f1technical.net έγραψε: |
These 1000°C occurs at the very end of the braking, and is approximately the highest temperature a carbon brake disc (as they are used in F1, and limited to 28mm thickness and 278mm diameter by the FIA) can take. |
Steve έγραψε: |
Και ερωτώ, αν ψαχτούμε λίγο με τα carbon, μπορούμε να έχουμε σε μια τιμή περί τα 250 ευρώ έστω σκέτες δισκόπλακες χωρίς bell, ή ακόμα και με bell? (αναφέρομαι σε άτομο που ασχολείται με τα carbon να μας βγάλει καλούπι και να έχουμε αρκετά κομμάτια ώστε να ρίξουμε το κόστος |
Steve έγραψε: |
Ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο...
Εν όψει αλλαγής φρένων, πρόσφατα παρήγγειλα μέσω Pughell και ήρθαν οι δισκόπλακες 283x26 που φοράει το 206 RC και αρκετά άλλα μοντέλα του group PSA. Με μεγάλη... απογοήτευση να το πώ? διαπίστωσα ότι η κάθε δισκόπλακα ζυγίζει 7 κιλά... ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Βαλε ultraleggera! ![]() |
fynos έγραψε: |
Οκ κάνε την σχετική έρευνα και μακάρι τι να πω.
Επίσης είναι για καθημερινή χρίση ? σφυρίζουν ? γενικά κάποια χαρακτηριστικά αυτών ? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Αν καταφέρεις να φτιάξεις δαγκάνες από ανθρακόνημα για 206 και να μην κάνουν όσο το αυτοκίνητο σχεδόν πες μου... Βλάκαν |
drdino έγραψε: |
Και τα διάφορα αμάξια που έχουν από το εργοστάσιο ανθρακονηματινα τι κάνουν; ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Με αυτά που γράφεις νομίζω ότι έχει μπει στο λογαριασμό σου ο AlienHack...
Έλεος ![]() |
volvos έγραψε: |
ποσο τις πηρες? εγω εχω μπεντιξ με 70ευρω αν θυμαμαι βρει απο γκαγκα που ειναι μια χαρα. γενικα μη δινετε μεγαλη σημασια στη δισκοπλακα και σε καμια πετιπτωση μη μπλεκετε με χαρακτες και τρυπητες μαλ***ες.... |