mick206 έγραψε: |
Δυστυχώς διαπιστώθηκε πως έχουν φαγωθεί λίγο οι δίσκοι μου και πως δεν έχω αμορτισέρ(χάνουν λάδια)... ![]() ![]() ![]() Επόμενο βήμα κατα τα Χριστούγεννα που αναμένεται αλλαγή αμορτισέρ-ελατήρια,δίσκων-τακάκια... Δηλαδή λεφτά νά έχουμε να δίνουμε... ![]() |
mick206 έγραψε: |
Φίλε Δημήτρη τα αμορτισέρ ήδη απο το service των 20.000χλμ είχε διαπιστωθεί πως χάνουν λάδια ![]() ![]() ![]() Είναι καθαρά δικιά μου βλακεία που δεν τα κοίταξα και το αμέλησα... ![]() Όσον αφορά τα τακάκια τα άλλαξα στα 20.000χλμ(και αυτά στο service που είχα κάνει). Να σημειώσω πως δεν κάνω απότομα φρεναρίσματα ούτε σταματάω την τελευταία στιγμή... ![]() |
lia206cc έγραψε: |
... Shell Helix Ultra 5W-40: 45,21 .... |
konstantinos έγραψε: | ||
Δεν μου λες... δεν διαβάζεις τις ενότητες για τα λάδια καθόλου? ε? καθόλου? Για πέρνα του χρόνου το Σεπτέμβρη να ξαναδώσεις το μάθημα "διαβάζω και μαθαίνω για το best off Value/Money λάδι"... Μην μου πεις τώρα οτι σου την ξαναλέω... έτσι? Φιλάκια... |
Φίλτρο βενζίνης: 8,42 |
ady έγραψε: | ||
Μου-Λαρίτσα μου, μιας και ήσουν από κάτω όλη την ώρα, το φίλτρο βενζίνης σου που βρίσκεται; E; ΛΕΓΕ !!!!!! (Αλλιώς τον Σεπτέμβριο, όπως λέει και ο κρασοπαντογνώστης......) |
Ακόμα μυρίζει η ζακετούλα μου βενζίνη... τα σωληνάκια μόνη μου τα έβγαλα Ανδριανέ μου, αλλά το φίλτρο δεν μπόρεσα να το ξεκολλήσω... (το χάλι του το μαύρο είχε) έσπασα & ένα νύχι και την ψώνισα... ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτω πίσω δεξιά ρε! Πάλι καλά που δεν ρώτησες που είναι η τάπα της βενζίνης! ![]() ![]() ![]() |
αλλά το φίλτρο δεν μπόρεσα να το ξεκολλήσω... (το χάλι του το μαύρο είχε) έσπασα & ένα νύχι |
τώρα πρέπει να σου πώ και το σημείο; ![]() Κάτω πίσω δεξιά ρε! |
Δημήτριος έγραψε: | ||
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά φίλτρο βενζίνης δεν διαθέτουν οι 1,6 16v κινητήρες >2001 (την πάτησα και 'γω με αυτό το πράγμα). Είσαι σίγουρη πως αυτό που βρήκες ήταν φίλτρο βενζίνης;;; Εκτός αν άνοιξες την αντλία βενζίνης (αν γίνεται αυτό...). Τότε πάω πάσο... |
... Θες να 'ρθεις να ξαπλώσουμε μαζί από κάτω να στο δείξω; |
Ε, τότε τι σκατ* αλλάξαμε εκεί κάτω **μώ την τρέλα μου;
Πλάκα μας κάνετε ρε τσόγλανοι μεσημεριάτικα; ¶ει σιχτίρ! την ψώνισα... ψιλοπαίζει και το τιμόνι! Πάω για ευθυγράμμιση |