PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - Ανακοίνωση Miltek

vama51 - Δευ 31 Αύγ 2009, 19:56:24
Θέμα δημοσίευσης: Ανακοίνωση Miltek
Δεν την είδα κάπου αλλού,αν υπάρχει ας επεξεργαστεί κατάλληλα το θέμα.

http://www.millteksport.gr/index3.htm
kostas207rc - Δευ 31 Αύγ 2009, 20:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ειναι εδω και πολύ καιρό
venzinas - Δευ 31 Αύγ 2009, 20:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντος γελασα με την καρδια μου Laughing Laughing Laughing
τρελη αγανακτηση το τυπακι
Jim207GT - Δευ 31 Αύγ 2009, 20:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
Όσο το κάθε "τυπάκι" θα θέλει να πουλάει με 100%+ κέρδος τέτοια και χειρότερα θα ακούμε οοοουυυσσσστττ παλιο λαμόγια
fynos - Δευ 31 Αύγ 2009, 20:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι το κειμενάκι το έχει εδώ και χρόνια, απλός το προσαρμόζει ανάλογα τα περιστατικά την ζήτηση !
Laughing
Pughell - Δευ 31 Αύγ 2009, 21:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μου αρεσει παντως που ο καραγκιοζης περιλαμβανει και το αγγλικο εργοστασιο μαζι... Rolling eyes
Αμα του πεταξω του πατσαβουρη μια Milltek με χαρτι εγγυησης του εργοστασιου στην μαπα,να δω τι θα πει ο παλιομλκας. Cool

Απλα περιμενει να δει ποσοι θα "τσιμπησουν" ωστε να φοβηθουν να κανουν την αγορα απο εξω. Evil
Ενημερωνω παντως μιας και το δοκιμασα ο ιδιος,ψωνιστε απο εξωτερικο αφοβα,τα προιοντα της Milltek καλυπτονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ με την εγγυηση του εργοστασιου,απλα σε περιπτωση που χρειαστειτε την εγγυηση θα πρεπει να απευθυνθειτε στον αντιπροσωπο απο τον οποιο αγορασατε την εξατμιση,πραγμα πολυ ευκολο.
mez - Τρι 01 Σεπ 2009, 09:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ο τύπος την παλεύει? Τι μλακιές είναι αυτές που γράφει, δεν φτάνει που πουλάει τις εξατμίσεις σε τιμές φαρμακείου!!!
mrkaza - Τρι 01 Σεπ 2009, 10:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα απο εξω δεν ειναι και τοσο ευκολο καθως το κοστος μεταφορικων απο εδω εκει ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο οτι απο εκει εδω αλλα παλι απο το να πεταξεις κατι οσο μια Full εχατμιση συμφερει Smile .

Αυτο που με μπερδευει ειναι που μιλαει για μεγαλα καταστηματα στην Ελλαδα πως και αυτα δεν εχουν μιλισει με Miltec εξω να του κλεισουν το μαγαζακι ?

Καθως αν πχ λεω εγω ο Παζαροπουλος Αγοραζει Miltek απο την Miltek (εξωτερικου) τοτε βασει νομοθεσιας δεν ειναι υποχρεομενος να αλαξει το χαλασμενο καθως ειναι Γνησιο ? και αν εγω πχ δε εχω διαθεση κτλ κτλ να το παω νομικα το Νομικο της καθε μεγαλης εταιρειας τι κανει ?
sotos 207Gt - Τρι 01 Σεπ 2009, 11:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μονο και μονο απο την ηλιθια γραφη φαινεται οτι ειναι καραγκιοζης.
Οταν ειναι επισημη αντιπροσωπεια δεν μιλαει κατ αυτο τον τονο λεγοντας ηλιθιο τον καθενα που μπορει και να εκανε λαθος αγορα η οτιδηποτε.
Πιστευω οτι ακομα και η Μιλτεκ αν δει αυτα που γραφονται θα παλαβωσει χαχαχα.
Δεν παμε καθολου μα καθολου καλα....

ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 207 Η ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓAIΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΕΚEΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ TA ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΟΛΑΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ. Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Ilias207Rallye - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως απο τα οσα γραφει φαινεται να προσπαθει να κανει δυσφημιση στους υπολοιπους. Ισως να εχουν και καποια βαση τα οσα λεει ομως...

