PSClub - Hellas

Ανακοινώσεις - Ερωτήσεις - Παρατηρήσεις - Προσθήκες/αλλαγές στο forum

chatasos - Τρι 23 Ιούλ 2002, 16:29:58
Θέμα δημοσίευσης: Προσθήκες/αλλαγές στο forum
Έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα να αλλάζετε το username σας.
chatasos - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:31:41
Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή στο Profile-Location
Μία παράκληση προς όλους :

Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Location χρησιμοποιήστε το παρακάτω format:

Πόλη - Περιοχή

δηλαδή, αποδεκτά είναι τα παρακάτω :

Αθήνα
Αθήνα - Ν.Ηράκλειο
Θεσσαλονίκη
Ηράκλειο
Ηράκλειο - Μοίρες

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα δηλώσετε και στα ελληνικά.

Τα παραπάνω γίνονται για στατιστικούς λόγους, οπότε να μπορείτε ανά
πάσα στιγμή να δείτε αν από εκεί που κρατάει η σκούφια σας υπάρχουν και
άλλοι συνταξιδιώτες....

Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί
που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανένα...

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
PSClub-admin - Παρ 11 Οκτ 2002, 08:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
Έγινε update στο λογισμικό του forum με σκοπό να διορθωθούν κάποια
προβλήματα (κυρίως θέματα ασφαλείας) και για να προστεθεί η δυνατότητα
να βλέπετε το forum σε ελληνικά.
Έτσι μέσα από το profile σας έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε την γλώσσα
σε αυτή που επιθυμείτε.

Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν όλες οι προσθήκες που είχαμε
βάλει σαν extra, οπότε για λίγες μέρες το forum θα είναι αρκετά πιο λιτό
(σε σχέση με αυτό που είχατε συνηθίσει) και με αρκετές παραλείψεις.
Με τον καιρό όμως θα προστεθούν και αυτά.
PSClub-admin - Σαβ 12 Οκτ 2002, 13:30:36
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλούνται όλα τα μέλη του forum να προβούν σε διορθώσεις στο
profile τους, ύστερα από την ανακατασκευή που έγινε.

Για την ακρίβεια θα πρέπει να αλλάξετε τα παρακάτω:

Occupation
Car Model

Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε και το ονοματεπώνυμό σας (δεν είναι
υποχρεωτικό), το οποίο μπορεί να το δεί μόνο ο site-admin.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...
PSClub-admin - Σαβ 19 Οκτ 2002, 15:35:30
Θέμα δημοσίευσης:
Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Car Model (Μοντέλο αυτοκινήτου) παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω format:

Μάρκα Κυβικά (Βαλβίδες) Μοντέλο (Έτος Κατασκευής)

Peugeot 206 1.1 (8V) XN (2000)
Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2000)
Peugeot 206 1.6 (8V) XT (2000)
Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2001)
Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002)
Peugeot 206 2.0 (16V) GTi (2001)
Peugeot 206 2.0 (16V) GT (2001)

Τα παραπάνω γίνονται για στατιστικούς λόγους.

Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανέναν...

Ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την κατανόησή σας...

ΥΓ: Όποιοι δεν γνωρίζουν πως να περάσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, μπορούν να στείλουν ένα pm ή ένα email στον admin και θα το κανονίσει αυτός.
Vini - Σαβ 19 Οκτ 2002, 17:52:17
Θέμα δημοσίευσης:
206club-admin έγραψε:
Στο profile http://www.206club.gr/forum/profile.php?mode=editprofile σας στη θέση Car Model (Μοντέλο αυτοκινήτου) παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω format:

Αν κάποιοι δεν τα δηλώσουν σύμφωνα με τα παραπάνω, οι υπολογισμοί που γίνονται θα είναι λανθασμένοι και δεν θα οφελήσουν κανέναν...

ΥΓ: Όποιοι δεν γνωρίζουν πως να περάσουν τα στοιχεία του αυτοκινήτου τους, μπορούν να στείλουν ένα pm ή ένα email στον admin και θα το κανονίσει αυτός.

