο λογισμικο που θα λυνει το προβλημα αυτο
STELIOS - Παρ 09 Ιαν 2004, 20:18:56
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Όταν γυρνάς το κλειδί έχει 3 σκάλες . γυρισετο μέχρι την δεύτερη. Λογικά θα σου ανάψουν όλα τα λαμπάκια, όλοι οι δείκτες θα μπουν σε λειτουργία.... (βενζίνης , θερμοκρασία μηχανής ) όπως και του λαδιού. Θα δεις να ανεβαίνει μέχρι επάνω ο δείκτης(εάν λειτουργεί σωστά) για λίγα δευτερόλεπτα ,μετά πέφτει και δείχνει την θεοκρασία του λαδιού. Εάν δεν κουνηθεί τότε έχει βλάβη ο αισθητήρας ή δεν έχεις καθόλου λάδια, πράγμα απίστευτο....

Αυτος ο δεικτης που λες (στο κοντερ δεξια) ειναι του νερου. Ο δεικτης λαδιου ειναι ο αλλος μεσα στο στροφομετρο χαμηλα.
Επειδη βλεπω και λετε διφορα για τους δεικτες ηθελα να το διευκρινισω να καταλαβαινουμε για ποιον λετε, και οτι δεν δειχνουν σταθμη αλλα θερμοκρασια. Οποτε δεν δειχνουν αν εχεις λαδια, απλα ποσο ζεστα ειναι.
Επισης μερικα μοντελα (νομιζω πριν 2001) δεν εχουν δεικτη λαδιου, μονο νερου.
Byron206 - Σαβ 10 Ιαν 2004, 19:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Αυτος ο δεικτης που λες (στο κοντερ δεξια) ειναι του νερου. Ο δεικτης λαδιου ειναι ο αλλος μεσα στο στροφομετρο χαμηλα.
Επειδη βλεπω και λετε διφορα για τους δεικτες ηθελα να το διευκρινισω να καταλαβαινουμε για ποιον λετε, και οτι δεν δειχνουν σταθμη αλλα θερμοκρασια. Οποτε δεν δειχνουν αν εχεις λαδια, απλα ποσο ζεστα ειναι.
Επισης μερικα μοντελα (νομιζω πριν 2001) δεν εχουν δεικτη λαδιου, μονο νερου.

Στελιο ο δεικτης θερμοκρασιας λαδιου μολις γυρισει το κλειδι 3 σκαλες παει στο τερμα και ετσι σου δειχνει ποσο λαδι εχεις μετα πεφτει και σου δειχνει την θερμοκρασια.....Τωρα στα πιο καινουργια ο δεικτης θερμοκρασιας λαδιου ειναι μονο για την θερμοκρασια, για να δεις την σταθμη των λαδιων γυρνας το κλειδι στην 3η σκαλα και εκει που σου δειχνει σε ποσα χιλιομετρα πρεπει να πας για service σου βγαζει 7 "οοοοοοο" και ενα "f" στο τελος οπου κατω απο το f λεει "max"......
Tωρα αν εχει βαλει παραπανω λαδι απο το κανονικο οι 7 οοοοοοο αναβοσβηνουν σαν τρελα, επισης αν δεν εχεις λαδι στο κινητηρα τα "ο" γινονται "-".......ελπιζω να καταλαβες..... Wink
pappaki - Σαβ 10 Ιαν 2004, 23:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν δωσανε λυση και θα στειλουν το αριθμο πλαισιου μου στην Γαλλια.....

Μην μου λες τέτοια, 1200 km και ακόμα όλα καλά.......
STELIOS - Κυρ 11 Ιαν 2004, 12:42:31
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:

Στελιο ο δεικτης θερμοκρασιας λαδιου μολις γυρισει το κλειδι 3 σκαλες παει στο τερμα και ετσι σου δειχνει ποσο λαδι εχεις μετα πεφτει και σου δειχνει την θερμοκρασια.....Τωρα στα πιο καινουργια ο δεικτης θερμοκρασιας λαδιου ειναι μονο για την θερμοκρασια, για να δεις την σταθμη των λαδιων γυρνας το κλειδι στην 3η σκαλα και εκει που σου δειχνει σε ποσα χιλιομετρα πρεπει να πας για service σου βγαζει 7 "οοοοοοο" και ενα "f" στο τελος οπου κατω απο το f λεει "max"......
Tωρα αν εχει βαλει παραπανω λαδι απο το κανονικο οι 7 οοοοοοο αναβοσβηνουν σαν τρελα, επισης αν δεν εχεις λαδι στο κινητηρα τα "ο" γινονται "-".......ελπιζω να καταλαβες..... Wink

Tι να πω? Εμενα κανει αυτο το check που λες αλλα μονο στον δεικτη νερου (στο καντραν τερμα δεξια)
Ydwr - Τετ 11 Φεβ 2004, 09:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μια απο τα ιδια και εγω με αυτον το δεικτη σταθμης λαδιου. Βεβαια εμενα το "προβλημα" εμφανιστηκε μετα την πρωτη αλλαγη λαδιων που εκανα στα 3000 χλμ. Ημουν ετοιμος για πολυ βρισιδι αλλα ο μηχανικος στην αντιπροσωπεια, ο οποιος ειναι αποδεδειγμενα σωστος (τουλαχιστον 5 χρονια που τον ξερω) μου ειπε οτι αργα η γρηγορα θα εμφανιζοταν το προβληματακι αυτο. Μια αναβαθμιση στο λογισμικο και ολα θα λυθουν ισχυριζεται. Αποριας αξιο γιατι δεν το προσεξαν λιγο περισσοτερο πριν την εγκατασταση της εν λογω ενδειξης.

Βεβαια την αναβαθμιση δεν την εχω κανει ακομα και αυτο γιατι το ιδιοκτησιακο καθεστως του Λεωντα μου ειναι λιγο παραξενο. Θα γινει ομως στα 30.000 χλμ.

Μεχρι τοτε καλου-κακου τσεκαρισμα της σταθμης με τον κλασσικο τροπο.
nemo - Τετ 11 Φεβ 2004, 10:35:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά κάποτε είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα... Το πρώτο που κάνουν είναι αναβάθμιση λογισμικού. Αν δεν λυθεί έτσι αλλάζουν τη βαλβίδα που μετράει τη στάθμη (σε μένα λύθηκε έτσι)... Σε όσα δεν διορθώνεται το πρόβλημα ούτε με την αλλαγή της βαλβίδας αλλάζουν την ασφαλειοθήκη... Με ένα από αυτά τα τρία λύνεται σίγουρα... Τουλάχιστον έτσι λένε...
Touristas - Κυρ 15 Φεβ 2004, 12:03:00
Θέμα δημοσίευσης: Ενημερωσει για τον αισθ.λαδιου!!!!
καλησπερα σε ολους.Ο αισθ.λαδιου ειναι το πιο σπαστικο προβλημα και ειναι κατι που δεν λυνεται παντα ευκολα!! Αν γνωριζη καπιος απο πολυπλεξια θα με καταλαβη....μονο εγω ξερω τι τραβαω για να το κανω να δουλεψει και αυτο οχι με επυτηχια σε ολα τα αυτοκινητα!! Για οτι αλλες αποριες εχεται ρωτηστε ελευθερα!! Sad Exclamation
thanasakis - Τρι 16 Μάρ 2004, 16:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρόβλημα με την ένδειξη του λαδιού που λέει ό,τι θέλει, σας εμφανίζεται εν κινήσει, ή όταν ξεκινάτε το αμάξι; Διότι, αν ισχύει μόνο το τελευταίο (όπως σε εμένα), το αναφέρει το manual του αμαξιού, και λέει ότι ο μόνος τρόπος να δώσει σωστή ένδειξη είναι 1. το αμάξι να είναι οριζόντια παρκαρισμένο 2. να είναι κρύα η μηχανή 3. να είναι σβηστό τα τελευταία 10 λεπτά. Smile