Παντως οι τιμες του ειναι πολυ απροσιτες, καθως απο οσο εχω μαθει ζηταει κοντα στα 2 χιλιαρικα για μια full εξατμιση Milltek.
Tην ιδια στιγμη, εγω βρηκα απο ebay full Milltek ΓΝΗΣΙΑ για 207 175THP με 1000 λιρες + 15 λιρες μεταφορικα δηλαδη 1150 ευρω περιπου στο συνολο. Εγγυηση εφ'ορου ζωης.
Τα λεφτα που ζηταει ο ιδιος ειναι περιπου τα διπλασια απο οσο μπορει να την παρει ο καθενας μας.. Very happy

Υ.Γ.: Εγω πιστευω πως στο θεμα της εγγυησης θα κανει και αυτος τον κινεζο, αν παρουσιαστει η οποιαδηποτε μηχανικη βλαβη.
Ας πουμε πχ οτι βαζουμε την Milltek του εν λογω κυριου, και το αμαξι κανει ενα backfire... δε νομιζω να μας καλυψει την ζημια...
sotos 207Gt - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ilias207Rallye έγραψε:
Οντως απο τα οσα γραφει φαινεται να προσπαθει να κανει δυσφημιση στους υπολοιπους. Ισως να εχουν και καποια βαση τα οσα λεει ομως...

Παντως οι τιμες του ειναι πολυ απροσιτες, καθως απο οσο εχω μαθει ζηταει κοντα στα 2 χιλιαρικα για μια full εξατμιση Milltek.
Tην ιδια στιγμη, εγω βρηκα απο ebay full Milltek ΓΝΗΣΙΑ για 207 175THP με 1000 λιρες + 15 λιρες μεταφορικα δηλαδη 1150 ευρω περιπου στο συνολο. Εγγυηση εφ'ορου ζωης.
Τα λεφτα που ζηταει ο ιδιος ειναι περιπου τα διπλασια απο οσο μπορει να την παρει ο καθενας μας.. Very happy

Υ.Γ.: Εγω πιστευω πως στο θεμα της εγγυησης θα κανει και αυτος τον κινεζο, αν παρουσιαστει η οποιαδηποτε μηχανικη βλαβη.
Ας πουμε πχ οτι βαζουμε την Milltek του εν λογω κυριου, και το αμαξι κανει ενα backfire... δε νομιζω να μας καλυψει την ζημια...

+1000
Lefter1s RC - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σας παρακαλω ολους σας!!
Αφηστε ησυχο τον Ελληναρα μηπως και καταφερει να ξεβρακωσει κανεναν..! Silly
sotos 207Gt - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:25:53
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Σας παρακαλω ολους σας!!
Αφηστε ησυχο τον Ελληναρα μηπως και καταφερει να ξεβρακωσει κανεναν..! Silly

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:37:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο...

αν το πήρες απ έξω, από εκείνη την χώρα θα έχεις και εγγύηση. σε όλα τα πράγματα αυτό ισχύει. ο τύπος απλά ξεκαθαρίζει την κατάσταση.
fynos - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή αν πάθεις κάτι με το αυτοκίνητο σου στην Γαλλία θα σου πουν να πάς πίσω στην Ελλάδα ?
sotos 207Gt - Τρι 01 Σεπ 2009, 13:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αρες μαρες κουκουναρες παιδες.
Εγω τα θεωρω ολα αυτα αν μη τι αλλο κατινιες και ηλιθιοτητες.
Ανθρωπος δικος μου,πελατης του χαλασε ενα clarion στην Ιταλια και πηγε εδωσε το χαρτι της εγγυησης στην αντιπροσωπεια,τον καθυστερησαν απλα ενα 20λεπτο για να επιβεβαιωθει η εγγυηση του το φτιαξανε και εφυγε.
Ολα τα αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες......
SnakeMJK - Τρι 01 Σεπ 2009, 14:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
η αγγλία έτσι τα λέει πάντως....

Παράθεση:
All warranty cases should be dealt with by the Milltek appointed distributor from whom you purchased the system.

http://www.millteksport.com/exhaust.faqs.cfm
Pughell - Τρι 01 Σεπ 2009, 14:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Η Αγγλια μια χαρα τα λεει και ξεκαθαριζει απολυτα οτι απο οποιον την παρεις,σε εκεινον θα αναφερθεις και εκεινος με την σειρα του θα "καθαρισει" με την Milltek.Τιποτα μεμπτο σε ολα τα παραπανω...

Απλα ο κομπογιαννιτης ο δικος μας επειδη δεν θελει να ασχοληθει με την πιθανη βλαβη καποιου πελατη,προτιμαει να χασει εστω και τους καποιους λιγους που μπορει να κερδισει αν φερθει σαν σωστος επαγγελματιας παρα να βαλει στην τσεπη του λιγοτερα ευρω απο αυτα που θελει.
SAKIS-LEMANS - Τρι 01 Σεπ 2009, 15:32:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek....

Όσο για τα άλλα που λέει.. άστο, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες!
Road_Runner - Τρι 01 Σεπ 2009, 16:01:06
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι δεν στελνετε ενα μαιλ στην μιλτεκ με την μεταφρασμενη παπατζα του μαιμουδιαρη εμπορου να ρωτησετε τι ισχυει??
καντε μεταφρα με το γκουκλε και στειλτε το....
και πειτε μας τι θα απαντησουν....πρεπει να φυγω απο το σπιτι, αλλιως το εκανα και εγω...
MEMsound - Τρι 01 Σεπ 2009, 17:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Εάν κάποιος πάθει ζημιά με την miltek είναι υποχρεωμένος να του την αλλάξει και ας μην την πήρε από ελλάδα αυτός που έπαθε ζημιά. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει καθώς αντιπροσωπεύει την miltek....