Κύριε Site Admin σας παρακαλώ,
προσπαθώ να βάλω το Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) όπως μου προτείνετε, αλλά δεν χωράει.... Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked

Πείτε μου τι να κάνω?
Wink Wink
DimiP - Σαβ 19 Οκτ 2002, 23:48:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
206club-admin έγραψε:

προσπαθώ να βάλω το Peugeot 206 1.6 (16V) XS2 (2002) όπως μου προτείνετε, αλλά δεν χωράει.... Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked

Πείτε μου τι να κάνω?
Wink Wink

να κοψεις το 2 απο το XS2.

ακου εκει XS2. που τα ειδατε αυτα ρεεεε;;;;;

Confused
theflame - Κυρ 20 Οκτ 2002, 01:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
206club-admin έγραψε:

Mr.Admin :D Excuse me.... Embarassed
Το δικό μου αμαξάκι δεν είναι στην κατάσταση! Shocked
Το Peugeot 206 1.4 (8V)XS2 (2002) που έχω βάλει είναι ΟΚ; Wink
Miltellas - Δευ 21 Οκτ 2002, 01:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λέω να αφήσετε τα XS2 και XS3, γιατί η δήλωση της ημ/νίας αρκεί. Τώρα, εάν κάποιος έχει XS 2002 χωρίς Multiplex, είναι πληροφορία που χρειάζεται;
Επίσης, χρειάζεται να λέμε και ότι είναι Peugeot;;!!

Who knows? Admin knows....
Alex - Δευ 21 Οκτ 2002, 03:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και ειμαστε στο Προσθηκες/Αλλαγες forum να προσθεσω οτι θα ηθελα να δω περισσοτερα smileys σαν αυτα που χρησιμοποιει ο Nikel ενσωματωμενα στο site μας...

Ειναι πολυ πετυχημενα...
teoman - Δευ 21 Οκτ 2002, 10:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει και το 1.6 16v ΧΤ(2001) που δεν αναφέρεται πουθενά.Είναι η 5πορτη έκδοση...
PSClub-admin - Δευ 21 Οκτ 2002, 11:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Πείτε μου τι να κάνω?
Wink Wink

Τώρα μπορείς....
:D :D :D
PSClub-admin - Δευ 21 Οκτ 2002, 12:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Mr.Admin :D Excuse me.... Embarassed
Το δικό μου αμαξάκι δεν είναι στην κατάσταση! Shocked
Το Peugeot 206 1.4 (8V)XS2 (2002) που έχω βάλει είναι ΟΚ; Wink

Η κατάσταση είναι ενδεικτική, εννοείται ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές
εκτός από αυτές που αναγράφονται.
PSClub-admin - Δευ 21 Οκτ 2002, 12:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Εγώ λέω να αφήσετε τα XS2 και XS3, γιατί η δήλωση της ημ/νίας αρκεί. Τώρα, εάν κάποιος έχει XS 2002 χωρίς Multiplex, είναι πληροφορία που χρειάζεται;

Όλα είναι για χάρη των στατιστικών....

Miltellas έγραψε:

Επίσης, χρειάζεται να λέμε και ότι είναι Peugeot;;!!

Who knows? Admin knows....

Υπάρχουν μερικοί που δεν έχουν Peugeot, αλλά παρακολουθούν το forum,
οπότε καλό είναι να υπάρχει.
Johnny - Δευ 21 Οκτ 2002, 15:37:19
Θέμα δημοσίευσης:
206club-admin έγραψε:

