PoiSoNeR έγραψε: |
ΩΡΑΙΟΣ!!!! ![]() Με το καλό αγόρι και καλοταξιδο, άντε και σε χάσαμε………! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Αν μερικοί δεν το προσέξατε το Αρης πείρε ένα νέο μοντέλο:
1,6 GTi ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Aρη, καλορίζικο να είναι καλοτάξιδο και να κάνεις πολλά μα πολλά ασφαλή και ευχάριστα χλμ....
Αν μερικοί δεν το προσέξατε το Αρης πείρε ένα νέο μοντέλο: 1,6 GTi ![]() |
klain έγραψε: |
Μεγειές μεγειές. Καλορίζικο και καλοτάξιδο και απο μένα.
Και παρεπιπτόντως, την προηγούμενη πέμπτη έγιναν τα χαρτιά και για το δικό μου 206 1.4 XS (Blue recife) το οποίο το περιμένω μέσα στην άλλη βδομάδα. ![]() Το χρώμα το έχει δεί κανείς να κυκλοφορεί; Είπα να ρισκάρω λιγάκι και να αρκεστώ μόνο στην καλή εντύπωση που είχα απο το χρωματολόγιο. Ελπίζω να μην το τρέχω σε βαφεία ακομα δεν θα το πάρω. ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Καλοτάξιδο το 206 σου Άρη.....
Gti εεεε;;; Θα ήθελα να μάθω μερικά χαρακτηριστικά..... |
Byron206 έγραψε: | ||
Απο τα λιγα που γνωριζω ειναι 1000ε παραπανω απο το απλο 1.6 και μετα ευροπουλα αυτα περνεις επιπλεον: -ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ (Στην αρχη ελεγαν οτι δινουν τα SIROCO, εμενα αυτα με χαλανε λιγο σημερα εμαθα οτι δεν εχουν και τα δινουν με αυτα που ειχε το παλιο GTi 2.0 τα οποια μου αρεσουν καλυτερα) -Δερματινο σαλονι & νικελ παντου -Αισθητηρας βροχης -Αισθητηρας για τα φωτα Καθησαμε με τον flouri2003 και υπολογισαμε οτι για να τα βαλεις ολα αυτα σου πανε πανω απο 1000ε....οποτε συμφερει ![]() ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Μπορεί Άρη να κράτησες σιγή ιχθύος, αλλά σε λίγο θα "μιλάς" με λεόντειο βρυχηθμό! ![]() ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!! ![]() |
Byron206 έγραψε: |
Φιλε απο χθες στις 1800 μ.μ. 11/7/2003 το αμαξι βρικε τον κατοχω του ![]() ![]() Ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που ο πωλητης του, του το πηγε σπιτι του.......και μετα εχετε παραπονο απο τις αντιπροσωπιες (αυτο ειναι χουμορ)...... ![]() Με δουλευαν ολοι κ α ν ο ν ι κ α Ο Τασουλης (flouri2003) μου ειπε ψεματα οτι το πρωτο αμαξι ηταν χτυπημενο και οτι θα αλλαζε αριθμο πλαισιου που σημαινε οτι θα επερνα αλλο και κατ' επεκταση θα περιμενα αλλη μια εβδομαδα να περασει τεχνικο ελεγχο και πινακιδες. Μου ειπε οτι θα το επερνα την Πεμπτη 18/7....το αμαξι ηταν απο την Τεταρτη στην lion και να φανταστεις οτι χθες ημουν στην lion ![]() Φευγοντας απο τον Τασο μου ειπε οτι θα εφερνε το δικο του 206 για πλυσιμο στο σπιτι μου και καφεδακι ταβλακι και τα σχετικα......ετσι λοιπον εγινε αλλα δεν ηταν το δικο του αλλα το δικο μου....μ΄ενα τεραστιο κοκκινο φιογκο επανω σε ολο το αμαξι!!!!!!!!!!!! Ετρεχαν 8-9 ατομα ολη την εβδομαδα για να ετοιμασουν ολη την εκπληξη χωρις εγω να παρω γραμμη τιποτα ![]() Εμεινα Μ@Α@Λ@Α@Κ#Α*Σ!!!!!! ![]() ![]() |
seridim έγραψε: | ||
Δηλαδή μεταλλαγμένο;; Διασταυρωμένο με 106 Gti;; Ή καθαρόαιμο; |
Byron206 έγραψε: |
Σας ευχαριστω ολους απο καρδια διοτι ολοι σας με την καρδια σας μου το ευχεστε ![]() ![]() ![]() Ηδη το λιονταρακι μου εχει κανει 257km τα περισσοτερα ηρεμα (καποια απο αυτα λιγο πιο νευρικα) με μονη μαλ***α μου σημερα που πηγαινα στην δουλεια οπου ξεχαστικα καποια στιγμη και κρατησα την 1η μεχρι 4000σ.α.λ ![]() ![]() ![]() Ηδη χθες ψαρωσα δυο 106GTi και ενα SAXO ![]() ![]() ![]() Περιμενω να ερθει η μερα του καφε για να το δειτε ολοι απο κοντα.........ακομα πισω φαναρια σαν του δικου μου δεν εχουν ερθει!!!!!! |
Larry69 έγραψε: |
Καλοτάξιδο ρε φίλε.Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το καινούριο 206.
Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. |
Ronin έγραψε: |
Έτσι..!!
Λάζαρε,εύχομαι πολλά πολλά χιλιόμετρα με το GTουρά σου!! |