Petros έγραψε: |
3. Το πέρασμα του Ταϋγέτου από το Μυστρά προς την Καλαμάτα. Από τις πιο όμορφες διαδρομές στην Ελλάδα. Δυστυχώς όμως έχει κινησούλα και αρκετές παγίδες...
|
Sidobre έγραψε: |
(πάντως έχει τόσες τεχνικές στροφές, πέταλα και εσσάκια που είχα καταφέρει να υπερθερμάνω το αυτοκίνητο... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Θυμησε μου στον Γάμο σου να σου παρω εναν ανεμιστηρα σε μεγεθος σπιτιου ![]() ![]() ![]() ![]() Αντε στο Σειριο ρε παλιοευθειακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Petros έγραψε: |
Διαδρομές τόσο για βόλτα όσο και για γκάζια!
2. Από το Λεωνίδιο προς τον Κοσμά. Η ανάβαση του Πάρνωνα είναι μαγευτική. Μεγάλος δρόμος σε πλάτος και καλής ποιότητας άσφαλτος. Το καφεδάκι στον Κοσμά, την Ελβετία της Ελλάδας, θα είναι η καλύτερη ανταπόδοση σε μία γρήγορη και χορταστική ανάβαση. |
ΥΓ : Αμα θες στο γάμο μου να μου πάρεις ένα ψυγείο λαδιού δεν θα σου έλεγα όχι.... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
...Για ψυγειο σπιτιου μην μου ζητησεις τιποτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπας και θες και ενα ψυγειο για τις βαλβολινες ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν μου λές... έχει βγάλει ψυγείο σπιτιού η Peugeot Sport????? ![]() |
Oσο για τις ευθείες... εγώ δεν ξέρω τίποτα! Αφού λοιπόν ξέρεις ότι ζεσταίνονται και οι βαλβολίνες στα 240, τότε σίγουρα ευθειάκιας είσαι!! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Εγω ρε μαστορα και να θελω δεν μπορω να γινω.Ξεχνας οτι το βημα μου ειναι κοντο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σου αφιερωνω ενα τραγουδι λιγο παραποιημενο. Ελα να παμε στης στροφεεςς..ελα να παμε στις στροφες...Ελα να παμε στις στροφες,...θα φας τσεκουρι και θα κλαις ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.Οποιος γιουχαρι για την καλλιτεχνικη μου φλεβα θα φαει BAN για μια βδομαδα ![]() ![]() ![]() |
NICK THE GREEK έγραψε: |
(καλυτερα με τα μικρα?γραμματα) |
NICK THE GREEK έγραψε: |
![]() |
Αντώνης έγραψε: |
Χθες εκανα την αγαπημηνη μου ειδικη.
φορεσα ενα κρανος που βρηκα και εκατσα στο οχημα. ξεκιναω στην τσιτα αλλα στην δευτερη στροφη που βρηκα με πεταει εξω ![]() ![]() ![]() προσπαθω να τον περασω σε μια στροβη απο την εσωτερικη αλλα με ριχνει πανω στα λαστιχα ![]() ![]() μετα απο λιγο βλεπω ενα τυπο να μου κανει νοημα να σταματησω ![]() ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΑΣΗ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ ΚΑΡΤ . ![]() ![]() ![]() ![]() |