PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - Ζώνες 3/4/6 σημείων

MEMsound - Πεμ 05 Νοέ 2009, 14:12:04
Θέμα δημοσίευσης: Ζώνες 3/4/6 σημείων
Νομίζω δεν υπάρχει σχετικό τόπικ...
Αν υπάρχει το ενώνουμε εκεί.

Στο θέμα μας.

Υπάρχουν διάφοροι κρίκοι για τις ζάνες πολλών σημείων?
Επεσαν στα χέρια μου κάποιοι κρίκοι που απ οσο εμαθα ειναι universal μιας και υποτιθεται οτι όλα τα αμάξια εχουν τις ιδιες (με 17 κεφάλι) βίδες για τις ζώνες αλλα δεν βιδώνουν στο σασί του 206, στις τρύπες που ηταν οι αγραφες για τις πίσω ζώνες κάτω από το πίσω κάθισμα...

Οπότε τι κάνουμε?
Εχει κανείς ασχοληθεί με αυτούς τους βιδωτους κρίκους στο 206? Question
Lef205 - Πεμ 05 Νοέ 2009, 19:31:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παμε αυριο στον Τασο και μας δινει ενα σετ κρικους που κανουν για το αυτοκινητο μας.
Ελεος ομως. Laughing
MEMsound - Πεμ 05 Νοέ 2009, 20:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε από εκει θα πάω ούτως ή άλλως αυριο μιας και μου εφερε το σχετικό 206 τελάρο για το κάθισμα.
Και τους κρίκους που εχω από εκείνον τους πήρα μαζί με τις ζώνες και το κάθισμα.
Απλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου ειπε (όπως και ο Ανέστης) οτι ενας τυπος (σπείρωμα) κρίκων υπάρχει που ειναι για όλα τα αμάξια = οτι όλα τα αμξαι εχουν το ιδιο σπειρωμα στις βίδες των ζωνών.
Προφανώς θα θυμόντουσαν λάθος ή ίσως εγω δεν καταλαβα τι μου ειπαν. Laughing

Θα λυθεί το θέμα αυριο οπως και να 'χει.
χεχεχεχε
Razz Razz Razz Razz
MEMsound - Παρ 06 Νοέ 2009, 03:57:48
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα μαζί μιλάγαμε και χωρια καταλαβαίναμε
διότι τελικά ναι μετα ολα τα αμαξια εχουν το ιδιο σπειρωμα για την βιδα στις ζώνες
αλλα
υπαρχουν και κρίκοι που δεν ειναι για αυτές τις εργοστασικες θεσεις αλλα για να γίνει τρυπες στο σασι και να βιδωθουν με κοντρα παξιμάδι...
προφανώς εχω τους 2ους...
και χρειάζομαι τους πρώτους Laughing

υ.γ. Dizzy2 W00t Hunter
SnakeMJK - Παρ 06 Νοέ 2009, 09:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή είχα παρόμοιους προβληματισμούς... είχα σκεφτεί να κολλήσω με οξυγονοκόλληση τέτοια κρικάκια πάνω στο τελάρο (που δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να πάρω ακόμα Sad ). δεν είμαστε για τρύπες τώρα στο σασί Razz
MEMsound - Παρ 06 Νοέ 2009, 19:58:48
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά το 206 (και δεν ξέρω και αν και κάποιο αλλο peugeot) εχουν διαφορετικο σπίερωμα στις βίδες των ζωνών από οτι τα αλλα αμάξια

για 206 απ' οτι κοιταξαμε με Τάσο, καθώς και APR και Κρασουλη, (απο κοντα) και Ριζικάρη (τηλεφωνικα) ετοιμοι κρίκοι δεν υπάρχουν οπότε αν κάποιος θέλει κρίκους τρυπάει κάπου το πισω πάτωμα και βάζει από τους ετοιμους universal Κρικους με ετοιμο πλακακι με το κολλημένο κοντρα παψιμάδι κάτω από το σασι...
ή
βιδώνει τις αγγράφες με τις μαμα βιδες χωρίς κρίκους (θα το δοκιμάσω αυριο ή αργότερα σημερα)
Lef205 - Σαβ 07 Νοέ 2009, 01:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
και γιατι να μην παρεις βιδες ιδιου σπυροματος με τις εργοστασιακες και να πας στον Τολη να κολλησει κρικους στο κεφαλι τους?
volvos - Σαβ 07 Νοέ 2009, 08:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
giati ayto μηχανολογικα δεν ειναι σωστο...δε ξερω ποσο δυναμη μπορει να αντεξει αυτη η βιδα η κολλημενη.