Το πρόβλημα το εντόπισα όταν είμαι παρκαρισμένος σε κατηφορική κλίση...
argonaftis - Τρι 16 Μάρ 2004, 16:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (σώωωωπα).Στην peugeot μου είπαν ότι απλά δεν προλαβαίνει να διαβάσει ο υπολογιστής το λάδι, αλλά π@π@ρ^&. Scratch
GIANNIS206 - Τρι 16 Μάρ 2004, 16:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
Για αυτό να κοιτάτε το δείκτη στη μηχανή.Μην πολυ εμπιστέβεστε τα ηλεκτρονικά.
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Τρι 16 Μάρ 2004, 21:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΑΙ ΠΑΓΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΝΤΟΙΠΡΩΣΟΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ! ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 206 ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ''ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ;''. ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΑΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΡΙΚΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΘΕΟΣ! ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!
Petros-GTi - Δευ 22 Μάρ 2004, 17:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia kai egw to idio provlima exw,mou xekinise apo sta 1200 khm kai sinexizete mexri simera pou exw ftasei sta 2200.Emena mou vgazei kata kairous 1-2-3 fores thn evdomada pavles pou anavosvinoun --------.To manual lei vlavh,meta apo kana 2 wres kamia fora kai ligotero,paizei kanonika kai pali o dikths.To eipa sthn antiprosopia kai mou eipan oti kai kala to kanei to logismiko.To 8ema einai den 8elw na alaxw to logismiko giati isws ferei kainourgia provlimata pou twra den exw.Lete na 8elei allagh o dikths ?.Ase pou fovamai na to paw gia na mhn valoune kai kanena alo logismiko.Oti 8eloune kanoune aftoi! Evil Evil Tha kanw alagh dikth sto epomeno service kai o 8eos voithos !
Touristas - Δευ 22 Μάρ 2004, 22:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και γιατί να έχεις άλλα προβλήματα αν σου κάνουν update στο BSI ποιος τα λέει αυτά?
Shocked Όσο για των αισθητήρα αν έχει πρόβλημα θα στον αλλάξουν και δεν έχει καμία σχέση με των εγκέφαλο του κινητήρα !!!!
Petros-GTi - Τρι 23 Μάρ 2004, 08:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
O Touristas egrapse:

Και γιατί να έχεις άλλα προβλήματα αν σου κάνουν update στο BSI ποιος τα λέει αυτά?
Όσο για των αισθητήρα αν έχει πρόβλημα θα στον αλλάξουν και δεν έχει καμία σχέση με των εγκέφαλο του κινητήρα !!!!

Gia to 8ema update eida apo alous oti eixan provlima meta apo thn alagh logismikou,gia afto kai to anefera Wink

gavanas - Τρι 23 Μάρ 2004, 15:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
Διευκρινίζω ότι στο δικό μου update έγινε και αναβάθμιση λογισμικού κινητήρα, το οποίο συμφωνα με τα λεγόμενα του tourista ήταν περιττή, και ήταν αυτή που προκάλεσε τα όποια μειονεκτήματα. (βλέπε thread update my ...)
p206xs2 - Πεμ 24 Ιούν 2004, 15:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά στην Έψιλον μου είπαν ότι το πρόβλημα με τον αισθητήρα στάθμης λαδιού του κινητήρα λύνεται με μικρή ελάττωση της ποσότητας του λαδιού.
Αυτή η οδηγία τους ήρθε από Γαλλία.
Τί λέτε;
Tomcat - Τετ 14 Ιούλ 2004, 23:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
O κολλητός μου μόλις χτές παρέλαβε .. ένα καινούργιο 16V Quicksilver 1.4 .. Λοιπόν με την πρώτη βόλτα παρατήρησα ότι η θερμοκρασία λαδιού ήταν σταθερά πάνω από τους 100 και συνήθως κοντά στην παύλα κάτω των 140 βαθμών...(υποθέτω ότι είναι 120 οC) ... είναι φυσιολογικό αυτό΄?? Το αμάξι δεδομενου ότι ειναι σε στρώσιμο δεν πήγαινε πάνω απο τις 3500 στροφές .. και γενικά δεν ζορίστηκε καθόλου...

Γενικά όλοι οι νέοι με 16V 1.4 τι θερμοκρασίες βλέπετε στο λαδάκι σας... γιατί εγώ προβληματίστηκα αρκετά .. με το 8V βλέπω τέτοιες θερμοκρασίες μόνο με παρατεταμένο σκίσημο!!!
Steve - Πεμ 15 Ιούλ 2004, 05:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Εμένα στο 1.4 XS 16v γιατί τους έχει ανάποδα? Λάδι κάτω δεξιά και νερό στο στροφόμετρο!!!

Tomcat έγραψε:
O κολλητός μου μόλις χτές παρέλαβε .. ένα καινούργιο 16V Quicksilver 1.4 .. Λοιπόν με την πρώτη βόλτα παρατήρησα ότι η θερμοκρασία λαδιού ήταν σταθερά πάνω από τους 100 και συνήθως κοντά στην παύλα κάτω των 140 βαθμών...(υποθέτω ότι είναι 120 οC) ... είναι φυσιολογικό αυτό΄?? Το αμάξι δεδομενου ότι ειναι σε στρώσιμο δεν πήγαινε πάνω απο τις 3500 στροφές .. και γενικά δεν ζορίστηκε καθόλου...

Γενικά όλοι οι νέοι με 16V 1.4 τι θερμοκρασίες βλέπετε στο λαδάκι σας... γιατί εγώ προβληματίστηκα αρκετά .. με το 8V βλέπω τέτοιες θερμοκρασίες μόνο με παρατεταμένο σκίσημο!!!

Τώρα με τις ζέστες, έχω παρατηρήσει ότι το λάδι ζεσταίνεται πιο γρήγορα και άμεσα. Για διαδρομή μισής ώρας (τώρα που πάω για μπάνια παραλία δηλαδή Cool ) με 5η και 3.500-4.000 σ.α.λ. το λάδι δεν πάει πάνω από 115 βαθμούς Κελσίου (γραμμή ανάμεσα στο 90 και 140).

Όταν γυρνούσα πλακωμένος (5.500 σ.α.λ. περίπου σε σχεδόν όλη την διαδρομή) με άλλα 2 άτομα και Clima στο αμάξι από Αθήνα για Λάρισα, στο πρώτο μισάωρο είχα πιάσει κάτι λιγότερο από 140 βαθμούς Κελσίου. Αν πήγαινα με 4.000 σ.α.λ. για 10 λεπτά, το λάδι έπεφτε στους 115 (η γραμμή ανάμεσα που λέγαμε...) βαθμούς Κελσίου. Υπόψιν ότι έχω τα BP Visco λάδια εδώ και 3200 χλμ. (τα λάδια που μπήκαν δηλαδή μόλις έκλεισα τα 1.500 χλμ στρωσίματος) Cool

Σίγουρα πάω για ψυγείο λαδιού πάντως! Wink

Και πες στον φίλο σου, μην του φαίνεται παράξενη τέτοια θερμοκρασία που σηκώνει!!! Είναι πολλά τα άλογα Twisted evil Wink
Recifees - Παρ 16 Ιούλ 2004, 15:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
p206xs2 έγραψε:
Παιδιά στην Έψιλον μου είπαν ότι το πρόβλημα με τον αισθητήρα στάθμης λαδιού του κινητήρα λύνεται με μικρή ελάττωση της ποσότητας του λαδιού.
Αυτή η οδηγία τους ήρθε από Γαλλία.
Τί λέτε;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Aιντε αιντε αυτές οι οδηγίες απο Γαλλία Evil Evil Evil Σίγουρα απο Γαλλία τους ήρθε Question
Για να μην βγάζει λαθος ενδείξεις ένας Γ******ος αισθητήρας θα κάνουμε τον κινητήρα "Ξεροτήγανο" ???Θα μειώσουμε το λάδια που απαιτείται για να δουλέυει σωστά το μοτέρ?????????
Ρε δεν πάνε καλά αυτοί Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Sidobre - Παρ 16 Ιούλ 2004, 16:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως σωστό μου φαίνεται.

Τα παρατράγουδα που αναβοσβήνει ο αισθητήρας και δεν δείχνει σωστά το λάδι μου θυμίζει ότι βάζουν παραπάνω λάδι απ'όσο πρέπει με αποτέλεσμα να βγαίνει εκτός λειτουργίας και να αναβοσβήνει. Το είχα παρατηρήσει και εγώ μια φορά με τον αναλογικό αισθητήρα και όχι αυτόν στον χιλιομετρητη.

Πάντως το ξαναλέω, ο καλύτερος σύμβουλος αν έχετε απορία είναι αυτός του δείκτη λαδιού στην μηχανή.

Οποιος βαριέται να ζυμώσει 40 μέρες κοσκινίζει λένε στο χωριό μου
Recifees - Παρ 16 Ιούλ 2004, 17:07:12
Θέμα δημοσίευσης:
1.Αντε και βάλανε λιγότερο λάδι ,πόσο λιγότερο πρέπει ???
2.Να αφήσω κάποιο απο τα **τζιμάνια ** να παίξει με την περιουσία μου ??
3.Τους πήρανε χαμπάρι ότι βάζουν παραπάνω λάδι και κάνουν το μοτέρ χωριάτικη για να πάρουν κανα ευρώ παραπάνω και αποφάσισαν να τους το κόψουν ???
4. Η οδηγία αφορά το παραπάνω λάδι των **τζιμανιών** ή το προβλεπόμενο εκ κατασκευής
5.Γιατί όταν το πήγα σε μηχανικό της προκοπής για να αλλάξει τα πρώτα του λάδια Love και 'εβαλε όσο λάδι χρειαζόταν ο δείκτης εξακολουθούσε το "τρομπάρισμα "??

Απορίες ενός ανθρώπου που "φεσώθηκε " 15χιλ για να πάρει ένα αυτοκίνητο το οποίο αποδεικνύεται μέρα τη μέρα καλύτερο των προσδοκιών του , του χαρίζει αρκετό χαμόγελο ακόμα σε άχαρες διαδρομές .
Που έχει αρχίσει να τα παίρνει κρανίο με την ανευθυνότητα των ανθρώπων που υποτίθεται ότι πληρώνονται για να συντηρούν σωστά αυτό το αυτοκίνητο .΄

Η βέργα είναι /ήταν και θα είναι η μόνη αξιόπιστη λύση ..
Sidobre - Παρ 16 Ιούλ 2004, 17:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Recifees έγραψε:

Το λές και μόνος σου. Εγώ αν έχω απορία αυτήν κοιτάω!

Τώρα για το πόσο, ή αν αυτή η οδηγία είναι από την Γαλλία, εγώ δεν το έχω ακούσει.

Θεωρώ όμως ότι είναι λογικό αν έχει παραπάνω λάδι μέσα να βγαίνει εκτός λειτουργίας.

Οταν με το καλό μάθω τι παίζει θα μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.
Recifees - Παρ 16 Ιούλ 2004, 18:02:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Recifees έγραψε:

Το λές και μόνος σου. Εγώ αν έχω απορία αυτήν κοιτάω!

Τώρα για το πόσο, ή αν αυτή η οδηγία είναι από την Γαλλία, εγώ δεν το έχω ακούσει.

Θεωρώ όμως ότι είναι λογικό αν έχει παραπάνω λάδι μέσα να βγαίνει εκτός λειτουργίας.

Οταν με το καλό μάθω τι παίζει θα μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

Είναι το πρώτο πράγμα που κοίταξα και το μοναδικό που εμπιστεύομαι .
Απλά κρανιώνομαι άσχημα όταν ακούω "διαλέξεις " απο τα τζιμάνια .
Φταίει το γεγονός ότι τους έφαγα στην μάπα και με άλλο πρόβλημα ΄.....
Steve - Παρ 16 Ιούλ 2004, 19:13:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι δυσκολεύομαι να καταλάβω την ένδειξη της βέργας που έχει το πλαστικό κάτω κάτω για δείκτη... Evil
chrisa - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Περιττό να σας πω πως έχω και γω το ίδιο πρόβλημα με τον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης λαδιού......(έχω γράψει σχετικά σε topic)
όποτε θυμάται αναβοσβήνουνε οι παύλες και όταν είναι στα καλά του min oooooof max ,όλα μαζί....
Η απάντηση από το συνεργείο ήταν ότι έχει πρόβλημα και καλό είναι να ελέγχω τα λάδια πάντα με τη βέργα (ενοείται).Αλλά γιατί να αφήσω το πρόβλημα να υπάρχει έστω κι αν είναι ακίνδυνο?Δεν πρέπει να ζητήσω να μου το διορθώσουνε με όποιο τρόπο?

Για κάποιον που ρώτησε παραπάνω : εμένα η σταθερη θερμοκρασία λαδιού είναι 90 (σε κανονικές συνθήκες)

Και κάτι ακόμα : επείδη διάβασα τη συζήτησή σας, αν σας πω ότι το δικό μου δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας νερού???
Splat Splat Splat Splat
μη βαράτε όλοι μαζι, αλήθεια λέω.....έχει δείκτη θερμοκρασίας λαδιού τερμα δεξιά, αλλά στο στροφόμετρο δεν έχει κανένα δείκτη Shocked
teoman - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:27:18
Θέμα δημοσίευσης:
chrisa έγραψε:

Και κάτι ακόμα : επείδη διάβασα τη συζήτησή σας, αν σας πω ότι το δικό μου δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας νερού???

Πολύ πιθανόν,έχεις άλλο μοντέλο (XT)
Steve - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και είναι και το 16ν... Εμένα στο 205 μου (μοντέλο '89) δεν είχε ούτε δείκτη θερμοκρασίας νερού, ούτε λαδιού! Άλλες εποχές τότε βέβαια...

Χρύσα, τι κλίμακα έχει εκεί κάτω δεξιά η βελόνα? Αν ξεκινάει από 70 και πάει 90 τότε σίγουρα είναι νερού και όχι λαδιού. Μου φαίνεται πάρα πολύ καφρίλα να έχει ένδειξη για το λάδι και όχι για το νερό Confused
chrisa - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
Very happy όχι, είναι σίγουρα λαδιού!Αυτό το ξέρω Very happy Very happy Very happy
για την κλίμακα θα σε γελάσω...πάντως το 90 που λέω είναι στη μέση, δηλαδή ο δείκτης είναι οριζόντιος στο 90.και στην αντιπροσωπεία όταν το πήρα μου είπαν ότι η κανονική θερμικρασία λαδιού είναι στο 90.
Τώρα όσον αφορά αυτό που προανέφερες Steve για την ένδειξη της βέργας και γω δυσκολεύομαι.Άσε που όταν είναι βράδυ και μου αναβοσβήνουνε τρελλά οι παύλες δεν μπορώ φυσικά να ελέγξω τα λάδια με τη βέργα (λόγω φωτισμού)
Steve - Δευ 19 Ιούλ 2004, 13:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
chrisa έγραψε:
Very happy όχι, είναι σίγουρα λαδιού!Αυτό το ξέρω Very happy Very happy Very happy
για την κλίμακα θα σε γελάσω...πάντως το 90 που λέω είναι στη μέση, δηλαδή ο δείκτης είναι οριζόντιος στο 90.και στην αντιπροσωπεία όταν το πήρα μου είπαν ότι η κανονική θερμικρασία λαδιού είναι στο 90.
Τώρα όσον αφορά αυτό που προανέφερες Steve για την ένδειξη της βέργας και γω δυσκολεύομαι.Άσε που όταν είναι βράδυ και μου αναβοσβήνουνε τρελλά οι παύλες δεν μπορώ φυσικά να ελέγξω τα λάδια με τη βέργα (λόγω φωτισμού)

Οριζόντιος στο 90? Shocked Μάλλον είναι η θερμοκρασία νερού... Confused Εμένα αν είναι οριζόντια, τότε έχω 115 βαθμούς κελσίου Cool και είναι η βελόνα του λαδιού Cool
chrisa - Δευ 19 Ιούλ 2004, 14:00:42
Θέμα δημοσίευσης:
Επιμένω ότι είναι του λαδιού, άλλο είναι το σηματάκι του λαδιού και άλλο του νερού (και άλλο του ξυδιού) Very happy
με βάζεις σε υποψίες τώρα και παω να το κοιτάξω... Rolling eyes
Baphomet - Δευ 19 Ιούλ 2004, 14:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
chrisa έγραψε:
Επιμένω ότι είναι του λαδιού, άλλο είναι το σηματάκι του λαδιού και άλλο του νερού (και άλλο του ξυδιού) Very happy
με βάζεις σε υποψίες τώρα και παω να το κοιτάξω... Rolling eyes

στο XS η θερμοκρασια του νερου ειναι στο στροφόμετρο και στο 90 (εντελως καθετη) ειναι το νορμαλ. Η θερμοκρασία του λαδιού είναι δεξιά και εντελώς οριζόντια ειναι στο 115. Το νορμάλ ειναι το 90. Στο XT εκει που εμεις εχουμε λαδι, εχει νερο. ΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ XT
Steve - Τρι 20 Ιούλ 2004, 03:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ε δεν ήθελα να είμαι τόσο ισχυρογνώμων αλλά μάλλον αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο Cool
chrisa - Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:18:21
Θέμα δημοσίευσης:
Mr. Green Καλά λοιπόν...πολύ ωραία, το παραδέχομαι..... Nod
έκανα και γω έεεενα λαθάκι Rolling eyes ......ως πότε θα μου το χτυπάτε πια....
Silent
tgi - Τρι 20 Ιούλ 2004, 13:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα παιδιά,
Και εγώ με την σειρά μου έχω πρόβλημα στον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης λαδιού... Το αυτοκίνητο που έχω είναι το Peugeot 307cc μόλις 3 μηνών (λέτε να βγάζει τα δοντάκια του??? ή να περνάει ίκτερο??)
Κάνει το κλασικό σε όλους πρόβλημα : "όποτε θυμάται αναβοσβήνουνε οι παύλες και όταν είναι στα καλά του min oooooof max ,όλα μαζί...."
Πήγα στο συνεργείο και μου έδωσαν την εξής απάντηση : Είναι ευαισθητος ο sensor και βγάζει συχνά πρόβλημα... Και να τον αλλάξουμε δεν θα δείς βελτίωση! Οπότε άστο έτσι όπως είναι...!!!! Surprised Surprised Twisted evil

Τί μου προτείνετε να κάνω??? Να το αφήσω???? Να ζητήσω αλλάγή στο πρώτο service???

Ευχαριστώ
Steve - Τρι 20 Ιούλ 2004, 15:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
Να το επισημάνεις στο 1ο service μιας που είσαι ακόμα στην εγγύηση Cool
chrisa - Τρι 20 Ιούλ 2004, 19:27:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ακούστε λίγο......
Χθές που το πήγα για έλεγχο στα 1700km και τους επισήμανα ξανά το πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω και όπως το περιέγραψε και ο tgi μου είπανε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι αυτή είναι η κανονική ένδειξη (να ανάβουνε όλα μαζί), όσο για τις παύλες που αναβοσβήνουνε να μη στεναχωριέμαι γιατί το κάνει συνήθως μετά από πολλές ώρες μη λειτουργίας (και πάλι δεν είναι πρόβλημα) Shocked
Μήπως με κοροϊδεύουνε μπροστά στα μούτρα μου??? Rolling eyes
Evil Evil Evil
Steve - Τετ 21 Ιούλ 2004, 13:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
chrisa έγραψε:
Evil Evil Evil

Δυστυχώς ναι Sad Evil
Svstouk - Τετ 21 Ιούλ 2004, 14:23:43
Θέμα δημοσίευσης:
tgi έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,
Και εγώ με την σειρά μου έχω πρόβλημα στον ηλεκτρονικό δείκτη στάθμης λαδιού... Το αυτοκίνητο που έχω είναι το Peugeot 307cc μόλις 3 μηνών (λέτε να βγάζει τα δοντάκια του??? ή να περνάει ίκτερο??)
Κάνει το κλασικό σε όλους πρόβλημα : "όποτε θυμάται αναβοσβήνουνε οι παύλες και όταν είναι στα καλά του min oooooof max ,όλα μαζί...."
Πήγα στο συνεργείο και μου έδωσαν την εξής απάντηση : Είναι ευαισθητος ο sensor και βγάζει συχνά πρόβλημα... Και να τον αλλάξουμε δεν θα δείς βελτίωση! Οπότε άστο έτσι όπως είναι...!!!! Surprised Surprised Twisted evil

Τί μου προτείνετε να κάνω??? Να το αφήσω???? Να ζητήσω αλλάγή στο πρώτο service???

Ευχαριστώ

Από όσο μπορώ να φανταστώ, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις.

Και μένα μου το κάνει περιστασιακά.

Οι επιλογές σου είναι δύο : ή μαθαίνεις τέτοια μικροπράγματα να τα αγνοείς, ή αλλάζεις ό,τι μπορείς εντός εγγύησης, για να σου φύγει η ιδέα.

Εγώ θα το άφηνα το συγκεκριμένο (όπως έχω ήδη κάνει) όπως είναι. Wink
Recifees - Δευ 26 Ιούλ 2004, 08:08:52
Θέμα δημοσίευσης:
chrisa έγραψε:
Ακούστε λίγο......
Χθές που το πήγα για έλεγχο στα 1700km και τους επισήμανα ξανά το πρόβλημα όπως είπα και παραπάνω και όπως το περιέγραψε και ο tgi μου είπανε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και ότι αυτή είναι η κανονική ένδειξη (να ανάβουνε όλα μαζί), όσο για τις παύλες που αναβοσβήνουνε να μη στεναχωριέμαι γιατί το κάνει συνήθως μετά από πολλές ώρες μη λειτουργίας (και πάλι δεν είναι πρόβλημα) Shocked
Evil Evil Evil

Eχουν πεί και χειρότερα Cool
Δημήτριος - Πεμ 23 Σεπ 2004, 14:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Γ@μώτο!!! Και σε 'μένα ο δείκτης (λαδιού) άρχισε να κάνει νερά! Crying or Very sad Δηλαδή αναβοσβήνουν οι παύλες (δύο, μια μικρή κόκκινη και μια μεγάλη κίτρινη) και ο δείκτης παλινδρομεί από το min στο max...

Τον τελευταίο μήνα (Σεπτέμβριο) μου το έκανε 2 φορές. Και δεν έχει φύγει ακόμα ο μήνας... Η τελευταία φορά ήταν σήμερα το πρωί.
Εν τω μεταξύ έγινε και μια αλλαγή λαδιού (χθες)...

Την στάθμη του νέου λιπαντικού δεν την κοίταξα, αλλά η προηγούμενη ήταν λίγα χιλιοστά πιο πάνω από το max.
Touristas - Πεμ 23 Σεπ 2004, 16:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητέ Δημήτρη αυτό που κάνη ο δείκτης σου δηλώνει απουσία επικοινωνίας με την βαλβίδα !! Τα παλιά καντράν με την αναλογική ένδειξη όταν υπήρχε δυσλειτουργία με αυτο των τρόπο το έβλεπες !!
Πάντως μπορεί και να μην είναι τίποτα παρακολουθησε το .
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες