Road_Runner έγραψε: |
Ενδιαφερεστε για γκρουπ μπαι 4πιστονα ap-galfer?? |
volvos έγραψε: |
επισης νικο ρωτα αν μπορουν να κοψουν τιμολογιο για η/μ εξοπλισμο τα τετραπιστονα |
fynos έγραψε: |
Τα ΑΡ αυτά είναι τα γρι σαν τα δικά μου ?
Για ρώτα και μία τιμή για 330 για σύγκριση με αυτά που έχω . . Πάντως δεν είναι άσχημες οι τιμές ! |
fynos έγραψε: |
Τα ΑΡ αυτά είναι τα γρι σαν τα δικά μου ?
Για ρώτα και μία τιμή για 330 για σύγκριση με αυτά που έχω . . Πάντως δεν είναι άσχημες οι τιμές ! |
kane έγραψε: |
Νομιζω πως εξαγοραστηκε πλεον απτην ΑΡ και πλεον αναγραφονται ως ΑΡ-Galfer |
Road_Runner έγραψε: |
τακη θα ρωτησω και θα σε πω |
MEMsound έγραψε: | ||
για μάθε λεπτομέρειες να δουμε τι ποσο βγαίνει τελικά (εννοιείται οτι το gb θα αφορα τα επίσημα μέλη) και με τι ακριβώς δισκο και τακάκι μην ξεχνάμε οτι οι PS AP που εβαλε ο Φινος και ο Καταφρακτος βγαίνουν γυρω 1300ε (ισως και φθηνότερα από Γκαγκαστάθη) |
tsakos13r έγραψε: |
.οπως θυγατρικη της GALFER για να ξερετε ειναι και η ATE.ολες οι δαγκανες ειναι της ΑΡ εκτος απο την καινουργια εξαπιστονη μονομπλοκ που και καλα ειναι της GALFER,αλλα και αυτην της την φτιαχνει η ΑΡ.απλως ειναι πατεντα η μονομπλοκ.η GALFER στον καταλογο της,τις δαγκανες τις αναγραφει AP RACING.δειτε τις δαγκανες τις ΑΡ και της GALFER.ειναι ιδιες.απλος η ΑΡ κανει και τις συνεργασιες με τα εργοστασια... |
volvos έγραψε: |
και αν η δαγκανα ειναι total sealed ή καπως ετσι |
tsakos13r έγραψε: |
εγω την διαφορα την εχω δει με BREMBO που εκανα στο ντραφι δοκιμη το 206RCτου Αρη οταν βαλαμε το μπλοκε και τα φρενα ηταν σαν μαμα.καθολου αισθηση δυνατου φρενου.δεν θα αναφερθω σιγουρα στα TAROX.ξαναλεω,μιλαμε για φρενα. |
MEMsound έγραψε: |
ολόκληρο ακρο μαζι με δισκοπλακα 266 |
τα πάντα μπορουμε να δουμε...
ιδανικά αν εχουμε ενα ακρο 106 στα χερια για πειράματα ![]() (ωστε να μην χρειαστει να εχουμε βάλε/βγαλε ζάντων/δισκων/δαγκανών σε κάποιου το αμάξι) |
αριστα... ![]() ή μου το φερνεις στο μαγαζι και το πάω εγω από εκεί |
αμα θελω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
φερτα βρε σαχλαμαρα οποτε θες και θα το διευθετησω εγω μετα το συντομότερο |