πιο σωωστη λυση ειναι να φτιαξεις τις βασεις που ειπες μανθος

επισης μια λυση που ειχα σκεφτει ειναι ουνιβερσαλ κρικοι με μεγαλη διαμετρο που θα τις παμε τολη και θα τις κοψει στο μοτουλ(σπειρωμα) των τρυπων του 206.
δηλαδη εχεις μια Μ12 με χ σπειρωμα
τη τρως και τη κανεις Μ10 με το πεζο σπειρωμα...

οσον αοφρα το 206 μια καλη λυση ειναι

φτιαχνουμε πλακακια που απο τη μια εχουν τρυπα για να περαστει δεξια στη βιδα της πορπης της ζωνης και δεξια στη βιδα που πιανει η ζωνη.
αυτο το πλακακι απο τη μια εχει τρυπα για να πιαστει εκει που λεμε απο την αλλη εχει μια πολυ μεγαλη τρυπα για να περασεις το γαντζακι της αγωνιστικης ζωνης....αλλα ποιος παει τολη να τα φτιαξει
MEMsound - Σαβ 07 Νοέ 2009, 10:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη δεν εμπιστευόμαι κολλημένους κρίκους πάνω στο κεφάλι βίδας.
Και με τον Τάσο που το συζητάγαμε ηταν αντίθετος.

Παναγιώτη για να μπουν τα πλακάκια που ελεγα πρεπει να γίνει τρύπα στο σασί, πράγμα που δεν με "ενθουσίαζε" σαν ιδέα. Η τρύπα αναγκάστικά θα γίνει πιο πίσω από εκεί που είναι οι εργοστασιακές τρυπες ζωνών γιατι υπάρχει και το τεπόζιτο από κάτω... Είναι λίγο μπερδεμένο το σενάριο γενικώς.

Αυτό που λες και που μου ελεγε και γκραλλυς χθες) για μετατροπή του σπειρώματος ενός κρίκους γίνεται ΑΡΚΕΙ να βρεις κρίκο με μεγαλήτερο από το σπείρωμα του του 206 ωστε να το μετατρέξεις σε σπειρωμα 206.
Το θέμα ειναι οτι οι ετοιμοι κρίκοι δεν υπάρχουν σε διάφορα σπειρώματα παρα μόνο σε ενα και αυτό ειναι "σχεδόν" ιδιο σε διάμετρο με το σπείρωμα του 206 (αλλα με λιγο διαφορετικό "βήμα") οποτε και δεν ειμαι σιγουρος οτι υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Επειδή εχω μερικους κρίκους αν μπορέσω να πάω από Τάλη κάποια στιγμή θα των ρωτήσω.

Αυτό το πλακάκι που λες να φτιαχτεί δεν ξέρω (και αν θα ξέρει ο όποιος μηχανικός) από τι υλικό πρέπει να φτιαχτεί ωστε να αντέξει "αν χρειαστεί"... Confused Confused
MEMsound - Σαβ 07 Νοέ 2009, 10:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αχα...
νομίζω οτι πιο σωστή λύση ειναι αυτή:
http://www.sparcoracing.com/Sparco-Belt-Bolt-In-Kit-p123.html

