ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: |
Σκέφτηκα να βάλω ανεμοθώρακα αλλά δε ξέρω αν εξυπηρετεί.
Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει για τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματά του. Επίσης, ξέρετε αν μπορώ να τον προμηθευτώ και από αλλού εκτός απο την αντιπροσωπεία και πόσο κοστίζει? ![]() ![]() ![]() |
alemao έγραψε: |
ανεμοθωρακα , εννοει ενα μονοκομματο προστατευτικο που μπαινει πισω απο τα κεφαλια των επιβατων. Αυτο ομως το βαζουν μονο roadster (2θεσια), οχι αμαξια cabrio με επιβατη πισω. Δεν εχω δει σε CC κατι τετοιο... |
alemao έγραψε: |
ανεμοθωρακα , εννοει ενα μονοκομματο προστατευτικο που μπαινει πισω απο τα κεφαλια των επιβατων. Αυτο ομως το βαζουν μονο roadster (2θεσια), οχι αμαξια cabrio με επιβατη πισω. Δεν εχω δει σε CC κατι τετοιο... |
nasos έγραψε: |
Επίσης και κάτι άλλο. Ποιός πήρε CC για να βάζει κόσμο στα πίσω καθίσματα; |
TZAG έγραψε: | ||
Σωστά, αλλά υπάρχει και γιά το CC ανεμοθώρακας, ειδικά προσαρμοσμένος γιά αυτό. ![]() |
nasos έγραψε: | ||
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΨΕΥΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! Το δικό μου το έχεις δει... ![]() ![]() ![]() Πάντως ο ανεμοθώρακας, αξίζει τα λεφτά του. Τον πήρα μαζί με το αυτοκίνητο και έδωσα κάτι παραπάνω απο 100.000. Με τα παράθυρα ανεβασμένα, ίσα που σου χαϊδεύει ο αέρας τα μαλλιά. Με και χωρίς ανεμοθώρακα, ακόμα και με ανεβασμένα παράθυρα, υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Ακόμα και με κατεβασμένα παράθυρα υπάρχει διαφορά. Να σας πω μόνο πως πήγα με την μητέρα σε γάμο στην Κόρινθο, με μαλλί κομμωτηρίου και διακοσαρισμένοι. Δεν κατάλαβε τίποτα... Συν ότι το ομορφαίνει πολύ το αυτοκίνητο καλύπτοντας τα πίσω καθίσματα, συν ότι βάζεις άφοβα πράγματα στα πίσω καθίσματα χωρίς να φοβάσαι πως θα τα πάρει ο αέρας. Επίσης και κάτι άλλο. Ποιός πήρε CC για να βάζει κόσμο στα πίσω καθίσματα; |
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: |
Κι αν δεν θες πίσω, βάζεις τον κόσμο...ξάπλα
Πλάκα πλάκα σε δένουν και με ένα χταπόδι για να μην πέσεις και ταξιδεύεις μια χαρά. ![]() ![]() Θεσσαλονίκη - Αθήνα ανετότατο ταξίδι και σου προσφέρει και ολόσωμο μαύρισμα. Δε ξέρω μόνο από οικολογικής πλευράς τί θα συμβεί γιατί οι πίσω επιβάτες θα αφανήσουν όλο το ζωικό βασίλειο. Και αυτομάτως το 206 σου μετατρέπεται από 2θέσιο σε 4θέσιο (με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών) και εκτός από clima θα διαθέτει και solarium. Δεν τα είχα σκεφτεί όλα αυτά κατά την αγορά του. Τελικα, άξιζε τα λεφτα ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Χρήστο δε μικραίνεις λίγο την υπογραφή σου; Βάλε τις φωτό μικρότερες και στην ίδια σειρά. ![]() |