Κώδικας: |
Η ΑΛΦΑΛ διοργανώνει στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2009 την ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ που προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην διαδρομή Αγίας Τριάδας – Αγίας Άννας του Δήμου Κορώνειας. Η δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 22.00. Ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από 08.30 έως 11.00.στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αγίας Τριάδας. Η επίσημες δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου από 11,30 έως 16.00. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 10,00. |
tasos207RC έγραψε: |
Μπορει να ανεβω κ εγω με μια λεσχη απο το μερος μου.Τρεχει κ ενας γνωστος με Lancia Integralle και θα παμε για υποστηριξη. |
Road_Runner έγραψε: |
Γιωργο δεν χρειαζεται να μπουμε με το αμαξι μεσα ρε συ...
Υπαρχει προβλεπομενο μερος 500 μετρα σχεδον απο εκκινηση... εμεις μαλλον πιο μετα θα την κανουμε.. Παραειναι νωρις για αγωνα που δεν τρεχουμε ![]() ![]() Κυριακη ειναι, ας κοιμηθουμε τουλαχιστον μεχρι τις 8 ![]() |
MHTSOS90 έγραψε: |
Παιδια συγνωμη για το off topic αλλα καθως κοιταγα τισ συμετοχες ηδα οτι ο μαριος ηλιοπουλος τρεχει πλεον με cosworth kai oxi me to 206 wrc ισχυει???? Γιατι αυτος ηταν ο μονος λογος που ηθελα να παω και μου το χαλασε!!! ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Άστα, άστα... από δήμαρχος... κλητήρας! |
sps έγραψε: |
Λευτερη επειδη βλεπω εισαι και 'συ αριθμoλαγνος των Ελληνικων αγωνων σαν κι εμενα ![]() Τελικα ο Ari δεν ηρθε και νομιζω ετρξε με αυτο στο ακροπολις ο Λεωνιδας. Απο εκει και επειτα νομιζω εμεινε στην κατοχη τους. Τα λεω σωστα ή παλι ραδιο αρβυλα? ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Τελικα γιωργο, ο τσοκος δεν εχει σειριακο...
Τον ρωτησα σημερα... ![]() |
x-centric έγραψε: |
επειδη εγω ειμαι ασχετος πως παμε κατα εκει? |
iceage έγραψε: |
Έχει κανείς ενημερωση τι καιρό έχει στην ανάβαση. Γιατί εδώ στο Χαλάνδρι ρίχνει διάφορα εκκλησιαστικά και μοναστηριακά είδη με τα συνοδείας ιερέων. |