αρκεί να χωράει φαρδίες ζώνες και να μην ειναι μόνο για τις λεπτές Confused
και χρησιμοποιούμε τις μαμά βίδες..
MEMsound - Σαβ 07 Νοέ 2009, 22:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα βρηκα λυση σωστη ανθεκτικη χωρις αμφιβόλου αντοχης πατέντες και μαζί και ομορφη
φωτο κλπ αυριο
MEMsound - Κυρ 10 Οκτ 2010, 17:16:12
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.importtuner.com/features/0611_impp_11z+2003_mitsubishi_lancer_evolution_viii+roll_bar.jpg Confused Question
ParisMcridis - Κυρ 10 Οκτ 2010, 17:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
ναι αλλα πως θα το φτιαξεις αυτο το πραμα...γιατι για peugeot δε νομιζω να υπαρχει ετοιμο.αυτα ειναι japan made.
kovac - Δευ 11 Οκτ 2010, 00:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι σα να είσαι σε λούνα πάρκ ρε! Laughing Laughing Laughing
Πήγαινε καμιά βόλτα από τον Τόλη, όλο και κάτι θα σκεφτεί. Wink
MEMsound - Δευ 11 Οκτ 2010, 00:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
μα γι αυτο εβαλα τα emoticon στο τελος του λινκ... Laughing Laughing Laughing

υ.γ...στο δικο μου το χω λυσει το θεμα...
κανονικα βιδωμενες στο πατωμα...
ενω εχουμε παρει (μαζι με τακη) και την αντιστοιχη σωληνα για τοποθετηση (καποια στιγμη) πιο ψιλα.... Laughing Wink
Ghost Dog - Τρι 25 Ιαν 2011, 12:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σκεφτομουν σοβαρα για μια ζωνουλα 4ων σημειων (3") για το RC γιατι δε μου φτανει το μπακετ με τη μαμα ζωνη....
Σκοπος ειναι να τη φοραω μονο οταν βγαινω για πολεμο και οταν ειμαι με κοσμο να την εχω πεταμενη κατω απο το καθισμα του οδηγου....
Το θεμα ειναι οτι τις 2 πισω πορπες θα πρεπει να τις μαγκωσω κατω απο το πισω καθισμα και να το ανασηκωνω οταν θελω να βγαλω γουστα στο δρομο, ωστε να μπορει να ειναι σε πληρη εκταση η ζωνη και να μην κανω τον σουπερ μαν και κανα ντουκι......
Με βλεπω να ξηλωνω τη ζωνη απο το αγωνιαρικο του Ninja και να δοκιμαζω με την ησυχια μου....
MEMsound - Τρι 25 Ιαν 2011, 12:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
εχω ρε ΠΑΠΑΡΑ 2η 4αρων (για τον συνοδηγο οταν μπει 2ο μπακετ) που τωρα καθεται οποτε κλπ κλπ κλπ κλπ Laughing Laughing Laughing Laughing
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 13:42:20
Θέμα δημοσίευσης:
ζωνες 4 σημειων με καθισμα με μια τρυπα...NO WAY!!! ειναι δολοφονικο!!!
MEMsound - Τρι 25 Ιαν 2011, 13:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
μην βαλεις τοτε Wink
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 14:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
sorry,Μανθο αλλα ειναι πολυ επικινδυνο!
αν θελεις μπορω να σου αναλυσω την αποψη μου οπως αν θελεις μπορεις να μου αναλυσεις & την δικια σου! Wink
MEMsound - Τρι 25 Ιαν 2011, 16:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
ειπε καποιος το αντιθετο??
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 16:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
οκ,Μανθο.
απλως απο την απαντηση σου νομιζα οτι εχεις αντιθετη αποψη! Wink
MEMsound - Τρι 25 Ιαν 2011, 17:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
οχι φυσικα Wink
Ghost Dog - Τρι 25 Ιαν 2011, 22:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο καλα εκανες και το ανεφερες γιατι ισως καποια παιδια να μην το ηξεραν.......
Σε αυτη την περιπτωση βαζεις μια 2" (μουφο) 3ων σημειων! Wink
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 23:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη,οι ζωνες που λες ειναι τελειως ψεμμα για εμενα.
ασε που ειναι δυσχρηστες αφου ουσιαστικα αναγκαζεσαι κατα ενα τροπο να καταργησεις τις πισω θεσεις,αφου το πανω με το κατω μερος ειναι ενιαια και δεν μπορεις να τις "πεταξεις" πισω!
Ghost Dog - Τρι 25 Ιαν 2011, 23:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν και καποιες 3ων που εχουν πορπη πισω απο το καθισμα για να μπορεις να βαλεις πισω ατομα..... Wink
Εγω θελω να βαλω 4ων σημειων και 3".... Cool

