MakiS84 έγραψε: |
Όχι δεν το καλύπτει.. δοκίμασε να το αφήσεις για λίγο χωρίς καθόλου μπαταρία, ξαναβάλτη και δοκίμασε.. ελπίζω να είσαι τυχερός.. ![]() |
CHRIS106 έγραψε: |
Το θεμα είναι αν το καλυπτει η εγγυηση. |
tomtoup207 έγραψε: |
Το κλειδι αυτο που ανοιγοκλεινει το κοκορακι οταν ανοιγει δεν μενει σταθερο και οταν γυρνας την μιζα μαζευει προς τα μεσα σαν να εχει χαλασει η ασφαλεια που το κραταει ανοιχτο,τη να κανω?? |
smoki έγραψε: |
ετσι ειναι. απλα να το βαζεις με την τσακιση προς τα πανω για να μην σου μαζευει |
franch_power έγραψε: |
Φίλε θωμά πληροφοριακά καινούργιο κλειδί από αντιπροσωπεία κάνει γύρω στα 200Ε! ![]() |
tomtoup207 έγραψε: |
εκανα μια παραγγελια απο ebay στα 18Ε αμα ερθει καλος αλλιος το απλο για οσο παει το αμαξι και δεν βλεπω για παλυ! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
φιλε μου τωρα ειδα το ποστ σου...εγω εχω ενα γνησιο καπακι απο κλειδι-χωρις την λαμα δηλαδη αγρατζουνιστο τελειως και αχρησιμοποιητο εαν σε ενδιαφερει!!!! |
tomtoup207 έγραψε: | ||||
Λαμα θα βαλω την δικια μου εχει το μηχανισμο που ανοιγει το κλειδι αυτο το νικελ κουμπακι?? |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||
ναι ρε φιλε...εχω κοπλε το κλειδι το μαμισιο τελος παντον...κομπλε....αχρησιμοποιητο!!!εαν σου κανει στο στελνω και εσυ απλα κανεις """τραμπα""" την λαμα και την πλακετα!!!τιποτα αλλο...τα αλλα τα αφηνεις οπως ειναι!!!!!! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||
ναι ρε φιλε...εχω κοπλε το κλειδι το μαμισιο τελος παντον...κομπλε....αχρησιμοποιητο!!!εαν σου κανει στο στελνω και εσυ απλα κανεις """τραμπα""" την λαμα και την πλακετα!!!τιποτα αλλο...τα αλλα τα αφηνεις οπως ειναι!!!!!! |
gastone έγραψε: |
Γεια σας ! Στο κλειδί του 207 δεν ανταποκρίνεται ο τηλεχειρισμός έτσι ανοίγω και κλείνω χειροκίνητα .Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι πρέπει να πάρω καινούργιο με κόστος περίπου 110 ευρώ , υπάρχει καμία πιο φθηνή λύση? Μήπως κάτι μπορεί να γίνει με το υπάρχον κλειδί? Η μπαταρία του κλειδιού είναι καινούργια..
Ευχαριστώ! |
greenpug106 έγραψε: | ||
Αν έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρονικά του κλειδιού είτε τα επιδιορθώνεις (υπάρχουν εταιρείες που διαφημίζουν service των κλειδιών με αλλαγή συγκεκριμένων εξαρτημάτων), είτε αγοράζεις ένα μεταχειρισμένο από ebay και το προγραμματίζεις στο δικό σου αυτοκίνητο αφού πρώτα μεταφέρεις τη λεπίδα. Έχεις καθόλου 2ο κλειδί με τηλεχειριστήριο να επιβεβαιώσεις ότι φταίει το κλειδί και όχι το σύστημα το αυτοκινήτου? |
reselie-206 έγραψε: |
Μπορεί να έχει αποσυντονιστεί το κλειδί |
reselie-206 έγραψε: |
δοκίμασε αυτό μπας και |