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
1) Πρέπει όλοι αναγκαστηκά να διορθώσουν το προφίλ τους γιατί τώρα στη θέση που γράφαμε το επάγγελμά μας γράφει το μοντέλο του 206 μας
2) Θα πρέπει να υπάρχει και μια περιοχή π.χ. 30χ5 χαρακτήρες για σχόλια (π.χ. να γράφει ο καθένας τι ακριβώς προσθήκες-μετατροπές έχει το αυτοκίνητό του) εμένα πάντως θα με βοηθούσε ΠΟΛΥ!! (βέβαια κάποιο ίσως να θέλανε ολόκληρο server απλά για να αναφέρουν τις μετατροπές τους... Smile Smile )
3) Σήμερα που συνθέθηκα έχω πρόβλημα με το layout της σελίδας.Δουλεύω σε ανάλυση 1024χ768 αλλά με ένα μεγάλο Taskbar στα δεξιά της οθόνης. Ενώ μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά τώρα για να βλέπω όλο το κείμενο ενό post πρέπει να κάνω scroll της κάτω μπάρας τoυ Explorer...Δεν ξέρω τι άλλαξε, γιατί και αν μπορεί να διορθωθεί αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορούσε ο καθένας να επιλέξει στο προφίλ του για τη μέγεθος παραθύρου θα ήθελα να είναι βελτιστοποιημένο το layout του forum.

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι ακριβώς τα μέλη του club που ασχολούνται με το site. Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος βέβαια... Smile
Vini - Δευ 21 Οκτ 2002, 17:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Johnny έγραψε:

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι ακριβώς τα μέλη του club που ασχολούνται με το site. Δεν ξέρω αν γίνομαι αδιάκριτος βέβαια... Smile

Φίλε Γιάννη δεν γίνεσαι αδιάκριτος,

Οι Admins: Chatasos, Sidobre, Vini φροντίζουν για την καλή λειτουργία και την φροντίδα όλου του χώρου. (Web Site + Forum Board)

Για αυτό μην ανησυχείς, κανείς άλλος δεν ασχολείται με το site σας (μας).
Oπότε όλες οι απόψεις, διευκρινήσεις, παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες και όλες μελετώνται και πολλές γίνονται πράξη.

Φιλικά
Tomcat - Τρι 22 Οκτ 2002, 02:07:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αυτό το οποίο θα πρότεινα για την καλύτερη λειτουργία του forum κυρίως είναι να φτιαχτεί ένα είδος search engine για τα post.Ετσι ώστε κάποιος ο οποιός ενδιαφέρεται για ένα θέμα να μην αναλώνεται μόνο στα καινουργια topics αλλά να μπορεί να συμβουλεύεται και απόψεις οι οποιέ είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν!
chatasos - Τρι 22 Οκτ 2002, 06:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Εγώ αυτό το οποίο θα πρότεινα για την καλύτερη λειτουργία του forum κυρίως είναι να φτιαχτεί ένα είδος search engine για τα post.Ετσι ώστε κάποιος ο οποιός ενδιαφέρεται για ένα θέμα να μην αναλώνεται μόνο στα καινουργια topics αλλά να μπορεί να συμβουλεύεται και απόψεις οι οποιέ είχαν διατυπωθεί στο παρελθόν!

Search υπάρχει, αλλά δυστυχώς λειτουργεί μόνο για τις λέξεις με αγγλικούς
χαρακτήρες (english και greeklish). Το ψάχνουμε εδώ και καιρό, αλλά λύση
δεν έχει βρεθεί ακόμα. Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταφέρουμε να δουλέψει.
chatasos - Τρι 22 Οκτ 2002, 06:58:15
Θέμα δημοσίευσης:
Johnny έγραψε:

1) Πρέπει όλοι αναγκαστηκά να διορθώσουν το προφίλ τους γιατί τώρα στη θέση που γράφαμε το επάγγελμά μας γράφει το μοντέλο του 206 μας

Τα περισσότερα έχουν διορθωθεί από τον admin.

Johnny έγραψε:

2) Θα πρέπει να υπάρχει και μια περιοχή π.χ. 30χ5 χαρακτήρες για σχόλια (π.χ. να γράφει ο καθένας τι ακριβώς προσθήκες-μετατροπές έχει το αυτοκίνητό του) εμένα πάντως θα με βοηθούσε ΠΟΛΥ!! (βέβαια κάποιο ίσως να θέλανε ολόκληρο server απλά για να αναφέρουν τις μετατροπές τους... Smile Smile )

Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό....υπάρχει ήδη κάτι υπό σκέψιν....

Johnny έγραψε:

3) Σήμερα που συνθέθηκα έχω πρόβλημα με το layout της σελίδας.Δουλεύω σε ανάλυση 1024χ768 αλλά με ένα μεγάλο Taskbar στα δεξιά της οθόνης. Ενώ μέχρι σήμερα όλα ήταν καλά τώρα για να βλέπω όλο το κείμενο ενό post πρέπει να κάνω scroll της κάτω μπάρας τoυ Explorer...Δεν ξέρω τι άλλαξε, γιατί και αν μπορεί να διορθωθεί αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μπορούσε ο καθένας να επιλέξει στο προφίλ του για τη μέγεθος παραθύρου θα ήθελα να είναι βελτιστοποιημένο το layout του forum.

Αυτό μάλλον παρατηρείται σε συγκεκριμένα topics και οφείλεται στο ότι
σε μερικά posts το κείμενο δεν δέχεται κάποιο "enter" ή στο ότι κάποια
εικόνα του topic είναι αρκετά πλατιά.

Johnny έγραψε:

Ευχαριστώ

Παρακαλούμε :D
chatasos - Τρι 22 Οκτ 2002, 08:01:27
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Johnny έγραψε:

Αυτό μάλλον παρατηρείται σε συγκεκριμένα topics και οφείλεται στο ότι
σε μερικά posts το κείμενο δεν δέχεται κάποιο "enter" ή στο ότι κάποια
εικόνα του topic είναι αρκετά πλατιά.

Εκτός αν χρησιμοποιείς Ελληνικά, οπότε είναι αναμενόμενο λόγω των μεγαλύτερων λέξεων Sad Sad
DimiP - Δευ 11 Νοέ 2002, 10:32:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα την τελευταια αναβαθμιση του forum παρατηρω οτι αφαιρεθηκε η χαλασε (Wink η δυνατοτητα να βλεπουμε τον αριθμο των posts απο την τελευταια επισκεψη μας.
Πανω δεξια παλια ελεγε: View 50 posts since last visit
Τωρα λεει: View posts since last visit.
και μονο εαν πατησουμε επανω (κλικ) θα ανοιξει νεα σελιδα που θα αναγραφει τον αριθμο των posts.

Προσωπικα εβρισκα ιδιαιτερα χρησιμο το να ξερω απο πριν τον ογκο των posts γιατι ετσι εαν ηταν μεγαλος και δεν προλαβαινα δεν τα διαβαζα αλλα εκανα logout.
Τωρα (οπως και πριν) αν κανεις κλικ και ανοιξεις τη σελιδα με τα posts που δεν εχεις διαβασει το συστημα καταλαβαινει οτι τα διαβασες και ακομη κιαν κλεισεις τη συνδεση σου χωρις να τα ανοιξεις 1-1 , χανεις τα παντα. δηλ. την επομενη φορα θα ειναι "διαβασμενα" κιας μην τα διαβασες στην πραγματικοτητα.
Ετσι ξεροντας το ποσα ειναι αυτα , και αν δεν προλαβαινεις απλα δεν τα διαβαζεις εκεινη την ωρα αλλα αργοτερα.
Τωρα... ετσι και θες να δεις ποσα ειναι πρεπει να τα διαβασεις κιολας.
Αν κανω λαθος διορθωστε με.
Γιατι αυτο παιδια;
Φτιαχνεται ; μηπως ειναι απλα μια παραληψη καποιας μεταβλητης ;
DimiP - Δευ 11 Νοέ 2002, 10:58:59
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Μετα την τελευταια αναβαθμιση του forum παρατηρω οτι αφαιρεθηκε η χαλασε (Wink η δυνατοτητα να βλεπουμε τον αριθμο των posts απο την τελευταια επισκεψη μας.
και μονο εαν πατησουμε επανω (κλικ) θα ανοιξει νεα σελιδα που θα αναγραφει τον αριθμο των posts.