Αν παω σε 2" 4ων σημειων σκεφτομαι αυτες
http://www.sparcousa.com/pharness_tuning.asp?id=375
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 23:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
ελα ρε Αρη...μην το χειροτερευεις με τις ζωνες που εχουν πορπη πισω! Laughing Laughing Laughing

και γιατι δεν παιρνεις αυτες??
http://www.sparcousa.com/pharness_comp.asp?id=577

Wink
nightmare - Τρι 25 Ιαν 2011, 23:56:53
Θέμα δημοσίευσης:
δες demon tweeks εχει πολυ πραγμα!

θελεις 2" ή 3"??
volvos - Τετ 26 Ιαν 2011, 00:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχνας κατι βασικο αρη
η τρυπα σου στο καθισμα ειναι πολυ στενη
αυτες οι ζωνες φαρδιες αρα θα σε πνιξουν...οποτε θες μια σα τη δικια μου
δε πας απο το συνεργειο να τη παρεις να τη δοκιμασεις τωρα που καθεται
προυποθεση να τη πλυνεις πρωτα Laughing
nightmare - Τετ 26 Ιαν 2011, 00:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχουν πιο λεπτες απο τις 2"??
volvos - Τετ 26 Ιαν 2011, 00:18:12
Θέμα δημοσίευσης:
sorry den eida diastasi

εγωε χω αυτη
http://atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?cPath=22_33_179_234&products_id=4341

τη ξεκουμπωνω τη χωνω κατω απο καθισμα οδηγου και ειμαι τζετ ...
volvos - Τετ 26 Ιαν 2011, 00:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
αλλα την εχω για πιστα μονο...
η διαφορα ομως οταν τη σφιξεις τερμα ειναι απλα χαωδης

ειλικρινα ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μπω χωρις τη ζωνη πιστα πλεον

θυμαμαι πιο παλια γυρναγα σπιτι απο τις κλασικες ημερησιες στα μεγαρα και ποναγαν τα χερια μου απο τη δυναμη στο τιμονι να
κρατιεμαι στοφες...ενω τωρα απλα σε κραταει η ζωνη
nightmare - Τετ 26 Ιαν 2011, 00:36:21
Θέμα δημοσίευσης:
λεω και εγω γιατι δεν εχω δει πουθενα!
το διευκρινησε πιο πανω και ο παναγιωτης! Wink
Ghost Dog - Τετ 26 Ιαν 2011, 00:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Γιωργο οχι δεν υπαρχουν μικροτερες απο τις 2"......!

Πηγα και μετρησα το κενο, οντως 3" χορανε οριακα οποτε θα με κοβουν στο λαιμο.......

Τακη ειχα βαλει παλιοτερα μια ολοιδια με τη δικη σου και δε με βολευε....

Ναι μεν την ανοιγα απο την "πισω" πορπη και εμπαινε ο αμαχος πληθυσμος, αλλα οταν ηθελα να παω "βολτα" επρεπε να πεταω τις 2 πανω πλαινες ζωνες πανω απο τα πλαινα αυτια του μπακετ και φοβαμαι μη μου γδαρουν την αλκαΔαρα, δε μου αρεσε καθολου στο ματι και η μια ζωνη κοπαναγε στην πορτα..... Evil

Γι'αυτο προτιμω κατι σε τετοιο, ωστε να την βγαζεις απο την πορπη και να χωνεις τις 2 πανω ζωνες ολοκληρες κατω απο το καθισμα του οδηγου......

Προδεξτε πως πιανει η καθε μια κατω χαμηλα και τις διαφορες τους κοντα στο υψος του "σβερκου" και θα καταλαβετε τι εννοω..... Wink
MEMsound - Τετ 26 Ιαν 2011, 01:12:34
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο μιας και μάλλον δεν εχεις καταλάβει για τι πραγμα μιλάμε:
ΔΕΝ θελουμε να καταργήσουμε τις μαμα.