επετρεξε μου να διαφωνήσω
ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας
απλά θα μπορουσε να εξυπηρετήσει μεσολαβόντας - παρόλα αυτά για κάτι τετοιο απαιτείται να δαπανηθεί ενας Χ Ψ χρόνος (εργατοώρα) τον οποίο κάποιος θα πρέπει να πληρώσει - και αυτό ειναι κάτι που καθορίζει η συμφωνία του εκάστοτε αντιπρόσωπου με το εκάστοτε εργοστάσιο παραγωγής)

αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι σας πειράζει ολο αυτό?
δηλαδή από αλλου θα αγοράσετε και αλλου θα αποτανθείτε για την εγγύηση? περίεργο μου φαίνεται.

τα 'χουμε ξαναπεί και στο παρελθόν αλλωστε.

ο μόνος που θα μπορουσε να υποχρεώσει τον εδω αντιπρόσωπο να ασχοληθεί με θέματα εγγυησης για προιόντα που ο ιδιος δεν εχει εισάγει ειναι η ιδια η μιλτεκ αγγλίας και κανένας αλλος
αν εχουν μεταξυ τους συμφωνήσει να μην ασχολείται τοτε κανείς δεν μπορεί να του πει οτιδηποτε

αυτό που γράφεις Νίκο θα ειχε ενδιαφέρον για να δουμε ποια ειναι η επίσημη στάση της Μιλτεκ Αγγλίας - αν και νομίζω οτι η Μιλτεκ Αγγλίας δεν απαντάει σε μειλ από Ελλάδα και τα κάνει forward στην εδω αντιπροσωπέια η οποία τελικά τα απαντάει.
SnakeMJK - Τρι 01 Σεπ 2009, 17:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
σοβαρευτείτε κύριοι... δηλαδή αν έχει γίνει λάθος τοποθέτηση (πχ) από αυτόν που έκανε την παραεισαγωγή, θα την "πληρώσει" ο νόμιμος αντιπρόσωπος για το λάθος του άλλου; άλλωστε το λέει ξεκάθαρα η ίδια η Milltek αγγλίας... το πόσο υποχρεωμένος είναι ή όχι λοιπόν ο έλληνας αντιπρόσωπος είναι προϊόν της φαντασίας σας. άλλωστε γι αυτό υπάρχει διαχωρισμός στις εγγυήσεις... άλλες γράφουν "Ευρωπαϊκή Εγγύηση" και άλλες δεν αναφέρουν τίποτα.
Theo_207RC - Τρι 01 Σεπ 2009, 17:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά εγώ είχα στείλει μήνυμα διαμαρτυρίας στη Milltek Αγγλίας για τον συγκεκριμένο τύπο που σου μιλάει λες και σου κάνει χάρη που θα σου πάρει δύο χιλιάρικα και δεν μου απάντησε κανείς.
Έγραφα για το πόσο αντιεπαγγελματική συμπεριφόρα είχε απέναντι μου και για το ότι ήθελε να μου φορτώσει ένα δικό του κιτ εισαγωγής που προτείνει και καλά η Μilltek με τιμή 300 ευρώ! Σύνολο μαζί με την εργασία 2100. Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα.
vama51 - Τρι 01 Σεπ 2009, 19:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
Theo_207RC έγραψε:
Και όταν του είπα αν γίνεται κάποια καλύτερη τιμή μου απάντησε πως αν μου φαίνονται πολλά καλύτερα να μην βάλω καθόλου εξάτμιση γιατί είναι ο μόνος στην Ελλάδα που έχει εξάτμιση για 207 τούρμπο. Αφήστε που ήθελε τα λεφτά μπροστά και να μου την βάλει μετά από 2-3 βδομάδες γιατί όπως μου είπε δεν προλάβαινε νωρίτερα.

Δηλαδή μιλάμε για ψιλό-"λαμόγιο"!!!!
Road_Runner - Τρι 01 Σεπ 2009, 22:10:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά την έβαλες?
manos82 - Τρι 01 Σεπ 2009, 23:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα
Theo_207RC - Τρι 01 Σεπ 2009, 23:36:51
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Τελικά την έβαλες?

Όχι βέβαια... Wink
mrkaza - Τρι 01 Σεπ 2009, 23:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δε τα διαβασα ολα αλλα συνηθως τα προιοντα εχουν παγκοσμια Εγγυηση αν μιλαμε για αντιπροσοποια και νομιμο προιον με αποδηξη κτλ κτλ .