Προσωπικα εβρισκα ιδιαιτερα χρησιμο το να ξερω απο πριν τον ογκο των posts γιατι ετσι εαν ηταν μεγαλος και δεν προλαβαινα δεν τα διαβαζα αλλα εκανα logout.
Τωρα (οπως και πριν) αν κανεις κλικ και ανοιξεις τη σελιδα με τα posts που δεν εχεις διαβασει το συστημα καταλαβαινει οτι τα διαβασες και ακομη κιαν κλεισεις τη συνδεση σου χωρις να τα ανοιξεις 1-1 , χανεις τα παντα. δηλ. την επομενη φορα θα ειναι "διαβασμενα" κιας μην τα διαβασες στην πραγματικοτητα.
Ετσι ξεροντας το ποσα ειναι αυτα , και αν δεν προλαβαινεις απλα δεν τα διαβαζεις εκεινη την ωρα αλλα αργοτερα.
Γιατι αυτο παιδια;

Δεν καταλαβαινω τι γινεται ,
Αφου διαβασα τα posts κανω ενα refresh και νατο !
εμφανιστηκε το νουμερο που δειχνει τα posts στην 1η σελιδα.
Τι να πω sorry για το post.
Θελει refresh αυτο ειναι.
chatasos - Δευ 11 Νοέ 2002, 11:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
DimiP έγραψε:

Γιατι αυτο παιδια;

Δεν καταλαβαινω τι γινεται ,
Αφου διαβασα τα posts κανω ενα refresh και νατο !
εμφανιστηκε το νουμερο που δειχνει τα posts στην 1η σελιδα.
Τι να πω sorry για το post.
Θελει refresh αυτο ειναι.

Μπααααα, απλά οι admins είναι πιο γρήγοροι και από την σκέψη σου....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Svstouk - Πεμ 14 Νοέ 2002, 14:33:42
Θέμα δημοσίευσης:
Προς τους κ.κ. Διαχειριστές.

Συγχαρητήρια για τα ενημερωτικά σχετικά με τη ζώνη ασφαλείας και την οδήγηση και το ποτό. Ας έρθει όποιος θέλει τώρα να σας πει για ποιότητα και αξιοπιστία Evil
fpug - Δευ 18 Νοέ 2002, 10:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πως το βλεπετε σαν ιδεα να μπει κι ενα τοπικ στο φορουμ στα αγγλικα ωστε αν καποιος ξενος μπει στο σαιτ να μπορει να ανταλαξει αποψεις μαζι μας κι εμεις μαζι του?
Ghost Dog - Δευ 18 Νοέ 2002, 16:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο ακουγεται,αλλα μαλλον θα ειναι μεγαλη βαβουρα!!!
DimiP - Δευ 18 Νοέ 2002, 19:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
οχι! και ειμαι καθετος !!!
πειτε οτι θελετε, αλλα εδω ειναι Ελλαδα (ακομη) και το site Ελληνικο.
Αν θελει ο "ξενος" να γραψει ας γραψει Ελληνικα(να παει να μαθει) ή ας γραψει Αγγλικα και οποιος θελει ας του απαντησει.
Δηλ. στα Γαλλικα η Ισπανικα boards που οι 2 αυτες χωρες ειναι απο τις πιο "σωβινιστικες" ως προς τη γλωσσα τους -και καλα κανουν- θα βρει κανεις Αγγλικα; ή μηπως Ελληνικα;;;

οχι!

την αποψη μου λεω γιατι ρωτησατε.
fpug - Τρι 19 Νοέ 2002, 00:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
οχι! και ειμαι καθετος !!!
πειτε οτι θελετε, αλλα εδω ειναι Ελλαδα (ακομη) και το site Ελληνικο.
Αν θελει ο "ξενος" να γραψει ας γραψει Ελληνικα(να παει να μαθει) ή ας γραψει Αγγλικα και οποιος θελει ας του απαντησει.
Δηλ. στα Γαλλικα η Ισπανικα boards που οι 2 αυτες χωρες ειναι απο τις πιο "σωβινιστικες" ως προς τη γλωσσα τους -και καλα κανουν- θα βρει κανεις Αγγλικα; ή μηπως Ελληνικα;;;

οχι!

την αποψη μου λεω γιατι ρωτησατε.

σωστος εχεις απολυτο δικιο. Κι εγω εχω ενα λογο παραπανω να υποστηριξω αυτα που λες αφου ζουσα Αγγλια για 8χρονια και ξερω τι και πως σκεφτονται οι ξενοι.
Απλα το ανεφερα μπας και 'περναμε' καποιες γνωσεις που ισως να εχει καποιος απο μια αλλη χωρα.

Wink
Miltellas - Τρι 19 Νοέ 2002, 00:37:13
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπάρχει πρόβλημα για μας τους Έλληνες. Όταν θέλουμε μπορούμε να πάμε στους τόπους συζητήσεών τους, να μιλήσουμε Αγγλικά και να μάθουμε ή να μεταδώσουμε αυτά που θέλουμε.
Το πρόβλημα το έχουν οι ξένοι που δεν θέλουν να ξέρουν Ελληνικά και έτσι δεν πρόκειται να μάθουν από τον Τόπο μας τίποτα. Εθνικιστές αυτοί; Εθνικιστές και μεις! Καλά κάνουν αυτοί, και μεις... καλύτερα! Wink
chatasos - Τρι 19 Νοέ 2002, 07:11:19
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρώστε.... δεν υπάρχει λόγος να ανεβάζετε τις πιέσεις σας (ούτε turbo να είχατε Laughing ).
Το site και το forum δημιουργήθηκαν για να υποστηρίξουν την ελληνική πραγματικότητα και θα παραμείνουν ως επί των πλείστων έτσι.
Δόξα τω θεό, υπάρχουν αρκετά ξενόγλωσσα forums (και για το 206), οπότε όποιος θέλει μπορεί να απευθυνθεί σε αυτά.
DimiP - Τρι 19 Νοέ 2002, 12:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
δηλ, νικησαμε ;;;
...ωραια...ησυχασα!

χουμορ ετσι;;
Miltellas - Τετ 20 Νοέ 2002, 22:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
We are the Winners!!
Yioupiiiiiii!

Laughing
chatasos - Παρ 29 Νοέ 2002, 20:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιοι κύριοι (& κυρίες) έχουν στείλει φωτογραφίες του 206 τους, από σήμερα θα μπορούν να τα απολαμβάνουν σε μικρογραφίες στην κεντρική σελίδα του forum (κάτω αριστερά).

Οι υπόλοιποι σπεύσατε !!!!!
Αλεξ@νδρος - Σαβ 30 Νοέ 2002, 09:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Όποιοι κύριοι (& κυρίες) έχουν στείλει φωτογραφίες του 206 τους, από σήμερα θα μπορούν να τα απολαμβάνουν σε μικρογραφίες στην κεντρική σελίδα του forum (κάτω αριστερά).

Οι υπόλοιποι σπεύσατε !!!!!

Tις καινουργιες που εχουμε στειλει σε CDακι ποτε θα τις περασετε κυριε Webμαστορα?
Ανυπομονουμε να τις θαυμασουμε Wink
Αλεξ@νδρος - Τρι 03 Δεκ 2002, 19:25:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιο το χιονακι.Εβαλα και αλυσιδες στο ποντικι :D
alxdr74 - Πεμ 16 Ιαν 2003, 10:43:58
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ερωτηση...Μηπως ηρθε η ωρα να "βγαλουμε" απο την κεντρικη σελιδα το δεντρο-τα χιονια και τον Αϊ Βασιλη? Αποψη μου....
chatasos - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Από σήμερα έχουν προστεθεί (μετά από αρκετό κόπο) 4 forums από το παλιό μας board, αυτό που είχε αρχίσει ο Νίκος (Vini).

Έτσι για να θυμόμαστε τι λέγαμε τότε....

ΥΓ: Τα forums/topics θα παραμείνουν κλειδωμένα.
Ady - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Από σήμερα έχουν προστεθεί (μετά από αρκετό κόπο) 4 forums από το παλιό μας board, αυτό που είχε αρχίσει ο Νίκος (Vini).

Και εγώ νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει από διαβάσματα, τώρα στα γεράματα....
Sidobre - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικά συγκινήθηκα! Crying or Very sad

Πως από ένα μικρό forum έτσι απλά για να μιλάμε....

...λιθαράκι - λιθαράκι και με την συλλογική προσπάθεια όλων, φτάσαμε σήμερα εδώ που φτάσαμε...

... και που θα φτάσουμε αύριο....
christhehealer - Παρ 31 Ιαν 2003, 14:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
... και που θα φτάσουμε αύριο....

No roofs but the sky Wink
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 01 Φεβ 2003, 21:09:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Τασο πως τα λες ετσι Question Με πηραν τα ζουμια παλι. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
PSClub-admin - Τρι 01 Απρ 2003, 19:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να προσθέσουν στο profile τους το 'Ονομά τους και το Επώνυμό τους, διότι μετά τις σημερινές αλλαγές τα συγκεκριμένα στοιχεία διαγράφηκαν.

Το Όνομα θα φαίνεται από όλους και είναι δίπλα στο username (μέσα σε παρένθεση) αυτού που κάνει post. Έτσι σιγά-σιγά θα γνωριζόμαστε καλύτερα.

Το Επώνυμο δεν φαίνεται από κανέναν, παρά μόνο από τον Administrator του forum.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές δεν είναι υποχρεωτικές, αλλά θα μας βοηθήσουν όλους στην καλύτερη λειτουργία του forum.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Αλεξ@νδρος - Τετ 02 Απρ 2003, 13:59:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξανδρος το Σαβ Ιούν 15, 2002 23:20 έγραψε:

Θέμα δημοσίευσης: Το χρωμα του Forum

--------------------------------------------------------------------------------

Προς WEBmasters:
Κατα τυχη απο τα Links πετυχα το φορουμ των Σλοβενων(Μα ποιος ειναι αυτος ο κυριος Gris Sidobre αραγε? 8) )το οποιο χρησιμοποιει την ιδια μηχανη με εμας
Τα χρωματα που χρησιμοποιουν πιστευω οτι ειναι πιο ζεστα και ταιριαζουν καλυτερα με την αρχικη μας σελιδα(οπως πιο ζεστα ηταν και αυτα του προηγουμενου φορουμ κατα την γνωμη μου παντα )
Μηπως θα επρεπε να τα αλλαξουμε?(χωρις παρεξηγηση αλλωστε εχετε κανει ηδη φανταστικη δουλεια και εχετε ξοδεψει απειρες ωρες)

Eιδατε που σας τα ελεγα?Μπραβο .Εσεις το βελτιωσατε ακομα περισσοτερο
Φανταστικο Exclamation
lia206cc - Πεμ 03 Απρ 2003, 09:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Αλεξανδρος το Σαβ Ιούν 15, 2002 23:20 έγραψε:

Θέμα δημοσίευσης: Το χρωμα του Forum

--------------------------------------------------------------------------------

Προς WEBmasters:
Κατα τυχη απο τα Links πετυχα το φορουμ των Σλοβενων(Μα ποιος ειναι αυτος ο κυριος Gris Sidobre αραγε? 8) )το οποιο χρησιμοποιει την ιδια μηχανη με εμας
Τα χρωματα που χρησιμοποιουν πιστευω οτι ειναι πιο ζεστα και ταιριαζουν καλυτερα με την αρχικη μας σελιδα(οπως πιο ζεστα ηταν και αυτα του προηγουμενου φορουμ κατα την γνωμη μου παντα )
Μηπως θα επρεπε να τα αλλαξουμε?(χωρις παρεξηγηση αλλωστε εχετε κανει ηδη φανταστικη δουλεια και εχετε ξοδεψει απειρες ωρες)

Eιδατε που σας τα ελεγα?Μπραβο .Εσεις το βελτιωσατε ακομα περισσοτερο
Φανταστικο Exclamation

Ωραίο το νέο look!!! Μπράβο κι από μένα παιδιά!

Α!!! και κάτι άλλο... δεν θα ήταν καλό να υπήρχε printable version στα topic? Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αυτή η δυνατότητα, αλλά όσες φορές δοκίμασα να εκτυπώσω κάποια σημεία που μ' ενδιέφεραν, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό!
Αλεξ@νδρος - Πεμ 03 Απρ 2003, 16:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν πρωτη λυση Λια εαν χρησιμοποιεις τον Explorer ειναι απο το μενου Αρχειο να διαλεγεις Προεπισκοπιση εκτυπωσης και κατοπιν απο το εικονιδιο που μοιαζει με γραναζι (αυτο διπλα στο Εκτυπωση) προσανατολισμος Οριζοντιος
Θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα νομιζω
chatasos - Παρ 04 Απρ 2003, 20:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:

Α!!! και κάτι άλλο... δεν θα ήταν καλό να υπήρχε printable version στα topic? Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη αυτή η δυνατότητα, αλλά όσες φορές δοκίμασα να εκτυπώσω κάποια σημεία που μ' ενδιέφεραν, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό!

Ready...... Wink Wink Wink
Εννοείται ότι εικόνες που είναι στην υπογραφή και το avatar δεν φαίνονται.
BTS - Παρ 04 Απρ 2003, 21:45:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο παιδιά, όμορφο το νέο λουκ του φόρουμ.
lia206cc - Σαβ 05 Απρ 2003, 18:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Ready...... Wink Wink Wink
Εννοείται ότι εικόνες που είναι στην υπογραφή και το avatar δεν φαίνονται.

¶αααααα ρε γατόνια !!! ΓΑΤΟΝΙΑ !!! Νιάουρρρρρρρρρ!!!
Ούτε η Τζοβάνα Φραγκούλη τέτοιο "πές το κι έγινε" !!!
(τσααακκκ!!! Τι φλασιά ήταν τώρα αυτή; Που τη θυμήθηκα;)
Μπράβο Τσατάσε!!!
Υ.Γ. : Κύριοι, υπάρχει κάτι που δεν κάνετε ;;; Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Σαβ 05 Απρ 2003, 19:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
lia206cc έγραψε:

Mμμμμ.....

Aυτό σηκώνει συζήτηση...

θα πρέπει να το σκεφτώ αρκετά!
DimiP - Κυρ 06 Απρ 2003, 02:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Mμμμμ.....

Aυτό σηκώνει συζήτηση...

υπαρχει, υπαρχει!
δεν κανονιζουν τα tour και τις συναντησεις τις μερες που δεν δουλευω !!!
Wink Twisted evil Evil Evil Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 07 Απρ 2003, 08:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Sidobre έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Mμμμμ.....

Aυτό σηκώνει συζήτηση...

υπαρχει, υπαρχει!
δεν κανονιζουν τα tour και τις συναντησεις τις μερες που δεν δουλευω !!!
Wink Twisted evil Evil Evil Laughing Laughing

Nαι ναι.... Δευτέρα με Παρασκευή 23:00 με 2:00.... Laughing

Δεν κανονίζεις καλύτερα εσύ τα ρεπό σου τις μέρες που λέμε για συναντήσεις - Touring???? από 2 εβδομάδες έως 2 μήνες πρίν τα ανακοινώνουμε... Rolling eyes

Αχ αχ! θα σε δαγκώσω!
lia206cc - Δευ 14 Απρ 2003, 12:14:15
Θέμα δημοσίευσης:

.... ¶κου "ρωτήστε το Μίλτο" !!!

ΑΠΑΙΧΤΟ!!! Ποιός γάτος το σκέφτηκε;

Χθές το απόγευμα το είδα κι από τότε όποτε το θυμάμαι γελάω μόνη μου!!!

Υ.Γ.: Και να 'ταν μόνο για τα αμορτισέρ του 206...

chatasos - Παρ 02 Μάϊ 2003, 09:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

Τα topics ξεκλειδώθηκαν και έχουν μεταφερθεί στα αντίστοιχα νέα forums.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες