mathanas έγραψε: |
http://www.autoexpress.co.uk/products/products/218892/armor_all_protectant_wax.html
αυτο ειναι και το χω δοκιμασει και ειναι μια χαρα δε ζοριζει το χρωμα και θα κρατησει κανα δυο μηνες με συχνο πλυσιμο.... Επισης και στα πλαστικα τα μαυρα να σου παει δε μασανε και δε παθαινουν τιποτα φευγει πολυ ευκολα. |
kostasvti έγραψε: |
Ηλια σε ευχαριστω πολυ! επειδη το αμαξι ειναι σχετικα καινουριο γι αυτο πηρα μονο κερι. θα το κανω οπως λες αλλα αντι για σφογγαρακι θα χρεισιμοποιησω ενα δευτερο καθαρο πανακι!
Σε ευχαριστω! |
alekoukos106 έγραψε: |
Εγω χρησιμοποιω μια φορα το μηνα περιπου κερι MEGUIAR'S το gold class και παροτι ψιλοακριβο αξιζει ακομα και το τελευταιο ευρω....θα μεινεις μαλ**ας απο τα αποτελεσματα του.τοσο στην οψη οσο και στην αφη.... ![]() |
kostasvti έγραψε: |
απο πλευρα συχνοτητας τι ξερουμε? |
mechanic έγραψε: |
Το ηδιο (Armorall) χρησιμοποιω και εγω και εχει πολυ καλα αποτελεσματα
προσωπικα το κερωνω μια φορα το μηνα και βλεπω οτι κραταει καλο "φιλμ" προστασιας. (το βλεπεις αν πεσει κουτσουλια που καθαριζεται αμεσως και χωρις να αφησει ιχνος, περα απο οταν πεσει νερο κτλ) Παντως εχω μια απορια...... προσφατα εβλεπα σε περιοδικο με αξεσουαρ κατι ΠΑΝακριβα κερια, μιλαμε παιζανε στα 150 μεχρι 280 ευρω ενα απλο κουτακι, (δεν θυμαμαι τη μαρκα) και δεν ειναι για αποκατασταση κτλ... αναφερει οτι ειναι για καινουργια χρωματα τι παραπανω εχουνε? αξιζει να παρω κατι τετοιο? ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
To NXT 2 είναι ό,τι πρέπει για καινούρια χρώματα. Είναι συνθετικό κερί (όχι φυσικό carnauba) που σημαίνει ότι υστερεί λιγάκι σε βάθος χρώματος, αλλά προσφέρει πολύ καλύτερη προστασία από κουτσουλιές, οξειδώσεις κλπ. Επίσης δεν έχει γυαλιστικά στοιχεία που αφαιρούν βερνίκι. Για τα χρήματά του είναι ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί μαζί με το turtlewax gloss platinum (που είσαι εξίσου καλή ευκαιρία αφού κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ λιγότερο και προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα). |
paranoia έγραψε: |
Φίλε driver το δικό μου αμάξι είναι 6ετίας πλέον και γ' αυτό χρησιμοποιώ γυαλιστικά όχι πολύ συχνά βέβαια αλλά όσο να ναι έχει υποστεί μια ταλαιπωρία το χρώμα. Κερί έχω ένα χρόνο να βάλω...
Τι θα μου πρότεινες λοιπόν από κερί μετά το spr να βάζω; Το armorall hi shine paste wax δίνει όντως λάμψη αλλά φεύγει σχεικά γρήγορα μετά από 2-3 βδομάδες... |
Snap5 έγραψε: |
Εχω ερώτηση, μιας και προσέχουμε τα πλαστικά κατά το κέρωμα (μιας και "ασπρίζουν") μήπως το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκόλητα?Υπαρχει πρόβλημα αν περαστούν με κερί? |