Οπως υσχιει μεχι και στο κηνητο σας ενα προιον πχ SONY εχει εγγυηση σε οποιαδιποτε SONY ενα Peugeot σε μια Peugeot κτλ κτλ .

Απλα στην Ελλαδα νομιζουν οτι επειδη ειναι αντιπρωσοποι κανουν οτι θελουν .

Τωρα το οτι δε θα στο αντικαταστισει με καποια που ισως εχει σε Stock οπως ισως θα εκανε σε μια δικια του ειναι δεκτο αλλα αν και εφοσον ειναι νομιμα αγορασμενη απο καταστημα οφηλει να την στειλη με εξοδα αποστολεις του πελατη και επιστροφης αν ειναι εγυηση ή επισκευαστη με καποιο κοστος της χ/υ εταιρειας ή να του πει που να το στειλη κτλ κτλ να του πει πετα το ας το επερνες απο εμενα ειναι απλα παρανομω .

Ετσι εκανα με ενα Sony Vaio απο Αμερικη (εσταλει απο εμενα με κουριερ στα κεντρικα ευρωπης)
Ακομα και με ενα κινεζικο Esc μοντελισμου εκανα ετσι αξιας 10 $ που τα μεταφωρικα μου ηταν 7 αν θυμαμε καλα αλλα το εκανα για να ξερω σε αλλη περιπτωση .

As long as you are the original purchaser, cat-back exhaust systems are covered by a lifetime anti-corrosion and manufacturing defect warranty and hi-flow sports catalysts and downpipes are covered by a 2 year or 80,000km warranty. We do not cover against any modifications made to our product after it has left our factory and also not for unusual use of the parts - for example, the use of Nitrous Oxide (NOS), damage caused by going over a speed bump too fast etc. Our warranties are offered on the understanding that the cars power maybe increased by up to 33% from it's original specification. Modifications made to increase the power beyond this will render the warranty void.

We pride ourselves on our after-sales support and customer service and will look into each case on an individual basis.

All warranty cases should be dealt with by the Milltek appointed distributor from whom you purchased the system. However, if you are dissatisfied with the service of your distributor in response to your claim, you can contact us directly by emailing us at techsupport@millteksport.com.

Please note: Milltek Sport hi-flow sports catalysts are manufactured from the highest quality materials and built with maximum performance and longevity in mind. However, they are designed to work specifically in conjunction with other Milltek Sport products and should not be used on their own (with the OEM exhaust system) or with other manufacturers exhaust systems. If the Milltek catalysts are fitted with non-Milltek exhaust systems, we are unable to provide any guarantee regarding noise quality, fit, performance or warranty against their operation.

Στη περιπτωση μας απλα ειμαστε απογοιτευμενοι .
Ilias207Rallye - Τετ 02 Σεπ 2009, 00:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω να προτεινω μια λυση, αν και λιγο τραβηγμενη..
Στο επισημο site της Milltek (Αγγλιας) λεει οτι αντιπροσωπεια υπαρχει και στην Βουλγαρια. Γνωριζει καποιος την γλωσσα ωστε να ερθουμε σε επικοινωνια και να μαθουμε σε τι τιμες πουλαει?
Αν συμφερει ως τιμη, με ενα αναλογο group buy των ενδιαφερομενων, ισως να μπορουσαμε να την κατεβασουμε κι αλλο...
m@kis - Τετ 02 Σεπ 2009, 01:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως ομολογώ ότι ψάρωσα.. Crying or Very sad

Και έμεινα μαλ***ς με τις τιμές.. Shocked

Θα βάλω 63,5αρα σωλήνα να βγαίνει από το καπώ απ'ευθείας ρεεεε... Laughing Laughing Laughing
Alexis22 - Τετ 02 Σεπ 2009, 02:35:39
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.performance99.com/millteksport.html απο Βουλγαρια εχει κτ τιμες απο 700Ε μεχρι 1613Ε εστειλα και mail δεν ξερω σε τι τιμες μπορει να τν βρεις εδω..
Road_Runner - Τετ 02 Σεπ 2009, 12:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
στειλτε του στα αγγλικα, πειτε του οτι ειστε απογοητευμενοι απο τον εδω αντιπροσωπο.. Μπορει να σας κανει καλυτερες τιμες..
Alexis22 - Τετ 02 Σεπ 2009, 13:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
LARGE BORE DOWNPIPE AND Hi-FLOW SPORTS CAT-€840.50
CAT BACK-€1095.84
TURBO-BACK INCLUDING Hi-FLOW SPORTS CAT-€1936.34

αυτες ειναι οι τιμες που μ εδωσαν απο milltek στν βουλγαρια...οπως βλεπω καμμια διαφορα στις τιμες... Evil
Lefter1s RC - Τετ 02 Σεπ 2009, 13:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ειναι ο ιδιος ο Ελληναρας και στη Βουλγαρια Laughing ???
Pughell - Τετ 02 Σεπ 2009, 13:41:16
Θέμα δημοσίευσης:
Προσεξτε το εξης...
Συνηθως,σαν αποκλειστικος(ή επισημος) αντιπροσωπος,δεν μπορεις να τιμολογησεις σε αλλη χωρα οποτε πολυ πιθανον να εκαναν forward το mail στον ελληνα,εναλλακτικα να πουλανε(κατοπιν συννενοησης) με ελληνικο τιμοκαταλογο για να μην υπαρχει συγχυση στην αγορα.
Πολυ απλα για αυτο αγοραζεις απο Αγγλια και ξενοιαζεις... Cool
SAKIS-LEMANS - Τετ 02 Σεπ 2009, 13:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:

επετρεξε μου να διαφωνήσω
ο αντιπρόσωπος ειναι υπευθυνος μόνο για οτι πουλάει ο ίδιος και οχι για οτι εισάγει ο καθένας
)

Και όμως εάν εγώ εισάγω από Αγγλία - Γερμανία, Ευρωζώνη (ώς Κώστας πελάτης λιανικής), ακόμα και αν είμαι ένας Άγγλος υπήκοος να το πω έτσι, και η εξάτμιση μου χάλασε στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένος να την αλλάξει εφόσον αποδεικνύεται αστοχία υλικού της miltek. Την εγύηση δεν την δίνει ο αντιπρόσωπος αλλά η μαμα εταιρία. Αλλιώς μπορεί ο καταναλωτής να βρεί το δίκιο του εδώ στην Ελλάδα, κοινώς δικαστικός, αν και καλυτερα είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να ενημερώνεται η μαμα εταιρία για την διαγωγή του αντιπροσώπου της εδώ.
Φυσικά εδώ οι αντιπρόσωποι στην πλειοψηφία τους, εφόσον έχει πρόβλημα το προϊόν και μιλάω για όλες τις εταιρίες της ευρωζώνης που έχουν αντιπρόσωπους εδώ θα ψήσουν το ψάρι στα χείλια, αλλά στο τέλος θα το κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.

Δυστυχώς και τώρα μιλάω από την άποψη του αντιπροσώπου, ο κάθε σερφίστας του internet μπορεί να αγοράζει πράγματα που αντιπρωσοπεύω εγώ στην Ελλάδα από αλλού και είμαι αναγκασμένος εγώ να του το υποστηρίζω....Φυσικά οι μαμα εταιρίες δίνουν ρητές οδηγίες να μην πωλούν ποσότητες σε άλλες χώρες εκτός της χώρας που είναι υπεύθυνοι οι αντιπροσωπειες, αλλά αυτά δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το ιντερνετ. Με την χονδρική κάτι γίνεται πάντως, απλά τραβάνε λίγο το αυτί.... σιγά...η ζημιά έγινε! Θυμάμαι μια φορά η OKI Ισπανίας την μαλ***α μας έκανε.....

Τέλος να πω πως προϊόντα όπως οι εξατμίσεις υπάρχει παραθυράκι, με την λάθος τοποθέτηση. Ε αυτά είναι τα όπλα μας!

Βέβαια αυτά είναι μαλ***ες γιατί θα μπορούσαν οι ίδιοι αντιπρόσωποι να πωλούσαν μόνο μίλτεκ σε εξουσιοδοτημένους....αλλά πούλα και μετάνιωνε αργότερα που λένε!
Steve - Τετ 02 Σεπ 2009, 13:59:24
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Δηλαδή αν πάθεις κάτι με το αυτοκίνητο σου στην Γαλλία θα σου πουν να πάς πίσω στην Ελλάδα ?
Την πέταξες Splat
Road_Runner έγραψε:
πρεπει να φυγω απο το σπιτι, αλλιως το εκανα και εγω...
ko ko ko
SAKIS-LEMANS - Τετ 02 Σεπ 2009, 14:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
manos82 έγραψε:
ο Μανθος εχει δικιο για το mail..πεταγομαι και εγω γιατι ξερω οτι Μαμα εταιρεια κανει forward τα mail στον αντιπροσωπο λογω του πατερα μου (ειναι αντιποσωπος ξυλειας) μονο αν δουνε 1 καρο mail με παραπωνα τοτε μπορει να κανουν κατι στον αντιπροσωπο αλλα αν πιανει στοχους τοτε αστο.....τσαμπα καιει η λαμπα

σωστότατα!
akis23 - Τετ 02 Σεπ 2009, 14:28:32
Θέμα δημοσίευσης:
Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
SAKIS-LEMANS - Τετ 02 Σεπ 2009, 14:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
Milltek απο Αγγλια 1100€, απο Ελλαδα 1900€. Αρα παιρνετε δυο απο Αγγλια και εχετε και μια καβαντζα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχα πες το ψέματα!
fynos - Τετ 02 Σεπ 2009, 15:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
fynos έγραψε:
Την πέταξες Splat

Ένα παράδειγμα για αντιπαράθεση έφερα παλικαρά μου . . .
Κάτσε να θυμηθώ να σου στείλω ένα καφάσι ντομάτες για αυτά που είπες για τα ανθρακονιμάτινα φρένα . . .
Αλλά . . . .
Steve - Τετ 02 Σεπ 2009, 15:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Άλλο η ιδέα για τα ανθρακονημάτηνα, άλλο η μαλ***α που πέταξες!

Κράτα το καφάσι και σου στέλνω ρίγανη! Very happy

Αν είναι να στείλεις κάτι, στείλε τις πλεξούδες των εμπρόσθιων θυρών του 206.
salex - Τετ 02 Σεπ 2009, 15:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, τζάμπα διαφήμιση του κάνουμε του τύπου.

Τα πράγματα είναι απλά. Μια φορά κι έναν καιρό, οι εξατμίσεις της Miltek ήταν μια φτηνή λύση σε σχέση με τις Supersprint και μερικές ακόμα επώνυμες που κόστιζαν ένα κάρο λεφτά.

Ξαφνικά, τα τελευταία 2 χρόνια, έχουν γίνει τόσο ακριβές που πουλιούνται σαν να είναι κάποια μεγάλη μάρκα με τρομερή ποιότητα.

Λυπάμαι πολύ,αλλά δεν ήταν ποτέ αυτό το concept της εταιρείας. Για αυτό και δεν τους ενδιαφέρει αν πουλάει τις εξατμίσεις τους ένας απαράδεκτος αντιπρόσωπος (ο άνθρωπος είναι γελοίος) ή όλα τα άλλα μαγαζάκια της ίδιας χώρας.

Το εργοστάσιο θέλει να πουλάει εξατμίσεις. Τόσο στην Speed&Style, όσο και στον Κυπαρίσση, τον Παζαρόπουλο και οποιοδήποτε άλλο θελήσει.
Δεν τους νοιάζει αν ο δήθεν κεντρικος αντιπρόσωπος είναι καραγκιόζης γιατί ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα ποιότητα.

Τρανή απόδειξη είναι τα δεκάδες ραγισμένα καζάνια, τα ξεκολλημένα downpipe και οι προχειροδουλειές που εμφανίζονται σε πάρα πολλές εξατμίσεις εξ αυτών. Φωτογραφίες; Όσες θέλετε για να καταλάβετε τί εννοώ.

Για αυτό τί εγγυήσεις και μπαρμπούτσαλα. Εδώ οι ίδιοι γράφουν ότι δεν περνάνε εγγύηση για καταλύτες HJS από μοτέρ Peugeot 1.6turbo 150hp γιατί λιώνουν από υψηλό πυρόμετρο. Περιμένετε να σας περάσουν εγγύηση ολόκληρο καζάνι;

Ναι καλά! Laughing
fynos - Τετ 02 Σεπ 2009, 15:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Και θα μου στείλεις για αντάλλαγμα ένα διακόπτη που να δουλεύει και όχι των χαλασμένο που μου πούλησες ?
Άλλωστε θα πρέπει να θυμάσαι ότι όλα είναι πληρωμένα . . . .
Wink
kane - Τετ 02 Σεπ 2009, 16:03:24
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Steve έγραψε:

Και θα μου στείλεις για αντάλλαγμα ένα διακόπτη που να δουλεύει και όχι των χαλασμένο που μου πούλησες ?
Wink

Ωχ ωχ ωχ τι ακουει στιβ...? εφαγες λεφτα του φύνου? ντροπή και αισχος Razz Razz Razz
manos82 - Τετ 02 Σεπ 2009, 16:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
Alexis22 έγραψε:
LARGE BORE DOWNPIPE AND Hi-FLOW SPORTS CAT-€840.50
CAT BACK-€1095.84
TURBO-BACK INCLUDING Hi-FLOW SPORTS CAT-€1936.34

αυτες ειναι οι τιμες που μ εδωσαν απο milltek στν βουλγαρια...οπως βλεπω καμμια διαφορα στις τιμες... Evil

Μηπως ειναι "ΜΑΡΚΕ" οι τιμες σε ολοι την Ευρωπη??
Ilias207Rallye - Τετ 02 Σεπ 2009, 17:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
salex έγραψε:
οι εξατμίσεις της Miltek ήταν μια φτηνή λύση σε σχέση με τις Supersprint.
Πουλιούνται σαν να είναι κάποια μεγάλη μάρκα με τρομερή ποιότητα.
Δεν τους νοιάζει αν ο δήθεν κεντρικος αντιπρόσωπος είναι καραγκιόζης γιατί ουδέποτε ασχολήθηκαν με το θέμα ποιότητα.

Φιλε Στελιο μιας και βλεπω οτι γνωριζεις αρκετα πανω στο θεμα, να σε ρωτησω κατι..
Πιστευεις οτι μια χειροποιητη εξατμιση, απο καλο υλικο, πιθανως βασισμενη στο σχεδιο της milltek ή αν θες ας πουμε μια ρεπλικα milltek, θα ηταν καλυτερη σε αποδοση?
Με προϋποθεση βεβαια οτι θα γινει σε εξατμισα-φιλο, αρα η δουλεια που θα κανει, θα ειναι οσο γινεται καλυτερη και ποιοτικοτερη, γιαυτο δεν θιγω το θεμα της αξιοπιστιας..
Το κοστος δε, το μισο απο την milltek Αγγλιας. Thumb right
salex - Τετ 02 Σεπ 2009, 18:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ηλία μου, θα ήθελα πάρα πολύ να υπήρχε μια μεγάλη βιομηχανία που να φτιάχνει μόνο εξατμίσεις και να σέβεται τον εαυτό της στο θέμα ποιότητα.
Το θέμα του κόστους έρχεται δεύτερο, καθώς αγοράζεις πάντοτε αυτό που αξίζει τα λεφτά του.

Από όσα έχω δει μέχρι σήμερα, σίγουρα δεν είναι η προαναφερθείσα.
Είναι τεράστια υπόθεση να γνωρίζεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς ένα προιόν που να είναι πραγματικά bolt-on και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αλλά δεν είναι. Τουλάχιστον όχι για τα σχεδόν 2000Ε που ζητάνε.
Ίσως ούτε για τις 1100λίρες τους.

Για αυτό προτίμησα τη λύση: Βιομηχανικά καζάνια από βιομηχανία του εξωτερικού που φτιάχνει μόνο καζάνια και απολήξεις, κατασκευή στην Ελλάδα από εξατμισά που να κάνει καλά τη δουλειά του και έλεγχος στην δουλειά του.

Στο κάτω κάτω αν είναι να κολλήσουμε 3μέτρα σωλήνες με δύο καζάνια με λάθος τρόπο, έ τότε να το παρατήσουμε το σπορ μία και καλή και να ασχοληθούμε με την γεωργία (με όλο το σεβασμό προς τους γεωργούς).

Αν μη τι άλλο στη δική μου εξάτμιση δεν έχει ραγίσει το τελικό στο σημείο κόλλησης με τη σωλήνωση. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή του κόσμου, όμως μέχρι σήμερα έχει δικαιολογήσει τα έξοδά της με το παραπάνω κι ας έγινε από ελληνικό χέρι.

Πώς το λέει η παροιμία; Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο!
WilDuck - Τετ 02 Σεπ 2009, 19:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μας φέρεις κανα μπουρίτο ?

Κ χαλαπένιος, δε με χαλάει !!! Very happy

Κι άσε τον ΜΙΛΤΕΚιανό να κουρεύεται.
Ο άνθρωπος, μόνο και μόνο από το ύφος της γραφής του, έχει φάει γκολ από τα αποδυτήρια.
Ilias207Rallye - Τετ 02 Σεπ 2009, 21:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο να σου πω την αληθεια μαρεσε ετσι οπως τα ειπες. Thumb right

salex έγραψε:

Πώς το λέει η παροιμία; Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και μπαλωμένο!

Στην φραση αυτη θα μεινω και πιστευω πως εχεις δικιο.
Οι επωνυμες εξατμισεις ειναι τυπου universal, οποτε μια χειροποιητη πιστευω οτι θα ταιριαζε καλυτερα στο set up του καθενος! Very happy
Aν κανω λαθος διορθωστε με..
Steve - Πεμ 03 Σεπ 2009, 07:37:39
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Wink
Αν και θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τα ψέματα σου, ο διακόπτης λειτουργούσε κανονικότατα, άσχετα με το αν τον έκαψες και σύ. Δεν θα με βγάλεις και τρελό Wink

Απλήρωτα είναι όλα, μέχρι και ο διακόπτης που δούλευε κάποτε (γιατί απ' ότι μου λες, πλέον δεν δουλεύει) ενώ για τις πλεξούδες είχαμε πει ΑΝ καταφέρεις και τις περάσεις να μου δώσεις τα λεφτά και για αυτές, πράγμα που "τρέχει" εδώ και 1μιση έτος. Αν θέλεις σου τραβάω και μια φωτογραφία το ανάλογο μήνυμα που μου έστειλες στο κινητό από 09 Φεβ 2009 να το δείς να θυμηθείς. Ή απλά να στο κάνω μια προώθηση?
Road_Runner - Πεμ 03 Σεπ 2009, 09:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:

ΜΙΛΤΕΚιάρη Laughing Laughing
fynos - Πεμ 03 Σεπ 2009, 09:45:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
fynos έγραψε:
Wink
Αν και θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τα ψέματα σου, ο διακόπτης λειτουργούσε κανονικότατα, άσχετα με το αν τον έκαψες και σύ. Δεν θα με βγάλεις και τρελό Wink

Απλήρωτα είναι όλα, μέχρι και ο διακόπτης που δούλευε κάποτε (γιατί απ' ότι μου λες, πλέον δεν δουλεύει) ενώ για τις πλεξούδες είχαμε πει ΑΝ καταφέρεις και τις περάσεις να μου δώσεις τα λεφτά και για αυτές, πράγμα που "τρέχει" εδώ και 1μιση έτος. Αν θέλεις σου τραβάω και μια φωτογραφία το ανάλογο μήνυμα που μου έστειλες στο κινητό από 09 Φεβ 2009 να το δείς να θυμηθείς. Ή απλά να στο κάνω μια προώθηση?

Μετά την συνομιλία μας σήμερα το πρωί, νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα αυτόν που λες.
Θα σε πάρει τηλ και ο Μάνθος, είναι έτσι όπως τα λέγαμε !

Αυτό που θα ήθελα να πω γενικά, τα προσωπικά ζητήματα καλό είναι να τα συζητάτε με πμ, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ή ότι τέλος πάντων στους 3ους.
MEMsound - Πεμ 03 Σεπ 2009, 10:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως να σβησω τα οφφτοπικ σας? Laughing

δεν υπάρχει κάποια οικονομικη εκρεμμότητα απ οσο γνωρίζω εγω.
χωρίς να θυμαμαί και 100% λεπτομέρειες, αυτό που θυμάμαι ειναι οτι για κάποια πράγματα που ειχατε ανταλλάξει μεταξύ σας τα ειχαμε συνηπολογήσει με κάτι αλλο που ειχε αγοραστεί τότε.

WilDuck - Πεμ 03 Σεπ 2009, 11:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
WilDuck έγραψε:

ΜΙΛΤΕΚιάρη Laughing Laughing

Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 03 Σεπ 2009, 12:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΙΛΤΕΚιοπουλος Laughing Laughing
Road_Runner - Πεμ 03 Σεπ 2009, 14:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΙΛΤΕΚΙΑΡΗΣ....
Ειναι πιο ελλεηνο το ονομα..
Ανθυγειηνό μονο και που το ακους...
mrkaza - Πεμ 03 Σεπ 2009, 14:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΙΛΤΕΚΙΑΔΗΣ ειναι ποιο ελεεινο ακα ας παει της ΜΙΛΤΕΚ του στον ΑΔΗ

Ειναι ΜΙΛΤΕΚ+ΑΔΗΣ
SnakeMJK - Πεμ 03 Σεπ 2009, 16:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
οφτοπικίδης....

Off Topic
Ilias207Rallye - Πεμ 03 Σεπ 2009, 18:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεφευγουμε!!! Very happy
Octane - Πεμ 19 Νοέ 2009, 19:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχα περασει κ γω απο τον εν λογω αντιπροσωπο κ μου ψιλοεπεσαν τα μουτρα απο τον τροπο που μιλουσε. (καμια σχεση με το κειμενο που διαβασατε...)

Θα συμφωνησω με τον salex σε οσα ειπε , με μονη ενσταση πως η HJS δεν εχει καμια σχεση με τη Milltek (αρα για πιο λογο να παρεχει εγγυηση η δευτερη εταιρια για την πρωτη!?!) .
Παντως ακομα κ ο ιδιος ο αντιπροσωπος μου παραδεχτηκε πως οι Milltek ποιοτικα ειναι για ... κλαμματα , μαζι με καποια αλλα που μου ειπε βεβαια τα οποια ειναι κ αυτα για κλαμματα... .

Παντως εχω ακουσει κ για καποιες πατεντες που εκαναν διαφοροι σε τοποθετησεις Milltek κ τις πουλουσαν για ολοκληρωμενες... , οποτε αντε βγαλε ακρη... .

Εχουμε φτασει να "σπουδαζουμε" το καθετι για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο , να ειμαστε "απο πανω" σε ο,τι θελουμε να κανουμε στο αυτοκινητο μας (ωστε να μειωσουμε τις πιθανοτητες να ... πεθανουμε , κ το λεω με καθε σοβαροτητα αυτο μιας κ εχω αναλογες εμπειριες) , να σπουδαζουμε ιατρικη για να παμε στον ιατρο , ιδιαιτερα μαθηματα σε εξατμισαδες για να βαλουμε δικη μας , φροντιστηριο υπολογιστων για να βαλουμε "προγραμμα" κλπ κλπ.

Αφου δεν υπαρχει βεβαια ελεγχος (οπως σε αλλες ευρωπα'ι'κες χωρες) , "λογικο" ειναι να συμβαινουν ολα αυτα , ως ενα σημειο βεβαια , γιατι εμεις εχουμε ξεφυγει απο τη "λογικη" προ πολλου...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες