aris ioannina έγραψε: |
εγω ενα πραγμα ξερω φιλε μου. το ραλυ ειναι αμαξι που αν το πειρα;ξεισ απο μαμα κανεις μεγαλη μαλ@@ια. λογικο παντωσ να χασεις σε τελικη.δε νομιζω παντως να ειναι τοσο σπουδαιο 5-10 χιλιομετρα στο κοντερ.και να μην τρεχεις τοσο ρε μεγαλε ....δοκημασε τα στροφηλικια ..με τεοιο αμαξι ειναι πιο καυ@@α |
pugsang έγραψε: |
Το αμαξι σου κρεμαει λογω της μη υπαρξης back pressure απο το πολυ ελευθερο καζανι με αποτελεσμα ο θαλαμος καυσης να αδειαζει πολυ γρηγορα απο τα καυσαερια και το υπολοιπο συστημα ψεκασμου-εγκεφαλος-εκκεντροφοροι να μην μπορουν να τον ξαναγεμισουν πιον αδειασει τελειως.Η μονη λυση στην κατασταση που εισαι(μαμα) ειναι να ξαναβαλεις το εργοστασιακο συστημα και οπωσδηποτε το μεσαιο.Στην τελικη κρατα το στην αποθηκη σου και οταν αποφασισεις για αλλες μετατροπες που το καθιστουν απαραιτητο (εκκεντροφορους) τοτε το ξαναβαζεις. |
Το αμαξι σου κρεμαει λογω της μη υπαρξης back pressure απο το πολυ ελευθερο καζανι με αποτελεσμα ο θαλαμος καυσης να αδειαζει πολυ γρηγορα απο τα καυσαερια και το υπολοιπο συστημα ψεκασμου-εγκεφαλος-εκκεντροφοροι να μην μπορουν να τον ξαναγεμισουν πιον αδειασει τελειως. |
Σε αυτη την περιπτωση λοιπον πωλειται σκουπα Peugeot sport με 2 φιλτροχοανες 1 ramair και 1 JR με 5000χλμ εκαστη με 150 Ευρά.Αν ενδιαφερεσαι πες μου. ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Μάκη μου το συγκεκριμένο καζάνι δεν είναι τόσο ελεύθερο... Έχει θαλάμους και διαφράγματα. Με απλά λόγια παίρνει από δεξιά και βγάζει από αριστερά. Δεν βλέπεις δηλαδή από τη μία στην άλλη. πληροφοριακά αυτά,τώρα μέσα τι ακριβώς υπάρχει δεν ξέρω. Πάντως εγώ θα δοκίμαζα μια άλλη εισαγωγή, πιο ελεύθερη από κάποιον φίλο για να ικανοποιήσω την άποψη "αφού βγάζει παραπάνω, πάρε παραπάνω" |
Δημήτριος έγραψε: |
Υπάρχει κανείς που έβαλε τελικό ΚΑΙ μεσαίο της Devil, ώστε να μου πει την άποψή του;;; (για να το βάλω και 'γώ) |
Ivang έγραψε: |
Δημήτρη, το φοράω εγώ, μεσαίο και τελικό της DEVIL με φίλτρο ελευθέρας Κ&Ν μέσα στο εργοστασιακό φιλτροκούτι με εισαγωγή από μπροστά (ιδιοκατασκευή).
Μπορώ να πω ότι τραβάει καλύτερα ιδιαίτερα χαμηλά, μεσαία, ψηλά δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο αλλά δε μου δόθηκε ευκαιρία ακόμα να βγω λίγο έξω να το δω, θα σε ενημερώσω. Παρόλα αυτά σκέφτομαι στο κοντινό μέλλον να βάλω μεσαίο χωρίς καζανάκι, να δω θα έχει διαφορά ... |
ANGEL έγραψε: |
Δημητρη οταν ειχα και εγω ενα SAXO 16V ειχα αντιμετωπισει ακριβως το ιδιο προβλημα αλλα με supersprint.
Mετα απο αλλαγη στην αλλαγη καταλαβα οτι το αμαξι ανεβαζε γρηγορα στροφες αλλα απο χιλιομετρα χαλια. Δοκιμασε να δωσεις λιγο αργοπορια στον εκκεντροφορο. ![]() ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: |
Μαλλον μας φαινεται κακη η προταση σου,για αυτο δεν απανταμε! ![]() Εγω παντως δεν θα το εβαζα...Devil και παλι Devil.Ξερει ο Γαλλος... ![]() |
Καταρχην στην Θεσ/νικη εγω ξερω εξατμισα που με 50 ευρω σου κανει ανοξειδωτο σωληνα απο τον καταλυτη μεχρι το μεσαιο(Βρετανοπουλος).Παρολα αυτα η καταρηση του μεσαιου ειναι μαλ***α γιατι μονο θορυβο θα βγαλει και θα χασει αρκετα καθως το back pressure μειωνεται πολυ ιδιαιτερα τωρα που εχεις και αλλαγμενο τελικο. |
sps έγραψε: |
Δημητριε με μπερδεψες!
Λες αρχικα πως θα βαλεις μεσαιο χειροποιητο με ιδια διαμετρο του devil και μια γραμμη μετα λες πως θα καταργησεις το μεσαιο καζανακι. Τελικα τι θα κανεις? |
Επισης, 50mm ειναι too much για νορμαλ κινητηρα.
Εγω προτεινω να βαλεις διαμετρο το πολυ 2-3 χιλιοστα περισσοτερο απο την εργοστασιακη. |
Αν εχεις 50ρι τελικο,και βαλεις και 50 μεσαιο,τον αλλο σωληνα θα τον εχεις νορμαλ?Δηλ. θα ξεκινας με 45πχ θα πας 50,μετα παλι 45 και μετα 50?
Λιγο κουφο. |
Σιγά, σιγά παιδιά γιατί μπερδευτήκαμε λίγο !!!!
Η εξαγωγή του 206 αποτελείται από τα εξής κομμάτια: 1) χταπόδι με καταλύτη ενσωματωμένο 2) σωλήνας μετά τον καταλύτη περίπου 60 πόντους διαμέτρου Φ45 3) μεσαίο καζανάκι διαμέτρου Φ45 4) τελικό καζανάκι διαμέτρου Φ45 Επιλογές υπάρχουν για μεν το μεσαίο ή πάλι μεσαίο καζανάκι μεφαλύτερης διαμέτρου Φ48 ή Φ50,5(Devil) ή σκέτος σωλήνας (χωρίς μεσαίο καζανάκι) διαμέτρου επίσης Φ48 ή Φ50,5(Devil). Αντίστοιχα για το τελικό καζανάκι ή Φ48 ή Φ50,5(Devil). Από ότι διάβασα παραπάνω αν βάλουμε μεσαίο χωρίς καζανάκι μόνο σωλήνα και αντίστοιχης διαμέτρου τελικό κερδίζουμε μεσαία αλλά χάνουμε τελική διότι δεν υπάρχει back pressure. |
2) σωλήνας μετά τον καταλύτη περίπου 60 πόντους διαμέτρου Φ45 |
Εμενα πριν 6-7 μηνες εβαλε ενα φιλαρακι σε Saxo και του πηρε 50 ευρω.Τωρα γιατι εσενα σου ζητησε τοσα πολλα... ![]() ![]() |
Δημήτριος έγραψε: |
Δηλαδή εννοείς την "προέκταση" του χταποδιού (μέχρι το ζουάν); Εγώ όλο αυτό το λέω χταπόδι... |
GFG έγραψε: |
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΕΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΗΚΗ ΡΟΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΙΤΣΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΟΥ 106 ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 4-2-1.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΜΙΑ ΣΩΛΙΝΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΠΙΓΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ! ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Να βάλεις σκουπίτσα αλλά να κόψεις και το καπό να περνάει αέρας!! |
Ivang έγραψε: | ||
Μπαα, και χωρίς να το κόψεις κάνει δουλειά, ιδίως αν έχεις GREEN έχει κι ένα θόρυβο κάτσε καλά !!! |
FRAPEOLE έγραψε: |
Βαγγελη με την τελικη τι γινεται με τι χοανη?
Ειχα στο φιλτροκουτι φιλτρο της ΚΝ και σημερα εβαλα την χοανη τις GREEN μεσα στο φιλτροκουτι...........Οι πνιχτες εχουν φυγει και βγαζω τον σωληνα μπροστα, διπλα στο ψυγειο. Εχω βγαλει το μεσαιο και φοραω αθορυβο τελικο BEDA............Το αμαξι μετα τα 190 κολωνει................... ![]() Σημερα θα δω τι γινεται και με την GREEN......................... ![]() ![]() Μαλλον εκανα μαλ***α που εβγαλα το μεσαιο............. ![]() ![]() |
Βαγγελη με την τελικη τι γινεται με τι χοανη?
|
GIANNIS206 έγραψε: |
Ρε θηρίο έβαλες σκούπα???
|
Ποσο σου στοιχησαν τα παραπανω?
Νομιζω πως ο μανισιος σωληνας ειναι 45αρης ![]() ![]() |
Γιατι χρησιμοποιηθηκε μονο για ενα μηνα? ![]() ![]() Τελικο κοστος? Ειδες διαφορα? |
Καλες ξερογκαζιες ![]() |