chris_207 έγραψε: |
και εμενα δουλευουν τα βεντιλατερ....προγραμμα εχεις?????γιατι θελω να δω μιπως φταιει το προγραμμα.... |
chris_207 έγραψε: |
και εμενα δουλευουν τα βεντιλατερ....προγραμμα εχεις?????γιατι θελω να δω μιπως φταιει το προγραμμα.... |
psilos133 έγραψε: |
Ρελέ και πλακέτα καλοριφέρ μου είπανε..Ελπίζω να είναι οντως αυτο μην πάνε τζάμπα τα 85 €...Μου είπαν επίσης οτι μπορεί να ήταν οτιδήποτε μέχρι και εγκέφαλος ![]() |
Άπορος έγραψε: |
Μου έβγαλε για 2η φορά σε διάστημα 3βδομάδων αυτή την ένδειξη.Πήγα Λάιον και περιμένω τώρα την καινούρια πεταλούδα σε καμιά 7αριά μέρες.Σε 17 μέρες βγαίνω από εγγύηση.
Υπάρχει άλλος που να άλλαξε πεταλούδα?Μου 'παν ότι είναι συχνό φαινόμενο.ΕΙΝΑΙ? Υ.Γ. e-tuned 3rd stage.Την 1η φορά πιστέψαμε ότι φταίει το πρόγραμμα γιατί παρουσιάστηκε αμέσως μετά προειδοποιώντας 1 μέρα πριν με ένα βύθισμα της ροπής γύρω από τις 3000rpm.Με ένα ρετουσάρισμα όλα ΟΚ. |
psilos133 έγραψε: |
Εμένα φίλε μου ήταν ρελε καλοριφέρ και από τοτε που μου το αλλαξαν δεν ξαναεκανε τιποτα...Επίσης, μου εχει βγάλει σχεδον τα πάντα αλλα αυτο για την πεταλούδα οχι..Το αμάξι μου εχει 96000χλμ βέβαια το καινούργιο μοτερ εχει γύρω στα 40000..Δεν νομιζω οτι ειναι συχνό δεν το εχω ξανακουσει από κανεναν... |
manosm3 έγραψε: |
Εχετε αλλαξει μοτερ; ![]() Γιατι; |
king207cc έγραψε: |
για διαβάστε και αυτό που κράζετε τη PEUGEOT,
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/toyota-aygo.html#more |
king207cc έγραψε: |
για διαβάστε και αυτό που κράζετε τη PEUGEOT,
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/toyota-aygo.html#more |
psilos133 έγραψε: | ||
Φίλε μου δεν ειπα εγώ οτι δεν υπάρχουν χειρότερα..Αλλά σίγουρα υπάρχουν κ καλύτερα... Ο καθένας μιλάει με την εμπειρία του..Εμένα το αμάξι μου μ αρέσει πολύ κ πλέον απο την στιγμή που άλλαξα μοτέρ δεν παρουσίασε σχεδόν τπτ...Απλά η όλη αντιμετώπιση που είχα από τους ανθρώπους της Λαϊον ΕΛΛΑΣ ηταν απαράδεκτη...Μέχρι κ τρελό πήγαν να με βγάλουν για να περάσει η εγγύηση..(έληγε σ έναν μήνα).Κ Τα Peugeot πιστεύω ότι ειναι μια χαρά αμάξια(αν κ δεν θα επαιρνα ποτε ξανά) απλά οι τενικοί της Λαιον είναι λίγο άσχετοι ή δεν σέβονται τα λεφτά που έχουμε δώσει..Σορρυ για το OFF TOPIC[/img] |
Όλα εγγύηση και με χαρτιά(υπεύθυνες δηλώσεις εκατέρωθεν) και γενικά σοβαρή και επαγγελματική αντιμετώπιση,χωρίς για να'μαι ειλικρινής να το περιμένω.Αυτό με αναπτέρωσε σε μεγάλο βαθμό,γιατί για 5μήνες αφότου ξεκίνησαν όλα είμουνα μπου@#λο |
Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως με κάλυψαν πλήρως τα κεντρικά χωρίς μαμουσουτού και τίποτα ιδιαίτερες φασαρίες. |
N207r έγραψε: |
Καμία μα καμία σχέση! Απλα είσαι λίγο άτυχος.. |