Θελουμε μια 4αρων για οταν θελουμε να στριψουμε και αυτο για να μας κραταει σταθερους.

Οι εργοστασιακες ζωνες θα μείνουν στην θεση τους για την καθημερινή χρηση κλπ κλπ κλπ...
nightmare - Τετ 26 Ιαν 2011, 01:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο,εχω καταλαβει τι λετε.

η καλυτερη λυση για εμενα ειναι μια competition ζωνη.
δλδ αυτο που σκεφτεται ο Αρης.για να μπορεις να τις πετας και πισω. Wink

ετσι τις ειχα και εγω στο saxaki μου.οριστε μια φωτο...

Ghost Dog - Τετ 26 Ιαν 2011, 01:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ακριβως, ωστε να μην υπαρχει κανενα κομματι τους "επανω" στο καθισμα ανα πασα στιγμη! Wink
nightmare - Τετ 26 Ιαν 2011, 01:30:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Αυτο ακριβως, ωστε να μην υπαρχει κανενα κομματι τους "επανω" στο καθισμα ανα πασα στιγμη! Wink

μια περιοδο τα πανω κομματια της ζωνης τα εκρυβα κατω απο τα πισω καθισματα! Very happy Wink
MEMsound - Τετ 26 Ιαν 2011, 01:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
τετοια ομολογκε εχω κι εγω...
κι εγω την θεωρω την "σωστη" λυση (αρκει να υπαρχει το αντιστοιχο μπακετ για σωστη τοποθετηση)
Ghost Dog - Τετ 26 Ιαν 2011, 02:18:15
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω να πιστευω οτι σε κανα ντουκι δεν θα ειναι προβλημα για το λαιμο οτι ειναι ολο το μπακετ "κενο" στο σημειο που περνανε οι ζωνες.....!
Δειτε τις φωτο και θα καταλαβετε τη διαφορα απο τα περισσοτερα after market μπακετ....

nightmare - Τετ 26 Ιαν 2011, 02:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
σε πλαγιομετωπικο ή τουμπα σιγουρα υπαρχει σοβαρο θεμα.δεν θελω ομως να αρχισω τα μακαβρια.
σε μετωπικο μαλλον οχι.

ασχετο...αλλα θελω και εγω καθισμα απο rc!!! Embarassed
Ghost Dog - Τετ 26 Ιαν 2011, 02:37:51
Θέμα δημοσίευσης:
στο προηγουμενο 206 μου που ειχα τα sparco torino 2 και ζωνες 2" 3ων σημειων και εφυγα με 160 σε μπαριερα και διαφορες περιεργες πιρουετες μεχρι να σταματησω ολα πηγαν ΑΡΙΣΤΑ...... Shocked Wink

Σου δινω το καθισμα του συνοδηγου απο το δικο μου...... Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 26 Ιαν 2011, 02:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
χμ
ειναι λιγο "θεμα" ετσι οπως ειναι η τρυπα στο ρψ
θα σου δωσω να δοκιμασεςι την 2η δικη μου
ισως σε ενοχλεί στο λαιμό
περι ασφαλειας μετωπικα δεν παρχει θεμα
πλαγιως ισως....
θελει λιγο ψαξιμο Confused Confused Confused
ParisMcridis - Τετ 26 Ιαν 2011, 09:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας κ το εχω σκεφτει κ εγω το θεμα να σου πω πως πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις ενα υφασμα απαλο στο υψος της τρυπας κ ισως πιο χαμηλα 1ον για να μη τρωει το δερμα κ το χαλασει κ 2ον το λαιμο σου μιας κ θα βρισκει που κ που.Οσο για τη θεση της τρυπας τι να πω.Το corsa opc που δεν ειναι κ τοσο των στροφων εχει κ γα** τα bucket.
Κ δυο ερωτησεις
1 οπως καθεσαι αριστερα που τη βιδωνεις τη ζωνη?
2 το 207 εχει το ιδιο προβλημα με το 206 για το βιδωμα του κρικου πισω?
SnakeMJK - Τετ 26 Ιαν 2011, 10:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
αν θες να τεστάρεις ζώνη, έχω μία 2" 4σημείων που κάθετε εδώ και καιρό στην αποθήκη μου.
nightmare - Τετ 26 Ιαν 2011, 10:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αρη,το λες και μονος σου...ειχες το torino και οχι μαμα καθισμα απο rc.
Γενικα οι ζωνες σε ενα καθισμα σαν το RC θα λειτουργησουν σαν λαιμοτομος την κακια στιγμη...φτου φτου φτου.

υπαρχει και η extreme λυση να πουλησεις τα μαμα και να βαλεις τα recaro!!!
ακριβη λυση μεν,αριστη επιλογη δε!αφου το εσωτερικο κραταει το πολιτικο του χαρακτηρα! Wink

καλα ρε τρελε,εχεις βγαλει το καθισμα του συνοδηγου?? Confused Confused
Road_Runner - Τετ 26 Ιαν 2011, 13:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρεψου και μην κανεις βλακιεεεεες...
volvos - Τετ 26 Ιαν 2011, 14:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
αν εισαι τερμα σφιγμενος οι ζωνες αυτες ειναι πιο ασφαλεις απο τις εργοστασιακες...τωρα ποιος δενεται τερμα για να παει βολτα ειναι αλλο θεμα για αυτο και αφηνουμε μαμα.
το ρουσου εχει πλαστικο στη τρυπα οποτε δε γδερνεται αλκανταρα
αρη ασε τις βλακειες παρε κανα αγωνιστικο Laughing
Road_Runner - Τετ 26 Ιαν 2011, 14:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αν εισαι τερμα σφιγμενος οι ζωνες αυτες ειναι πιο ασφαλεις απο τις εργοστασιακες...τωρα ποιος δενεται τερμα για να παει βολτα ειναι αλλο θεμα για αυτο και αφηνουμε μαμα.
το ρουσου εχει πλαστικο στη τρυπα οποτε δε γδερνεται αλκανταρα
αρη ασε τις βλακειες παρε κανα αγωνιστικο Laughing

Βρε @@ρακο, το επικινδυνο στου ρψ ειναι οτι οι τρυπες στο καθισμα ειναι 1 ενιαια και οχι 2 οπως στα κανονικα μπακετ...
silo - Τρι 22 Μάρ 2011, 21:42:13
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια τα πλαινα που κουμπωνουν στην κοιλια που τα πιανεις?
silo - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 14:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
http://img585.imageshack.us/i/22774816395816366550910.jpg/

ριξτε μια ματια
Πάνος - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 14:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα καλα και να τις χαρεις.

Αλλα το αυτοκολλητο στο ταμπλο τι το θελεις;... Crying or Very sad
Sinanai - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 14:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς το 'πε άλλος.
AlienHack - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 14:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
Tου τοχω πει εδω και καιρο... Laughing

εσυ ολο λες θα το δωσεις το εργαλειο και ολο πας και βαζεις πραγματα!
MEMsound - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 17:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
οι εν λογω ζωνες ειναι κορυφαίες...

εχω μια ενσταση βεβαια σχετικα με το τι θα γινει στο λαιμό του Βασίλη σε περιπτωση στραβης, ετσι οπως ειναι η (ενιαία) τρυπα στο καθισμα του 206ρψ Confused Confused Confused
Sinanai - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 17:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αυτό που λες είναι θέμα... Sad
nikos 206cc - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 17:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο με τη λαιμητομο ειναι ενα θεμα αρκετα σοβαρο bill Sad

Ηταν καλη η τιμη ομως Laughing Laughing Laughing
silo - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 18:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια τερμα τραβιγμενες ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να κουνηθεις,η αληθεια ειναι πως ακουμπανε στο λαιμο αλλα δε ξερω με ποσα κμ πρεπει να τη φας απο πλαι,σε περιπτωση τουμπας σε κρατανε απο τον ομω.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες